Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Látom sima 3-ra megérkezett a magyar rom!
Vagyulaék ismét nagyot alkottak.
1-2 hónap és lesz nekünk is szerintem.Nekem ugyan teljesen bevált az angol global, de majd késöbb ha már a magyar rom is kiforta magát akkor lehet, hogy váltok.Valamikor találtam a menűben olyan pontot ahol volt 2 link is miui oldalakra.Este 1 órán keresztűl keresgéltem de nem találom.Nem tudjátok merre van?
-
J.Cs.
tag
Eu romról valaki kicsit bővebben? Miben jobb mint a Global?
És a tisztázás végett: melyik romok zárják vissza a bootloadert?
-
J.Cs.
tag
A Flash leírást lehetne frissíteni. Azóta változtak dolgok, na meg nagyon kusza, minden egybe folyik.
Pl nem kell fileokat cserélni és ajánlott 64bites rendszeren. A China romokat fel lehet rakni Mi PC Suit-ból is egy kattintással.
Illetve született egy hard brick megmentő leírás is.
Van egy root leírás is global romra. -
Skyner
tag
A http://en.miui.com/unlock/ oldalon bejelentkeztem a telefonszámommal és jelszavammal, majd a megjelenő lapon beírtam a nick nevemet, kiválasztottam a lenyíló listából a Hungary +36 kezdetűt, beírtam a teljes telefonszámomat (persze itt már +36 nélkül, de a 20-as Telenor előhívóval), bemásoltam a http://logout.hu/bejegyzes/criminal017/xiaomi_redmi_note_3_pro_gapps_bootloader_nyitas_tw.html oldalon ajánlott kínai tyúklábas szöveget, majd alul kipipálva elküldtem a kérést.
Ezt kb. 35x megtettem az 1 hét alatt (napi 5 az engedélyezett kérés), de sms választ nem kaptam egy kóddal, hogy beírhassam 5 percen belüli időtartományban.Tegnap este írtam az angol miui fórumra, kértem a BL nyitást, kíváncsi vagyok lesz-e fejlemény.
-
Steve1207
veterán
válasz
Freddycom #2992 üzenetére
Ez engem is meglep, mert a HTC a Sense-et kihozza 1,2 GB-ból mindennel, ha már be van lakva. Mindegy, hasonló hozzá, szóval manapság kell már a 3GB. Megjegyzem folyamatosan csökken a ramhasználatom, beállt ilyen 1,5 GB-ra, eddig 700 MB körül mozgott.
Tok észrevétel: van ilyen flippes vékony tokom, 4 sarkánál fogja a műanyag a telót. Nagyon kis klassz lenne, viszont egy hét után az alsó USB-nél lévő műanyag észrevehetően "nyikorog" és mozog is. Azért ez eléggé gyér minőség, attól függetlenül, hogy az csak egy műanyag takarólemez. Ha lejön majd beragasztom technokollal...
VR sokadik próba és tapasztalat: behalok, ha teljesen fel van töltve a teló, akkor megy szépen, nem akad, semmi baja.
-
válasz
pvt.peter #2990 üzenetére
Én pont tegnap cseréltem microSIM-re, bementem, mondtam mit szeretnék, az egyetlen kérdés, amit feltett, h segíthet-e még valamiben.
Magentás vagyok.
Más: Jelenleg fél giga RAM szabad a háromból, azért nem semmi, h megeszi... Bajnak nem baj, mert értem én, h nem az a jó, ha minél több szabad, csak eddig olyan telefonom volt, amiben 1GB RAM volt és abból is kb 400 mega volt szabad általában.
-
Kornel
veterán
Honnan a legolcsóbb most EU-ból rendelve a 3/32-es változat? (egyéb plusz költségek nélkül)
Testvérem is telót akar, képbe van neki ez is.
Kuponnal, stb. is jó lehet, csak olcsó legyen, de megbízható helyről -
HyP3b0y
senior tag
Ez amúgy a trükk, mert én anno nem tudtam, de "rongálás" esetén nem díjmentes. Tehát ha úgy mész oda, hogy elcseszted a levágást, akkor fizetned kell. Viszont ha simán csak mondod hogy új készülék miatt (függetlenül hogy nálunk vásároltad vagy sem) kérsz újat, adniuk kell. Az más, hogy ha bekérik a régit akkor lebuksz, de igazából ennek tudatában hülye aki még vágdossa.
-
-
vegyszer
addikt
válasz
Mephistoone #2980 üzenetére
Mindenképpen jelezz vissza nekik, hogy a 4G nem megy. Mert másképp képesek a kártya cserét kifizettetni.
-
vegyszer
addikt
válasz
Mephistoone #2850 üzenetére
Kérdeztem itt, hogy akkor a lezárás, feloldása a készüléknek app szintén is menedzsmentelhető-e?
Mármint: én szeretem zárva tartani a kijelzőt az óvatlan szemek ellen, de ha netán gáz van, azért a Zasszonyt utol tudják érni akár az én telefonomról az én közbeavatkozásom nélkül.
Esetleg a gyerek is tudjon mérges madarazni, de az érzékeny papokat ne lássa más, csak én.Ez itt megoldható?
Más. Láttam érdekes YouTube videót, hogy hogyan rakjuk az a nano SIM kártyán lévő csippet a mikro sd kártyára, hogy a Dual SIM és a mikro sd kártya bővíthetőség is megmaradjon. https://youtu.be/UNCMoCldkrg Elég sufni tuning, nem biztos, hogy így szeretnék Dual SIM kártyát fogadó készüléket használni mikro sd kártya társaságában.
-
Mephistoone
senior tag
Ez az ujjlenyomatos app lock ez nagyon király! Ha valaki nem tudná a security appot kell elindítani es a jobb felső sarokban található egy pajzs ikon
-
vegyszer
addikt
válasz
Mephistoone #2957 üzenetére
Szia!
Szerintem tudom a bajod. Kártyás vagy, és Telekom-os, és nem új a SIM kártyád (mintha októberben lett volna az akció, hogy a dominó is 4G képes, de SIM kártyát kell cserélni.)
Ha azóta nem léptél, akkor ott a hiba.
Más ugyanezen szolgáltató SIM kártyát betéve van 4G. Nem? -
Skyner
tag
Kb. 1 hete próbálkozom a bl nyitás kéréssel. Minden nap felhasználom az 5db-os limitet a kérésre, de sikertelenül. 100 pontos az accom, azzal is rendesen megszenvedtem, míg nagy nehezen megérkeztek az sms-ek (másodlagos e-mail cím, biztonsági kérdések), de a bl nyitás kérésemre soha semmi válasz sms-ben.
Szerk: olvastam az összefoglalót is, minden "Resend" előtt várok 10 percet, de semmi.
-
supershape
csendes tag
Sziasztok! Nagyon megtetszett ez a telefon és a P 70-esem mostanában egyre több hibát produkál (valószínűleg az elátkozott 138-as frissítés miatt, de ez itt OFF) ezért lehet hogy beszereznék egy ilyet. Honnan rendeljem, ha nem akarok romolgatni és szeretném, hogy azért legyen magyar nyelv rajta és lehetőleg minél kevesebb kínai app? Kicsit már összezavarodtam a "gyári" ill. webshopos romok között. Előre is köszi a segítséget, tanácsokat.
-
RVR400
veterán
-
wazo
aktív tag
válasz
Milestone2 #2950 üzenetére
Itthon sem működik.
Megnézem valaki hogy nálam van a hiba vagy nem?
http://www.miui.com/unlock/apply.phpKöszönöm
-
han_lev
senior tag
válasz
han_lev #2959 üzenetére
Nah, most meg csináltam egy olyat - nem szándékosan - hogy fasbootba akartam elindítani (hangerő le+ hangerő fel + bekapcsolt)
Bejött egy menű. Ott egyszerűen azt választottam, hogy power off.
Kikapcsolt.
Aztán mikor elindítottam úgy indult, hogy alul végigment a telepítési csík a Miui felirat alatt.És most még működik minden rendesen. Hát ezt hogy...
-
RVR400
veterán
válasz
t.roby90 #2953 üzenetére
És tényleg 7.2.1, mondjuk nekem nem frissül le a 7.1.8 és erre is csak tárolt változatban találtam rá. Ráadásul ez az LHOCNDA nem tudom, hogy minek a kódja, mert se nem a Global, se nem a kínai verziójé. Neked mi a kód?
-
han_lev
senior tag
No, tegnap frissítettem. Lehet nem kellett volna. Azóta 2x lefagyott, legutóbb mikor ide írtam, pontosabban akartam bejegyzést írni..
Szabályosan újraindul. Lehet ujraflashelem.
Most MIUI Global Stable 7.1.8.0 (LHOMICL) fut rajta. Nem értem mi lehet a gondBár az is lehet, várom egy frissítést, hátha az megoldja.
-
Skyner
tag
válasz
Mephistoone #2938 üzenetére
Vodás vagy? Nekem 2 simem van, de ha azt mondod, hogy a 2. slotban Pesten megy a 4G, akkor cseréltetem (vagy vágatom) a micro simemet nano-ra.
-
wazo
aktív tag
válasz
Mephistoone #2949 üzenetére
Mephistoone: igen én is erre gondoltam sphinx rom van rajta.
arra gondoltam hogy megigénylem az engedélyt ás ha megkapom csak akkor teszem vissza a gyári romot, reménykedve hogy hátha addig erre is megérkezik a miuihu rom :-)
-
Milestone2
nagyúr
Az a baj hogy nem azt a linket nyitod amit küldtem!
Egyik képeden sem az a sor van beírva!Megértem mert néhány böngészõ megnyitja, némelyik meg nem.
Addig kell kisérletezned böngészõkkel, mív valóban ez
http://www.miui.com/unlock/apply.php
nyílik meg és nem ugrik át máshová.
Mondom, nekem is a Chrome nem nyitotta, a Firefox igen.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
OberMotz #2940 üzenetére
Nálam is ez van, még nem foglalkoztam vele, de MIUI portolt rom-ok-nál is találkoztam ezzel anno HTC-n.
Más: VR: találtam egy apk-t, ami elméletileg javítja a szenzorokat, amik "kikapcsolódnak". Nos az apk valamit visszakapcsol, ha nézzük később a szenzorokat, viszont akkor is akadozik. Tegnap vettem észre este, hogy nem akad a cardboard és discovery vr alkalmazás. Másoltam fel VR videót, de utána megint akadt minden.
Korábban írtam a kikapcsolni, töltőre salala dolgot, hogy úgy volt, akinek megjavult. Ma reggel levettem töltőről és gond nélkül megy ismét.
Este majd megnézem, ha hazaérek, hogy videóval mi a helyzet, de lehet nem lesz belőle semmi, mert MTP után meghülyülnek az érzékelők és visszatér a lag.
-
wazo
aktív tag
válasz
Mephistoone #2944 üzenetére
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Mephistoone #2941 üzenetére
Igen, push-ra van állítva.
-
OberMotz
aktív tag
Na tegnap megjött az én 3/32-es telefonom is, gyorsan be is laktam egy global rom flash után. Egy dolog van ami kicsit idegesítő: a céges leveleim nem szinkronizálnak rendesen. Az előző telefonommal (Sony Xperia Z Ultra) nem volt ilyen gondom soha, itt van 10-15 perc késés is mire megkapom a leveleket. Rákerestem a jelenségre és úgy látom hogy Xiaomi telefonokon nem annyira ritka ez a fajta probléma. Más találkozott esetleg ilyesmivel?
-
wazo
aktív tag
válasz
Milestone2 #2934 üzenetére
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2936 üzenetére
Szóval a
Slot1ben csak 3G
Slot2ben 4G.Na akkor ez mi ez?
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2936 üzenetére
Még egy micro simet is kipróbálok az 1es slotban
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #2935 üzenetére
Na tessék, a SIM-ed volt öreg a 4G-hez? Ettől még a ROM-ok nem telepedése nem jó, de már nem garanciális tényező...
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2931 üzenetére
Szereztem egy nano simet azzal megy a 4g
-
Milestone2
nagyúr
Ha ezt a címet írod be, annak kellene megnyílnia http://www.miui.com/unlock/apply.php, ha nem próbáld másik böngészővel.
Munkahelyi Chrome nekem sem nyitotta meg, Firefox igen.
-
wazo
aktív tag
semmi ötlet hogy nekem miért nem az engedélykérő oldal nyílik meg?
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2931 üzenetére
a webshop akitől a cég vette
Most elengedem és majd jövő héten felveszem újra a fonalat...azért bízom abban kicsit hogy lesz megoldás mindenre. tudod 1 hete még azt hittük sose lesz dev rom...
-
Milestone2
nagyúr
Attúúúúú tartok, neked valamit nagyon elk@rt a webshopos b@rom vagy a cég, akitől vetted.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2928 üzenetére
Na kipróbáltam sajnos nem megy vissza restore xiaomi.eu 6.3.25...
-
Na nekem is használatba állt a telefon, china stable-lel érkezett, globalra minden további nélkül flashelni tudtam. Pompázatos.
Most már csak egy micro simért kell bemennem a tmobile-ba.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #2926 üzenetére
Mondtam, írtam, az új info szerint a zip (recovery) ROM-ok nem zárnak vissza. Csak a tgz (fastboot) ROM-ok.
Viszont a gyári ROM-ok visszaírják a gyári Recovery-t. -
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2925 üzenetére
Köszönöm, de ez már a jövő hét lesz mert otthon válás lenne a dologból
Viszont azt észre vettem hogy a global leveszi a twrp-t, de nyitott marad
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #2922 üzenetére
Jó. Utána kell egy Reboot recovery. És csak utána install. (ohh bárcsak ez lenne a hiba)
Vagy mi lenne ha kipróbálnád csak úgy hogy működő MIUI rendszer alól elindítod a TWRP-t.
Nem csinálsz full wipe-ot, nem mész be advancedbe, csak elhúzod alul a csúszkát FR-hez.
Ezután Install ROM. Majd egy értelmetlennek tűnő újbóli FR, majd reboot.Ha így se megy, több ötletem nincs. (Mondom, még az, hogy TWRP védelem is van benne már és csak MiRecoveryvel menne fel)
-
RVR400
veterán
válasz
Mephistoone #2903 üzenetére
De amúgy Vodás vagy? Mert akkor nem lesz 4G-d. Tegnap voltam Pesten, sehol sem volt 4G, Teve utca-Őrs vezér tere-Hős utca viszonylatokban. A hálózatkeresésnél látja amúgy a Telenor és a Telekom 4G hálózatát (lévén ugyanazt a hálózatot használja mindkettő), de a Voda 4G hálózata ezek szerint nem csak falusi, hanem mindenhol B20. Mondjuk nem mintha hiányzott volna, csak gondoltam, hogy legalább a Nagyfaluban lesz 4G.
Talán Neked is érdemes lenne a DFS Tool-lal ránézni legalább egy kiolvasás erejéig, de szerintem bekapcsolható az LTE vele a Tiéden is, ha ennyi a gondja.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2921 üzenetére
bemegyek a wipe-ba aztán advenced majd az external sd kivételével mindent lenyomok. vagy ez nem jó?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #2920 üzenetére
Ha a TWRP kiirja hogy Successfully, akkor annak mennie kéne...
Még azt meg lehetne próbálni, hogy Success install után egy értelmetlen de hátha FR a wipe menüben (tehát nem minden wipe csak factory reset.)Hogy csinálod a telepítés előtti wipe-okat?
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2919 üzenetére
Egész egyszerűen nem értem. mindent jól csinálok, wipe elötte kivéve az sd kártyát. lehetr az a gond? nem tudom.... mióta android van romolok és ekkora láma sose voltam...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #2918 üzenetére
Ennek miért ne kellene mennie TWRP-vel? Már levédték azt is? Vissza kéne rakni előtte a gyári állapotot?
Ez új... -
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2915 üzenetére
BAkker nem is megy a global 7.1.8 twrp-vel.... öregszem nem való már nekem ez a romolgatás.
-
sandlerf
tag
Sziasztok, azt vettem észre, hogy a 7.1.20 stable kínai eredeti romban a kamera a slow motion funkcióját bekapcsolva iszonyatosan leveszi a felbontast. Tiszta pixeles, meg az élek is recések.... Ez másnál is ilyen vagy ez a rom bugja?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #2914 üzenetére
Az már Haladás VSE...
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2913 üzenetére
Ja de a xiaomi.eu 6.3.25 felment simán....
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #2912 üzenetére
A tiéd egy igen elb@szott készülék...
-
Mephistoone
senior tag
Az miért lehet, hogy unalmamban próbáltam recovery-vel feltenni a xiaomi.eu stabilt 7.1.18, a globál stabilt 7.1.8 és egyik sem indul el. a végén mikor reboot van a recoveryben akkor kérdezi hogy legyen e super su installálva. probáltam igen is meg nem is... 10 perc mi logó után egyik sem ment tovább.
Restoroltam egyet majd jövő héten folyt köv....
-
wazo
aktív tag
válasz
Milestone2 #2910 üzenetére
-
t.roby90
tag
Volt szó róla, h nem támogatja a QC2.0-t. Nekem az eredeti stable rommal, 1 órája raktam fel töltőre. 4%-ról 50%-ra töltött, QC2.0-ás töltővel..
-
kisvaszar
csendes újonc
válasz
Én is a 7.1.9-es mókolt rommal kaptam az Spemalltól, egyből le is cseréltem globalra, de nálam van 4G (Telekom) mindenhol a nagyobb városokban. Feltételezem, hogy az apn-beállításokat átnézted már.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
No, persze ez nem vigasztal, meg nehezen kivitelezhető, de ez már GARANCIÁLIS probléma. Hogyan adhatott el az a szemét módosított BB-vel készüléket? Hogy utána más ROM-mal már nem működik többé....
Gondolom bele volt írva a hirdetésébe, hogy "...Figyelem! Az általam forgalmazott készülék csak az én általam módosított ROM-mal használható, különben nem lesz LTE képes..." -
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2901 üzenetére
Beszéltem vele (ezúton is köszönöm a segítő készségét) sajnos nagyon egyedi a probléma és a Snapdragonosok sokat szívnak. Azt mondja lehet ez a 7.1.9.0-as mókolt rom valami baseband elállítást tartalmazhat és a gyári romok meg emiatt nem mennek megfelelően.
Volt itt valaki aki talán RV400 kollega akinek sikerült valami. De Ő ha jól tudom vodafonos így nem tudni a 4g megy e valóban, vagy ott is ez az állapot.
Ha a belvárosban dolgozik találkozhatnánk -
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2901 üzenetére
Most látom Vecsés!!
A szomszédban van -
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #2900 üzenetére
Te tudod...egy 4G készüléket nem fogadnék el csak 3G-vel...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest