Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al365
tag
Hévízgyörk.
Minő szerencse, hogy szerdán 1 év húséggel beköttettem a Telekomot.
Sajnos a mosolyom már szerdán sem volt őszinte, mert 450/200-nál nem ment feljebb. Mivel ez az eredmény a garantált 300/50 fölött van, mehetek a panaszommal a sóhivatalba.
Persze ez a Kalásznetes, nagyon drága 80/20-at fényévekkel veri.Most lesz 1 évem tesztelni. Ez alatt össze tudom hasonlítani a Digivel, mert faterom azt kötteti, a szomszéd utcában.
[ Szerkesztve ]
Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
Al365
tag
Nem tudom mi van a Digivel Hévízgyörkön.
Fateromék megrendelését felvették 15-e környékén, de azóta sincs semmi. Orgona utcában lakik, ami a Széchenyivel párhuzamos, ahol állítólag kötik.
Mondjuk fater nem idegesíti magát, azt mondja 15-ig bekötik, azt igértékÉn ellenben durva kíváncsi vagyok rá, hogy összehasonlíthassam a Telekommal.
Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
Túzok22
senior tag
Valószínűleg azért mert nem minden úton/utcában légben megy az Inviteles oszlopokon az optika, hanem valahol a föld alatt a kábelaknákban. Itt Bagon a mi utcánkban (Jókai) pl a föld alatt megy, a föld alól jön az aknából az optika a lakásunkba, valamelyik utcában meg már légben van az Inviteles oszlopokon.
[ Szerkesztve ]
-
Túzok22
senior tag
Itt Bagon is ugyanez a helyzet.
Néha egy kicsit szétesik pár adó a DIGI-n, de nem az összes. Egyszer már voltak kint nálam, cseréltek minden koax osztót, minden koax csatit, cserélték a DIGI-s dobozkát is, átnézték az optikát, de nem találtak rajta sérülést, a koaxokon se latták sehol se sérülést, ja és az összes koaxunk 3x árnyékolt koax, mert megnézték az osztók és csatlakozók cseréjekor, mondták hogy nem is kell cserélni őket. Továbbra is fenn áll a probléma. Érdekes 2 hete még problémamentes volt minden, a kábelekhez nem lett hozzányúlva se a koaxokhoz, az optika se lett megpiszkálva, nem lett ott az elosztóknál takarítva. 5 tv van amire el van osztva, amiből mind az 5-öt használjuk, abból 3 tv-n tökéletesen működik, a másik 2 tv-n néha több adó szétesik, nem az összes, de sok, érdekes mert van olyan nap, amikor mind az 5 tv-n jó minden adó. Nem tudod/valaki nem tudja, hogy ez miért van? A cserék után továbbra is fenn áll a probléma. Ka és mind az 5 tv új full hd-s 3D-s okos led tv, úgyhogy nem hinném hogy a tv-knek lenne baja.
[ Szerkesztve ]
-
Al365
tag
Fateroméknál (Hévízgyörk), végre bejelentkezett a Digis szerelő. Szilveszter délután kötik be !!!
Mondjuk erre befizetek.[ Szerkesztve ]
-
djzotya1983
tag
Igen 384/64. Emlékszem közel másfél nap volt havernak míg lecsorgott a hitman2 a 128 as isdn en. Akkor irigykedtem rá hogy nekem csak 56k Kérdezte láttad a hitman 2 őt most jött ki??? Miit? Már kijátszottam.. Na gyorsan fehér mobilrack tudod amiben a 40 gb os 7200 rpm maxtor volt ki aztán húztam a falu másik végébe játékokért szép idők voltak
-
Túzok22
senior tag
Ez nem valami jó dolog. A románok már csak ilyen munkát végeznek. Biztos valamelyik kötődobozban elfelejtettek a szálhegesztő készülékkel összehegeszteni 1 vagy 2 üvegszálat a sok közül. Ez kötéshiba lesz a dobozban.
Hévízgyörkön pl egy csomó helyen hibás volt a hálózat kiépítése, a falu több mint 50%-án nem volt jel a hálózatban. Javították a DIGI-sek.
Ha nem jön a fény a kábelen az nagy baj mert ott hibáztak a kiépítésnél, de jó nagyot.[ Szerkesztve ]
-
kacsa7
őstag
Légy türelmes, mert ennyi idő alatt csoda lesz ha megcsinálják. Nálunk Hévízgyörkön jöttek bekötni, nem volt jel az aknában. Elmentek, hogy majd kijavítja a másik brigád és utána jönnek. 3 hétig semmi nem történt. Közben heti 1 telefon volt, hogy mi lesz már, 0 eredménnyel. A 3. hetet követően naponta telefonáltunk, mire lett egy következő bekötési dátum. Ehhez már üvölteni kellett, az összes sérelmünket felhozni és fenyegetőzni a konkurenciával... Vicc... Ráadásul úgy jöttek 2. körben bekötni, hogy előtte pár nappal még mindig nem volt jel az aknában. Az volt a szerencsénk, hogy ez véletlenül kiderült és mire jöttek kötni, addigra tényleg kijavították. De így is 1 hónap volt a két bekötési próbálkozás között. A szerelőkre viszont egy szavam nem lehet. Normálisak voltak, normálisan és rugalmasan dolgoztak.
-
Túzok22
senior tag
Szia. Nálad szokott néha olyat csinálni a DIGI tv, hogy szétesik a kép, akadozik a hang/elmegy az adás? Nálam néha-néha szokott ilyen probléma lenni, átnézettem velük mindent a házban (osztócsere, F-csatlakozó cserék is voltak, coax mind jó (3x árnyékolt az összes), a tv-k is jók (az összes modern LED tv).
Olyankor amikor szétesik az az összes tv-t érinti, és akkor ugyan úgy az ismerősömnél is rossz a tv, nem csak nálunk.[ Szerkesztve ]
-
Túzok22
senior tag
-
Túzok22
senior tag
Mi betelefonáltunk a Kalásznak, kijöttek és leszedték a koax kábelt az oszlop és a ház között, nem kellett fizetni se emiatt. Szólj nekik, szerintem egy próbát megér, vagy csináld azt hogy feltekered, összekötözöd gyorskötözővel, kiviszed az oszlophoz és rákötözöd szintén gyorskötözővel.
Igen, Hévízgyörkről indul a T optika a 20 kV-oson lévő fő gerinc optikáról ágazik le, arról a vastagabb optikai kábelről, ott ahol mész ki a vasút felé. Onnét látja el a 3 falut: Elsősorban Hévízgyörköt és úgy a másik 2 szomszédos falut: Galgahévízet és Bagot.
A Kalász vezetéke, a docsis 3-as koax az nem tudom hogy honnét van betáplálva, csak az optikát tudom, amit egyel feljebb írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Túzok22
senior tag
Szia. Nekem van olyan ismerősöm akinek DIGI net van. Jön a 900/300, de 2 hetente, 1 hónaponta sajnos szokott probléma lenni a DIGI nettel és a DIGI tv-vel is. Olyankor visszaesik nagyon a netsebesség, a ping és a packet loss az egekben van, a tv adók szanaszét esnek, pixelesek, nézhetetlenek lesznek. Felénk is sűrűn van ilyen probléma a tv-vel, mindenki panaszkodik a facebookon, de az ország több részéről is hallok, olvasok sajnos panaszt. Még szerencse hogy a net a T-től van nekünk mert a DIGI-vel most valamiért állandóan bajok vannak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest