- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
ez még semmi. én vagy 10 éve eladtam egy procit, bevettem a ne utalj előre dumát. azóta várok a pénzemre.
-
Wesder
titán
Csalósban igéretre elküldeni àrut igen nagy bàtorsàgra vall.
-
kenwood
veterán
"Eredety"
-
Gyuri27
félisten
Kiteszem kicsit a lábam oszt egyből mindenki okos, szép, ügyes, bátor a kecskék meg zavartalanul legelnek a mezőkön.
Semmi szaftos hirdetés. Amin lehetne röhögni vagy fikázni.
Mi az isten hónajmankós dobozi rongyba tekert rücskös f@sza lesz mán itt?
Na csituljanak le a kedélyéke. A fasza gyerekek 2 rugót utalnak. A suttyók meg eze ötcccázat a számlámra.
Ennyi. -
megott
aktív tag
válasz
Trailblazer #47959 üzenetére
PEACE!
-
Chaser
legenda
válasz
#45553408 #47975 üzenetére
félreérted, azt mondtam "és beszélgetek", nem bármiről ( : nekem is poén a fentebbi eset, de nekem sem tetszene ha ott laknék, és ha mod lennék töröltem volna mindet
de már nem annyira szigorúan vesszük itt sokszor h csak az apróktól kapunk hülyét, gyuri napbahajigálása' legalább feldobja:d
jóétvágyat nekünk -
Trailblazer
veterán
válasz
#45553408 #47974 üzenetére
Hát én meg úgy éreztem, hogy az, hogy ha valaki általánosítva Mordorozik, és erre csak azt jegyzem meg a folytatásban, hogy vannak olyanok IS sokan (tehát nem mindenki) bizonyos helyeken, finomítandó az előtte elhangzottakat, erre ki másba, mint belém szállnak páros lábbal (nem értelmezvén a leírtakat - na igen, a szövegértés azért fontos dolog - lenne), nekem elfogadhatatlan.
Aztán még egy pikírt megjegyzése sem lehet az embernek minderre, mert azt már kiollózzák. -
Chaser
legenda
válasz
#45553408 #47971 üzenetére
"Hihetetlen, hogy vagytok páran, akik ugrásra készen arrs várnak, hogy példabeszédet tarthassanak."
ezen felröhögtem ( :szerk:
egyébként a topik címébe még beírva a "és beszélgetek" szócskákat, máris sokkal több mindennek lenne létjogosultsága, gondolom az eredeti topiknyitó nem ellenezné ezt -
Trailblazer
veterán
válasz
#45553408 #47971 üzenetére
Nem pont erről volt szó, hogy minden nem idevaló törlődjön, hanem az indokolatlanul túltolt személyeskedést (ráadásul olyan részéről, aki még csak nem is stabil tagja, hozzászólója a fórumtémának - ellentétben velem) kellene szankcionálni, vagyis inkább kordában tartani. Ugyanis a fentebb megjelölt kommentben érzésem szerint ez történt.
-
nullpoint
őstag
válasz
Trailblazer #47969 üzenetére
Ne számíts korrektségre a kettősmérce.hu weboldalon...
Még a régi tankönyvek is írnak erről:
Mózes III. könyve 19. rész
35. Ne kövessetek el igazságtalanságot az ítéletben, a hosszmértékben, súlymértékben és ürmértékben.Mózes V. könyve 25. rész
13. Ne legyen a te zsákodban kétféle font: nagyobb és kisebb.Példabeszédek 11. rész
1. Az álnok font útálatos az Úrnál; az igaz mérték pedig kedves néki.Példabeszédek 20. rész
10. A kétféle font és a kétféle mérték, útálatos az Úrnál egyaránt mind a kettő.
23. Útálatos az Úrnál a kétféle súly; és a hamis fontok nem jó dolgok. -
Trailblazer
veterán
Na azért ez is minősíthetetlen, hogy az engem (indokolatlanul!) betámadó komment (segítek: #47954) marad, a válaszom kimoderálódik. Nem az egész beszélgetésszálat kellett volna a levesbe helyezni?...
-
Cs1csó
titán
-
cbmfan
senior tag
igen, köcsög pösti panelproli vagyok, akinek ott a világvége ahova nem jár kék busz. és ez konkrét példa Miskolcról, pár évvel ezelőttről.
hazafelé kisboltnál megálltunk valamit enni, és ha már árnyékban volt autó ettünk ott. úgy tíz perce eszünk mire feltűnik, hogy hirtelen megnőtt a helyi kisebbség száma közelünkben segédeszközökkel, és nézelődnek felénk. majd srác odajön, bekopog ablakon, és kérdi, hogy keresünk valamit? inkább folytattuk közeli benzinkút parkolójában ahol van kamera.
(#47964) Bodrik: mi az, megtaláltad az any key-t?
-
Gyuri27
félisten
válasz
#45553408 #47957 üzenetére
Itt vagyok. Majd én megmondom a tutit. Az egész ország mordor és az isten f@sza közt van.
Tele zsákosokkal, hurutokkal, mételyekkel.
Ha lenne egy nagy piros gombom mint kim dzsong józsinak én már megnyomtam volna. Naponta többször is.Popes: mondom ide eljössz mint nagyfiú és haza mész mint kislány.
Sajna a tiszántúl le van amortizálva.
A jobbak elmentek innen. A többiek (már az értelmesek) befásultak. Kinlódnak.
Mert bizony ide még nem ért el a kisvonat.
Ennyi. -
Popes
őstag
válasz
megott #47944 üzenetére
Mikor még voltak nyerőgépek a kocsmákban nagyon sok helyen jártam,(nem játszani) és bizony vannak régiók, városok ahol sűrűbben lehet találkozni olyan emberekkel akik ha elérnek egy kritikus tömeget akkor egy "átutazó" valóban mordorban érezheti magát.
Ezeken a helyeken is vannak értelmes emberek és az általánosítás tényleg zavaró lehet számukra de ők is látják hogy mi van körülöttük és miért általánosítanak mások.
Jó pár éve voltam ezen a helyen, de ilyet pl sehol nem láttam. Mikor beléptem ide és azzal kellett szembesülnöm hogy a döngöl föld padlós helyiségben ahol kétféle szlovák sör(90ft/üveg) és only házipálesz volt a kínálat, azt hittem hogy valami időanomália áldozata lettem. (főleg hogy a tulaj épp kalapácsot használt légycsapó helyett)
Máshol is láttam csuda helyeket de ez vitte a prímet.Békésben is volt szerencsém szegregált kocsmába betévedni szóval tudom miről beszélek,(mielőtt Gyuri belevágna a napba) viszont dunántúlon pl nem futottam bele ilyen helyekbe.(nem azt mondom hogy nincs, de nem futottam bele)
-
kenwood
veterán
Hirdet egy intel lap-proci kombot egy arc,van egy ar.
Rairok, hogy elvinnem annyiert.
Erre megszolal, hogy ryzenre akar cserelni, ez a cserear.
Mennyi az eselye arra, hogy a neki szimpatikus ryzen kombo tulaja pont az o cuccaira vagyik, es arra mennyi, hogy kpert eladja neki ? -
megott
aktív tag
válasz
Trailblazer #47950 üzenetére
"Mint ahogy más leszakadt övezetekben szintúgy..."
Remélem székes fővárosunkat is ide sorolod ezek után, mert ott is sokan úgy gondolják, hogy a Budapest tábla után leesnek a világ peremén! -
megott
aktív tag
válasz
Trailblazer #47946 üzenetére
Sértett? Sajnos ez picit téged minősít, hogy mellé állsz.
Miskolci vagyok 40 éve, de mint ahogy már fentebb leírtam, nem általánosíthatsz, hogy ez Mordor, mert így az itt élő értelmiséget és óriási szellemi tőkével rendelkező embereket is degradálod.
"Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!", ha ez mond neked valamit, akkor érteni fogod miről beszélek! -
Gyuri27
félisten
Pörög a csalós megint. Jön a tavasz.
Rajzanak a verebek. -
kornel76
aktív tag
válasz
Trailblazer #47946 üzenetére
Sztem nem, csak nagyon unalmas ,hogy Miskolc vagy Borsod akkor Mordor és hasonló faszságok jönnek azonnal elő, mikor tőlünk nyugatabbra sokkal több lidérc és IQ minimál egyén van (lásd pl. az ezzel poénkodókat) .
-
Wesder
titán
válasz
Depression #47938 üzenetére
Dadog szegény
-
Calibos
addikt
válasz
Miskolc...
-
Depression
veterán
válasz
Mecy_Lacee #47939 üzenetére
Javítva...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Az nCore húszár....
-
nullpoint
őstag
Mindig sajnálom ha valakit átvernek.
De ez az ember direkt nem hallgatott senkire.
Nyit egy topicot hogy tanácsot kérjen, gondolom akkor olvassa is (amit ő nyitott) . Gondolom azért nyitotta hogy figyelembe vegye az elhangzott javaslatokat (a saját maga által feltett kérdésekre).
Elmondta neki mindenki hogy ne utaljon előre.
Ő szándékosan, akarattal , direkt az ellenkezőjét csinálta és utalt. Ezt most nem tudom sajnálni sajnos. Nyilván nem örülök neki, de semleges számomra, mert ezt ő akarta magának.
-
Trailblazer
veterán
A zsarurak pedig egy újabb fánkért nyúlnak, és megkeresik... a kávéscsésze fülét. Mert ez ugye összeghatár alatti, amíg nem kezdenek többen hepciáskodni, megzavarva a békés kávézást, nincs több teendő.
-
Wesder
titán
válasz
Trailblazer #47921 üzenetére
Hülyékből tényleg meglehet élni.
-
-
seniman
veterán
válasz
quailstorm #47915 üzenetére
Vagy az email címével beregisztrálni intel/nv hírlevelekre.
-
Di Natale
senior tag
Sziasztok!
Mit kell ahhoz tennem, hogy legközelebb a napba ébredjek fel?
-
Smiley
addikt
A hup-on is van egy jo tema.
-
flymi
addikt
143 napos friss reges 0 hsz-el akar tőlem vásárolni. Az ilyenektől mindig fosok. Túl sok a "mi van ha...".
-
seniman
veterán
Igazi igénytelenül felrakott hirdetés,gyakorlatilag nulla információval:[link]
De azért az 51millás árcédulára futotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fűnyíró topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" / M1 / 16GB RAM / 1TB SSD / Asztroszürke / Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 256GB SSD / Ezüst / Új termék! / Apple Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia