- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
Killer01 #45187 üzenetére
A gyanús volt, hogy a nő qrva, és a megfelelő oldalon meg is találtam a hirdetését.
Én vagyok a helyi buszpályaudvaron, az agresszív tahó egyesek szerint (szívtelen és rasszista) nagyonőr, így elég sok emberrel találkozom.
A közmunkásképzős kölkök és a balhés állampolgárok már megtanulták, hogy amikor előhúzom a felső zsebemből a szolgálati butafont, akkor épp a rerndőröket készülök hívni, és gyorsan megoldódik minden konfliktus.A Bizniszmen is itt szokott busszal jönni-menni.
-
Samus
addikt
Lehet, hogy Bánáti kolléga csúszott árokba? [link]
-
seniman
veterán
Mai ornitológus hirdetés:[link]
Egy napos reg,telefonszám nincs,cucc féláron,madárvadászat indul 3,2,1.......
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Papooo
senior tag
Hirdetek egy telót több felületen is.
Anno bootloposan (bár a téglásított lehet hogy találóbb kifejezés lenne) vettem tavasszal egy hölgytől (foglalkozása: Erotic operator - Rosszlány), aki örömmel vált meg tőle, annyi bibi volt vele, hogy semmi papír vagy tartozék nem volt hozzá. A csaj örömmel adta el, mert az utódja a legújabb legdrágább samu, már ott figyel a kezében
Megcsináltam, de pár hónap alatt rájöttem, hogy nem nekem való, és elkezdtem hirdetni.
Az első jelentkező, nevezzük Gyúrós Ármándónak (FB-ről idézve Foglalkozása: Bizniszmen, Tanult: Okszford) azzal indít, hogy tőle lopták a telót a nyáron és hogy ha ötvenezer használati díjat adok a teló mellé, akkor eltekint a feljelentéstől.
Mire én: Adj egy időpontot, amikor találkozunk a rendőrség előtt, én viszem a telót, te hozod a papírjait, és megtesszük a feljelentést.Erre hőbörgött egy sort, és leszállt rólam.
Ha jól sejtem, lehet hogy így keresi a balekokat, és ez a fő biznisze.
A dolog pikantériája, hogy rendszeresen találkozok vele amikor dolgozom, és nagyon-nagyon gonosz tudok lenni. -
Astroboy
őstag
válasz
Trailblazer #45181 üzenetére
-
Astroboy
őstag
válasz
Trailblazer #45179 üzenetére
Nem hab lesz az, hanem fekete szigetelőszalag.
Egyébként a rásonysápberencsi kákolmányolásnál már csak a hagyárosböröndi kóklerkodást utálom jobban. -
Chaser
legenda
válasz
Cs1csó #45176 üzenetére
ez speciel párban volt, de sokat eladtam szólóban, ha a chipkiosztás egyezik, 99% h két különböző gyártóé megy együtt dc-ben, ugyanakkor találkoztam olyannal is, h két egyforma nem ment adott gépben, külön-külön a cél gépben és másik gépekben is mentek, akár más gyártó moduljával is párban ( :
-
Chaser
legenda
válasz
Cs1csó #45173 üzenetére
Nem fogjak elvinni nyilvan
valaki arulni szeret, valaki eladni...
Az is mutatja mennyire felhigult az itteni piac is, h a srac rakerdezett a 2*8gb kerul x ezer ft-ba, vagy 1*8 - cimben es hirdetesben egyertelmu h 2*8, de sokan ugy hirdetnek, aztan hirdetesben derul ki az ar 1db-ra vonatkozik ( : es inkabb rakerdez, mert az a biztos -
-
Chaser
legenda
-
-
Chaser
legenda
válasz
Cs1csó #45161 üzenetére
Reszletre en is csak igy adnek barmit
amikor az utolso reszlet is a kezemben, akkor lehet vinni a termeket
Szerk:
Jah, lehet felet se eri fel ev mulva, meg lehet venni egyben is
A hitelt negfinanszirozza egy bank ha vasarolsz valahol, szoval az elado megkapja a penzet, en meg nem vagyok bank ( : -
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #45165 üzenetére
Áh a "nyomott áron" ezen is felsírtam. Biztos sorban állnak.
Jah a 53cm-es CRT tévét 10 ezerért megint kitette a csaj - gondolom, hogy megint elől legyen - nem nagyon viszik.
-
koko52
nagyúr
válasz
Trailblazer #45165 üzenetére
Nyugi tesa megógyuk okosba...
-
Cs1csó
titán
válasz
FoLey-v #45162 üzenetére
Jah ez mind UGYANAZ a figura egy nagy MERCÉDESZ a profilképe.
Astroboy
A hitelnek nem az a lényege, hogy töredék ár befizetése mellett is használatba veheted a cuccot? Egy műszaki cikket pedig lefoglalózni oltári nagy baromság egy fél év múlva lehet fele ennyit sem fog érni, teljesen abszurd.
-
Cs1csó
titán
Telefon vegyed-vigyed be se vót kapcsolva:
Televízió AKÁR RÉSZLETRE is amikor kifizeted az utolsó részletet viheted addig: adobozában hermetikusanm lessz lezárva
Így vegyen karácsonyra 1 éves részletre az ember valami műszaki cikket.EZT a hirdetést meg sem tudtam fejteni:
Szekrénysor NYOMOTT ÁRON(?)
Megabrutál hűtő azzal jön hogy ennek az újabb kiadása 850 ezer - amit árul maxon volt kb. 400 újonnan -
-
cbmfan
senior tag
Rudika meg kimét szeretet számittó gépe...
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #45141 üzenetére
(Zárójelben teszem hozzá, hogy az aprós keresőhirdetés is véleményes. Én csak akkor tudom elképzelni, hogy ilyet tegyek fel, amennyiben nem látok olyan holmit, ami pont kéne. De valszeg gyakoribb az olyan, amikor ugyan az adott termékkel dugig van a HA, de neki az átlagártól még olcsóbban kéne, és meg is jelöli az árat, amit hajlandó volna adni érte. [Fillérb@szóisztán jellemző viselkedése.] Ennek a mellékhatása, hogy az ilyen Bánátik aratni tudnak.)
-
koko52
nagyúr
válasz
Trailblazer #45141 üzenetére
Engem is megtalált, sajnos nem tudtam róla kideríteni semmit. Címet nem ad, személyes tali sincs. Pedig jó lenne vele találkozni.
Állítólag már kapott felfüggesztettet. A banki utalások miatt van személy akit felelősségre lehet hozni és már el is kapták, de úgy látszik nem érdekli a kis köcsögöt. Azt nem értem IP alapján miért nem bannolják. Minden nap új regjei vannak.
Ez is ő: köcsög
-
FoLey-v
addikt
Kinek kell talicska?
Trailblazer Hát nemhinném vagy ha szerencséje van az illetőnek akkor egy balekot fogott ki.
-
FoLey-v
addikt
válasz
dvdbackuper #45134 üzenetére
Gondolom azért akar fiókot verni,hogy a hírdetésben tudjon átkúrni néhány vevőt...
-
törölt tag
válasz
Elméletileg nem lehet fiókot adni-venni, gondolom az ilyenek előbb-utóbb IP ban-t kap. De meg is érdemli.
-
kenwood
veterán
azt nem ertem,miert hasznalja meg ezt az alteregot,ha mar tele van vele a google is ?
Vajon a fenykepen szereplo faszi,meg a valodi banati norman mennyire orulhet ennek a kis patkanynak ? -
Cs1csó
titán
válasz
"ha van pár értékelés" hogy
rohadnameg az ilyen.Ciccuka
Privátban írhatsz árat is (2-3-5 ezer? passz) de ki az aki a reputációját eladja pár ezer forintért??
-
Ciccuka
veterán
válasz
átveszi ingyen
-
Csupingo
veterán
válasz
Depression #45127 üzenetére
Hiszi a piszi hogy sok esztétát elbír egy akkora kasznival és 125 köbcentis motorral.
Mondjuk azt nem tudom, hogy most milyen árfolyamon mennek az esztéták, de ha sok jár hozzá ingyen, akár még jó vétel is lehet.
-
Cs1csó
titán
válasz
Depression #45127 üzenetére
"kvarc mentes" tehát nem homokos? Tehát aki eladja az nem b.zi?
Mindig megmosolygom ezeket a "SÜRGŐSEN ELADÓ" címkéket kellene már egy értelmező szótár erre: a "sürgősen eladó címszó alatt olyan árat kell érteni ami a jelenleg az adott termék fellelhető LEGALACSONYABB ára MINUSZ 20-30%."
-
Depression
veterán
"Surgosen elado egy alfa romeo 2004 evjaratu fris muszakival rendezet okmányokkal alukerekekel mindennapi használatlanban sok esztétával 1/4 motor való futómű nagyon jó kvarc mentes kasznival bór belsővel -nagyon sok esztraval erdeklodni"
-
Astroboy
őstag
válasz
Trailblazer #45124 üzenetére
Ja azt csak most olvasom
én az "írására" értettem.
Amúgy ezt frankón nem értem, hogy gondolta. Bekérdezni a problémát, segítséget kérni, majd UGYANAZON az oldalon sunyi hirdetéssel behúzni valakit...és mindezt lebukás nélkül? WUT?
Legalább frankón helyre rakta a mitulátbáti. -
Astroboy
őstag
válasz
tupacamaru #45122 üzenetére
Gyanús, ugyanaz az xy név mindenhol, ez nem lehet véletlen.
Más: csalósban tisztára borsodi apró feelingem van...
-
tupacamaru
veterán
válasz
snecy20 #45052 üzenetére
Ha már 1080, xy VGA eladó, xy helyen, xy ideig garis. Terhelésen cicereg. Az eladó 5 VGA-t adott el két hónap alatt. A hírdetés jegelve lett, de megjelent egy másik 45k-val drágábban. xy VGA eladó xy ideig gari, xy helyen. Nem bányászkártya volt, hibája nincs.
Én lennék paranoiás?
-
FoLey-v
addikt
válasz
Trailblazer #45119 üzenetére
De lehagytam,de már törölte sajnos sry.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Cs1csó #45112 üzenetére
Látod sokan nem értik mit akarnak elpasszolni. Jó de ez fb csoportokban fordul elő a legtöbbször.
Amikor sokan nemtudják elolvasni hogy milyen márka csoportba merje feltenni a hírdetését és közlik hogy rossz helyen kopogtat vagy viccelődnek. Amikor beadja a sértődékenyt elkezd személyeskedni.
-
wolfman
veterán
Jófosás:
'Eladó Philips HDMI TV'
-
Chaser
legenda
-
Cs1csó
titán
válasz
FoLey-v #45110 üzenetére
Ennél a terméknél ez kb. teljesen mindegy. Gyakorlatilag a legfontosabb része lett telibexarva, ami még szerintem elmegy kategória:
- nincs távirányító (lehet venni taníthatót és meg van oldva)
- nem jók a hangszórói (külső hangrendszer soundbar stb.)
- van pár karc az oldalánDE egy komplett csík pont a közepen felülrő lefelé a teljes képernyőn azért ne vicceljünk de a kutya sem vette még meg pedig ott hirdeti már 19 napja - azt nem tudom ,hogy máshol mióta - az meg külön irritáló - erre nagyon ugrok - amikor nem bírják feltüntetni a pontos típusát pedig az alapján gyakorlatilag MINDEN egyebet meg lehet tudni.
SŐT sokszor a sok fölösleges reklám duma sem kell:
- használt/nem használt bontatlan garancia van nincs
- hibátlan vagy hibás
- mi a pontos típusa
- mi az oka az eladásnak ( nagyobbat veszünk, külföldre költözünk, kisebb szoba, nem fér be, hiányzó funkció stb.Ennyi kell.
-
Cs1csó
titán
November 24-én már hirdette ITT 89 900Ft-ért de VALAMIÉRT(?!)
mégsem kelt el 19 nap alatt, úgyhogy most drasztikus áresést követett el a hirdető: 85 000 Ft
Bekarikáztam a hibát hiszen ALIG látható.
Lehet én vagyok finnyás vagy válogatós, de INGYEN sem kéne.
-
Ciccuka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 256GB SSD / Ezüst / Új termék! / Apple Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával