Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
ballazol
üzenetére
A pályázat szerint 2018.05.04 a kivitelezés befejezési határidő, de egészen pár héttel ezelőttig semmi jele nem volt a fejlesztésnek, a helyiek nem is tudták hogy lesz ilyesmi. Aztán pár hete megjelentek az e-on oszlopokra felcsavarva az optikai kábelek, kb 1 héttel ezelőtt az oszlopokra már dobozok is kerültek, amikbe behúzták az optikát. De a házakhoz még nem. Fater megkérdezte a szerelőt hogy mikorra várható hogy telejsen elkészülnek, azt mondta még egy csomó engedélyre várnak, lesz abból jövő év is. Nesze neked kivitelezési határidő.
-
dethroner
veterán
-
taki01
őstag
válasz
ballazol
üzenetére
Már folynak az invitel dsl és koax hálózatainak felszámolásai és helyette a Digi optikát épít (persze nem azt jelenti hogy minden inviteles területen azonnal ott terem a Digi és egyből építi az optikát
). Az összes Digi és Inviteles területen optikát szeretne 2020-ig. -
ThodEE
őstag
válasz
ballazol
üzenetére
Majd kiderül mi lesz a végleges nem hívtak azóta, utcánkban még nem is láttam Digis kocsit csak a főúton de az UPCnél gyenge a jel ami be jön az oszlopról, a ConnectBox szerint van net, gyakorlatilag meg újra kell indítani hogy legyen, technikus volt kint, mondta hogy az oszlopon van bibi majd eccer megjavítják

Van még fél év hűség ide aztán majd átgondoljuk addig meg kibírjuk így hogy legyen üvegszál meg bekössék, minél később annál kevesebb ideig fizetem duplán a netet. A digitől csak netet kértem és így nincs hűségidő. -
Indian74
senior tag
-
Cs1csó
titán
válasz
ballazol
üzenetére
Nyugi ezen már én is agyFaxt kaptam!
Nálunk ez lesz elérhető - papíron már szept 1-től - ez év - de még nem jutottak el ide:
A szöveg ez hozzá:" Gigabit Passive Optical Network, azaz GPON. Úgy is mondhatnánk, hogy Internet fénysebességgel.
Fiber To The Home, vagyis üvegszál az otthonig. Ez annyit jelent, hogy az optikai kábelt az előfizető otthonába viszi a szolgáltató. A G-PON az előfizetőhöz egyetlen üvegszálon keresztül jut el, ellentétben a korábbi technológiákkal, ahol a feltöltési és a letöltési iránynak külön-külön fényvezetőszálra volt szüksége.
Ennek a technológiának a segítségével a felfelé és a lefelé iránynak más a hullámhossza, így tudnak kommunikálni egy időben anélkül, hogy zavarnák egymás működését. Számos előnye között említhetjük a korábbi technológiákhoz képest nagyságrendekkel nagyobb sávszélességet, a közel szimmetrikus fel és letöltési sebességet, az időtálló, jóval kevesebb meghibásodásra hajlamos hálózatot. "
Eközben a régi panelban ahol anno laktam ezt nyújtaná a DIGI: (a gonoszka DIGI
)Ez olyan szinten bosszant, hogy ha kezem közé kerülne aki ezért felelős büntetőjogilag nagy bajba kerülhetnék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Muterék 4/0,256 fizetnek hűségben 3290-et. És szakad, magas ping, csak hallózunk a viberen egymásnak 

). Az összes Digi és Inviteles területen optikát szeretne 2020-ig.

)