Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
e90lci
senior tag
válasz grabber #2430 üzenetére
Azért na ne már!Azért több 100000 ezret belefeccölni,hogy a telekom el tudja adni a szarját jó drágán mivel konkurencia sincs.Nekik lenne kötelességük ha már pénzt is akarnak látni belőle ,földkábel,légkábel.De nem fognak mert nem térül meg nekik.Várnia kell sajnos a Pr telecomra.
-
Cs1csó
félisten
válasz grabber #1946 üzenetére
lemaradtam!!
Ezt írd már le pontosan!! Tehát adott egy tavaly ősszel 2 év hűséggel meghosszabbított TRÉKOM szerződés - IPTV, vezetékes telefon, ADSL - amiből még van hátra kb. 13 hónap.
DE már elérhető a SZIP programos optika. Tehát, hogy ne kelljen még várni 13 hónapot és lemondaná akkor ennek mennyi költsége lenne, hogy tudom kiszámolni?
EZT találtam: [link]
Ha jól értem erre az esetre ez vonatkozik:
"a határozott időtartamú szerződésre biztosított hűségkedvezmény esetén: a szerződés megszűnéséig igénybe vett havi díjkedvezménytől"
(régi bekötés az első pont kilőve, és nincs új eszköz ezért az utolsó is kilőve)
Ebből azt szűröm le, hogy: ha idáig letelt a hűségidőből 11 hónap és most megszüntetésre, felmondásra kerül akkor a fizetendő költség az eltelt 11 hónap alatt felhasznált kedvezmény összege?
[ Szerkesztve ]
-
Ic3man
tag
válasz grabber #1027 üzenetére
Az, hogy fenn van nem jelent semmi!
Egy településen "cuzammen" indítják a szolgáltatást és nem szakaszosan!
ITT lehet új igényt leadni, ha elindul a szolgáétatás, vagy a DIGI oldalán/FB oldalán megjelenik egy "Helló XY" képecske.
Illetve erősen szórolapoznak a start előtt 2-3 héttel.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Ic3man
tag
válasz grabber #1008 üzenetére
Az optikai kábel sávszélessége így nem határozható meg, az csak egy adathordozó amin nincs, vagy csak minimális a veszteség. Optikán ma már több 1000km-en is át lehet vinni 60-65 Terabitet! (ha jól emlékszek az abszolút sebesség rekord 10 Petabit!!!! körül van, igaz csak 10km-en)
Itt a kiszolgáló eszköz a kérdés. Sajnos ennyire nem ismerem a DIGI-t, de kizárt, hogy 100Gb/s alatti csatornákat használnak (vagy több 10Gb/s csati van).Tulajdonképpen a gerincet "vagdossák szét", ez a legolcsóbb mód. DIGI-nél asszem egy elosztó 8 felé ágazik. (elméletileg a szabvány 128-at enged meg, 2-4-8-16-32-64-128)
Vagy egy prizma osztja/fogja össze a kábelekből jövő jelet, vagy szó szerint össze vannak forrasztva az optikai kábelek.[ Szerkesztve ]
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Ic3man
tag
válasz grabber #1001 üzenetére
Onnantól, hogy felkerülnek a passzív kötődobozok (PON) az eddigi tapasztalat az, hogy azonnal lehet is rendelni, FELTÉVE, hogy nincs valami jogi hercehurca.
Nálunk az a kérdés, hogy mennyire kell megvárni az új GVH határozatot...DIGI esetén passzív optikai osztás van. Gyakorlatilag mindenki egy szálon van, a túloldali válaszok mindenkihez eljutnak, csak a kéréssel együtt egy "kulcsot" is küldd a router, így csak az azzal érkező válaszokat tartja meg, abból tudja, hogy az az övé. A többi csomagot eldobja. Nagyon egyszerűen ennyi.
A 940/320 hibátlan, főleg hogy papíron elvileg csak 200 az UP. Bár Romániában már jó ideje 950/450.
Nálunk szerintem csak finomhangolásról van szó, kevesebb lesz az majd.[ Szerkesztve ]
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest