Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs312
tag
Zárt bl mellett MiFlash-el fel tudom rakni a global developert? (bocsánat de nincs kedvem vissza olvasni
)
-
kovbandi82
őstag
Redmi Note 3 Pro (kenzo) támogatott a TWRP manager által. Szóval aki kinyitotta a Bootloadert, es rootolva van a teloja, annak eleg a Playből felrakni a progit, root jogot megadni, kiválasztani a készüléket a listából és a flashelendő twrp verziót, majd a program magától felrakja az új recoveryt. Egyszerűbb mint a Fastboot. Egyenlőre tesztelni még nem bírtam, még kb. bő egy hónap múlva cserélek.
Abban az időben Redmi 1s-en tökéletesen működött. -
balazs312
tag
Möggyütt a teló huhúúú
-
siletto
tag
válasz
ricsi0307 #3977 üzenetére
Én a legolcsóbb 500Ft-os TG-t tettem a telóra, előtte ablaktisztító,ruhahenger, és elsőre tökéletes lett, pedig sose csináltam előtte.
Az egyik sarkától fél centire van pár kis kristály alakú valami, de szerintem az a TG hibája, ennyiért nem gond.Egyébként a sima fóliával szemben ha a glass alá kerül valami nagyon kicsi részecske, nem lesz buborékos tőle,max alatta marad, de nem zavaró, szóval nem kell senkinek félnie tőle.
-
Milestone2
nagyúr
Ott van az összefoglalóban a link. A linken található leírás a bootloader nyitás, de a második témakör a ROM telepítés. Snapi, melegedik, de fele annyit fogyaszt mint az MTK Helio X10.
AnTigy 5.1 az.
lajszlooo
képernyőmentést légyszíves arról a 3 pöttyről, hogy tudjuk miről van szó...és hol van (van ahol notifications/értesítés a szerepe, van ahol egy újabb menüt nyit meg. -
AnTigy
tag
Sziasztok!
Tudtok valamit arról, hogy a most kicsepegőben lévő MIUI 7.2 még LP alapú, vagy esetleg....... ?
Üdv,
A -
didros
senior tag
Hol található az a leírás, hogy hogyan lehet lecserélni a 7.1.9-es romot (nekem is azzal küldték) globalra?
Nem látom az összefoglalóban...
Win10 64-bit alól is elvégezhető a flashelés?
... azért melegedik ám rendesen a teló töltés közben... -
lajszlooo
csendes újonc
A három pötty a jobb felső sarokban nem azt jelzi, hogy valami frissítés van elérhető? Tegnapelőtt jelent meg, egy üzenettel, hogy a 7.2.5.0-ös MIUI elérhető. Telepítettem is, de nem tűnt el a 3 pötty. Ezután találtam két alkalmazást is, ami frissíteni akart, hát frissítettem, legyen boldog vele, de a három pötty még mindig ott van. Hol kellene még keresgélnem?
-
didros
senior tag
huhh... minden OK... teljesen le volt merülve. Bocs, kicsit beparáztam....
-
Milestone2
nagyúr
Ha mondjuk a feladó véletlenül bekapcsolva rakta a dobozba, akkor azért egy negyed órát-fél órát adj neki.
A másik, hogy ha flesselt rá MiFlash-val, de nem indította utána már újra, akkor egy jó 15-20mp-es power nyomás.
De ha töltőre rakva nem jelenik meg a töltés az nagyon lemerült lehet (reménykedjünk a legjobban), előbb utóbb a kis töltés ábrának meg kéne jelenjen... -
didros
senior tag
válasz
Milestone2 #3985 üzenetére
Ezt csinálom most, és közben imádkozok... Kb menni idő kellene neki? Utána ugye csak a bekapcsoló gomb 2-3 másodperces megnyomása kell elméletileg?
.nna most már villog a piros led...
-
didros
senior tag
Most érkezett meg a telefon és nem tudom bekapcsolni....
Kérlek írjátok, hogy van valami banális trükk, amire nem gondoltam.... -
Nekem 1 hónap után már látszik néhány mikrokarc a kijelzőn. Még a Gorilla Glass sem karcálló, ez meg annál gyengébb.
(#3980) didros: feleannyi az akkuideje a Helio X10-es változatnak, vagyis legalább dupla annyit fogyaszt, mint az S650. Már túl vagyunk a keveset fogyasztó MTK-s telefonok korának.
-
didros
senior tag
A Helio X10-es processzor kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik, mint a Snapdragon 650-es?
Más szavakkal, akinek ez szempont, az esetleg jobban járhat a "sima" note 3-al, mint a pro-val? -
OberMotz
aktív tag
válasz
Milestone2 #3978 üzenetére
Ahh, ha tudtam volna
Egy (általam egyébként nagyon szeretett, de sajnos elromlott) Sony Xperia Z Ultra-t cseréltem a Note 3 SD-ra, de olyan aprócska a kijelző a 6,4" után.
-
Milestone2
nagyúr
Friss Xiaomi szivárogtatás: "We are going to release a superb big screen Mi Phone which is a totally a new product line in Xiaomi !" Kijönnek egy 6"-ossal???
-
ricsi0307
senior tag
Azok a tesztek arra jók, hogy nevess rajtuk egyet. Én pl. azért vettem rá, mert inkább cserélek egy tötörött edzettüveget 3000-ért, mint egy új kijelzőt 30000-ért. Nameg lehet akármilyen GorillaGlass előbb utóbb úgy is összefog karcolódni, akárhogy vigyázol rá mert az ujjadon lévő kvarc szemcsék jóval keményebbek mint az üveg amivel szembenéz. Egyén függő, ki hogy tekint a telefonra.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #3974 üzenetére
Ezt csak szerény-kedves-barátságos-együttműködő sárga barátaink tudják.
Eddig benne volt 30%-ossal, nekik is érdekük hogy minél előbb...Azért vicces lesz ez a fordítás, még mindig nem mindenki érti, hogy magázódó fordítás az elvárás, de most fele ilyen, fele olyan, fogtok jókat mulatni egy tegeződve elkezdődő, de magázódva végződő mondaton...
Arról már nem is beszélve, hogy a változókat sem mindegy hová teszik, így a mostani 92%-ba van olyan, hogy csak a hasamra üssek, hogy ami eddig kb így hangzott
"Az ön által telepíteni kívánt Nézzünk ciciket a neten alkalmazás nem kompatibilis az ön Android verziójával"
az új fordításban jelenleg úgy néz ki
"Az ön által telepíteni kívánt alkalmazás nem kompatibilis az ön Android verziójával Nézzünk ciciket a neten"
-
Patrol
tag
Komolyan nem értem ezt a tok/fólia témát...
Mégis minek rá bármi is, amikor olyan durability tesztekkel van tele a youtube, hogy konkrétan autóval mennek át rajta és semmi baja... -
Mephistoone
senior tag
Csak érdeklődés:
92%-on tart a fordítás. hány százaléktól fogadja el a xiaomi. Csak 100? vagy ennek mi a menete? -
RVR400
veterán
válasz
ricsi0307 #3969 üzenetére
Speciel a Redmi Note 2 esetében 10-ből 8 embernél nem stimmelt az egyik sarok, gyanús, hogy ez ennél sem lesz másként. Én pont ezért nem mertem még nekiállni felrakni, mivel én 1 db RN2-re raktam TG-t, az sem stimmelt az egyik sarkánál. Szóval megrendeltem erre is, meg is jött, de egyelőre nem visz rá a lélek a felrakásra.
-
XenHai
senior tag
Valaki látott már olyan TG-t ,hogy nem hajlandó az egyik sarokba rendesen rá tapadni a telefonra?
-
lajszlooo
csendes újonc
válasz
Milestone2 #3953 üzenetére
Sajnos az összes kínaira a "próbáljuk meg minél kevesebb angol mondat kinyögésével lerázni a fehérembert" stratégia volt jellemző.
-
mrszitya
senior tag
válasz
pvt.peter #3943 üzenetére
Hiv. fórum egyik moderátora írta valakinek (vagyis többeknek is), kérdésre válaszolva. Pontos linkeket nem tudok adni most, en.miui.com forum devices redmi note 3 témájában hoztak létra több topicot is ezzel a rommal kapcsolatban.
#ElDiabloo
Természetesen ezt én is rögvest megnéztem. 18-as romban nem volt semmi azonnali látszata az állítgatásnak még. Szóval ez hiba akar-e lenni, vagy korábban nem ment az automata szín / kontrasz szabályozás, arra kíváncsi vagyok.
-
lajszlooo
csendes újonc
válasz
Milestone2 #3949 üzenetére
Milestone2, nem is a te 3 pontodra akartam reagálni, azok nyilván fennálhatnak, hanem az ollie által hozzátett negyedikre.
-
golyós
addikt
válasz
Criminal017 #3946 üzenetére
Ott átdob a Mi accountba, nincs ilyen lehetőség nálam.
Mai első indításnál 2 pillanatra megint felvillant a customize, aztán eltünt.
Lehet, hogy bug? -
golyós
addikt
válasz
mrszitya #3941 üzenetére
Nekem nem jelzi az időjárás-óra widget az ébresztést így nem zavar.
Én olyat találtam (sajnos csak az első indításnál, azóta eltünt), hogy a témáknál megjelent a katagoriák, offline stb-n kívűl egy custom theme nevű ikon.Rámentem és itt lehetett volna saját témát készíteni, lockscreen, tárcsázó, hátterek ,minden.
Azóta sem jön elő többet. -
Milestone2
nagyúr
válasz
mrszitya #3941 üzenetére
Érdekes a Xiaomi OTA technikája (is)...
Nálam, Mi Note 3/16 Stabil Globalon 7.2.4.0-át visszahívták, azóta hivatalos frissítés nem érkezett, kivéve azoknak (mint jómagam is) akik 7.2.4.0-át megkapták még a visszahívás előtt, sőt azóta nekem már frissült előbb 7.2.5.0-ra, majd tegnapelőtt 7.2.7.0-ra... Annyi különbséggel hogy nálam nem okozott semmi problémát....
-
mrszitya
senior tag
Kaptam updatet a stabil globalra, de mint kiderült csak a véletlenszerű kiválasztás eredményeképp - beta ágról.
Aki esetleg hasonlóképpen megkapná a lehetőséget, ne siesse el a verzióváltást.# A 7.2.3.0-ás frissítés nálam például, likvidálta a widgetekben és külső appokban az ébresztési időpont helyes kijelzését. (Cache-k törlése, app reinstall, akksi menedzselés ellenőrzése megtörtént. Az óra és időjárás frissül, de az ébresztő mindig fix időpontot hoz).
# A panel színbeállításait babrálták benne, kékesebb lett ugyanazon beállításokkal a színvilág.
# Applock elérhető
-
Hokitojas85
tag
Nekem meg az a baj, hogy mivel lassú a micloud sync egész nap azzal van elfoglalva a teló hogy feltöltse a készült képeket a cloudba. Ez nemkicsi akkukapacitást igényel.
-
ricsi0307
senior tag
Szerintem csak a hivatalos China romokat lehet feltenni vele de kijavítanak ha nincs így.
Más: Valószínűleg rájöttem, miért merült az .eu rom annyira nekem. Egy építkezésen dolgozunk, ahol eléggé gyatra a térerő sokszor teljesen ledobálja sokszor meg végig ugrálja a teljes palettát 2G-től 4G-ig mind a két simmel. Eddig ennek nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget, de mivel a hétvégén otthon 35%-al elment 4 óra SOT-ot így szerintem ez lehet a baja. Vajon létezik, hogy ez tényleg ennyire megcsapolja az aksit?
-
ricsi0307
senior tag
Igen normális, a Xiaomi.eu romokra tudsz TWRP-t tenni meg a Global-ra de arra spéci folyamat vonatkozik. Nekem is azonnal bootloop lett a vége egy ilyen próbálkozás után. Ha gyorsan újraakarod éleszteni a telefont akkor Mi Pc Suite-ra dug rá fastboot módban és az felrakja neked a legfrissebb China Dev romot.
DMG: Nem tudom meddig mérted de én is hasonlóan jártam a napokban, ránéztem az Ampere nevű appal és 70Mah! -át írt ki, utána felment 200-ra majd pár percel később már ment normál sebességgel. Pedig direkt vettem BlitzWolf QC3-as töltőfejet, kábel már volt tőlük pár itthon így adott minden feltétel. De egyébként szerintem itt valami kamu, mert egyrészt az MTK-s Note 3-am gyorsabban szívta magába a kraftot másrészt még 1900 mAh-nál sose mértem nagyobb áram erősséget. Ez azért érdekes mert az S4 CM-el használat közben is felvett 2A-t mondjuk melegedett is rendesen, de az nem volt QC szabvány.
-
válasz
Milestone2 #3916 üzenetére
4. Nem Xiaomi márkaboltban vette, ugyanis a Xiaomi nem árul semmit az európai piacra.
-
XenHai
senior tag
Hogy nem megy el a xiaomi a jó büdös ..... ba . Meg kaptam az unlockra a jogokat. Rá is raktam a telefont (dev már régen fent van ) . Rá nyomok a nyitásra szépen végig is ment újra is indult . Raknám fel a twrpt és az istenért sem akar be bootolni a twrp re csak az a fehér telefonos kép jön elő . Rá rakom megint az unlock progira hátha nem nyitotta erre 50% le áll (és nem azért mert már nyitva van) ! A i.mi.com ra meg nem enged be sms nem jön meg . A poén az ,hogy a telefon activált az acc is 100% stb stb ...Ez mekkora ócska szar..
-
golyós
addikt
Nekem is megjött a 7.2.3, este wifin letöltöm
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Milestone2 #3923 üzenetére
Igen, az, De engem zavar, hogy ott van
-
DMG
senior tag
válasz
Mephistoone #3913 üzenetére
Úgy néz ki a töltő fejemmel lehet valami (kettővel is) mert a harmadik már tölti igaz az 1A. 700mA-val tölti. A 2A-es fejek meg 200-al ha töltötték, szar gagyi. Tud valaki ajánlani megbízható quickcharge töltőt aliról vagy ebay-ről?
-
petido
csendes tag
ha be van kapcsolva a VoLTE akkor nem tudok SMS-t küldeni
valaki tapasztalt már hasonló problémát ? -
DMG
senior tag
válasz
Mephistoone #3913 üzenetére
Jól hangzik...
Köszi! Még próbálkozom azért, lehet máshol van a bibi.
-
alex.3
tag
Sziasztok! BL nyitás nélkül melyik ROM-ot tudom felrakni mert az unlock oldalon még a kérelemre sem jön meg az sms.
-
lajszlooo
csendes újonc
válasz
Milestone2 #3912 üzenetére
Értem, köszönöm. Ezek szerint nem sok esélye van egy magyar nyelvvel megtámogatott global ROM-nak, inkább BL nyitás és custom ROM lesz a megoldás. Azt azért furcsállom, hogy egy Xiaomi márkaboltban nem érezték szükségét erre felhívni az európai vevő figyelmét. Mondjuk igazán rám tukmálhattak volna egy snapdragonos verziót...
-
petido
csendes tag
Frissült a Global 7.2.3.0-ra "Bug fixed and system optimization". Ami uj, hogy megjelent egy kis ikon a 4G mellett VoLTE felirattal - talán a hivas közbeni 4G.
-
DMG
senior tag
Furcsa dolgot tapasztaltam ma reggel egész éjszaka töltőn volt, és reggel azt néztem hogy 56%-on van az akku, most is úgy fest, hog yhiába töltöm 56% fölé nem megy, mintha az lenne a 100% annyit meg most nem nyüstölöm hogy töltés mellett 2.0A-s töltővel ne menjen 57%-ra használat közben.
-
lajszlooo
csendes újonc
Mit gondoltok, stratégia vagy véletlen, hogy csak a Qualcomm-os verzióhoz van global ROM, az MTK-shoz nincsen? Kicsit aggódom, hogy hogy lesz ebből magyar nyelv támogatása...
-
XenHai
senior tag
Valaki használ dev 6.4.9 -et ? Kiss híján jobban merül a telefonom alvó módban mint ha nyomogatnám . Új appot nem raktam fel csak a frissítés óta van ez ...
Le járt a 10 nap már 2 napja írtam a fórumra ,hogy legyenek szívesek engedélyt adni az unlockra eddig semmi reakció . Mennyi idő alatt engedélyezik a dolgot kb a fórum kérés után? -
didros
senior tag
Spemall-os rendelésem trackingje azt írja, hogy "destination: Jordan" ....
A csomag éppen Roissy-ben van (Fr) Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest