- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
GoodSpeed #7063 üzenetére
Ha anno a keleti- nyugati oldalra- felügyeletre felosztás másképp alalkul, plusz mi is kapunk egy kis Marshall- segélyt, itt is minden másképp alalkulhatott volna, ahol a nyugati blokkhoz csatlakoztak, és megtolták pénzzel az újjáépítést és a demokrácia kifejlődést, ott könnyű azt mondani, hogy bezzeg ők! Persze, bezzeg ők! A horvát- szlovák életszínvonal jobb helyzetében én nem lennék annyira biztos, pláne hogy sem az irány, sem az eddigi statiszikai adatok nem ezt mutatják, az erurostat már augusztusban is 8%-kal hátrébb sorolta őket kis hazánknál! [link] , ami viszont nem túl szerencsés, hogy ennek ellenére te azt gondolod, mégis mésképp van. Akkor most kinek higgyünk?
Amiről én írtam, az mindössze annyi volt, hogy az alapok megvannak, fedél, ennivaló, víz van, az egészségügyi ellátás havi max 8 ezerért megvásárolható, innentől kezdve pedig mindenki tehet saját magáért, azaz el lehet menni dolgozni, vállalkozásba lehet fektetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest