- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseA580
tag
Én meg több éves "zászlóshajós" telefonokat szoktam venni, de abból is az olcsóbbakat választom ki, persze hogy újonnan árulják őket 2 év garanciával.
Ha a gyártónál is megadják a garanciát nekem az a legjobb.Más kérdés hogy a gyártói garancia érvényesítése nemigen megy ingyen, általában az "oda" szállítást nekem kéne fizetnem.
Az "eladói" garancia sokszor ingyen van, de olyan is. -
roseA580
tag
válasz
MasterDeeJay #123196 üzenetére
Több mint 6 éve kértek meg arra hogy egy netbookot picit gyorsítsak fel, már akkor is lehetetlen küldetés volt.
Legalábbis Windowssal. -
roseA580
tag
válasz
szebe #122887 üzenetére
Itt a következő:
Sony WH-1000XM5 fülhallgató
700 RON
Itt már ugyan a típus szám megfelelő lenne, csak hát ezt meg elírták mert a képen is fülhallgató szerepel.850 + szállítás az első helyes találat, de értékeletlen eladó és a színe sem tettszik...
Inkább picit többért megveszem megint újonnan, ingyenes szállítással, .
Elég lesz nekem a 20% árengedmény, az egy hetes drágábban vettet meg visszaküldöm. (mivel 20%-al leakciózták hétfő éjfélig, már reggel a kosárban tettem)
Ajándékkártya kedvezmény -300,00 lej
Persze így sem olcsó, de nekem megtetszett!
Már megint bejött az hogy a használt piacon sem sokkal olcsóbb a vásárlás, pedig régen az volt a mondás hogy ha kilépsz a bolt ajtaján a termék már csak a felét éri. (ez persze már akkor is túlzás volt)"Magyar árakat nézve meg a fülhallgató se tűnik rossz vételnek. Ezeket nem hamisítják? Almás cuccoknál sok a kamu, nem tudom itt mi a helyzet."
DE hamisítják, ezért is inkább a boltból (online) veszen meg, így ha hamisítvány akkor vissza is küldhettem.
-
roseA580
tag
Sziasztok!
Ebbe majdnem belefutottam:
"Sony WF-1000XM5 vezeték nélküli fejhallgató"
500 lej
Leírás:
A legjobb fejhallgató a piacon, ízlés szerint.
Új, zárt doboz, nem használt.Már majdnem rákattintottam a megvétel ikonra, mikor jobban megnéztem a feltöltött képet, és valahogy túl kicsinek találtam.
Akkor kapcsoltam hogy ez nem is fejhallgató hanem fülhallgató!
Nekem a WH-1000XM5 kellett volna! (már van rajtam egy, csak olcsóbban szeretném megúszni)
Nem szeretem ezt az állandó keverést, mert eddig a kb.10 fejhallgató kérdésemre hat-hétszer biztosan fülhallgatót tettek elém. -
roseA580
tag
Ez ugyan nem apróhirdetés:
Leírása:
Ergonomikus vezeték nélküli egér
"ergonomikus:
Tervezésben: a test és a lélek sajátosságait tudatosan figyelembe vevő. Kivitelezésben: a használó testét és lelkét nem károsító."
Ui:
Most vettem meg az ergonomikus székemet, de nagyon nehéz volt találni ténylegesen olyat! -
roseA580
tag
válasz
morcosharcos #119910 üzenetére
Ott volt a "ha kell", jelenleg nem kell, legalábbis egyelőre...
Bőröndben építve készen is kapható!Voltak akik ilyenekkel sétáltak be bankokba, megbénítva a számítógépeket.
Egyébként ez a szakmám. (több ezer mikrosütőt javítottam)
Pont a veszélyessége miatt jelentettem, egyébként nekem már sokat nem ártana 70 évesen... -
roseA580
tag
válasz
morcosharcos #119906 üzenetére
Jelentve! (a YouTubének)
Magamnak megcsinálom ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el! (Cyrano de Bergerac)
-
roseA580
tag
válasz
Corleone33 #119827 üzenetére
Mi ezzel a probléma?
Én is vettem egy széket összeszerelve, árengedmény nélkül a boltból, igy már nem kellett szenvednem vele.
Biztos van igény erre is! (hogy valaki csak nézni akarja a polcon) -
roseA580
tag
válasz
qnadam #119386 üzenetére
Tényleg egyszerűbb, de:
Sajnos nem mindenkinek van 3 fázisa, fázisonként legalább 35 A terhelhetőséggel, hogy pl. egy 18 KW-os villanybojlert használhasson, alatta meg szerintem csak kézmosásra, estleg mosogatásra használható.
Ui:
Én már zuhanyoztam ilyen konnektorban dugható zuhanyzásra készített elektromos vízmelegítővel, amellett hogy zuhanyzás elött ki kellett kapcsolnom szinte minden elektromos fogyasztót rajta kívül, még a víz is langyos maradt. (még a kikapcsolási határig csökkentve is a víz mennyiséget)
-
roseA580
tag
Lehet hogy csak nem akar olyan telefont amin nem lehet Google fiókot használni, pl. az "újabb" Huawei telefonok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Eladó komplett Sonos házimozi szett Playbar + Sub Gen 1 + 2 db Play:1
- PC RTX 2060 + i7 9700K AKÁR TELJES SETUP OPCIÓVAL
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest