- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Na, ők is mesélik ugyanezeket a sztorikat más csoportokban, csak más nézőpontból :
- a pofátlanja olyan routert akart rámsózni, ami nem működött. Az a minimum, hogy visszavette a surmó.
- szar dvd-vel akart átverni. Az volt a mese, hogy eddig jó volt, de persze 2 nap alatt totál megdöglött volt. Egyből mentegetőzött, hogy ad vissza pénzt, meg minden, de k anyját az ilyennek. -
hcl
titán
Ha bajuk van, akkor tudnak nagyon puffogni
Idióta megveszi a routert. Postán. Oda van írva, hogy nincs hozzá táp.
Felhív, hogy miért nincs hozzá táp (ordítva). Elmondom neki, hogy milyen kell hozzá.
Vesz. Piacon. Ezzel is felhívott ordítva, és elhordott minden hulladéknak. Többet nem jelentkezett. A hirdetésben szerepelt az is, hogy felelősségvállalás nincs.Másik ugyanilyen : Megveszi, felhív, hogy nem működik. Mert az ő T-s szerelő haverja szerint nem működik. Visszaküldi, visszaadom a pénzét. Természetesen működik.
Eladtam még egyszer, kicsit drágábban. Annál működött.Nemrég csóka megveszi a gépet, engedtem belőle, mert kezdett sz*kodni a DVD (akkor derült ki, mikor jött érte). Hazavitte, mondja 2 nap múlva, hogy meghalt a DVD meghajtó.
Mondom OK, szedd ki, hozd vissza, adok vissza pénzt, így a két engedményből már tud venni egy jó DVD-t.
Azóta sem láttamIdiótákkal nem lehet mit kezdeni.
-
BiP
nagyúr
Kevesen vagyunk, aki szeretne visszajelzést akkor is, ha minden rendben volt. Nálam ott zárul le az üzlet, nem a postára adáskor, meg ha megkapom a pénzt.
Most veszek épp valamit, és az eladó kérte, hogy jelezzek vissza, ha megjött, és minden oké a cuccal. Annyira jólesett a kérés, hogy vannak még értelmes eladók.
-
KROK640
nagyúr
na, jó neked.
Én 10 évesen lettem szemüveges, de úgy, hogy híresen sasszemű voltam, az utolsó padból is tökéletesen láttam a táblát, 2 hónap múlva mneg hunyorítva a legelső padból sesőt, már a mellettem ülőről sem tudtam lesni, mert azt sem láttam. Egyből 3.5-ös szemüveg kellett, ami az évek során 4,5-re romlott még
Jó ideje gondolkodok a lézeres műtéten (ismerettségi körben többeknek is igen jól sikerült) de valahogy ha meg is volt rá a pénz, kellett mindig másra is ...
-
kenwood
veterán
válasz
Chaser #70582 üzenetére
Kesz vagyok.
Embernek megirtam a 15. uzi utan,hogyha kerdese van meg,eler telefonon.
Erre ir egy ujabb uzenetet, hogy fel 6 korul indul,forgalomtol fuggoen max. 1 ora, mig ideer.
Picivel kesobb ir egy ujabb uzit, amiben elkeri a pontos cimet.6 tol varnak valahova,szoltam,hogy fel 7 utan tudok indulni.
18:41-kor ir egy ujabb uzenetet:
"meddig jo ma neked?" -
Syl
nagyúr
Eladtam egy VGA kártyát.
Ember kedden délután utalt, egy órán belül FoxPost automatába raktam a csomagot. Küldtem neki képeket, tracking numbert, és kértem, hogy jelezzen ha megkapta, minden oké stb.
FoxPost szerint csütörtökön délután emberem átvette a csomagot. És azóta semmi.
Írtam neki privátot, többször belépett az oldalra (mellesleg prémium tag, 100+ üzlettel), de se válaszra nem méltat, se értékelést nem ad.
Ezért rühellek bármi használtat eladni -
hcl
titán
válasz
Chaser #70589 üzenetére
Ja, ha nem próbálom meg, akkor tuti nem tudom meg.
Miért ne válaszolna : amiért alig van cég, pláne állami szerv, aki szokott válaszolni bármire. Szoktam azért írogatni, ha bajom van, de fórumokon előbb kapok választ.Én inkább azt tapasztalom, hogy telefonálósban van sok hülye. Írásban könnyebb ignorálni, meg úgysem szoktak megmozdulni, hogy gépeljenek.
Felhívni meg olyan f*ságokkal szoktak (amikor még adtam meg telefonszámot), hogy ihaj. -
Chaser
legenda
nem muszáj, lásd saját példám
aki nem bohóckodik meg tudja emelni a telefont - ezzel együtt lehet hogy aki csak ír az sem bohóckodni akar, de ha jut rá 5-6-7 másik bohóc az nem jó arány -, én meguntam, de ahogy látom aprón nem vagyok vele egyedül
egyébként mért ne válaszolna az mnb? nyilván van üfsz-ük, nem poénból mondtam, kivételesen ( : -
törölt tag
válasz
kenwood #70581 üzenetére
5 percenként? Akkor panaszra okod nem lehet. Nekem volt, aki februárban kezdte el, írt egy érdeklődő üzenetet, amire válaszoltam. Kb 1 hét múlva lépett be, akkor írt vissza, és kérdezett megint valamint. És így tovább. Volt, amikor már kerek 1 hónapba telt neki, mire újra belépett és válaszolt, én már azt se tudtam miről van szó, vissza kellett olvasnom a teljes levelezésünket. Végül nyárig tartott a "móka", akkor bejelentette, hogy minden oké, viszi a gépet a kiírt áron, tegyem neki félre Karácsonyig, mert majd akkor kap pénzt!
-
Chaser
legenda
mail2mnb ( :
kenwood
ezt majdnem nullára redukálja az only telefonos kontakt
majd eljön nálad is az a pont...
egyik kedvencem az volt mikor már mindent tudott a tag, 10-20-30 üzenet, osztán végén benyögi majd kb 3 hét múlva lesz pénze, rakjam már félre neki... ( : persze elvitte más sokkal hamarabb, és persze nem raktam félre -
kenwood
veterán
Ugy imadom azokat az embereket, aki 5 percenkent kerdeznek valami baromsagot, vagy olyat ami vilagosan le van irva a hirdetesben. Teszteld le nekik ezzel-azzal, valtoztatass a hirdetett, konfigon, kuldj screenshotot az uj konfigrol is, ,egy pici alku, beszelgetes az idojarasrol.
Majd amikor a 15. uzenet utan vegre megkerdezi, mikor es hol tudja atvenni,az arra erkezo valaszra mar nem reagal, vegleg eltunik. -
Chaser
legenda
mnb az illetékes, ilyen témában ne higgy egy hülye fórumosnak
személy szerint nem tudok semmilyen balhéről érme/bankjegy árusításnálszavazás meg...pffffff
tegnap tudtam meg, hogy usánkában szavaznak, pontlesz@rom ( :
de matek
teljesen mindegy hány szavazó van, a szavazat számlálók/szavazók aránya a fontos
talán usánkában van rá keret, hogy fussa' megfelelő számlálóra...ha akarják -
virkir
veterán
Valakinek "új" ASUS GeForce GTX 1070 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING) Videokártya 119000-ért? Ja garanciális... egy hónapig
Az év vétele. Jobb a margin rajta mint a 3000-es szérián.
Bár már csökkentett 109-re. -
hcl
titán
válasz
Chaser #70574 üzenetére
Na de forgalomban levő?
Olyat is árulnak.
@mpo : Leglább nem kockás lapra viszik fel
De itt nem a technika a baj, hanem az, hogy 4 ember kell, hogy egy elakadt papírt megnézzenek.
Hogy papíron szavaznak, az meg gondolom azért van, mert a legutolsó kis tanyán is azonos feltételeket kell biztosítani. -
koko52
nagyúr
válasz
Trailblazer #70568 üzenetére
Miért nem kérte el a királyunktól a szoftvert? Már rég győzött volna 75%-al.
-
mpo
veterán
EZEK MÉG MINDIG SZÁMOLJÁK A SZAVAZATOKAT, én hülye meg elhittem, hogy embert küldtek a Holdra, meg működik a Falcon 9.
-
Chaser
legenda
ilyesmi érhet többet, nekem kéccázas' érmém van, az sem a névértékét éri ( : 2-3e körül van az enyém, a még ritkább verziója 5e fölött - legalábbis mikor utoljára néztem-
papír százas nem tudom mennyire számít ritkaságnak, de akár lehet is az, kugli' megmondjaszerk:
Trailblazer
nyugi te nem voltál és "ismerős" vagy ( : -
Zolás
addikt
Ki szeretne száz forintot ezeré? Pláne, hogy több darab van, azért írta két b-vél. A kölcséges posta csak a ráadás.
Illetve eladó egy fújni tudó autó! Már magában kuriózum, de még aszfaltot tépkedni is tud. Sajna a gépről nincs fotó, de mindenki el tud képzelni egy aszfaltszaggattóan fújó verdát! Na ez pont olyan, mint álmaidban. -
westcoastog
veterán
Valószínűleg ezt szívtam be én is, hogy belevolt írva a hirdetésbe..
Ilyen régi képet találtam, így építettem be annó. -
Cs1csó
titán
Valami olyanra én is emlékszem hogy a rövidlátás (a minuszos) ahogy öregszik az ember megáll a romlásban sőt akár egy kicsit vissza is javulhat, mondjuk hamar eljutsz -4-ig majd ott vagy egy ideig aztán javul egy negyed vagy fél dioptriát persze addigra jön az "öregség" látás amikor már az olvasás nem megy.
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #70546 üzenetére
Hirdetésekben tévesen azt is oda írják hozzá hogy halkítja is a winyót, de ez kb nem igaz. Mindkettő volt már a kezeim között, a quiet drive azóta is a gépben szolgál.
De ha valamikor egyszer belakom ezt akkor már nem lesz rá szükségem.
-
Syl
nagyúr
Pedig nekem régen közelre tökéletes látásom volt, távolra pedig -0,75. Most közelre qrva sz*r, valami 1,5 vagy mennyi (most nincs előttem az utolsó szemvizsgálat eredménye), a távolra is romlott -0,valamennyire. Tehát a - az nagyobb - lett, a plusz pedig nulláról nagy plusz lett - két ellentétes irányba nőtt.
-
mpo
veterán
Nem vagy orvosi csoda.
Az olvasószemüveged és a másik is + dioptriás és a + -os irányba romlik.
A mínuszos látásúaké is a nulla felé majd a + dioptria irányába romlik, ha megáll nullánál, akkor nem kell szemüveg.
Mivel időpontot szemészetre nehéz szerezni én az optikai szalonba mentem, ahol két doktornő rendel és másnap fogadtak, 4000 Ft-ért. -
Syl
nagyúr
> (úgy tudom, az öregedéssel inkább a rövidre látás romlik (lásd olvasószemüveg), de a távolra látás javul)
Ezt vagy rosszul tudod, vagy én vagyok valami orvosi csoda
Mert az elmúlt 10-15 ében a közelre látásom katasztrofális méretben romlott (a telefon kiírását már csak úgy tudom elolvasni, ha a karomat teljesen kinyújtva eltartom magamtól a készüléket), és mellé a távolba is gyengébb lettem (a jogsiba még nem vésték be, de egy ideje szemüveggel vezetek).
-
TaaT
nagyúr
válasz
westcoastog #70520 üzenetére
-
kenwood
veterán
Hirdetnek egy 8700k dobozt 5500 forintert.
Meglepoen keves , bar minosegi a comment ... egyelore -
törölt tag
Hétköznap van jelenleg is. Nekem 3-4 nap szokott átlagban lenni, de volt annál sokkal több is már, kevesebb csak elvétve, évente talán 1-szer. Volt olyan is, hogy kb 1 hét "elfogadásra vár" után egyszerűen csak eltűnt a feladandó hirdetés. Se a visszautasítottak közé nem került át, se a töröltek közé, se e-mail nem jött róla, se semmi, csak eltűnt. De olyan is megesett már, hogy évekkel ezelőtti hirdetésem, ami már rég törölve volt, egyszer csak újra megjelent az aktív hirdetések között. Hogy azt hogyan és miért kotorták elő, nem tudom. Nagyon gáz az az oldal, régen azért összeszedettebbek voltak.
-
Chaser
legenda
válasz
westcoastog #70511 üzenetére
jajjj, ilyen hodályba venti se kell ilyen cuccokhoz, megoldja az aerodinamika ( : a kis c2 12l alatt van valamivel, na ott már kell fejet vakarni mit bír el, egy egész venti megy bele alulra, táp meg kirántja amit tud - persze moddolni lehet -
szkájetek' jók, és áruk sincs elszállva, 800rpm-en meg az sw3 120-ast is hallom, meg kb brámilyen ventitTrailblazer
te MÉG nem
azért van külöbésg "ismerős" és olyan közt akinek nickjét se láttam, és egyenesen elvárja a "segítséget", aztán fórumban köpköd azokra, akik segítettek neki, meg pocskondiázik, a féreg is enyhe jelző az ilyenre -
-
Astroboy
őstag
válasz
gyulaszu #70521 üzenetére
Nem kell fiók hozzá, nekem sincs, mivel ilyen hülyéket bőven találni a nem zárt csoportokban is.
Van aki kaszinózik, más bélyegeket gyűjt, megint mások a napba hajigálnak lidérceket, nem vagyunk egyformák.
Kolléga pusztán szereti ha fáj, és mivel önzetlen és jószívű salabakter hírében áll, így nekünk is dob pár morzsát a hirdetések posványos mocsarából. -
BiP
nagyúr
válasz
gyulaszu #70521 üzenetére
De nem is egynek, mert mindig másik adok-veszek csoportból jönnek a példák.
Én pont abba az irányba haladok, hogy építem le, milyen csoportokban vagyok benne, mert annyi hétköznapi hülye van. Pedig csak normális átlagemberek (vagy annak kinéző alakok), de néha annyira degenerált, beszűkült gondolkodással, hogy fáj olvasni is őket, főleg, hogy a többség még beszűkült, agresszív is, inkább nem kínzom magam. (és a politika még szóba se került)
Ilyenkor belegondolok, hogy az ilyenfaszkalapokegyszerű lények milyen értékrendet adnak át a gyerekeiknek.Az ittenieken legalább röhögni lehet
(az annyira szar, hogy már jó kategória
)
-
BiP
nagyúr
Én a szememmel vagyok így. 17éves koromban lettem szemüveges (-1-es, tehát nem komoly), de 22év alatt nem romlott egy fikarcnyit sem, pedig egész nap a monitort bámulom. Tavaly kellett -1,25-re váltanom.
Szerintem pont annyit romlana, amennyit az öregedéssel meg "javul". (úgy tudom, az öregedéssel inkább a rövidre látás romlik (lásd olvasószemüveg), de a távolra látás javul) -
BiP
nagyúr
válasz
westcoastog #70511 üzenetére
Én pár éve, amikor lecseréltem a tizenéves Codegent (nem röhögni, 20évesen arra volt pénz), már alapból olyat kerestem, ami nem üveglapos, (almost impossible küldetés) és nincsenek benne 5,25-ös meg 3,5-es helyek, mert tudtam, hogy nem fog kelleni. Így kisebb és letisztultabb lehet. És abból a szűk kínálatból (kb. 3 szóba jöhető ház) akkor már a silentet választottam.P4 korában tényleg macera és drága volt a csendesítés, (főleg mert kazán volt
) de persze a jó öreg házi megoldások szóba jöhettek
Én szivaccsal próbálkoztam szigetelni, de hát ugye az nem csak a hangot szigeteli -
hcl
titán
-
westcoastog
veterán
válasz
Chaser #70504 üzenetére
Lehet a következő gépem nekem is kisebb lesz, corsair 550d-m kong az ürességtől.
Kb 10 éve (ha nem kicst régebben) használtam scythe cuccokat, akkor megvoltam elégedve velük.
Most Pure és Silentwings is van pár darab, pw 140mm a házventi, a procihűtőn meg 90mm de nem tudom melyik.kép a gépről
-
envagyok
veterán
Mit szenvedtem még annó 2002-ben pc halkítással
P4 2.4, 2db seagate 7200hdd raid-ben, gefoce 4 ti 4600
A házat belül bevontam hangszigetelővel, minden ventit cseréltem papst ventire, itthon azt se tudták mi az, Ausztriából vettem. A geforce 4 kapott egy zalman passzívat, a cpu pedig avc bordát 8cm->12cm szűkítővel 12-es ventivel, plusz speedfan.
Nem volt egyszerű, de halk lett. -
Chaser
legenda
kizárt dolog mert nem tudom ( :
Astroboy
hö? rád uszítom, halálra nyal osztán' nézhetsz :dwestcoastog
másik heppem a kis méret/térfogat
nálam ez a "célállomás"
úgy látszik összejön amit terveztem, paks kedvencét nyilván nem kell ilyenbe rakni, ezért sem opció egy rx570 - hiába szereti a gyuri bácsi és én is -
szkájet' kaze flex ventiket ajánlom, 400rpm-en nem hallom őket már 10-20cm-ről, nem is drágák ahhoz képest, 4e ft körül a pwm, 3e körül a dc verziók
bq ventidből mid van? ott pl a pure wings nem nagy eresztés, silent wings2 volt az igazi, de azt már nem kapni, silent wing3 motorjainak van valami hülye csipogása, engem zavart egy kicsithülyét kapok azoktól az "emberektől", akik úgy gondolják itt mindenki azért van, hogy nekik legyen a személyes helpdeskjük
rámír a tag tegnap, venne olyan kártyát amit én, mondjak már meg ezt azt, mert lehet át se veszi, jó, elmondom
de kérdez-kérdez-kérdez..leállítom, fórumban kérdezgessen
ma megint ír, leállítom
látom topikban köpköd, nem voltak képesek hw info képet adni, super positiont letölteni, stbstb, pedig még linket is adott hozzá, elküldtem a pH@szba, oszt' még neki állt feljebbmár kitakarították
jelzőt nem mondok rá, világűrig bannolnának egy ********** miatt
pofám nem lenne ismeretlenre ráírni hogy a nyomorommal zaklassam, "ismerősnek" válaszolok, szökőévente én is ráírok olyanra akit "ismerek" ha sos dolog van, de ennek a ***********-nak még a nickjét se láttam eddig
szánalom hogy ilyen "emberek" vannak
nicket nem mondok, rtx 3070 topikban akit érdekel megtalálja -
westcoastog
veterán
Corsair obsidian 550d házban lakik a konfigom. Másik szoba nem megoldható. Előzőleg zöld coolink swif ventiket használtam, most is van egy kupac belőlük, aztán tudtam olcsón venni bequiet ventiket. Legközelebb noctuacat szeretnék kipróbálni. Vinyó meg szerintem soha nem lesz a gépemben, nincs szükségem nagy tárhelyre, ssd only.
#70488hcl
3 műszakos munkában annó délelőttösben sikerült beszunnyadnom a cnc stanc gép mellett.. -
hcl
titán
válasz
jozefgucci1 #70500 üzenetére
Elámítani a b@szt?
-
szebe
addikt
válasz
jozefgucci1 #70500 üzenetére
Helyiből nálam az 5k-s i7-8700k DOBOZ viszi a prímet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus