- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
szkript csipogott...
-
Trailblazer
veterán
Na az volna még szép. Minek? Személy szerint az inaktív, rég nem látott, hülyeségmegosztó, stb. ismerősöktől is igyekszek manapság megszabadulni. Mennyiség helyett minőség.
-
kenwood
veterán
Azt ugy birom, amikor jelentkezik valaki egy hirdetesre,es azzal kezdi, hogy vegyem fel a barataim koze a Facebookon
Meg jo, hogy nem azt keri, hogy vigyem haza bemutatni a szuleimnek -
Faterkam
addikt
válasz
Trailblazer #47890 üzenetére
Még megtalálható!
-
seniman
veterán
Valaki megint bevásárolt a csalósban,RX470 Nitro 28-ért.
Jó vétel.Lett volna,ha ellenérték is érkezik.
-
Vakegérke
félisten
Látom, takarítás volt.
-
unravel
őstag
Hihetetlen hogy minden felsőkategóriás [YouTube]
-
Cs1csó
titán
[link]
Kicsit hajlott, kicsit repedt de a mienk. -
cbmfan
senior tag
ha ok akkor oké...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #47865 üzenetére
Veled együtt.
H1F0N1CS: hát ez jó vicc vót koma. De tényleg. Azért halkan mondom, hogy még egy ilyen vicc és egy 300 lovas traktorral fogok a nappalitokban ekézni. Majd utána jön a kötelező mutatvány. A napba vágás.
Ellmennyé te hollókutya. Még hogy tőlem te vagy bárki pénzt kapj. Mennyé mutasd meg magad a papnak oszt vessen rád keresztet. -
Speed®
titán
válasz
pomorski #47855 üzenetére
Szintén zenész..valami szakmai ellentét közben az ellen hozzávágta a fejemhez, hogy én miner vagyok és védem a védhetetlent, különbenis miner cuccaimat árulom kifele. Namost egyrészről nem csákányoltam, max. bench céllal értékesítéshez infót szolgálva, másrészt enélkül is van nálam pár cucc, ami jellemzően előfordul a témában (kW+ tápok), de még nagyobb hülyeség okán, OCnál igencsak hasznosak
Utoljára ~1 hónapja vettem 1200as SS Platinum Miner Editiont, mert 25ért szórták. Szóval van olyan, hogy nem kell egyből farkast kiáltani, bár tény, ritka. -
-
Alg
veterán
válasz
koko52 #47849 üzenetére
Ilyenkor eszembe jut a bányászduma, hogy "nemérdekelmennyiértadommajdel" mert "úgyiskitermeltemárazárát"...
Meg mikor felverték az árát duplára mert úgy elkapkodták akkor nagy volt az arc hogy úgyis megéri neki mert sokszorosát hozza vissza.Aztán mikor oda kerül hogy tényleg eladná, akkor meg megy a susmus meg a hazudozás mert még a végén csak 20ezerrel olcsóbban vinnék el...
-
nullpoint
őstag
Nem is az a baj hogy bányászkártya, hanem a süket duma az irritáló
Még ha csak egy darabot árulna akkor talán hihető. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
nullpoint #47847 üzenetére
Egyrészt tudtuk, hogy ez lesz ha lecseng a bányászat.
Másrészt mindig ez a bizalmatlanság. Pfff
Nem is értem.Srác most irja, hogy utánvét nem postázza a hdd mert neki volt már, hogy nem vették át.
Mondom oké. A pirosakat az új meg a régi rendszerben meg a szép zöld szememért meg a formás popsimért kaptam.
A félistent is a legyek szarták a nevem alá.
No de sebaj. Vannak itt megbizható 0 napos regek. Azokkal kell üzletelni.H1F0N1CS: fasza. 2000 lesz.
-
nullpoint
őstag
Devnullban egy eladótol 1060 meg 1070 kártyák, amik csak videóvágás meg render meg médiamunkára voltak használva.
Ugyanott eladó mining alaplap, 1200wattos táp
-
H1F0N1CS
tag
Gyuri! Ismételten 10 perc sírás. 😂
-
Astroboy
őstag
-
nullpoint
őstag
válasz
Trailblazer #47841 üzenetére
Nem látod hogy nincs rágásnyom????????
Csak nyalogatta.......
-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #47833 üzenetére
Kivered a fejedből vagy én verjem ki?
Minap megnéztem a punishert (sorozatot). Rájöttem, hogy az a karakter rólam van mintázva.
Mérsékelten okos. Kurva agresszív. És bacccó módra kemény.patomi: nem bántom a srácot. De régen is volt néhány ilyen beton stabil arc. Többségük úgy ment el, hogy a szar maradt utánuk. Nem feltétlen azért mert szar emberek voltak. Hanem mert az élet nagy játékos. És néha nagyon bekavar.
-
Faterkam
addikt
Én meggondolatlan meghirdettem egy játékfigurát a MarketPlace-en.
Címe, xy figura - vz meséből, ár 1400Ft1 kérdés, Helló, megvan? Mérete?
1 válasz, Szia, igen, 1db, kb. 15cm
2 kérdés, akkor ez nem jelmez?
2 válasz, szerintem nem, mert a hirdetés címe is az, hogy xy figura! -
-
Vangelis
félisten
válasz
Trailblazer #47823 üzenetére
De felmerik tenni facebookra...
De lehet gázolaj helyett árulná... csak nem tudja mi a különbség....
-
-
megott
aktív tag
válasz
koko52 #47814 üzenetére
Szerintem pesten (szigorúan kisbetű) több ork van mint Ózdon, arányaiban nézve is. Ne felejtsétek el, hogy a várost teljesen magára hagyták a rendszerváltáskor, a többi ipari városnak jobb lett a marketingje és több multi is érkezett felszippantani a munkaerőt, Ózdon elindult valami 20 éve, sajnos lassan halad előre, de halad.
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest