Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
e90lci
senior tag
Sziasztok
Tud valaki valamit Tiszavasvári internet fejlesztéséről?Mert a PR-Telecom még a környéken sincs aki megnyerte az EU-s pénzt rá,de még egy méter kábelt sem húztak ki a városban.2018.dec.31-ig meg már be is kellene fejezni a munkát.Vagy tipliztek ezek is az EU-s pénzel? -
e90lci
senior tag
válasz Fücsök007 #706 üzenetére
Szia
Hát nekem még 120/10 es van ami elég stabilan működik,de inkább csak onnan kezdve,hogy a szolgáltatói kábelmodem mögött intéz minden feladatot egy mikrotik router.Vagy épp jól vagyok szegmentálva,lehet ez csak az én szerencsém.De viszont az nem,hogy 24/3 csatornán már az 500/20 as net is elmenne koaxon,de a Telekom és a Kalásznet hülyesége miatt max csak ez lehet.Vagy válthatok "vissza" 150/5 re azért írom így mert az visszalépés lenne a feltöltés miatt.De nem hiszem azért el,hogy egy 15000 fős város nem érné meg a Telekomnak beoptikázni.Nem vagyok torrent huszár sem nem arra kellene a nagyobb feltöltés.Kíváncsi leszek mi lesz a vége.Van egy tippem. -
e90lci
senior tag
válasz Fücsök007 #708 üzenetére
Tiszadobon nincs vezetékes szolgáltató? Akkor inkább ott kezdhetne már a PR,de amiket olvasok a szolgáltatásukról,hát az is egy vicc kategória.De mondjuk Németben a haveroméknál sem rózsás a helyzet,16/1 Telekom 30 euróért.Vagy lenne még a Kabel Deutshland,csak ők meg 2 éve keresik 30 méteren hol van elszakadva a koax. Szerintem itt is mint mindenütt csak a pénz lenyúlás a cél.
-
e90lci
senior tag
válasz Fücsök007 #1391 üzenetére
Hát ha július végére végeznek akkor én megeszem a laptopom,desszertnek meg a telefonom. Még egy centi kábelt sem húztak,aztán itt van Tiszadob,Tiszadada,Szorgalmatos Tiszalök,Tiszaeszlár,Tiszavasvári.
Mondjuk én már nem várom őket annyira,a sok rossz,után amit olvasok róluk a fórumokon.Ha meg nem húznak a lakásig optikát akkor meg be sem köttetem,max csak a kábeltvt tőlük. -
e90lci
senior tag
Pedig igazad van.Nálunk 2019.07.27 a záródátum,de egy méter kábelt sem húztak ki.Pedig ezt a 6 települést a járásban körbehúzni nem kis meló,úgyhogy ez is csúszik,hacsak valami véletlen folytán el nem folyik a pénz.Én már nem annyira várom őket,ha nem húznak optikát házig akkor talán csak a kábeltv köttetem be tőlük.
-
e90lci
senior tag
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #1676 üzenetére
Igen.
-
e90lci
senior tag
válasz Fücsök007 #1678 üzenetére
Akkor lehet,Tiszavasvári,Szorgalmatos,Tiszalök stb nem is fejleszt semmit?Akkor,hogy akar majd szolgáltatni,a Telekom (Kalásznet) kábelén?Szép mutatvány lesz ha így van.Nem sok értelmes előfizetőt jósolok nekik.Koaxot kár erre hozni nekik az ugyanis már van, és elég stabil a Telekomtól.
-
-
e90lci
senior tag
Ezzel én is tisztába vagyok,csak kíváncsi voltam honnan vette a kolléga,hogy IPTV van a DIGI nél is.Egyébként nekem is IPTV van még a Telekomtól amíg nem jön a PR Telecom,mert akkor váltok kábeltv-re.Bár kétlem,hogy ideérnek ugyanis a fejlesztés határideje a múlthét szombaton lejárt ehhez képest még egy méter kábelt sem húztak a járásban.Gondolom az EU pénznek is amit nyertek rá meglett a gazdája.Egyébként az IPTV nem ajánlom senkinek,teleszemeteli a hálózatot,ha nem tartod kordában,(PL egy normális router-rel)meg a minőség is hagy kívánnivalót maga után.
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #1963 üzenetére
A múlthét szombaton kész kellett volna lennie.PR Telecom,de még egy méter kábelt sem húztak a környéken.Szerintem lehet rá hideg vizet inni.
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #2257 üzenetére
Tegnap Szorgalmatoson voltam kocsit mosni,a mosó előtt állítottak egy oszlopot a Telekomosok.Nem kérdeztem őket meg (nem volt most időm szaladtam),úgy láttam optikát húztak Vasvári fele.Majd kiderül ez a fejlesztés e.Vagy csak valaki leszakította a régit és azt csinálták.
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #2265 üzenetére
Tippem az hogy Lök-től húzzák Vasvári fele.Úgy tudom onnan jön az optika.Lökre meg Tiszaeszlártól.
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #2388 üzenetére
Szia
Tegnap beszéltem egy PR Telecomos ügyintézővel.Nem tudta megmondani mikorra érnek ide a fejlesztéssel.Azt mondta nála optika van írva a fejlesztésre.Az max 800Mbit/s náluk le fel meg azt hiszem 250 Mbit/s.Elég mindenre is.Mondjuk én inkább a kábeltv várom tőlük.Egy éven belül nem igen lesz semmi ahogy kivettem a szavaiból.Telekom meg nem fog fejleszteni a járásban semmit.Kalásznet miatt sem,ezért sem tudnak itt 150/5 nél nagyobbat adni.Holott máshol már beindult a DOCSIS 3.1 (koax) amin akár 1000/1000 est is tudnának adni,vagy legalább is 1000/200 .De első körben még csak 1000/25 van ahol elérhető. -
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #2415 üzenetére
Ja én is tervezem nyugdíjas koromba,ha megélem.
-
e90lci
senior tag
válasz grabber #2430 üzenetére
Azért na ne már!Azért több 100000 ezret belefeccölni,hogy a telekom el tudja adni a szarját jó drágán mivel konkurencia sincs.Nekik lenne kötelességük ha már pénzt is akarnak látni belőle ,földkábel,légkábel.De nem fognak mert nem térül meg nekik.Várnia kell sajnos a Pr telecomra.
-
e90lci
senior tag
[Na végre.] Ha már tökölnek a fejlesztésekkel akkor legalább egy kicsit olcsóbban van.
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #2880 üzenetére
A környékünkön még az is le lesz árnyékolva!
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #3032 üzenetére
Semmi extra.Ha tavaszig nem kezdi el a PR telecom akkor már az idén ihatunk rá hideg vizet,(lenyúlták a pénzt) meg szerintem utána is.Még a madár is elkerüli a járást.
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #3062 üzenetére
"Társosztályunk tájékoztatása szerint Tiszadob település csak 1 közintézmény kiépítéssel szerepel az érintett Széchenyi 2020 pályázati kiírásban. A településen a PR-TELECOM nem épít lakossági ellátó hálózatot a közeljövőben. Köszönjük megértésedet!"
Nesze neked 145 millió.Magyar kitalálja,hogy kell jó drágán a semmit csinálni. Remélem aki lenyúlja a pénzt,mindből erős szívgyógyszert vesz.
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #3064 üzenetére
"Hát bakker, én ezt 138millióért is megcsináltam volna..."
Hát annyiért én is egyedül. Optikai kábelnek kb 300Ft métere Tiszalök-->Tiszadob kb 20Km,mert úgy tudom Lök-ig ki van építve az optika.
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #3070 üzenetére
Látni nem láttam,csak kb 2 vagy 3 éve nem volt net Vasváriban egy fél napig,és akkor mondták,hogy Lök és Eszlár között elszakították az optikai kábelt.
-
e90lci
senior tag
-
e90lci
senior tag
-
e90lci
senior tag
válasz djzotya1983 #3337 üzenetére
-
e90lci
senior tag
válasz zsida.kornel #3354 üzenetére
-
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #3559 üzenetére
Szia
Nem lesz semmi valószínű,el kellett volna kezdeni,hogy év végéig be tudják fejezni.2 polgármestert kérdeztem,még csak nem is hallottak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Stílusosan húz lapot az Ulefone a 19-re
- További aktív témák...