- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Vinted - ahol debilnek néznek
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Szekunder szarkazmus
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
7200 - 7101
8585 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ic3man
tag
-
Rick4
félisten
Úgy néz ki, elég jóféle kábeleket raktak ide fel, megy szépen a net...
De elképzelni nem tudom, mekkora sávszél áll rendelkezésre, ha csak a környéken van többezer bekötött pont, és a többségnek fixen megy az 1G/1G...
-
trec12
addikt
Nem tudom hova tenni a dolgokat amúgy, Cellbe most akkor lesz digi is meg telekom is? Mert elvileg a telekomos hálózatot már tesztelik de ugye Cellbe még félkész a dolog, vagy az lehet a digi része? Ahol meg kész van az telekomos rész? Kissé zavaros ez a dolog de én bennem él még a remény hogy ebben az évben köthető lesz a telekomos hálózat!

Hát ahogy azok a kábelek még lógnak...meg minden oszlopra még kötöződoboz nem értek hozzá de azzal szerintem lesz még munka. Meg minden utcában nem is látni ezeket azt sem értem. Meg úgy összességében sem értem. Lesz Digi is Telekom is szerintem de a mikor a kérdéses....
-
Danieloxy
csendes tag
Játékokba ilyen 50-100 között szokott lenni, de inkább a lag spike-ok amik megkeseritik néha az életem, de ezt betudom annak hogy nem vezetékes! Mindenesetre nem rossz net, csak annyit fizetünk rá mint mondjuk egy telekomos 1000-es netre,úgy meg azért már másképp tekint rá az ember!

-
Danieloxy
csendes tag
Nem tudom hova tenni a dolgokat amúgy, Cellbe most akkor lesz digi is meg telekom is? Mert elvileg a telekomos hálózatot már tesztelik de ugye Cellbe még félkész a dolog, vagy az lehet a digi része? Ahol meg kész van az telekomos rész? Kissé zavaros ez a dolog de én bennem él még a remény hogy ebben az évben köthető lesz a telekomos hálózat!

-
Rick4
félisten
Attól függ, milyen csomagra módosítasz. Alapvetően a 2233 4 portjából egy egyik 2.5G, szóval a sebességet tudja. Viszont ha mostanában kötötted a csomagot, akkor az előfizetésed 2000 Pro, és emiatt SIM kártyás ONT-re fogják cserélni. Korábban a sima 2000 Mbps csomaghoz adták ugyanúgy a Technicolor FGA2233-at és a Sagemcom 5670-et is, 1000 Mbps-hez képest nem volt e téren különbség. Nekünk meg azt hiszem szerencsénk volt, nem volt a butább eszközökből készleten talán, így 2233 jutott a 250 Mbps csomaghoz

Igen, 2000 pro lesz, szerintem pár hete még nem ez volt, engem nem zavar, ha van egy backup megoldás a net gondra, csak maga az eszköz ne legyen rosszabb, mint ez a mag2233, mert ez áprilisban volt egy éves itt, és egy röccenés se volt.
Külön routert használok, szóval pppoe passthrough módban megy a hgw, ugyanennyit tudjon, több nem kell.Túzok22: Jaja, ugyanilyen az enyém is!
-
Rick4
félisten
Háát, a digitől semmi nem kell, románból indult, rühellem a románokat
#7190 taki01 nem a Telekom kivitelez, hanem megbíz kivitelező cégeket (ritka eseteben szoktak a Telekom-s munkavállalók is kivitelezni, de az ritka) és ha annak nincs kapcítása, akkor csúszik minden.
Én ezt tudom de akkor se írkáljanak hülyeségeket!
Hitegetik a lakosságot mikor lesz net, ez már bunkóság!
De ha ígyhaladunksemmi nem lesz még 2024-ben sem!Annak a diginek, amivel te szerződnél, tehát a magyar diginek, nem sok köze van a románokhoz, egyrészt az eredeti cég még 2006-ban EMKTV Kft. volt budapesti székhellyel, magyar ügyvezetővel, magyar tulajdonossal, azaz nem csak a céges háttér, a szervezeti felépítés is magyar volt, de a szerelők, eszközök, kábelek, és minden más teljesen távol álltnak bármiféle Romániához kapcsolató dologtól! Amúgy ott gyártanak rengeteg dolgot, amit akár te is használhatsz, sok multicég gyártat ott, akkor az már román termék? Akkor az audi TT meg a Mercedes A osztály is magyar autó, ugye?
Már ne is haragudj, de ilyen szintű ellenérzésed se lehet bármilyen néppel szemben
(vagyis de, amit csak személyes sértettség indokolhatna, pl egy román abuzált kiskorodban)
De hogy ilyen gondolkodásmóddal kategorikusan elzárkózol bármilyen szolgáltatástól, az most már tényleg a személyeddel kapcsolatos kérdéseket vet fel! -
makoss
veterán
Attól függ, milyen csomagra módosítasz. Alapvetően a 2233 4 portjából egy egyik 2.5G, szóval a sebességet tudja. Viszont ha mostanában kötötted a csomagot, akkor az előfizetésed 2000 Pro, és emiatt SIM kártyás ONT-re fogják cserélni. Korábban a sima 2000 Mbps csomaghoz adták ugyanúgy a Technicolor FGA2233-at és a Sagemcom 5670-et is, 1000 Mbps-hez képest nem volt e téren különbség. Nekünk meg azt hiszem szerencsénk volt, nem volt a butább eszközökből készleten talán, így 2233 jutott a 250 Mbps csomaghoz

Én nem tudom milyen eszközt kapok, jó lenne ha már ott tartanánk
-
makoss
veterán
Nem csak a panelosoknak van gigabites, multi gigabites (2.5G) előfizetésük. Bag egy kb. 4000 fő lakos falu, mégis bevezették az optikát, ráadásul 2 szolgáltató is. Elárulom a másik szolgáltató a 4iG (DIGI) szintén optikával. Mi se gondoltuk hogy egy 4000 lakos faluba be fognak vezetni ilyen hálózatot, ráadásul kettőt is. Régebben itt Galgamenti Kábeltelevízió szolgáltatott ED3.0 koaxon és az Invitel ADSL-en. Az előbbit felvásárolta a Telekom így kiépítette a koax alá az optikát. Az Invitelt pedig a DIGI, így lett egy másik szolgáltató is aki szintén optikai hálózaton szolgáltat.
Háát, a digitől semmi nem kell, románból indult, rühellem a románokat
#7190 taki01 nem a Telekom kivitelez, hanem megbíz kivitelező cégeket (ritka eseteben szoktak a Telekom-s munkavállalók is kivitelezni, de az ritka) és ha annak nincs kapcítása, akkor csúszik minden.
Én ezt tudom de akkor se írkáljanak hülyeségeket!
Hitegetik a lakosságot mikor lesz net, ez már bunkóság!
De ha ígyhaladunksemmi nem lesz még 2024-ben sem! -
Túzok22
senior tag
28-as ping az nem is olyan rossz. Vagy van olyan amikor 100+ ms is?
-
taki01
őstag
Erdő szélén lakom Kismaroson, igaz a főút mellett. Nálam két szolgáltató érhető el, idéntől. A Telekom 2020-ban bővítette a koax hálózatát (akkor még ott dolgoztam és kellett a home office-hoz a net
) , a Digi meg idén tette elérhetővé az optikai hálózatát. Mivel én exTelekom-s vagyok ezért a Telekomnál vagyok és koaxon is lehet jó és gyors netet szolgáltatni (akinek nem kell annyira feltöltés
, mert az még ED 3.0).
Itt se fenékig tejföl az élet, mert a feletebb lévő utcákba régi Invitel hálózaton max 30Mbps, ha közel vagy a MSAN-hoz (telefonközponthoz). A Digi azért nem bővít, mert anno az Invitel földbe vitte a kábelt és némely közmű alagút beomlott és nem akarják kiásni. Mivel anno az Invitel leadta a környéket, hogy a 30Mbps-es internet elérhető ezért KMR SZIP-ben (Itt csak önerős fejlesztés volt) sem tudott részt venni. Kb tíz évig szívtam a 10Mbps nettel később mikor elérhető lett a 4G utána meg avval (csak 800Mhz érhető el).
Egy fejlesztés nem olcsó és mivel általában nem a Telekom kivitelez, hanem megbíz kivitelező cégeket (ritka eseteben szoktak a Telekom-s munkavállalók is kivitelezni, de az ritka) és ha annak nincs kapcítása, akkor csúszik minden. Nem azért írnak neked mindig más dátumot, mert ez a hobbiuk.
Ha nem felel meg a mostani, akkor van még alternatíva, pl Starlink vagy mobilnet (ha nincs túl terhelve és elérhető több frekvencia). Meg értem én, hogy jelenleg számodra nem megefelő a helyzet. Gondolj bele, abba hogy az nem exInvitel-es terület, mert ott ahol nincs Digi opitikai hálózat, oda már a Digi nem ad el szolgáltatást, így új előfizető nem tudja bekötetni és nincs internete, mert legtöbb exInvitel-es területen monopol helyzetben volt.Hiába írogatsz nekik vagy ide, mert nem lesz előbb gyorsabb szolgáltatásod.
-
Túzok22
senior tag
Közben én is kiderítettem, egy dolog van még, az a bizonyos nonstopwifi szolgáltatás is jár a 2/1-hez, ahol küldenek egy telekomos internet sticket simmel, azt bedugom a HGW-be, és ha az érzékeli, hogy megszakad a vezetées net, pl kidönti a részeg traktoros a falu szélén a karót, átvált a stick segítségével mobilnetre, és a HGW azt osztja tovább.
Ezen van usb, csak nem tudom, ezt a funkciót tudja-e, és nem-e emiatt kell a csere!
Azt én se tudom, hogy tudja e, nem próbáltam még. Nekem az FGA2235MAG van telepítve. Van rajta egy 2.0-ás és egy 3.0-ás port. Gondolom tudnia/működnie kell vele ha már jár hozzá. -
molnarpeter
nagyúr
Az semmi, én Balatonújlakon élek, 450-en lakunk, és bent van a telekon 1/1G-s optika, amit épp most módosítok 2/1-re, és ugyanazon az oszlopon vent van a tarr optikája is, szóval ha akarom, egyiktől jön minden, ha akarom, másiktól, vagy felesben megosztva!
Volt egy fejlesztés, hogy Marcaliból elhúzzák a gerincvezetéket Balatonkeresztúrra és Balatonmáriafürdőre, és mivel rajtunk keresztül megy az út, ami mellett mindez történt, nyilvánvaló volt, hog yit tis lesz, az utolsó házig végig minden be van húzva, pedig össz 4 utca van!
Úgyhogy nagyon gyorsan, 4-5 hónap alatt lezajlott minden, és be volt kötve a net is.Ha már ilyen a szitu, hadd kérdezzek, telekom home box (FGA2233MAG) nevű eszközöm van az 1/1-hez, állítólag küldenek másik eszközt, mert ez kevés. Lehet tudni, mi érkezik?

-
Rick4
félisten
A Telekom Technicolor FGA2233MAG típusú ONT nem kevés a 2/1G-hez, pont hogy ez kell hozzá, mert van rajta 2.5G-s port. Az ügyintéző aki ezt mondta, valószínűleg nagyon nem volt tisztában a dolgokkal. Nem kell cserélni. A Sagemcom 5655v2 az kevés lenne, mert csak 1/1G-t tud. A Sagem 5670, ill. 5670v2, Technicolor FGA2233MAG, illetve FGA2235MAG kell a 2/1G-s nethez.
Csak betelefonálsz a 1414-re és feltesznek 1/1G-ről 2/1-re. A készüléket nem kell cserélniük, mert te olyat kaptál az 1/1G-shez, ami tudja a 2/1-est.Közben én is kiderítettem, egy dolog van még, az a bizonyos nonstopwifi szolgáltatás is jár a 2/1-hez, ahol küldenek egy telekomos internet sticket simmel, azt bedugom a HGW-be, és ha az érzékeli, hogy megszakad a vezetées net, pl kidönti a részeg traktoros a falu szélén a karót, átvált a stick segítségével mobilnetre, és a HGW azt osztja tovább.
Ezen van usb, csak nem tudom, ezt a funkciót tudja-e, és nem-e emiatt kell a csere! -
Túzok22
senior tag
Az semmi, én Balatonújlakon élek, 450-en lakunk, és bent van a telekon 1/1G-s optika, amit épp most módosítok 2/1-re, és ugyanazon az oszlopon vent van a tarr optikája is, szóval ha akarom, egyiktől jön minden, ha akarom, másiktól, vagy felesben megosztva!
Volt egy fejlesztés, hogy Marcaliból elhúzzák a gerincvezetéket Balatonkeresztúrra és Balatonmáriafürdőre, és mivel rajtunk keresztül megy az út, ami mellett mindez történt, nyilvánvaló volt, hog yit tis lesz, az utolsó házig végig minden be van húzva, pedig össz 4 utca van!
Úgyhogy nagyon gyorsan, 4-5 hónap alatt lezajlott minden, és be volt kötve a net is.Ha már ilyen a szitu, hadd kérdezzek, telekom home box (FGA2233MAG) nevű eszközöm van az 1/1-hez, állítólag küldenek másik eszközt, mert ez kevés. Lehet tudni, mi érkezik?
A Telekom Technicolor FGA2233MAG típusú ONT nem kevés a 2/1G-hez, pont hogy ez kell hozzá, mert van rajta 2.5G-s port. Az ügyintéző aki ezt mondta, valószínűleg nagyon nem volt tisztában a dolgokkal. Nem kell cserélni. A Sagemcom 5655v2 az kevés lenne, mert csak 1/1G-t tud. A Sagem 5670, ill. 5670v2, Technicolor FGA2233MAG, illetve FGA2235MAG kell a 2/1G-s nethez.
Csak betelefonálsz a 1414-re és feltesznek 1/1G-ről 2/1-re. A készüléket nem kell cserélniük, mert te olyat kaptál az 1/1G-shez, ami tudja a 2/1-est. -
Rick4
félisten
Nem csak a panelosoknak van gigabites, multi gigabites (2.5G) előfizetésük. Bag egy kb. 4000 fő lakos falu, mégis bevezették az optikát, ráadásul 2 szolgáltató is. Elárulom a másik szolgáltató a 4iG (DIGI) szintén optikával. Mi se gondoltuk hogy egy 4000 lakos faluba be fognak vezetni ilyen hálózatot, ráadásul kettőt is. Régebben itt Galgamenti Kábeltelevízió szolgáltatott ED3.0 koaxon és az Invitel ADSL-en. Az előbbit felvásárolta a Telekom így kiépítette a koax alá az optikát. Az Invitelt pedig a DIGI, így lett egy másik szolgáltató is aki szintén optikai hálózaton szolgáltat.
-
Túzok22
senior tag
Biztos?

Azért kíváncsi lennék a sok panelban lakó gigabites chips zabálókra, ugyan mikor tudnak egy olyan jót zenélni mint például én a JBL Partybox 710-el anélkül, hogy feljelentenék őket csendháborításért?!?
[link]#7174 GoodSpeed Írd le nyugodtan mit akarsz mondani, nem muszáj szerkeszteni, melóhelyen is rendszeresen provokálnak, megszoktam már, az újakat már én tanítom be, hogyan kell ezt kezelni
-
makoss
veterán
A Telekom sara, nem az enyém, ha enyém lenne ide sem írtam volna, nyugi!
-
makoss
veterán
-
Túzok22
senior tag
Na azért itt van egy kábeles mérés is. Hasít, mint a rakéta.

-
GoodSpeed
veterán
Nyugi, ez csak zenére van, filmnézésre a Dali + Denon + Klipsch rendszerem használom
fusztráció esetleg nálad lehet, én anyagi jólétben élek, semmin nem kell spóroljak.
Úgy élek ahogy más biztos nem vagy csak nehezen!
Az, hogy most itt néhányan villogtok a sávszélességgel amitek van sem TI hoztátok össze, én aki 30 éves koromra bejártam a világot, már én rám irígykednek!
Ja a kőgazdagok Tiszapalkonyán élnek... mesélj még 😁
-
makoss
veterán
Speciel én sem panelban lakom, és ennél sokkal komolyabb cuccaim vannak... nálad ez ilyen frusztrációs kényszer lehet, hogy demonstráld: te vagy az élet császára... csak már ott bukik a dolog, hogy egy elmaradott faluban vered magad...
A pontyokat meg a Tiszában nem zavarja ahogyan a 80-as évekbeli susogós szerkódban magányosan a négy fal között 50-en túl rázod...😁Nyugi, ez csak zenére van, filmnézésre a Dali + Denon + Klipsch rendszerem használom
fusztráció esetleg nálad lehet, én anyagi jólétben élek, semmin nem kell spóroljak.
Úgy élek ahogy más biztos nem vagy csak nehezen!
Az, hogy most itt néhányan villogtok a sávszélességgel amitek van sem TI hoztátok össze, én aki 30 éves koromra bejártam a világot, már én rám irígykednek!
-
trec12
addikt
Mondjuk akkor igy kezd valóssá válni amit nekünk Októberbe mondtak a szerelők, ők akkor azt mondták hogy jövő év tavaszáig van a határidő a tesztelésre, de ők szeretnének még a fagyok előtt végezni! Mondjuk az kicsit fura hogy Ostffyasszonyfán már elvileg köthető ami ugyan úgy Celldömölki járás mint a mi falunk, na mindegy remélhetőleg még ebben az évben tényleg köthető lesz!

A Képviselő-testületi ülésen hangzott el pár napja, hogy a Digi optikázni fog Celldömölkön de, hogy ez pontosan mit takar arról semmi bővebb infóm egyelőre....

Optikai kábelek ugyan úgy lógnak még mindig. (ezek gondolom az mvm-esek) -
GoodSpeed
veterán
Biztos?

Azért kíváncsi lennék a sok panelban lakó gigabites chips zabálókra, ugyan mikor tudnak egy olyan jót zenélni mint például én a JBL Partybox 710-el anélkül, hogy feljelentenék őket csendháborításért?!?
[link]#7174 GoodSpeed Írd le nyugodtan mit akarsz mondani, nem muszáj szerkeszteni, melóhelyen is rendszeresen provokálnak, megszoktam már, az újakat már én tanítom be, hogyan kell ezt kezelni
Speciel én sem panelban lakom, és ennél sokkal komolyabb cuccaim vannak... nálad ez ilyen frusztrációs kényszer lehet, hogy demonstráld: te vagy az élet császára... csak már ott bukik a dolog, hogy egy elmaradott faluban vered magad...
A pontyokat meg a Tiszában nem zavarja ahogyan a 80-as évekbeli susogós szerkódban magányosan a négy fal között 50-en túl rázod...😁 -
makoss
veterán
Biztos?

-
Danieloxy
csendes tag
Ha nem tudol magyarul ne járj ide!
#7163 GoodSpeed Ez csak nálad él, mit kezdjek ezzel?
#7165 Ic3man Ez is csak területileg érhető el, azon kívül semmit nem ér, de ezt sem ide kellene tenni, hanem elküldeni a Telekomnak ezzel:
#7167 Ic3man Ritka furcsa gondolkodású vagy, miért költöznék el? Nekem az ükapám is itt lakott umbulda!
#7169 GoodSpeed Ez se igaz, csak balettozva tolod a hülyeségeid mint mindig öreg, de halvány lila fingod nincs hol lakom
-
GoodSpeed
veterán
#7165 Ic3man Ez is csak területileg érhető el, azon kívül semmit nem ér, de ezt sem ide kellene tenni, hanem elküldeni a Telekomnak ezzel:
#7167 Ic3man Ritka furcsa gondolkodású vagy, miért költöznék el? Nekem az ükapám is itt lakott umbulda!
#7169 GoodSpeed Ez se igaz, csak balettozva tolod a hülyeségeid mint mindig öreg, de halvány lila fingod nincs hol lakom
Lehet majd bekopogok, öreg!!!

-
makoss
veterán
-
molnarpeter
nagyúr
Nálam is WiFi6 (úgy okosítottam vele fel utólag a gépemet kábelezés helyett), de sajnos van egy fal, kicsit hátrafelé döntve használom a képernyőt stb
szóval néha 100 Mbps sem megy át a 250-ből. Közelebb menve persze jó, meg nem is panaszképp értem, így adta ki. -
Rick4
félisten
Jaja
. Amúgy lehet meglepődnél ha látnád hol lakik :XD A Tisza meg a szomszédja... ilyen 70-80 méter van közte meg a part között
... Bár tény, hogy úgy az egész falu HHHH-s (Hivatalosan halmozottan hátrányos helyzetű) ... és mint tudjuk, ott szar a telekérték. Pl amikor ideköltöztem feltűnt, hogy a városban nem nagyon vannak "bennszülöttek" ... aztán mondta az egyik taxis, hogy még kádárék tették őket ki Hajdúszovátra... rendszámváltás után, visszajöttek volna, csak hát, nem bírták megfizetni a négyzetméter árakat!: DAmúgy Tiszaújváros 3-4 km-re van tőle... csak van aki szédül a betonon, ha fel kell menni a kapanyél-kiállításra!

Valahol még sajnálom is, se jó hely, se jó munkahely, se lehetőségek, se ész, és 50 körül még egy korszerű Internete sincs
A Balaton közvetlen környéke is pont ezért jó, olyan árak vannak, hogy inkább csak a tényleg normálisak laknak itt.
Mondjuk a szolgáltatások, és minden más is olyan árazású, hogy a 99% inkább elmegy dolgozni, mert jól megél egy sima fűnyírás- gallyazás, takarításból is! -
Ic3man
tag
Jaja
. Amúgy lehet meglepődnél ha látnád hol lakik :XD A Tisza meg a szomszédja... ilyen 70-80 méter van közte meg a part között
... Bár tény, hogy úgy az egész falu HHHH-s (Hivatalosan halmozottan hátrányos helyzetű) ... és mint tudjuk, ott szar a telekérték. Pl amikor ideköltöztem feltűnt, hogy a városban nem nagyon vannak "bennszülöttek" ... aztán mondta az egyik taxis, hogy még kádárék tették őket ki Hajdúszovátra... rendszámváltás után, visszajöttek volna, csak hát, nem bírták megfizetni a négyzetméter árakat!: DAmúgy Tiszaújváros 3-4 km-re van tőle... csak van aki szédül a betonon, ha fel kell menni a kapanyél-kiállításra!

Valahol még sajnálom is, se jó hely, se jó munkahely, se lehetőségek, se ész, és 50 körül még egy korszerű Internete sincs
Annyira rossz vagy!

Amúgy voltam már Tiszapalkonyán, meg még sok sok más településen is
[link] - de psssz, csak Neked mutatom
-
GoodSpeed
veterán
Jaja

-
Túzok22
senior tag
Nekem wifi6-on ilyen az 1/1G Bagon makoss. Kábelen meg kiakad 980/890-en a 2.5G-s portok és hálókártya miatt, ha csak 1G- s lenne a kártya, akkor csak 940 környéke lenne a max.
Ne aggódj, hamarosan nálad is lesz. Türelem rózsát terem.
-
Ic3man
tag
Arról van szó aki sok sok generáció óta él a tiszapalkonyai nyomorban és még büszke is rá?
Ahelyett, hogy összepakolna és odébb költözne 8km-el egy esetleg szebb élet reményében? Ja hogy ahhoz ész is kéne?
Nem értem miről beszélsz!
-
GoodSpeed
veterán
-
Ic3man
tag

Milyen rossz lehet szegény makoss-nak
-
Rick4
félisten
-
GoodSpeed
veterán
-
Rick4
félisten
-
makoss
veterán
-
trec12
addikt
-
makoss
veterán
Csak így egyszerűbb nekik.
Máshol egy városrészt felépítenek ennyi idő alatt míg ezek válogatják az optikai kábelt meg nézegetik hol a vége
De ha így haladunk 2024-ben sem lesz belőle semmi
-
molnarpeter
nagyúr
-
Lajosnagy17
senior tag
-
norby91
tag
Pápa-Tapolcafőn is átadták a hálózatot. Be is futottam szerződést kötni... Karácsonyi ajándéknak pont jó lesz.
-
makoss
veterán
Most már nem válaszolnak a közösségi fórumokon, mindenkit a Telekom homepagere irányítanak, amit időnként updatelnek.
Mindenkit leráznak, bunkó dolog
-
Lajosnagy17
senior tag
Most már nem válaszolnak a közösségi fórumokon, mindenkit a Telekom homepagere irányítanak, amit időnként updatelnek.
-
makoss
veterán
CSönge
Címeden már fejlesztjük a gigaerős internet hálózatunkat.
Azonnal értesítünk, amikor elérhető lesz nálad!
Iratkozz fel e-mail címeddel a hálózatfejlesztés értesítőnkre.Ez nekem azt mutatja, hogy hamarosan elindul a környéken is.
Ez kb olyan mint amikor tavaly mondták, hogy idén fejlesztenek, idén meg majd jövőre
2024-ben meg halasztanak mint ahogy az egyetemisták?
-
adreszka
csendes tag
CSönge
Iratkozz fel e-mail címeddel a hálózatfejlesztés értesítőnkre.Ez nekem azt mutatja, hogy hamarosan elindul a környéken is.
Feliratkoztam erre az értesítőre, hogy amint lehet kötni akkor ott legyünk az elsők között a bekötésnél és minél kevesebbet kelljen szenvedni az Invitel hálózatán.
-
GoodSpeed
veterán
-
Lajosnagy17
senior tag
Vállus
"Gigaerős otthoni internet hálózatunk már január hónapban odaér hozzád!"
Válluson is az MVMNET épitette a hálózatot és a Telekom fogja üzemeltetni.
-
Lajosnagy17
senior tag
Sziasztok!
Tegnapi nap ahogy mentem el otthonról láttam 2 szerelőt akik babráltak Kenyeriben a kötődobozokkal. Valószínűleg hamarosan tényleg elindul a Telekomnak az optikai hálózata. Sőt mintha Ostffyasszonyfán azt láttam volna, hogy valahova be is van már kötve (bár ebben nem vagyok 100%). Aztán utána néztem itthon a Telekom oldalán random Ostffyasszonyfai lakcímeket beírva és azt írta, hogy már lehet kötni. Közeli települések közül máshol még nem láttam, hogy megnyílt volna erre az opció, de akkor nagy eséllyel hamarosan megindul.

CSönge
-
makoss
veterán
Haha. Szerintem is inkább az első negyedévben várható.
Amilyen lassan dolgoznak tervbe vehetik a temetőt is, majd netezünk a másvilágon!
-
Lajosnagy17
senior tag
-
trec12
addikt
Mondjuk akkor igy kezd valóssá válni amit nekünk Októberbe mondtak a szerelők, ők akkor azt mondták hogy jövő év tavaszáig van a határidő a tesztelésre, de ők szeretnének még a fagyok előtt végezni! Mondjuk az kicsit fura hogy Ostffyasszonyfán már elvileg köthető ami ugyan úgy Celldömölki járás mint a mi falunk, na mindegy remélhetőleg még ebben az évben tényleg köthető lesz!

Szerintem meg sanszos, hogy az egész járás nem indul el az év vége előtt....
, pl. Celldömölkön még a dobozok sincsenek fent. Itt a Reszkessetek betörőket nem hiszem, hogy karácsonykor már a Telekom tévén lehet nézni.
-
Danieloxy
csendes tag
Sziasztok!
Tegnapi nap ahogy mentem el otthonról láttam 2 szerelőt akik babráltak Kenyeriben a kötődobozokkal. Valószínűleg hamarosan tényleg elindul a Telekomnak az optikai hálózata. Sőt mintha Ostffyasszonyfán azt láttam volna, hogy valahova be is van már kötve (bár ebben nem vagyok 100%). Aztán utána néztem itthon a Telekom oldalán random Ostffyasszonyfai lakcímeket beírva és azt írta, hogy már lehet kötni. Közeli települések közül máshol még nem láttam, hogy megnyílt volna erre az opció, de akkor nagy eséllyel hamarosan megindul.

-
Lajosnagy17
senior tag
Sziasztok!

Ez akkor jó hír azoknak az Inviteleseknek, ahol az MVMNET építette a hálózatot, hogy hamarosan megindul a Telekom szolgáltatás.
-
adreszka
csendes tag
Sziasztok!

-
GoodSpeed
veterán
a 611. nap a DIGI FTTH Gbps-os bűvöletében

-
user12
őstag
Azért kérdeztem, hogy a hírben szereplő szolgáltató lenne az, amit láttál vagy egy másik
Ha arra jársz, csinálsz egy fotót a szekrényről/póznáról? -
makoss
veterán
Ha tényleg annyi, az nekem is megérné, de talán a kétszereséért is!
Megint írtam a Telekomnak, de pontosabb infót nem írtak, csak ami várható:

Ami biztos, hogy ami Tiszapalkonyán a Petőfi úton van szekrénynél csináltak valamit, de 2 autójuk is állt ott
-
Berukaa
csendes tag
-
user12
őstag
Ez egy kis települes Nógrád megyében Cserháthaláp, központot onnan gondolom hogy lesz mivel geyer merőórás fogyasztásmérő helyet ami ilyen kis fehér doboz csak olyan helyre raknak ahol valamilyen eszköznek àram kell szerintem
amugy optika lesz kábelek mikor csak az oszlopon lógtak rávolt írva 2x12 FvE Fiber to home optical cableEz megvalósult már? Szolgáltat a településen valaki ftth-val?
-
GoodSpeed
veterán
Igen én is így vagyok vele, hogy nagy reményeket nem fűzök hozzá, mert:
2020-ban elkezdték, nagy dinamikával haladtak, aztán megálltak. -
e-newsee
addikt
Az a baj, hogy ez nem jelent semmit. Nekem 2021-ben azt írták, hogy 2022 második negyedévében lesz. Rá egy évre már azt mondták, hogy a következő 1 évben nincs tervben. Most az elmúlt hetekben szintén azt írták, hogy tervben sincs. Szóval ezt azért érdemes fenntartásokkal kezelni.
-
GoodSpeed
veterán
-
e-newsee
addikt
-
GoodSpeed
veterán
ígéret már van. -
Lajosnagy17
senior tag
Nem baj, kis nyomozós játéknak jó volt.

Amúgy szerencsére úgy néz ki, rendben lesz a Znet-es megoldás.
Épp a falu mögötti dombon van egy antenna, lehet max 2-3km-re, ráadásul jó sokkal kilóg a fák fölé, és a ház egyik pontjáról pont ellátni rá két b@szott nagy fenyőfa teteje között. A fák is elég távol vannak egymástól, tehát ha a szél tekeri őket, talán akkor sem kerülnek takarásba, és már nőni sem nagyon fognak, max kivágódnak. Mindenesetre vezetéken mértünk így a Routerem mögött 94Mbit-et le-fel, ami 80-as előfizuhoz képest nem rossz. A ház legtávolabbi pontján is telós wifin megvan a 40-50Mbit egyelőre. A stabilitást meg majd meglátjuk egy viharosabb, zimankósabb időben.
Szóval egyelőre a körülményekhez képest elégedett vagyok. Nyilván jobb lenne az optika, de azért hiába sírok napi 3-4 posztban, nem leszek előbbre. Az viszont nem kizárt, hogy egyszer feldobok valami közvéleménykutatást a faluban, hátha meglökhetjük a szekeret.Most néztem meg, eléggé hihetetlen, hogy három falu ahová út vezet Gelesről, mind optikai internettel rendelkezik. Ez meg kell csinálniuk hamarosan.
-
Berukaa
csendes tag
Hát ezt a Telekom illetékesein kívül senki nem fogja tudni. Esetleg egy Telekomost vagy alvállalkozóját elcsípsz a helyszínen de az se biztos, hogy tud vagy akar pontosat, biztosat mondani. Telekom meg hivatalos ügyfél csatornáin a standard sablonválaszon kívül nem fog mondani semmit. Legalábbis az én tapasztalatom ez igaz én SZIP-es területet kérdeztem tőlük ahol ők fognak szolgáltatni. Hol van ez egyébként?
Ez egy kis települes Nógrád megyében Cserháthaláp, központot onnan gondolom hogy lesz mivel geyer merőórás fogyasztásmérő helyet ami ilyen kis fehér doboz csak olyan helyre raknak ahol valamilyen eszköznek àram kell szerintem
amugy optika lesz kábelek mikor csak az oszlopon lógtak rávolt írva 2x12 FvE Fiber to home optical cable -
e-newsee
addikt
Nem baj, kis nyomozós játéknak jó volt.

Amúgy szerencsére úgy néz ki, rendben lesz a Znet-es megoldás.
Épp a falu mögötti dombon van egy antenna, lehet max 2-3km-re, ráadásul jó sokkal kilóg a fák fölé, és a ház egyik pontjáról pont ellátni rá két b@szott nagy fenyőfa teteje között. A fák is elég távol vannak egymástól, tehát ha a szél tekeri őket, talán akkor sem kerülnek takarásba, és már nőni sem nagyon fognak, max kivágódnak. Mindenesetre vezetéken mértünk így a Routerem mögött 94Mbit-et le-fel, ami 80-as előfizuhoz képest nem rossz. A ház legtávolabbi pontján is telós wifin megvan a 40-50Mbit egyelőre. A stabilitást meg majd meglátjuk egy viharosabb, zimankósabb időben.
Szóval egyelőre a körülményekhez képest elégedett vagyok. Nyilván jobb lenne az optika, de azért hiába sírok napi 3-4 posztban, nem leszek előbbre. Az viszont nem kizárt, hogy egyszer feldobok valami közvéleménykutatást a faluban, hátha meglökhetjük a szekeret. -
Lajosnagy17
senior tag
-
user12
őstag
Milyen hálózat ez? Koax, optika?
Nem biztos, hogy lesz központ. Olyat is szoktak csinálni, hogy a szomszéd településről húzzák át az optikát. -
trec12
addikt
Hát ezt a Telekom illetékesein kívül senki nem fogja tudni. Esetleg egy Telekomost vagy alvállalkozóját elcsípsz a helyszínen de az se biztos, hogy tud vagy akar pontosat, biztosat mondani. Telekom meg hivatalos ügyfél csatornáin a standard sablonválaszon kívül nem fog mondani semmit. Legalábbis az én tapasztalatom ez igaz én SZIP-es területet kérdeztem tőlük ahol ők fognak szolgáltatni. Hol van ez egyébként?
-
Berukaa
csendes tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne ha valakinek van információ róla, nálunk kész vannak a kábelek, geyer fogyasztásmérő dobozt is lerakták ahol lesz, központot kiépíteni sok idő?
Már csak az hiányzik…. szolgáltató egyébként a Telekom. Köszi előre is ha van erről valakinek tapasztalata 
-
zseko
veterán
Rég voltam már. Gondoltam beszállokj a buliba. 5 éve megyen..
Nekem eddig ez volt a legtöbb:
de legtöbbször inkább 940/820 amit a mérés mutat. Gondolkoztam a 2/1-en én is, de ahhoz routert + alaplapot + ssd-t kellene cserélni, annyival többet meg nem ér, meg egyébként is, már ez is bőven jó.
De behülyíteni betudják vele a tudatlan embereket, akik így többet fizetnek olyanért amit nem hogy kihasználni nem tudnak, de a hardverük is alkalmatlan rá. Haveromék is így voltak, hiába mondtam nekik hogy bőven elég már az 1/1-es is, hiszen a pc-ben is eleve csak ilyen csatlakozó van így kb. semim értelme a 2/1-nek, de nem, ez a legjobb, ez legyen... akkor legyen, nekem mindegy...
Ami érdekesség, bár ez lehet szomorú lesz azoknak akiket még mindig 10-20Mbps-el szívat a szolgáltató, ahol lakom: mátraaljai, kvázi zsákfalu alig 1500 fővel, aminek úgy a 65%-a ráadásul cigány.
-
Rick4
félisten
Nemrég váltottam vissza 2/1 gbitesről, mert semmi különbség, Annyira nüansznyi, mivel a kiszolgálói oldalak nagyrésze úgysem tudja ezt a sebességet. Ha lejár a hűség lehet hogy már ennél is kisebbre váltok vissza,nem éri meg...
Az otthoni dolgok is mind 2.5G-t tudtak?
Nekem most jön a 2.5G-t tudó router, meg a switch, nas, gép, minden tudja a 2.5G-t, szóval ez az oldal javul, de ha nincs érdemi sebességnövekedés, nem is váltom le a jó kis 1/1-est!
Ja, FGA2233MAG hgw, telekom optika, modemet cserélnek ilyenkor, vagy az marad? Ott van rajta a 2.5G lan port... -
molnarpeter
nagyúr
Nemrég váltottam vissza 2/1 gbitesről, mert semmi különbség, Annyira nüansznyi, mivel a kiszolgálói oldalak nagyrésze úgysem tudja ezt a sebességet. Ha lejár a hűség lehet hogy már ennél is kisebbre váltok vissza,nem éri meg...
Nagy dolgokat ritkán töltök le, frissítések és esetleg mobil játék letöltés időben talán ahol érezhető, az meg úgyis ritka... Nekünk 14/1 volt előtte ami jött rézen (nem a legdrágább
), de addig alkudoztunk az értékesítővel, hogy olcsóbb lett optikán a gyorsabb net és több TV csatorna összességében. Mondjuk így sem egy Digi ár, de falun mondhatni városi tarifa, megteszi. -
djzotya1983
tag
-
Sirandrish
legenda
-
molnarpeter
nagyúr
-
törölt tag
Na ez már klassz!
Nekem amúgy 150/30 is elég lenne, kivéve amikor mondjuk menne pár game update vagy sok fájlt kell átküldeni kollégáknak, de akkor is 250/50 már bőven szuper lenne.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Politikát ne!
-
djzotya1983
tag
-
KROK640
nagyúr
ADATA Legend 710.
De általában nem arra töltök, hanem HDD-re, ami 5400-es WD Green, 64MB cache. -
Lajosnagy17
senior tag
Értesítés építési engedély megadásáról – CS/7982-9/2023. számú határozat: Balatonfüred, GPON hálózat építés II. és V. terület optikai ellátása, I. ütem
Közzétéve: 2023. november 10.Egy kis haladás a Balaton északi partján.
-
KROK640
nagyúr
Nálam legalább azzal nincs gáz. Amíg áram van, addig net is van.
Mondjuk áramszünet elég gyakran van, de csak 1-1 pillanatra..Áramszünet néha itt is van, de amit a net művel.. kétszer is volt olyan, hogy 3 napnál is több időre ment el, de amúgy random csinálja, legtöbbször 1-2 perc, mire hívnám az ügyfélszolit már helyre is állt. Akkor vannak 5-10 percesek is, meg néha 1+ órások.
nyilván az 5-10 percesekért se emelek telefont (mire ügyfélszolist kapok megoldódik a probléma), csak az a szar az egészben, hogy mikor kezdődik, sosem tudod most épp melyik fajta lesz? -
Rick4
félisten
Úgy látom azért nálad kicsit lefelé teljesít.
Most a down nekem sem az igazi, de az up az JOBBAN TELJESÍT 

Le is korlátozom a downloadot 250-re ha HDD-re töltök, mert csak telerakja a puffert

Amúgy pont ennek kapcsán gondolkodtam, hogy milyen nagy sebesség is ez, sőt az 50Mbit is.
Vegyük Makoss barátunkat :
50Mbit-es letöltés az 22,5GB / óra. 12 órát dolgozik, plusz számoljunk 1 órát ingázásra, az 13 óra. Tehát akkor amíg távol van napi 292,5GB -ot tud leszedni, és akkor nem számoltam, hogy megy a gép mikor otthon van, vagy amikor mást csinál (fürdik, eszik, stb.) De ízlelgessük a 292,5GB-ot : Az 73db DVD minőségű film. 1080P-ben kb 29 egész estés film naponta(!), de még 2160P-ben is 10db.
Persze ez az elméleti maximum, de ha kettővel elosztom a számokat, akkor is van mit néznie a nap végén
Szerinted?
#7078 Sirandrish : reméljük már úton van oda

Milyen ssd? Nálam nas tölt le 8TB-os wd red plus-ra, előtte 6tb-os wd purple-re ment, mindkettő 175-180MB/s sebességgel ír- olvas, azaz a Gbit sebességnél jóval gyorsabban teszi a dolgát, úgy megy 100MB fölötti sebesség, hogy közben még más is történik.
-
törölt tag
Az első itteni hozzászólásomban megtalálod, plusz a kiinduló sztorit is.
Amúgy lenne itt minden térerő, csak a közeli tévé tornyot egy az egyben kitakarja egy domb a falu mögött, így elméletben nem, de gyakorlatban az egész falu le van árnyékolva elég rendesen. A többi mobil átjátszó meg gondolom már annyira messze esik, hogy eleve gyengébb a jel.A kemény az, hogy ilyen monopol területen eszméletlenül böszme lehet a támogatás is, és simán az ember "arcába finganak" ha olyan kedvük van. Nekem hónapok után válaszolnak csak, és kb 1 centivel sem vagyok előrébb, csak valami sablon üzenet vagy még egy "hello" sincs benne.
Nem tudom mennyivel jobbak a többiek a DIGInél ebből a szempontból mondjuk, de feltételezem ha van verseny akkor jobb minőségű az ügyfélszolgálat is.
Arra most nem térek ki, hogy képtelenek bármit megoldani ami 1%-al eltér a protokol szituációtól. Azért valljuk be nem US corporate szinten vagyunk, ez egy kis ország.. itt lehet, hogy legközelebb én segítenék annak a szomszédnak aki tegnap rámböfögött egy emailt 0% támogatási szinttel.
A tárhely szolgáltatóm CS-t lehet értékelni, kis cégecske, bazinagy ISP-től meg aláírás nélkül küldenek levelet, de az állami támogatást megkapták hozzá. Gratula.
-
Sirandrish
legenda
Ja az a sor nekem kimaradt
.
Hív, hív, de mindig kimarad, fent van, Steam látja a többivel együtt, aztán frissülget!
#7099Sirandrish: 2013-ban a GTA V Steamről nekem VDSL2-n jött le, akkor az volt Berettyóújfaluban a Telekomnál a plafon... 30-as netet már nem bírta, 20-asért fizettem, de 22-vel jött, mert engedték nyélgázon.
Vagy pl 2013.03.08:
Nah nekem most a 30as tud 22t sokszor

-
GoodSpeed
veterán
Ezért is írtam, hogy rendben, akkor számoljunk a felével, ami ennyi idő alatt még mindig nem kis adatmennyiség, és még 2160P-ben is napi 5db egész estés filmet jelent.
4K stream szerintem nem csak 15Mbitet vinne el...Honnan tudod, hogy nem az?

#7095 GoodSpeed : látom már hív a szolgálat

Ja az a sor nekem kimaradt
.
Hív, hív, de mindig kimarad, fent van, Steam látja a többivel együtt, aztán frissülget!
#7099Sirandrish: 2013-ban a GTA V Steamről nekem VDSL2-n jött le, akkor az volt Berettyóújfaluban a Telekomnál a plafon... 30-as netet már nem bírta, 20-asért fizettem, de 22-vel jött, mert engedték nyélgázon.
Vagy pl 2013.03.08:
-
Sirandrish
legenda
Nálam legalább azzal nincs gáz. Amíg áram van, addig net is van.
Mondjuk áramszünet elég gyakran van, de csak 1-1 pillanatra.. -
KROK640
nagyúr
Amúgy lenne itt minden térerő, csak a közeli tévé tornyot egy az egyben kitakarja egy domb a falu mögött, így elméletben nem, de gyakorlatban az egész falu le van árnyékolva elég rendesen. A többi mobil átjátszó meg gondolom már annyira messze esik, hogy eleve gyengébb a jel.Egyszerűbb lett volna leírni, hogy Gelse, mint ezt a 3,5 sort, és akkor nekem sem kellett volna keresni
Sajnos már elfelejtettem, hogy augusztus 23-án ki mit írt... -
KROK640
nagyúr
Épp elég egyszer letölteni. Főleg úgy hogy én pl csak akkor töltöm ha alapba használom a gépet ( ritkán hagyom magára letoltes miatt), így viszont kell sávszél nekem is. És ha még hozzateszem hogy a 30as net nagyon sokszor csak 20-22t tud, akkor ...nah...szóval epp elég egyszer letölteni

Nálam órákra szeret elmenni a net. Részben ezért van az, hogy jó nagy HDD-im vannak, és pl egy játékot csak akkor törlik le, ha belátható időn belül nem tervezek vele játszani (de az install sokszor akkor is marad).
#7100 trec12 : Persze, hogy véletlen egybeesés, mi más lehetne?

-
e-newsee
addikt
Amúgy lenne itt minden térerő, csak a közeli tévé tornyot egy az egyben kitakarja egy domb a falu mögött, így elméletben nem, de gyakorlatban az egész falu le van árnyékolva elég rendesen. A többi mobil átjátszó meg gondolom már annyira messze esik, hogy eleve gyengébb a jel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7200 - 7101
8585 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AI kölcsönzővé vált a SpaceX?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
- White AM4 félkonfig! ASUS ROG B550-A + Ryzen 9 5950X BOX + 32GB DDR4 3600Mhz CL17
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen Threadripper 7960X + ASUS Pro WS TRX50-SAGE +128GB 6400MHz DDR5 garanciával
- Asus Tuf Gaming RTX 5070 // Számla // Garancia //
- -20% használtpiaci ár KERESKEDŐI CSOMAG! NVMe SSD SSD SSD - 10x1TB + 10x512GB + 5x256GB + 3x2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 1TB Natural Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5048, 97% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt én se tudom, hogy tudja e, nem próbáltam még. Nekem az FGA2235MAG van telepítve. Van rajta egy 2.0-ás és egy 3.0-ás port. Gondolom tudnia/működnie kell vele ha már jár hozzá.

2020-ban elkezdték, nagy dinamikával haladtak, aztán megálltak.
ígéret már van.