Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseA580
tag
válasz
mefistofeles #124111 üzenetére
Nekem is anno a raktárból kellett kihozatnom a külső 3.5 colos HDD-t ami jóval olcsóbb volt mint amit a számtech boltban kaphattam volna...
Igy lett 2x nagyobb HDD-m ugyanazon az áron. (persze csak 1 év garanciát kaptam rá. 2 év helyett.
Persze hogy nem rakták ki, nekik ilyen nincsen!
De sikerült rábeszélni az üzletvezetőt!
Természetesen az akció első napján mentem, rögtön nyitás után. -
roseA580
tag
válasz
mefistofeles #124072 üzenetére
Én ennyiért komplett gépet adtam el, természetesen hibátlan RX580 8 GB kártyával!
-
roseA580
tag
Én meg több éves "zászlóshajós" telefonokat szoktam venni, de abból is az olcsóbbakat választom ki, persze hogy újonnan árulják őket 2 év garanciával.
Ha a gyártónál is megadják a garanciát nekem az a legjobb.Más kérdés hogy a gyártói garancia érvényesítése nemigen megy ingyen, általában az "oda" szállítást nekem kéne fizetnem.
Az "eladói" garancia sokszor ingyen van, de olyan is. -
roseA580
tag
válasz
MasterDeeJay #123196 üzenetére
Több mint 6 éve kértek meg arra hogy egy netbookot picit gyorsítsak fel, már akkor is lehetetlen küldetés volt.
Legalábbis Windowssal. -
roseA580
tag
válasz
szebe #122887 üzenetére
Itt a következő:
Sony WH-1000XM5 fülhallgató
700 RON
Itt már ugyan a típus szám megfelelő lenne, csak hát ezt meg elírták mert a képen is fülhallgató szerepel.850 + szállítás az első helyes találat, de értékeletlen eladó és a színe sem tettszik...
Inkább picit többért megveszem megint újonnan, ingyenes szállítással, .
Elég lesz nekem a 20% árengedmény, az egy hetes drágábban vettet meg visszaküldöm. (mivel 20%-al leakciózták hétfő éjfélig, már reggel a kosárban tettem)
Ajándékkártya kedvezmény -300,00 lej
Persze így sem olcsó, de nekem megtetszett!
Már megint bejött az hogy a használt piacon sem sokkal olcsóbb a vásárlás, pedig régen az volt a mondás hogy ha kilépsz a bolt ajtaján a termék már csak a felét éri. (ez persze már akkor is túlzás volt)"Magyar árakat nézve meg a fülhallgató se tűnik rossz vételnek. Ezeket nem hamisítják? Almás cuccoknál sok a kamu, nem tudom itt mi a helyzet."
DE hamisítják, ezért is inkább a boltból (online) veszen meg, így ha hamisítvány akkor vissza is küldhettem.
-
roseA580
tag
Sziasztok!
Ebbe majdnem belefutottam:
"Sony WF-1000XM5 vezeték nélküli fejhallgató"
500 lej
Leírás:
A legjobb fejhallgató a piacon, ízlés szerint.
Új, zárt doboz, nem használt.Már majdnem rákattintottam a megvétel ikonra, mikor jobban megnéztem a feltöltött képet, és valahogy túl kicsinek találtam.
Akkor kapcsoltam hogy ez nem is fejhallgató hanem fülhallgató!
Nekem a WH-1000XM5 kellett volna! (már van rajtam egy, csak olcsóbban szeretném megúszni)
Nem szeretem ezt az állandó keverést, mert eddig a kb.10 fejhallgató kérdésemre hat-hétszer biztosan fülhallgatót tettek elém. -
roseA580
tag
Ez ugyan nem apróhirdetés:
Leírása:
Ergonomikus vezeték nélküli egér
"ergonomikus:
Tervezésben: a test és a lélek sajátosságait tudatosan figyelembe vevő. Kivitelezésben: a használó testét és lelkét nem károsító."
Ui:
Most vettem meg az ergonomikus székemet, de nagyon nehéz volt találni ténylegesen olyat! -
roseA580
tag
válasz
morcosharcos #119910 üzenetére
Ott volt a "ha kell", jelenleg nem kell, legalábbis egyelőre...
Bőröndben építve készen is kapható!Voltak akik ilyenekkel sétáltak be bankokba, megbénítva a számítógépeket.
Egyébként ez a szakmám. (több ezer mikrosütőt javítottam)
Pont a veszélyessége miatt jelentettem, egyébként nekem már sokat nem ártana 70 évesen... -
roseA580
tag
válasz
morcosharcos #119906 üzenetére
Jelentve! (a YouTubének)
Magamnak megcsinálom ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el! (Cyrano de Bergerac)
-
roseA580
tag
válasz
Corleone33 #119827 üzenetére
Mi ezzel a probléma?
Én is vettem egy széket összeszerelve, árengedmény nélkül a boltból, igy már nem kellett szenvednem vele.
Biztos van igény erre is! (hogy valaki csak nézni akarja a polcon) -
roseA580
tag
válasz
qnadam #119386 üzenetére
Tényleg egyszerűbb, de:
Sajnos nem mindenkinek van 3 fázisa, fázisonként legalább 35 A terhelhetőséggel, hogy pl. egy 18 KW-os villanybojlert használhasson, alatta meg szerintem csak kézmosásra, estleg mosogatásra használható.
Ui:
Én már zuhanyoztam ilyen konnektorban dugható zuhanyzásra készített elektromos vízmelegítővel, amellett hogy zuhanyzás elött ki kellett kapcsolnom szinte minden elektromos fogyasztót rajta kívül, még a víz is langyos maradt. (még a kikapcsolási határig csökkentve is a víz mennyiséget)
-
roseA580
tag
Lehet hogy csak nem akar olyan telefont amin nem lehet Google fiókot használni, pl. az "újabb" Huawei telefonok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest