- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
hát ezaz, hogy eddig csak dio2-ztem a bneten, ahhoz meg nem kellett semmi pénzügyi tranzakció, bevállaltam a kamu névvel hogy ha feltörnek akkor esetleg elhajt a support és megszívhatom.
persze most már van mobile authenticator, meg az rmah miatt esetleg pénzmozgás, tehát vsz valós adatokat fogok megadni, de ahhoz előbb nevet is kell változtatnom.
-
GeryFlash
veterán
Jó, a kivétel erősíti a szabályt
Persze, ez minden játéknál el van mondva, hogy ez csaak egy videó és tömőrített szóval el veszik benne az infó, mégse fordult még elő soha, hogy sokkal jobban nézett volna ki a játék mint amit videóban látni... De mondom, nekem személy szerint nincs bajom a grafikával,csak az indoklással hogy miért olyan...
-
zsirfecske
addikt
pontosan, én is úgy látom hogy csak előnye van a full net követelménynek. akinek meg ez gond, az nézzen rá a naptárra, 2012-t írunk, manapság már mindenhez online kell legyél (lásd pl. heroes6, ami azért nem egy diablo rpg stílus, mégis ubi accounton át megy csak single-ben is, viszont cserébe ott is van achievement, ami mókás. mondjuk az más kérdés hogy 1.2 patch-el sem tökéletes még a játék).
amúgy meg nem is értem a problémát, én már a diablo2-t is bneten játszottam single-ben is (persze csak miután pár év után végre megvettem eredetiben, hehe), mert így ha akartam egyedül toltam, de ha akartam beugrottam multizni ugyanazzal a karival. azért utóbbinál enyhén jobb a játékélmény.
az hogy a blizzard csődbe megy pedig tényleg egybeesne a játékbiznisz alkonyával. ha vége a diablo3-nak akkor vége mindennek, erre a legjobb példa a dio1 és 2 mai támogatottsága
-
GeryFlash
veterán
Értem, szal kb mint a wow tört szerók.... De mi francért kellett ez? Nem hiszem, hogy nagy biznisz lenne a váráslásban, és azért ezt a hülye megoldást választani -.- Raktak volna rá egy DRM-et és kész, vagy ,int a gta4 vagy a serouos sam HD esetében megoldották nagy részben a kalóz verzió terjedését (játékokban bugok, fagyások).... Nekik is bonyolultabb hogy 5 millió játékos egyszerre diablózik... Egyszerűen nincs kedvem olyan játékot venni, ami egyszer használhatatlan lesz, ez tényleg csak egy virtuális játék, amit 10 év múlva majd nem lehet elővenni, csak ott vírit a játékgyűjteményben egy doboz benne egy használhatatlan játékkal... De ha a számítási feladatok nagy részét a szerver végzi el+randa grafika akkor miért nem megy el netbookon? Érdekes a Torchlight simán megy, és szebb játék... Mivel játszani akarok vele akár mennyire is szapulom, szerintem az lesz, hogy külön accountot csinálok neki (nem pedig a meglevő wc3+kieg dio2+kieg acc mellé) és 2 hónap után túl adok rajta... Tudnám mennyibe fájt volna 4 év alatt összedobni egy picit jobb grafikájú játékot normális formában elkészíteni.... Ennyire nem lehet kapzsi a Vivendi, védelem nélkül is megvennék 15 millióan....
Amúgy erről beszélek
-
-
adalbert1
veterán
Nagy kár, pár dollárt szívesen kifizetnék egy legálisan letölthető változatért. Mondjuk ha már nehézkes a legális beszerzése lehetne abandonware is, ahogy látom ez másokat is foglalkoztat. Ez és ez amúgy azonos termék? Csak mert a Blizzard oldalán nem írják hogy a Diablo 1 is része lenne a csomagnak.
-
adalbert1
veterán
Nekem néha crash-elt a Warcraft 2 battle.net edition Win7 32 bit professional-en (1-2 évente mindig előveszem, szerintem sokkal szebb a grafikája mint a harmadik résznek, nekem a játék is jobban tetszik), persze ez lehet valami egyéb inkompatibilitás vagy egyéni error miatt is.
A Diablo 1 nem elérhető valahol digitális formában? -
hackeeeee
Jómunkásember
Naigen, csak ha harc közben szakadsz, akkor mi van? Pause-ol a szerver, vagy meghalsz, és kész? Azért szerintem az nem lenne túl előnyös, hogy XP-t veszíts azért, mert megszakad a netkapcsolatod..
(#221) Diablo18: Akkor Tyrael szárnya is vakító volt?
Szerintem teljesen jó volt az úgy, ahogy volt, vagyis van.
-
persil
nagyúr
Én most főleg arra gondoltam, hogy, ha az ember hatszáznyolcvnadik szinten meghal egy ilyen baromság miatt, akkor nem azt fogja mondani, hogy szemét netszolgátató, hanem azt, hogy szemét blizzard.
Igenis van igény arra, hogy a single player, az valóban offline, single maradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Steam Deck
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- 27.000 ft tól elvihető Részletre HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged