- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Diablo18 #979 üzenetére
amit legjobban utáltam a dia2-ben: a stash mérete... csak gyűltek azok a cuccok, amik nem estek azért minden nap, de egyik karakteremmel sem tudtam használni és eladni viszont nem volt szívem
jsp-vel nem foglalkoztam, mert olyan nagy értéket azért nem képviseltek és főleg "átmeneti" szintekre voltak jók... esetleg a végére, ha nincs más... épp ezért szerettük haverral a "retro mod"-ot, mert ott volt normális méretű stash és pakolhattuk a cumót... mellesleg voltak jó receptek, amikkel adott rare normal/exceptional/elite cuccokból ki lehetett forgatni a hozzá tartozó unique/set itemet
szépen töltögettük a stash-t, hogy minden oldalra a hasonló típusból kerültek a jobbnál jobb egyedi tárgyak meg a setek is jól összeálltak... jó dolog volt még, hogy közös volt a stash és minden karakterrel elérhettük
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Diablo18 #969 üzenetére
A részeg önuralom mintapéldája, amikor bekapcsolod a gépet, és muszáj fórumoznod
Ilyenkor olyan büszke az ember, hogy képes rendesen megfogalmazott mondatokat írni, nem csak bfmdbdsdbsdsbefkpgkpded
... A kedvencem amikor hazajöttem részegen, és elkezdtem stalkerozni, és simán vittem a pályát. De szomorúbb eset, amikor nem emlékeztem rá, hogy bekapcsoltam a gépet, és másnap konstatáltam, hogy 2 liter ásványvíz folyott rá a billentyűzetre, és szanaszét áztatta az asztalt
... de gimi vége és egyetem elején annyi bort megittam anno hétvégéken, hogy abból már a Blizzardot is röhögve felvásárolhatnám. Ma már csak sör és mértékkel
-
-
Drenadar
veterán
válasz
Diablo18 #876 üzenetére
nekem az tetszene, ha a HOMM3-at javítanák fel grafikai szinten
nekem nem kell hogy a városban tudjak forgolódni, a térkép se tetszik hogy 3d-s. nagyon sok a felesleges effect és hülyeség benne. Próbáltak lopni az Age of Wonders -ből de nem igazán sikerült nekik.HOMM3-al még mai napig tudnék játszani
mint az Age of Wonders-el csak valamiért az nem megy már a gépemen.
De a mai fiatalságnak próbálnak megfelelni :
semmi tartalom mert úgyis megunják
csili villi grafika(#878) CooLM@$TeR : Miért kell vele leállni vitatkozni? Mindenkinek szíve joga azt mondani, hogy neki nem tetszik a játék. Ha hergeled persze hogy írogatni fog neki.
Azt írja ingyen kapja meg. Gondolom akkor wow-os. Nagyon fura hallani egy wowostól más játék grafikáját ócsárolni
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Diablo18 #865 üzenetére
Először is én nem fikázom a játékot szóval ne általánosíts, mert ennyi erővel én is egy kalap alá veszlek velük; másrészt meg az eredeti Diablo - Into Town a legjobb theme amit valaha láttam és '97-től beleégett az agyamba, a felújított változat meg olyan semleges wowos motívumokkal megtűzdelt modernizált egyveleg. Ha végigpörgetsz pár oldal hozzászólást akkor láthatod, hogy a kommentelők nagy része ugyanezen az állásponton van.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Diablo18 #854 üzenetére
"elvileg ez a telepítő zene"
Nem, mert ez a Matt Uelmen-es eredeti, míg az újrahangszerelt változat ami a D3 telepítő alatt elhangzik az kategóriákkal rosszabb szvsz.
gejzanet:
Szép dolog a szólásszabadság, de ne csodálkozz ha az irritáló pökhendiséged után előbb-utóbb valaki elküld melegebb éghajlatra.
-
gejzanet
tag
válasz
Diablo18 #857 üzenetére
Hát... ha nativ 720p felbontáson raknád fel a videót pl 1280x720-ban, akkor nem kódolná át a youtube és nem rontaná le a videó minőségét.
Én meg mindig gagyinak tartom, az egészet ahogy van. Olyan az egész, mintha egy 2d jpeg-et húzgálnának a karakter alatt ami bizonyos irányokban talán 8 vagy 10 irányba tud támadni. Mint a 90-es években a gagyi hentelős játékok. Kb ateroids +street figther + némi arcade = diablo3.
És a poén ebben, hogy egy olyan motort használnak ehhez ami valódi 3d-t is tudna.
Akinek tetszik játsszon vele, engem lelombozott már kétszer is. Előre látom, harmadszor akkor fog amikor majd kipróbálom.
-
Scholes9
nagyúr
-
GeryFlash
veterán
válasz
Diablo18 #736 üzenetére
Hiába tantrázom be, hogy jó ez a az online rendszer, nem megy igazán
A grafikát 2 hónap alatt az undorból végül megszerettem, de az hogy mmot csináljnak belőle... Meg az összes haveromat megkörnyékeztem, hogy rendeljék meg, az ár miatt senki nem akarja, nem lesz kivel játszanom se...
DS3 elvileg a guru és a gs szerint is hibátlan a kamerarendszert leszámítva.... 90+% bár nem mintha a gány codokat meg me2t nem istenítenék, szal a szavuk nekem se szent...
-
persil
nagyúr
válasz
Diablo18 #710 üzenetére
Igen ez így van, csak arra akartam kitérni, hogy míg a heroes 6-ot minden további nélkül le lehet tölteni bármelyik torrent oldalról, addig a diablo 3-nál erre egyszerűen nem lesz lehetőség.
(legfeljebb a házi szerveres megoldás, de az meg valljuk be, hogy nem megoldás... elég, ha csak a wow-ra gondol az ember
)
-
GeryFlash
veterán
válasz
Diablo18 #685 üzenetére
A grafikát helytesíti a hangulat ezt nem vitatom,, de azért a sok idegsítő hiba azért zavaró... 10k+-s játék, igazán lehetne a saját gépemen offline játék is.... Hihetetlen ambivalens érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban, várom hogy már a kezemben legyen ugyanakkor idegsít hogy miért nem lehetne jobb....
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Diablo18 #631 üzenetére
Hát felénk már igencsak nem lehet találni sehol. Épp azért mertem megkérdezni. Tdtommal le se fordították az összeset, azt hiszem csak 3-at. A blizzstore-on 7db van, most látom ,hogy ebből kettőt el is olvastam, csak kiment a fejemből
(az ismertetőkről beugrott a másik is):
Diablo: Legacy of Blood
Diablo: The Kingdom of ShadowEzek közül az utóbbi b*szott jó...
-
adalbert1
veterán
válasz
Diablo18 #600 üzenetére
Én pont azért nem ugrottam rá az előrendelésre, mert félek hogy nem fog tetszeni (pedig az első két részt szeretem). Megvárom a próbaváltozatot (ha jól emlékszem arra amit valamelyik topicban olvastam már első nap lesz), és utána döntök. Inkább fizetek +2-3k-t egy előrendelési árhoz képest, mint hogy bebukjak 11-2k-t azért mert nem tetszik a játék.
Szerintetek amúgy lesz akkora előrelépés mint a második rész az elsőhöz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest