Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Caligin fentebbi hsz-ben leírta a helyzetet. Ebből adódóan lehet hogy mindenki kicsit lazábbra vette a figurát. Nálunk (a mi járásunkban) is ülnek még a pénzen pedig januárra lejár az előzetes építési bejelentés hatálya. Hidegben pedig senki nem fog optikázni, azaz ha itt októberben nem lesz semmi akkor max jövőre 2019-ben vagy 2020-ban.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
Fücsök007
őstag
Azt a járást a PR-telecom nyerte meg FTTH pályázattal, de csak jövőre lesz valami, mivel a legelső SZIP programban nem volt jelentkező. 2019 második felére ígérik a fejlesztést, ráadásul a szomszédos Tiszadobon egy vezetékes szolgáltató sincsen!
csicso82: nem ott élek, csak ismerem a környéket.[ Szerkesztve ]
-
Fücsök007
őstag
Nincs, és nem is lesz csak a PR-telecom, az összes többi településen a járásban van Telekom, és fejlesztik a helyi vdsl2 vagy HFC rendszereket. Tiszanagyfalun és Tiszaeszláron van PR-telecom, ott marad a helyi HFC-s rendszerük, a többi településen lesz FTTH a le nem fedett utcákban, Tiszadadán és Tiszadobon pedig a teljes település optikázva lesz jövőre.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
48000 megint? Az egy sima petíció amit pár alufoliasityakos indított és 48000 sima ember írta alá csak ferditenek a cikkben... Eddig is használatban voltak azok a frekisávok szóval....
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Sirandrish
legenda
-
Fücsök007
őstag
-
Fücsök007
őstag
Elméletben nincs akadálya, mivel a bérlést nem tagadhatják meg tőlük 7 évig ha kérik. Jelenleg 100/10Mbit-es a legkisebb csomag HFC-s területeken, ami sokkal jobb mint a Kalásznetes csomag, de a járásban FTTH hálózatot építenek majd ki, ott már 800/250Mbit a plafon.
A megbízhatósággal lehetnek problémák, mert túl nagy szegmenseket csináltak jellemzően (HFC-re értem), az optikai hálózataikról nem tudom mennyire stabilak. Az utóbbi 2 évben az áraik is normalizálódtak, de az ügyfelek számának erőteljes csökkenése miatt volt, mint kábelszolgáltató viszont elfogadható. Van választék, és átlagos/hasonló a kiesés mint a többi nagyobb szolgáltatónál, amennyiben nincs nagy baj a helyi hálózattal.[ Szerkesztve ]
-
Ic3man
tag
A DIGI nem IPTV! Ugyan optikán jön, de a házban egy terminál szétosztja 3 felé, koax, utp és hagyományos telefonra.
A TV-be továbbra is koax megy, ha van DVB-C tuner, ha nincs akkor set-up-box!Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Sirandrish
legenda
Még jó hogy 100%ban támogatták....ilyenkor nem k*rják meg őket jó alaposan?
Vicc ez a banda...Túzok22 2-3 évente routert kéne cserélnem, mert az általuk biztosított hulladék megadja magát?
Szép új világ..Félre ne érts...kifezetek én egy routert nagyon szívesen, csak legalább látnám hogy ők is próbálnak csinálni valamit..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nah ennek tükrében meg főleg remélem hogy a 150est be tudják kötni.
A szerelő akivel mi beszéltünk azt mondta hogy most tényleges fejlesztések történtek, de csak koax fronton.
Illetve a magenta színü kis mappávalk járkáló emberkék (kettővel is sikerült beszélnem) is a koaxot mondják, hogy lényegében most ők azzal házalnak. Aztán majd szerdán megmondom hogy valós-e a történet avagy sem...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Túzok22
senior tag
Van ahol már a Telekom docsis 3.1-es területein 1000/25-öt ad, de ez még nem full docsis 3.1. Ahol full docsis 3.1 van ott szerintem max 1000/100-at tudnak adni. 1000/1000-nél szerintem már meghalna a docsis 3.1, nem bírná, mivel az 1000/1000 inkább már FTTH-ra való sebesség.
-
Lajosnagy17
senior tag
Option 1.Befektetik szuper allampapir pluszba 5% -ért, 2020 végén meg azt mondják a pénz nem elegendo a fejlesztesre. A kamatot elrakjak a penzt meg visszaadjak, fejlesztés sehol.
Option 2. a pénzt mint hitel más fejlesztéstre veszik igenybe. 2020 végén meg azt mondják a pénz nem elegendo a fejlesztesre. A penzt visszaadjak, fejlesztés sehol. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Szuper, király, és még fasza is
Itt rohadunk meg ezzel a sz*rralEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Én nem értem hogy lehet ezt megcsinálni.
Oké, tudom én hogy lop mindenki, de hogy egy 100%ban támogatott projectra úgy veszik fel a nem kevés pénzt hogy aztán egy árva gazszálat nem tesznekj odébb....hogy lehet ezt megtenni?
Hát bakker, én ezt 138millióért is megcsináltam volna...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Lajosnagy17
senior tag
Írjál a KIFU-nek, hogy tisztázzák a helyzetet, hogy mire adtak pénzt, mert ez félrevezető.
BTW, Én is így vagyok Balatongyörökkel kapcsolatban.
MVMNET, se híre, se hamva, hogy mi és mikor fog történni. Pénz több mint 1 milliárd a Keszthelyi régió fejlesztésére.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hol látsz te ilyet? Mert én még mindig egy árva rézkebelen nyomom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hát az érdekes
Szerintem vagy nem optika volt az, vagy nem tudom...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Konkrét ajánlat jött 1000/25-re, iptv-s kábelnetre, de olvastam, hogy kábelen lehet akár fel irányba 200 is. Legfeljebb felhivom a 1414-et és kiderül. Végül is most is egyedi kedvezményünk van, mert itt van az utcában a digi optikája is, dolgozzanak meg az ügyfél megtartásért.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
-
the.odzsy
aktív tag
Minden régió pályázat leírásánál ez szerepel:
" Az Invitel által FTTH/VDSL technológiával megépítendő hálózat hosszú távon a legkorszerűbb technológiai megoldást nyújtja az Ajkai járásban élők, az ott működő kisvállalatok és a közintézmények számára. Az uniós forrásból megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően a járás minden településén elérhetővé válik a legalább 30 Mbit/s sávszélességű internet, a minőségi IPTV szolgáltatás és a költséghatékony vezetékes telefonálás lehetősége az erre alkalmas újgenerációs szélessávú infrastruktúra megteremtésével. "
Ezek szerint minden pénzt az ajkai járás vitt el.MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
trec12
addikt
Nem én akarom beköttetni (mivel már nekem sok éve Digim van rokonok élnek a területen ami érdekel ) de én is ezt tenném. Ha ott egy szolgáltató új optikával egy elavult dsl-el szemben te örökké várnál a Digi megérkezésére mikor senki nem tudja hol, mikor fog fejleszteni? A hűségidő általában 1 év addigra oda is érhet (vagy nem) aztán lehet váltani ha jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hja, hát erre számítottam, de gondoltam azért néha csak-csak bekérdezek
-
Sirandrish
legenda
Királyság...akkor garantáltan semmi sem fog változni pár évig gondolom...
Remek hír...
Komolyan tiszta szégyen ez az ország...2020ban 30as nettel kell szerencsétlenkedni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ha egy szolgáltató felveszi a támogatást és nem építi ki, akkor azt vissza kell fizetnie, ez még Zimbabweben is így van...
Ettől függetlenül, egy szolgáltató sok szempontot mérlegel. Extrém esetben megeshet, hogy úgy dönt, elengedi az adott települést...
Első körben azt vizsgálják meg, hogy mennyire fejlett infrastrukturálisan a környék, mert ez mindenre kihatással van. Mennél tehetősebb a lakosság, annál inkább vonzó...
Hajdú-Bihar megyében két ilyen település van: Debrecen, és Hajdúszoboszló, a többi azon verseng, hogy ne HHH (Halmozottan hátrányos helyzetű legyen), hanem csak HH-s.
De itt is van érdekesség. Hajdúszoboszló legelitebb lakóövezetében lakom, a lakosság tehetős, mégis csak idén jelent meg a Telekom és az DIGI az optikával.
Minden szolgáltató ezen felül arra törekszik, úgy alakítja ki a csomagokat, hogy mindent tőle vegyél igénybe. Magam például Vodafone-os vagyok, már Berettyóújfaluban is UPC-s voltam, a két optikai szolgáltató megjelenése jó volt a havidíj felezésnél.
Berettyóújfalura sok mindent lehet mondani, börtönfalva, HHH-s a mai videóban, maga az országgyűlési képviselő is kimondja, de pozitívumot annál kevesebbet. Viszont a Telekom kapott támogatást, hogy a rézdrótot lecserélje optikára. Így ha 1000 főre eső előfizetők száma el is marad más fejlettebb régiójával szemben, már megéri fejlesztenie. Az Invitelt megvásárolta a DIGI, így ha nem optikáznak, lehúzhatják a rolót. Szóval összetett dolog ez.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Azért, mert az EU-nak van az a fétise, hogy versenyhelyzet kell... na most ha x településre csak EU-s támogatással hajlandó szolgáltató menni (úgy egyáltalán), akkor kap EU-s pénzt. Igen ám, de ha csak egy szolgáltató van, akkor nincs verseny. Ekkor megpályázza a másik is, és ha megfelel a feltételeknek akkor ő is kap pénzt, mert hogy jönne az már ki, hogy a y szolgáltató megkapta, a másik szolgáltató is vállalja azt amit emez, annak meg azt mondják, hogy így jártál, a lakók meg fizetnék a horror havidíjat.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo E580 i5-7.gen (kishibás) akku jó /Bontás/
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- Asus VivoBook S14 S432FA - 14"FHD - i5-8265U - 8GB - 256GB SSD - Win10 - Magyar
- Pico 4 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest