Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz korpicschess #160540 üzenetére
Xiaomi Yeelight Smart LED Bulb (YLDP06YL) - 13.89$ (JoyBuy, a 12$ feletti -2$ kuponnal) [link]
-
silvergod
őstag
[FLOVEME QC3.0 USB + Type C kábel] kuponnal 0.79$
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
NORBl
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #161085 üzenetére
Céges, jahm akkor az lesz a baj. Bent nyomjuk, kuniék már állapotban, mint mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz -ZeeZee- #161047 üzenetére
Samzhe Aliról. [link]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Ciccuka
veterán
-
mgy
senior tag
válasz Digitalpimp #161042 üzenetére
Digitalpimp,
köszi, az alis lesz az irány. -
Janos250
őstag
válasz korpicschess #161059 üzenetére
Ferihegyen a kicserélőben egy felállított sátorban várakozik, hogy sorra kerüljön. :-(
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
petipetya
nagyúr
-
gyeniko
őstag
válasz Lackki #161082 üzenetére
Nem a szag miatt, hanem azért, mert az ózon konkréta káros az egészségre, ezért mindenképpen szellőztetni kell az ózon generátor használata után. Egy írás egy ózonnal fertőtlenítő cég weboldaláról
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok, egy kis segítség kellene. Kinéztem egy telefontokot az Alin, meg is vettem ( pár dollár, nem egy nagy összeg ), majd pár perc múlva találtam jobbat és ezt visszavontam. Mindez volt november 13 - án. Azóta az eladó mindenféle kifogásokat talál ( 15 munkanap, már belépett a szállító cég ) csak hogy ne kelljen visszautalnia a pénzt. A kérdésem hogy ogy tudom ezt jelezni az Ali felé ? Mert csevegünk, csevegünk, de semmi sem történik. Nem a pénz nagysága bosszant hanem az egész eljárás. Köszönöm ha tudtok segíteni.
-
ben-ga
tag
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz pulutodurumo #161077 üzenetére
A Lidis zöld-fekete úgy rémlik, sima NiMh akku volt, aminek nem elhanyagolható az önkisülése, és ezüstszínű az alacsony önkisülésű "ready-to-use" változat.
-
NORBl
aktív tag
Az miért van , hogy explorer alatt a ph-n a hozzászólások tök szellősen jelennek meg, és csomót kell görgetnem, hogy egy hsz-ig eljussak ?
-
HKorn
veterán
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Ózon generátorral kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Konkrétan ezt a készre szerelt modellt néztem ki:
Ozone Generator 24g Ozone Machine Air Purifier Air cleaner Disinfection Sterilization Cleaning Formaldehyde 220VAutóban szeretném használni. Ekkora teljesítmény mellett mennyi idő kellhet neki, 5 perc?
-
mirci18
addikt
Sziasztok. 20 dolcsi környékén (nem baj ha egy picit drágább) vannak már normális dashcamek?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz csako #161057 üzenetére
Ugreen HDMI, 5méteres kerek visz 4k60-at gond nelkul... [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Régebben valaki rendelt “tigris tapaszt”....izomfájásra ha jól tudom?!...Tudnátok segíteni hogy keressem Alin?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
ztibor
senior tag
válasz balazsbence #161065 üzenetére
IKEÁS Ladda fehér akksik nagyon ajánlottak.
-
balazsbence
senior tag
Sziasztok! Tölthető aa,aaa akksit keresnék, mi a bestbuy? Alin rendeltem párat hát nem hidal le tőle a gyerek se, ideje sincs rá mert nagyon gyorsan lemerülnek. Valaki rendelt már használhatót? Játékokba kellene, semmi extra.
-
ktommy91
addikt
Várni. A super economy ugreen csomag szuper lassan ér ide. Legutóbbi rendelésem tracking szerint 11.07-én ért az országba és 11.22-én kaptam meg.
Nincs kerítés.
-
veterán
Várni, majd jövőre megkapod szerencsés helyzetben.
Mikor rendelted?Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Alis Ugreen store-os rendelés, elvileg dec. 15 óta az országban van, de semmi hír róla. Nem írja kézbesítettnek. Mit kéne ilyenkor csinálni?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
-
bul07
nagyúr
válasz w.miki #161049 üzenetére
Igen RCY27O5LLCOF, és ez most annyival jobb hogy 1$ felet használható
Tehát ha valaki mint én is csak lekérte a 1$ kupont
[link]Type C 1m kábel 2.11$ --> -1$ --> RCY27O5LLCOF --> US $0.59
Ennyiért meg is veszem, 101nek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
w.miki
veterán
válasz bul07 #161035 üzenetére
igazad van, ott van a fülön most a kód: RCY27O5LLCOF
Kipróbálok egy 3 in 1 kábeltOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-ZeeZee-
senior tag
HDMI kábelt érdemes kintről rendelni? Nem kell semmi extra (4k, meg hosszú kábel), csak 1-1.5m hdmi kábel STB - TV összekötésre.
-
silvergod
őstag
nektek is ezzel a szöveggel zárták? vicces...
We had to close this order due to account security concerns.
Please place an order again later, or remove the coupon and try again.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
fradi81
veterán
soocas so white és philips szónikust használt valaki? Kíváncsi lennék a különbségre
moto g72, Ninebot d28e
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
2 portos adapterből és kábelből blitzwolf még mindig ajánlott,vagy van más jó minőségű,de olcsóbb márka is?
qc3-as kellene,meg type c kábel,meg lightning kábel. -
Digitalpimp
senior tag
Aliról Qing kések, Ebay-ről Masamune (Satake Cutlery) Japánból. Ár-érték szuper mindkettőnél.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
mgy
senior tag
Tudnátok javasolni konyhai késkészletet? Picit visszakerestem, láttam már lentebb ajánlva egy alis kerámia szettet, attól kicsit tartok, nálunk nem nagyon lenne biztonságban leesés-ügyben.
Valszeg rendelek abból is, de jobb lenne valami tisztességes minőségű acél is, nem feltétlen az árlista aljáról.
Köszi előre! -
powerwade
senior tag
Sziasztok, olyan ajanlott magneses USB kabelt keresek ami:
- a leheto legrovidebb hosszusagu pl. 25cm
- cserelheto type-c es micro usb fej
- adatra es toltesre is hasznalhatoHa ismertek ilyet, ne tartsatok magatokban
-
bul07
nagyúr
válasz w.miki #161034 üzenetére
Ahogy nézem már nem él a kód
Ha élne a kuponok fülön látható lenne(#161033) Zsoleszhun
Szívesen, én most nem vettem mert van már itthon annyi kábelem
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
w.miki
veterán
válasz bul07 #161032 üzenetére
nekem nem megy a CHOETECH kód Vagy nem jó helyre írom be?
Please enter a valid promo code.YKZ Quick Charge 3.0 USB - 8 USD mellé van - 3 USD kupon
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
bul07
nagyúr
Ha már kábel
Jó kis CHOETECH márkaCHOETECH Micro USB Cable Fast Charge USB Type C Cable Usb Cable for iPhone Cable Xs max Xr X 8 7 6s Plus Usb C Cable for Xiaomi
[link]
Na most
Van 1/1.01$ kupon
És van 6$ felett 52% off, use CHOETECH
És lehet egyszerre használniPélda
1m Type C 2.11$ --> 4db 8.44$ --> -1$ --> -52% --> US $3.57 --> 0.9$/db jön ki
1.2m Micro USB 1.87$ --> 4db 7.48$ --> -1$ --> -52% --> US $3.11 --> 0.77$/db jön ki[ Szerkesztve ]
-
Attix70
aktív tag
válasz szabi__memo #161009 üzenetére
Csővázas medence vizét fogom fertőtleníteni vele egy Venturi csövön keresztül.
Hűtőgép, mosógép és mosogatógép fertőtlenítésére is alkalmas lehet.Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
silvergod
őstag
az enyém még fut ..lehet a későbbi rendelés miatt..de gondoltam én is hogy nem adja fel,mert láttam felvitte őket..mérgemben rendeltem 5$ körül másik eladótól 2 fajtát,mert kíváncsi lettem mit tud ez ennyiért..és ezeket fel is adták...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
bul07
nagyúr
Igen néztem
Sőt volt még kettő ilyen 1$ órája azokat se , de toltam nki még 13napot has gondolkodjon hogy feladja e
De abból se lesz semmi
De kár hogy ilyenkor nem lehet értékelni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz gixxergabi #161023 üzenetére
Nézted hogy van e szállítási díj, mert sokszor türköznek, és oda teszik az ár egy részét
-
gixxergabi
senior tag
1m Lenovo type C kuponnal 73cent (nem.tudom milyen lehet)
Aliexpress -
bul07
nagyúr
Type C kábellel ne rövid távra tervez, már majd mind új telefon ilyen csatlakozóval van
És érdemesebb most jobb minőséget venni mint ha kell akkor megint újabbakat venniLinkelek párat, sajnos kupon már nem nincs ezeknél ahogy néztem
[link]
[link]
[link]
[link]Én A70 telefon esetén már nem is normális Type C kábelt kellet vennem hanem Type C to Type C
Ilyet vettem 2m és megy a gyors töltésAmúgy a joybuy-os kábelből nem rendeltél, tudod ami rengetegszer volt akciózva, talán legolcsóbban valami 0.8$ volt
Erre gondolok[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz bul07 #161016 üzenetére
és a többiek:
Köszi a tippeket. Gyorstöltés (legalábbis egyelőre) nem szempont. Redmi 8 a telefon, ami ugye 18W gyorstöltést tudna, de a töltő nem tartozék, csak sima 5V2A fejet adnak hozzá. Egyelőre nincs is tervben a gyorstöltő. Gondoltam én is átalakítóra. Van itthon pár microUSB kábel, sajnos a legtöbbjük csak 1 méteres, általában azok voltak olcsón. Bár lehet, hogy beáldozom a 2m-es BW kábelemet egy átalakítóval... Mióta van 90°-os microUSB (sajnos az is csak 1m) kábelem, úgyis inkább közelebb rakom a töltőt és azt használom az ágyban.
A linkelt átalakító rendben van vagy abból is márkás kell?
(#161019) Benhill, köszi neked is a tippet
És persze boldog karácsonyt minden kedves fórumlakónak[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Benhill
senior tag
[https://www.aliexpress.com/item/32914799192.html]
Ebből a két méteres viszi a gyors töltést a xiaomi-n, és adat is megy rajta.
3 hónapja nyúzom, egyelőre nincs baja. -
bul07
nagyúr
Olcsót ilyen méretbe nem érdemes venni, mert előfordulhat hogy a gyors töltés nem fog menni, vagy legrosszabb esetben az adat se
Jó bevált márkákból kell
-
zsiz
őstag
Sziasztok. USB-C kábelt tudnátok linkelni jóáron? Jó lenne olcsón, mert kéne vagy 2-3 darab 2-3 méteres... Eddig ugye minden microUSB volt itthon, most már van itthon egy Type-C teló is. Amit adtak hozzá kábelt, rövid.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
petipetya
nagyúr
-
fabel
csendes tag
Sziasztok!
Ha rendelek egy ilyen készüléket, akkor mennyi plusz árral kell szerintetek számolnom? Tudom, hogy 27% + szállítás + stb... viszont van egy olyan opció hogy For European Union. Ez jelenthet esetleg olyat, hogy belső piacról küldik? Vagy csak verziószámra érthetik?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
-
Lackki
őstag
válasz szabi__memo #161009 üzenetére
ez kb semmire... 1gr/h az nem sok szagtalanításra jó a kocsiba, vagy ha kutyát viszel...
Privátot hamarabb észreveszem
-
Attix70
aktív tag
Ozone generátor. 1gr/ h , US$10.99
[link]Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Imy
veterán
Ha van aki szeretne 1 db "BlitzWolf® BW-SS1 3300W 15A Basic DIY WIFI Wireless Switch Smart Home APP Remote Control Timer Module Socket Work with Amazon Echo Google Home IFTTT" -t, akkor kérem csatlakozzon. Eredeti ár: 7.99$, csoportos ár 6.55$. (mobiltelefonnal és az appal be kell olvasni a QR kódot)
[link]
-
lacib
tag
válasz fecus #161002 üzenetére
Tükörként nekem semennyire. Eleve kékes. Ha a kamera jól áll (állítható valamennyit) akkor nem jó hátrafelé. Nekem azért jó mert az esetek 80 %ban ponyvával megyek. A tolatókamera rész ezért tetszik.
Nokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
-
fecus
őstag
válasz lacib #160997 üzenetére
Tükörként mennyire jól működik? Este?
Lehet tudni melyik vált be?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest