Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
DELL GeForce GTX 1650 4GB ITX OEM Graphics Card
Ezeknél az OEM kártyáknál arra kell figyelni, hogy néha eggyel korábbi generáció is lehet átcímkézve.
Példa:
NVIDIA GeForce GT 620
NVIDIA GeForce GT 620 OEM = NVIDIA GeForce GT 520
(a normál változathoz képest feleannyi shader és feleannyi TMU)Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Alg
veterán
GTX 1650 4Gb GDDR5-ként hirdetve... ez miféle 1650 lehet? Nekem gyanús kissé... DP kimenet nincs rajta, csak HDMI meg DVI
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
-
senior tag
Lehet elázott a gépe és most egy ideig hanyagolja a vízhűtést. Kevésbé szívfájdíto downgrade-nek nevezni.
Persze az is lehet, hogy váltogatni szeretné a hardvereket időnként (pl. hobby tuning céllal), azt meg semmilyen vízzel nem egyszerű.(#69374) TaaT
Direkt ezért vetted gondolom.Én az összes ventit lekapcsolva sem hallottam még sosem a tápot (FSP, Seasonic), így részemről a passzív üzem nem érdekel.
-
KROK640
nagyúr
válasz koko52 #69320 üzenetére
ÖÖÖÖÖ ennyiért nincs még benne RAM egy KB se, mindössze 500GBos SSD van benne (ami higgyétek el, nem túl sok, főleg ha több mai játékkal is akarja csapatni) és CPU hűtő sincs, szóval ez egy 807 ezer ft-os ( jelen formában) használhatatlan (fél) gép.
Meglesz ott a millió, mire lesz neki RAMja, HDD-je (vagy még SSD-je) meg CPU hűtője. Talán még akkor is, ha elengedjük a 102 ezer ft-os házat, és tápból sem a 156 ezreset nézzük.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz qnadam #69246 üzenetére
És az a durva, hogy könnyen hiheti azt ezekután, hogy a gyengelméjűeknek fogalmazott levele és screenshootjai után "emberelted meg" magadat, és marha gyorsan megcsináltad.
Legalábbis nekem volt már, hogy ezt tapasztaltam.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Megrendelő is csinálja? Ezt hogy érted? Ezt most sajnos nem értem
"Szoktam mondani, hogy akkor adom a cuccot, addig elfér..." a történet jogos. De pl ebben a helyzetben eddigre már beszereltem a gépbe, kipróbáltuk a francnak nem volt kedve kiszerelni meg szemétnek lenni. Mondjuk ha nem ismertem volna előtte meg bizonyított volna párszor vagy nagyon kellett volna a pénz akkor nyilván így léptem volna én is. De helyben akartam eladni és annyira gyorsan nem kellett a pénz.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Csupingo
veterán
Érdekesnek ígérkezik. Valami fordítós hirdetés lehet?
(#69384) dugo_: mi lehet az eredeti portéka? Valami gél, zselé?
Talán ez: EARTHENWARE BREAKFAST CUP AND SAUCER WITH RAISED-DESIGN EDGE
Ráeresztettem egy képkeresőt.
(Beírva a google fordítóba, ugyan ezt adja.)[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
koko52
nagyúr
válasz Gyuri27 #69371 üzenetére
De mint írtam nekem ne éktelenkedjen ott semmi. Sokkal jobb így az egész gépház szellőzése.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
TaaT
nagyúr
válasz Saccco #69375 üzenetére
Van a hátulján egy Fan Test gomb, az meglöki a ventit pár fordulatra hogy működik-e, néha napján megnyomom.
koby11h: Azokat a múlt héten kifújtam kompresszorral.
Saccco: Az enyém 400W-ig nem kapcsol.
Ciccuka: A passzív tápok pont hogy inkább szellősek/rácsosak.
Give them hell Ukraine!
-
-
koko52
nagyúr
válasz Gyuri27 #69363 üzenetére
"Pump MTT 70,000 Hour" . Az 2916 nap. Szerintem ez nálam 100 év alatt jön össze.
De ha meghal, meghal! Amúgy mivan ha meghal a cpu? És a VGA? Táp? Alaplap? Monitor? Egér? Billentyű? erősítő? Hangfal? TV?....."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
A radiátor nekem a tetőn alatt van. A tető oldal pereme pont eltakarja. A gép közepe konkrétan üres, mert a VGA a lap alján van. Olyan kereszt huzat van, hogy ihaj'
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
BiP
nagyúr
válasz koko52 #69360 üzenetére
Én 20-ért egy Dark rock Pro 4-et. És ahogy nézem (bár csak 3-as van a tesztben), ez sem szégyenkezhet, ugyanazt a szintet hozza.
Mindkettő jó, kinek mire van igénye, szokása.
Toronynál a borda nagy, AIO-nál a radiátor. És kb. ugyanaz a teljesítmény, ugyanaz a zajszint is. -
koko52
nagyúr
válasz Gyuri27 #69357 üzenetére
Mire nem elég egy CM 240? Én 18-ért vettem 2 éve. Nincs az a Air amiért oda adnám. [link]
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Gyuri27 #69354 üzenetére
Ezt néztem, de fura volt, hogy 2070-es gépről downgrade-el.
Ha nem volt komoly mértékű alkalmazotti kedvezménye, akkor nem tud sokat spórolni vele. (ez 400e bolti áron, az előzőt se tudja sokkal többért eladni használtan)
Viszont tényleg szépen összeválogatta, mutatós lett.(#69357) Gyuri27: főleg, hogy Ádám nagy vízhűtésesnek vallja magát, szóval ez a léghűtő is fura lépés volt. De gondolom olcsóbb volt, mint egy általa is elfogadható AIO, meg a színe is passzolt a konfighoz.
(#69356) koko52: Ez így van. Bár én sem mertem vízhűtésre adni a fejemet, (pedig elférne a radiátor), és inkább Dark Rock Pro 4-et választottam. Jó nagy tégla, de teszi a dolgát, és nem kell aggódnom semmilyen folyadék miatt.
(#69359)Gyuri27: nem, főleg hogy új biost is tolt rá, azt mondta, ez emelt órajelű.
Csak mondta, hogy spórolás miatt lett a csere. De biztos kimatekozta.
(szerintem csak simán új gépet akart építeni magának, meg kipróbálni az AMD-t, mindezt úgy, hogy ne kelljen rá pluszban költeni )[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz koko52 #69356 üzenetére
Nem csúnya hűtő ez. Egy jobb hűtő pariban van egy aioval. Ezek a dupla tornyok a 95%-kat megeszi reggelire. Amit meg nem az horror áron van. Ez még mindig csak 25 pénz.
Annó is voltak réz batárok. Semmivel sem voltak könnyebbek.koby11h: van más is a világon?
Amd - Radeon - Ryzen
-
koko52
nagyúr
válasz Gyuri27 #69354 üzenetére
Csak szerintem undorítóak ezek a batár hűtők? Elég jó AIO-k vannak már kis pénzért és még halkan is dolgoznak. Valamint a géped is tud szellőzni. Alaplapnak is tuti jó, hogy feszíti egy ilyen nagy dög. Vagy már ezeket is alá kell támasztani?
-
Ciccuka
veterán
Milyen hűtést használtok az M.2 SSD-n?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
koko52
nagyúr
Sorry, valamiért sima sata-nak néztem, csak a dobozára pillantottam.
Nekem a p660 1TB van, mindenre is sok.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz koko52 #69340 üzenetére
Nem jobb a 660p, max. olcsóbb. (végülis ár/értékben jobb, de a többi paraméterben nem).
A 970Evo Plus egy nagyon jó SSD, de illett volna az 1TB. Nekem sem azért van ilyen, mert annyira kéne a hely, hanem az 1TB-osnak sokkal jobb paraméterei vannak, és persze még lassabban is használódik.
De ha már 200e-ért vett alaplapot, abba az x570-be vehetett volna 4.0-s SSD-t is. (na nem mintha az Evo Plus nem lenne mindenre elég)[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
koko52
nagyúr
Jaj az az SSD, azt elfejtettem említeni! PCIex m2 1 TB illett vona nem? Még intelp660P is fényévekkel jobb ~ 40k-ért.
-
8th
addikt
válasz Gyuri27 #69300 üzenetére
Eredeti gyári középrésszel felújított GT1544 mérési jegyzőkönyvvel12 hónap kilométer korlátozás nélküli garanciával 135k. Vagy van gyári paraméterekkel megegyező aftermarket csiga 120k-ért. Felújított adagoló 50k alatt is van rá de ha csak annyi a baja, hogy egy tisztítás és egy tömítésgarnitúra kell neki akkor ennek a töredékéből is megáll munkadíjjal együtt. Garnitúra 5x0.216 jó minőségű DTP csúcs + tűzkarika házba beállítva 50k körül megy, ha hagysz ott cseredarabot akkor nyilván ez is olcsóbb. Ezek böngészéssel fellelhető nyilvános árak, tdi fórumon keresztül ennél olcsóbban megkapod ezeket fanatikus tdi-s arcoktól. Van ott turbós, adagolós, villanyász, chipes stb... szaki akihez fordulni lehet ha bármi kéne. Jó a közösség.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!"
-
BiP
nagyúr
válasz koko52 #69335 üzenetére
Legtöbbször nekem sincs hang, céges gépen videó sincs, (így nem is tudok mit kezdeni a fórumokban cikk helyett belinkelt videókkal), de ezt speciel pont láttam pár napja.
De a vevő alapból hülye, hogy most, az átmeneti időszakban vesz bármit is, főleg ilyen drágán. Az újgeneráció most jön, de még nem kapható vagy atomdrága (mind proci, mind vga vonalon), a régi meg _még_ drága, de már mivel be van jelentve az új, nem sok idő múlva ablakon kidobott pénz.
De ha már vesz vga-t,akkor én is használtan vettem volna vagy 2060-at vagy 1660Ti-t, 100e alatt valamit, ami még épp használható (esetleg használt 1080Ti, ami nem drága annyira, cserében erős).
A 3900x fog a legtöbbet esni az elkövetkezendő hónapokban, nem jó választás.
alaplap 200ért agyrém, ház 150ért agyrém, táp 150ért agyrém, a túlárazott középkategóriás vidkártyát meg már megbeszéltük.
És akkor az SSD-n spórol zmeg.
Millió sebből vérzik az összeállítás. -
Gyuri27
félisten
válasz Aljasvip #69331 üzenetére
Rohanok is. Lehet 1500 wattos is?
Syl: nem nem. Leszopod te magad. Mikor làtod hogy a fsecskàny 40k-s lapban ugyanazt tudja osz kikurtál az ablakon 160 pénzt egy asus logóèrt. +ugye a tàp. Azaz 200k bukó. Na majd az ilyen nem érti 2-3 èv múlva az egèsz fos mièrt nem megy el 200k ért. Pedig ö akciósan 800-ba àrulja a millád gèpet.
Amd - Radeon - Ryzen
-
koko52
nagyúr
Nincs hang, hogy megnézzem. Valamint bevallom őszintén soha nem tudom megnézni őket, mert a szőr feláll a hátamon a dumájuktól.
Akkor viszont itt elnézést kérek. A vevő attól egy hülye, akkor már vehetett volna 80-ért egy 2060-at használtan.
És még mindig: hol a millió?Szerk: már hogy ne volna kapható? 450-550 között simán tud szerezni nepperektől. Nehogymá' ezen spóroljon egy ilyen szarul összerakott konfig esetén!
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
-
koko52
nagyúr
válasz Cs1csó #69322 üzenetére
Én egy ilyen elb@szott gépet ki sem tennék, nem égetném a céget.
1200w-os táppal rigeket hajtanak, nem egy ilyen max 300w-ot felvevő gépet.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Gyuri27 #69326 üzenetére
Dehát a Zen2 topikban is megmondta a kolléga, hogy azért kell 1000+W táp, mert akkor passzívan elvisz a 3-400W-os rendszert. Fel se pörög a ventilátora és meg sem izzad így, kímélni kell a japán kondikat.
Vegyél te is 35 helyett 80-ért tápot és ne okoskodjál!Ha a túlárazott alkatrészeket teszik a gépbe, akkor könnyen összejön az 1 milla.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Van valami fórum arra, hogy panaszkodjak hardveraprós fórumtársakra, miszerint átvernek kereskedés közben? Megkéri, hogy menjek el 5-6 km-re, személyes találkozóra, mert meg szeretné venni a PS4 játékot, majd cseszik eljönni, sőt, a telefonját is kikapcsolja. Persze értékelni nem lehet ilyenkor. Az értékelése pozitív, mert ahova éppen elment, ott kapott egy pozitív értékelést, miszerint "korrekt és megbízható". LOL
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz Gyuri27 #69326 üzenetére
Az elmúlt 30 évben volt pár(tucat) PéCém, de egyikbe sem vettem 20 (nagyon max) 30 ezer forinttól drágább alaplapot.
Mi a retkes **** tud egy 200 ezres alaplap? Minden reggel lesz*p a kávé mellett? Vagy mi?> De hàt pénz van ész nincs
Mindig bebizonyosodik a falusi mondás igazsága: Isten az észt és a pénzt soha nem együtt méri.
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
koko52
nagyúr
Kicsit off, de én a PCX-es
majmoktólemberektől tudok hülyét kapni. [link]
Milliós cucc egy 2060S-el
A kezdő képen lehet direkt takarták ki a VGA típusát
De hol a millió?[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
-
Sanobel
újonc
Dámócon pár éve elvitte az iskolát az árvíz.
" ....elado számitogép elado joálapotban lévő de tám ecséget aszt nem tutok adni hozá
agép hátuj nicsen meg a gépeamivan az hogy egy dvd olvaso egy maksztor....." -
válasz norbert1998 #69315 üzenetére
Ennyi... Én sem az értékvesztéssel szoktam foglalkozni, hiszen akar a franc másik autót venni, elég macera az. (Eladni is.)
Legyen rendben, meg lehessen rendben tartani. Az eddigi 3 autómból egy (ez pár évet volt) új gazdához ment huszonévesen, egy 25 évesen bontóba (tesók által), a mostani is oda fog, ha már nem lehet egyszer talpra állítani - de ez még csak 20 éves, nálam még lesz sok éveMutogatni való hater díszpinty
-
norbert1998
nagyúr
válasz Saccco #69299 üzenetére
Megane (Mk2/Ph2) júzerként én kifejezetten örülök azok értékvesztésének. 2008-as autót, patika dízelt, reasonable kilóméterrel vettem 2 éve (9.5 évesen) 830 pénzért. Nem tudom, német forrásból mi jutott volna ennyi pénzért, de gyanítom a 2003-as Octavia tédéíí fölé nemigen sikerült volna jutnom, annál meg azért úgy érzem, "több" autót sikerült kapnom. Nyilván nem olyan kifinomult, de a kora a fele, és extrákban sincs alulmaradva. Innentől fogva meg nemhiszem, hogy sokat fog veszíteni az értékéből az autó már, szóval ez egy nagy előnye az értékvesztésnek.
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
BiP
nagyúr
válasz H1F0N1CS #69304 üzenetére
Sziasztok!
Farmernadrágot vennék. Ha valakinek van, írjon.
Nagy méret kéne, derékbőség 170cm.
Meg szíj érdekelne, meg pulóverek.Mondjuk azért az a 170-es derékbőség nagyon komoly, kb. elefánt méret.
Az XXL az ~105cm, az 5XL is csak 125-130cm.
Ha meg arra értette, hogy ő maga 170centi, az meg nem nagy méret.
(vagy szimplán alacsony és dagadt). -
Saccco
nagyúr
válasz Gyuri27 #69300 üzenetére
Adagoló felújítása* volt 25. Mást nem kellett javítani. (Vento)
Szerk.: kopó alkatrészek szorulnak cserére, pl.: két hátsó kerékcsapágy volt 4eft a kettő.
*Szerk.2: a szerelő szerint nem is kellett volna mennie az autónak, de ment.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saab, Volvo topik
- EA Sports WRC '23
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest