- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Vangelis #47598 üzenetére
Ez tudod mit jelent? A hétvégén el kell menned egy jót inni és bebaxni!
Profi villanyszerelőt keres nem alsó kategóriásat.
Akinek van villanyszerelő végzettsége, és ebből is él az PROFI, persze nem mindegyik villanyszerelő tud/képes/jogosult mindenféle munka elvégzésére pl. a villanyórát csak az elektromos művekkel szerződött villanyszerelő bonthat meg, de lehet olyan műszaki igény is amit nem mindenki vállal be: nincs benne gyakorlata, eszköze hozzá, műszere hozzá stb.
"alsó kategóriás" ez így értelmezhetetlen és sértő is.
-
kenwood
veterán
" professzionális, hátizsák, kültéri használatra,"
halisten,hogy nem csak a lakasban lehet mozogni vele
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #47591 üzenetére
Paran csunya vilagot csinalnank itt a fergekre az biztos ( :ahogy regen is
Ertekelesi rendszer elmegy, ha veszi a faradtsagot az ember akkor lathatja az ertekeloket is
Ebayen komplexebb, van pp, de oda is betalalnak a joemberek', amelyik nem gyokkettes ott is tarol, a ph eltorpul ebayhez kepest, de vwgere egesz ertelmes rendszer lett, az h sok ember nem tudja hasznalni az agyat mar mas kerdes -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #47590 üzenetére
Ha lenne rá igény átnyálaznám a hirdetéseket (persze ehhez több ember kellene).
De napi 1-1,5 óra alatt össze kapnék egy szakajtónyi lidércet a ha-n.Meg az értékelést is át lehetne alakitani.
A pozitivoknál kellene egy mérőszám. Ami mutatja, hogy adott pozitivokból mennyi volt az őstag és öregebb.De ezzel együtt csak azt tudom mondani amit már eddig is.
Nagyon nézzük meg kitől veszünk. Ha nem vagyunk biztosak benne kérdezzünk (akár itt) vagy hagyjuk a faccba.
Persze mindig lesznek akik meg akarják csinálni az évszázad üzletét lásd ájfón vagy bármi féláron vagy használt 1000 éves szar a bolti ár alatt 10%-al. -
-
nullpoint
őstag
Paypal mintájára csinálhatna a prohardver saját fizetési felületet. Prohardver visszatartja a pénzt amig megjön az áru. mIndenki boldog, lehet online fizetni és nem krnk át.
Legyen a neve mondjuk ProPal. Vagy HardPal.
-
Wesder
titán
205K-ért letíltott iPhone. Nem rossz.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #47557 üzenetére
( :
Speed(R)
tudom, meg mit csinálná/csinálnátok? adatokat nem lehet kiadni csak az illetékeseknek, innen bannoljátok az embert és ennyi, oda van biggyesztve h ne utaljon előre senki - nyilván aki gondolkodik referenciával rendelkező emberkének utal, ott a gond, sok embernek ez a szó nincs benne a szótárában, de ha van is, értelmezni már nem tudja -
sajnálom az embert, de ebben a történetben hunyó volt ő is
amit talán megtehetnétek, és látná a vak is, ezt előre hozni:Mit tilos és törvényellenes eladásra kínálnom?
Felhasználási feltételek (szabályzat)
A hirdetésfeladás magánszemélyeknek ingyenes!
Ne utalj előre! Soha! A megkárosított tagok topikja - és ezt legfelülreszerk:
ennek a helyére :
Új Hardverapró 1x1
aki váltáskor it volt már tudja a változásokat, aki friss reges annak meg nincsenek változások, felesleges már ennek szem előtt lenni ennyire, ha a másik résszel heyet cserélnek, talán kevesebb ilyen horror lesz - persze nem biztos, de talán - -
kenwood
veterán
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #47564 üzenetére
Te nem vagy. Én meg szeretem ha büdös a p.... egy kicsit.
De ne szórakoztassá hollókutya. Hanem utalj és küldök képet. -
Gyuri27
félisten
-
kenwood
veterán
Ezzel mi szeretnel kifejezni ?
Ha valaki meggondolatlan volt,es lehuztak,akkor tartsa magaban ?
Hatha mast is berant a gyoker ?Vagy ez ilyen kompenzacio ?
"En okos vagyok,engem nem lehet atverni,jot rohogok azokon,akiket igen " ?En erre az ilyenknek azt tudom mondani, hogy nagyobb orom sose erje ot az eletben
-
Wesder
titán
Tudom hogy g€ci dolog, de az ilyeneken mindig jót nevetek, hogy hogyan lehet 185k huf-ot elutalni egy ismeretlennek.
-
Samus
addikt
Próbáltuk sokan. Én is adtam tippet. De az embereket nem tudod megvédeni a saját hülyeségüktől. Aki ekkora érték miatt nem utazza át az országot (ha annyira kell neki), hogy megnézze a portékát, az megérdemli, hogy lehúzza egy néma újonc, aki 1302 nap alatt egy (!) hozzászólást sikerült írnia. Akinek egy értékelése van. Egy újonctól. És persze van neki egy másik hasonló készüléke, hasonló áron. Nyilván teljesen életszerű.
-
Chaser
legenda
Ket dolog vegtelen, a vilagegyetem es az emberi hulyeseg, bar utobbiban nem vagyok biztos....ha einstein bacsi mondotta volt, ha nem, abban biztos vagyok h igaz
Persze alaphelyzet az lenne, h kuldi az ember a penzt, megkapja amit a kert, de a vilag mar nagyon regota tele van fergekkel akiknek netjuk is van, igy 2019-ben nem tudom mi visz ra valakit arra, h referencia nelkuli emberkenek 10ft-ot is utaljon
Csinalhatnak a modik barmit, ezt mar bukta, vagy evek mulva majd lat belole valamit jobbik esetbenSzerk:
Es a legjobb, amelyik telekurtoli a vilagot, h netrol senki ne vasaroljon mert @@&$-+##+! Meg sem fogalmazodik benne, h esetleg o volt meggondolatlan -
nullpoint
őstag
Csalósban ember elutalt 185ezret egy hete, azóta az eladó sekép-sehang. Modik nem reagáltak, aztán random ember megkérdezi hogy mi ezzel a probléma
Őt biztos nem zavarná ha 185ezrével lelépnek.
-
Chaser
legenda
válasz
Cs1csó #47545 üzenetére
Az h mennyiert hirdeti semmit nem jelent
lehet valoban nem er 50e-nel tobbet, sot lehet szet van rohadva az egesz es semmit nem er, ennyi kepbol nem derul ki
Nalam igy esztetikara kivulrol ilyen allapotban voltak a butorok, hatul meg kirohadva az egesz ( : mazlim volt mett tuzifanak elvittek, v ment volna lomtalanitasba az egesz -
Syl
nagyúr
Az IT cafén az új személyis cikket miért nem a Norman gyerek képével illusztrálták?
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #47543 üzenetére
Két szellemi fogyatékos lidérc! TE jó ég! Fingom sincs, hogy mennyit ér de ha 85-be hirdeti akkor mondjuk 70-75-ről indítani még belefér de 50?
-
Chaser
legenda
válasz
Depression #47542 üzenetére
Komoly erdeklodok irkalnak az fix
-
Trailblazer
veterán
válasz
Depression #47542 üzenetére
Ügyesen összekoordinálták a kommunikációt!
-
Alg
veterán
Hát senki nem érti?
4db DDR memóriafoglalat van rajta, szóval DDR4 az és kész.Szerk: ja nem csak 2... de dual channel szóval 2x2=4
-
kenwood
veterán
Muzealis darab,ennek mar csak felfele megy az ara.
DDR 4 sehol nincs ehhez.
Melyik tud CL 2.5-ot ? -
cbmfan
senior tag
csak a kösz helo hiányzik a végéről...
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #47513 üzenetére
Erről beszéltem, már mindenkinek van fotózós telefonja és egy csomó helyen van ingyen WIFI + minden hülye - is - fent van a facebook-on ahol ugye ott az adok-veszek csoportok és már meg is van a BAJ.
Ez a cucc vagy 25 éves nincs pénzben kifejezhető értéke.
-
cbmfan
senior tag
válasz
Trailblazer #47513 üzenetére
tipikus lomis... tegnap megyek hazafelé villamossal, nagy szemétkupac mellett látom, hogy zsaruk srácot bilincsben tessékelik be busz hátuljába, többi meg rikácsol érthetetlenül.
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer #47100 üzenetére
Van remény pár darabot visszaöklendezett:
Onkyo RC-799M erősítő távirányító.
Utángyártott, de kifogástalan minőségű termék
Számos modellhez. például:
TX-NR509 TX-SR303E TX-SR506S TX-SR573S
stb.
Csere, alku nem érdekel.
Érdeklődni privátban!Szinte ingyen adja 5k.
-
chris0000
őstag
válasz
Doki16 #47508 üzenetére
áhh ez is...meghalok...
tudom,h nem kifejezetten a topichoz kapcsolódik de be kell,h másoljam ide...sorry!
Nagyon nagyon csak rébuszokban tudok beszélni erről a filmről. Ezt úgy írom, mint Queen rajongó, de ennek a filmnek nem sok köze van a Queen-hez a neveket és a zenét leszámítva. De olyan filmélményben volt itt részem, amit már nagyon-nagyon rég nem tapasztaltam bóvlivúdból jövő filmnél. Jól megírt forgatókönyv, erős karakterek és színészek. Még, ha nem is vagy Queen, vagy ne adj Isten, Rock rajongó, akkor is adj egy esélyt ennek a filmnek!
válasz:
Nem rébusz az, amit írni akartál, hanem szuperlativusz
De nagyon jót mulattam, köszi! -
kenwood
veterán
válasz
shteer #47506 üzenetére
Ez a legnehezebb.
En tegnap lattam itt egy arcot. 5 hirdetes,abbol 3 legalabb 20%-al piaci ar alatt,es meg azt is beleirta, hogy alkukepes.
90%, hogy lehuzas,de ott a 10%, ami miatt semmit nem lehet vele kezdeni."beszámolok iphone -samsung- mobilt aranyat tvt számitogépet"
-
-
gban
veterán
válasz
kenwood #47499 üzenetére
Én akkor akadtam ki amikor vettem egy itteni usertől ramot meg procit, mindkettőt szépen tokban fotózta, majd átvételkor szalvétába csomagolva adta át.
Mondtam is neki, ha nem így fotózza, hozok mindkettőnek tokot, mert van, csak nem gondoltam hogy a fotó az csak dísznek készült.
Neki is jobb ha egyben hazaér a cucc... -
koko52
nagyúr
válasz
kenwood #47499 üzenetére
A legjobb ár/érték ramot vetted, ez most a Best buy. G.skill jelenleg a Top1. 3000-en kb 30c-osak, ezért bőven elég a hővezető matrica, vagy ha nincs rajta semmi az is jó. A bordák csak "fícsörök". Ha pl 4 hűtőbordás ramod van, kb 30%-al melegebbek, mert összeérnek LOL...
YouTube-on van fenn videó, hogy a meztelen ramok hűvösebbek voltak. Sőt van már amelyik nem alu hanem műanyag!!! bordás, ledekkel, no comment...
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- OLED TV topic
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest