Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Bastard-s #2696 üzenetére
Köszi, lestem az oldalon, még működik a kupon.
Mára igérte az egyik oldal a MI4S tesztet, ők a kedvenceim és a legprofibbak, azt még megvárom, aztán ha jót írnak rendelek. Ahogy olvasom az érzéseink a Note 3 Pro vs MI4S-el kapcsolatban megegyeznek Nálam még a MI5 is játszik, de jó lenne kicsit skypeolni velük, hogy adjanak rá kedvezményt.
Gondolom nem kérted, hanem magától adta neked... Megpróbálok esetleg könyörögni neki, hogy 2gyereket kell etetnem, szánjon már meg egy 50% MI5 kuponnal
-
Bastard-s
tag
-
Bastard-s
tag
válasz
Milestone2 #2692 üzenetére
Nem akarom,hogy atessek a lo tuloldalara
Megnezem azt is,hatha megallapodunk.
-
Bastard-s
tag
válasz
hakydakillah #2695 üzenetére
tok normalis volt, segitokesz. Tartottunk egy egesz kerdezz-felelek kvizt. Erdeklodott,hogy itt mennyien ismerik a xiaomit,miert szeretik,honnan veszik,akik veszik?! Meg tartozekokbol,kiegeszitokbol milyen arkategoriaban vasarolunk,mert tervezik egy sajatmarkas brand kialakitasat. Igen, fizettem erte +5%-ot. Amugy meg az oldalukon nem erheto el a fekete szin,de azt is irta,hogy nyugodan rendeljem meg mas szinben,aztan irjak neki uzenetet es atirja a rendelest. Igy is tettem masnap, mar fekete volt a rendeleseim kozt. Arra mar nem emlekszek,hogy 22-evel bezarolag vagy 22-e ejfelig el a kupon,de lehet,hogy meg ma jo: mi4sskiya
-
siletto
tag
A fólia hátoldala nem ragad, mint ahogyan az üvegfóliáé sem.
Olyan a kiképzése, hogy sztatikusan töltve van, vagy ilyesmi, ezért cuppan oda szinte minden sima felületre, nem konkrétan ragasztó van rajta.Simán leszedheted a telefonról, áthúzod egy tiszta szöszhengerrel, vagy akár szappanos vízzel óvatosan le is moshatod, semmi baja nem lesz, és lejön a szösz róla. Üvegnél még nem próbáltam, de műanyag fóliával teljes mértékben működik, és szerintem az üveghez sem találtak fel új tapasztási módszert.
-
Bastard-s
tag
válasz
hakydakillah #2686 üzenetére
Pontositok, elorendeltem,mert nekem is fekete kell. Ibuygourol. Skype-on irta a csaj,hogy hobap vegen lesz feketejuk. Adott egy 25.99$-os cupon kodot is. Most varok. Kozben arulom a pro-t. A mi4s jobban tetszik. Meg szerintem masszivabb is lesz.
-
ricsi0307
senior tag
A 7.1.20.0 frissítést akkor felszabad rakni ha később az ember szeretne romolgatni? Vagy onnan már nincs vissza út mint anno Samsungnál a KNOX-al?
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Bastard-s #2683 üzenetére
Rendeltél? És honnan? Én feketére várok, de egyenlőre sehol sincs, és előrendelni telót soha többet
Most egy MI4S és MI5 beszerzésén gondolkodom, aztán a 3as fogat közül megtartom a győztest, a többit eladom.
Mottie – köszi, ez azért valamivel aktívabb, mint amiket én találtam keresővel
Criminal017 - vagyok ott is, de halott a MI4S téma
-
Criminal017
őstag
válasz
hakydakillah #2682 üzenetére
Alternatívaként ajánlom a miui.hu oldalt, regisztrálás után tied a világ.
-
Mottie
őstag
válasz
Mi5- aktivitas minimalis ehhez a topichoz kepest.
MI4S-nek kulon nincs szerintem, Mi4, Mi4c van
-
Bastard-s
tag
válasz
En rendeltem egy mi4s-t. En is szivesen olvasgatnam.
-
hakydakillah
senior tag
Egy kis off – szeretek Xiaomi telókról olvasni, és most vagy én használom rosszul a keresőt, vagy még tényleg nincs aktív MI5 és MI4S téma a fórumon?
-
tonyrulez
őstag
Megint 2 hiba china dev romon:
1. Notification light csak fehér, hiába van más színre beállítva, semmi sem használ. Vagy itt, vagy valamelyik másik Note3 topikban más is írta ezt.
2. Háttérképet egyáltalán nem lehet változtatni. Beépített beállításakor is azt írja ki, hogy Can't load image, Preview egyáltalán nem jelenik meg.
EU-s ROM-ban megfelelően működik az ujjlenyomat olvasó?
-
válasz
waldorff #2676 üzenetére
Nem segít, mert már felrakás közben szállt alá valahogy a szösz, és mivel a Nillkin fólia és üveg alja is tapadós (kb mint a cellux, csak nem annyira erősen), ezért már nem lehet leszedni róla nyom nélkül semmit, vagyis mehet a kukába. Erre nem számítottam, mert a korábbi fóliák mind olyanok voltak, hogy nem tapadtak, így simán le lehetett szedni mindent az alsó részükről is, ha felrakás közben aláment valami.
(#2678) stingy2: azok gyárilag vannak ott, és egyébként semmi köze a telefon nyelvéhez.
-
stingy2
senior tag
Tegnap próbálgattam a play-ből "magyarító "programokat (morelocale2, morelangs).Mivel nem jött be a magyarított teló, leszedtem őket.DE: a settings/locale beállításnál eddig csak a China opció volt, most meg bekerült vagy 50 afrikai, ázsiai, dél-amerikai ország.Ezt el akartam tüntetni, és felflasheltem ismét a 7.1.7.0-ás romot. Ez elvileg gyalulna mindet, de a kismillió lokalizáció megmaradt, nem csak a kínai. Van valami megoldás, hogy visszategyek mindent gyárira (mint pl. winnél a formázás)vagy most már így marad?
-
han_lev
senior tag
Nos, jelentem: sikerült.
Vagyis tényleg nem olyan bonyolult, csak elsőre tűnik annak.
A Bootloader nyitásra még várom z smst, addig is feltettem a globalt (ott egy kicsit elnéztem, nem vettem észre, hogy ha zárt bl-esen akarom feltenni, akkor a fastbootos globalt kell letöltenem. először letöltöttem a sima globalt, és kerestem benne a két filet, amit ki kell cserélni. aztán meg - amikor már megvolt fastbootos Global - a rutin kicsit belassított, mert a totalcommanderrel próbáltam kitömöríteni a tar formátumot, ami nem ment. Aztan mikor kitömörítettem, utána meg megint egy bagatell: csak elinditottam a Miflast, és már azthittem megy is, közbe az csak a telpítője voltNo, de a végére összejött, minden.
Most restorézik a mifiókból, aztán egy morelocal, és majd egy kicsit nyúzom.
Köszönet mindenkinek a segítségért, a jó kis fórumért, meg a linkekért, és az összefoglalóért.Nagyon jóü kis teló ez, ha beindul a nyitott bl és a sok rom rá,. Egyébként ha egy rom elég stabil, akkor cserélgetni sem kell majd.
-
han_lev
senior tag
Szerintem nem nehezebb a szoftwercsere, mint másoknál (bár még küzdök vele, de a leirás jó, szépen meg lehet csinálni. Ugyanakkor az a rom, amivel érkezik is elég stabilan is működik.
A ramot szerintem nem érzed meg (attól függ milyen felhasználó vagy. Az átlagos használathoz elég a 2 giga is. Soha nem vágta még tele a 3 gigát, legalább 1 giga mindíg volt szabadon.
Viszont a memória elfogyhat, ha csak 16 van.
Ha nem használsz 2 kártyát, akkor ott van az sd lehetőség. Ha viszont 2 kártyás vagy, és 2/16ost veszel) akkora. vagy elég a 16, és beosztod
b: mókolsz, kioperálod a simből a chippet, ráteszed a kártyára, és úgy használod.Vagy veszel egy 32 gigásat.
a gyorsaságban stabilitásban szerintem nincs különbség.
-
Nova96
őstag
Sziasztok lehet csatlakoznék, csak kérnék segítséget.
Mennyire nehéz a szoftver csere? (Spemall-ról rendelném.)
Garancia vesztés még jár e érte? Ha igen, vissza lehet e csinálni, hogy ne lássák?
2vs3GB ram nagy különbség? Érződik e?Előre is köszönöm.
-
han_lev
senior tag
Üdv!
Egy dolgot nem értek a leírásban:Amikor ki kell cserélni a romban a két filet...
Hol, hogy?Letöltve kapok egy ".... .tgz" kiterjesztésű filet.
kitömörítem
kapok egy " .... .tar" kiterjszetésű filet.Namost: ezt a ... .tar kiterjesztésűt kell betalózni a MiPhone ba?
Mert a " .... tar"-t már nem tudom kitömöríteni.Betallózni még nem próbáltam.
HA betallóztam, akkor utána ki tudom cserélni?
Ha kipróbálom, biztos egyszerűbb lesz, de addig is kérdezek
)
-
Steve1207
veterán
Tegnap kerestem vékony tokot, ma ki is hozta a postás, totál elfelejtettem, hogy rendeltem anno
Szóval már jött egy korábban, [link], vastag, monstrum, de jó az anyaghasználat. Kicsit nehéz így a teló.
Ma pedig megérkezett a gagyibb is. Már most imádom. Vékony műanyag a háta, előlapja műanyagos bevonat, de nem rossz fogni. A másikhoz képest kb fél centi a különbség magasság és szélesség terén ennek a javára. Nagyon könnyű kis tok, alig veszi észre az ember. Utóbbiból még rendelek később tartalékba párat.
-
jimmy5
aktív tag
Nekem eddig nagyon be jött ez a teló.
Minden műxik rajta, pedig a 7.1.9.0(webshopos magyar) rom van rajta.
Bekapcs után a hálozatra csatlakozás kicsit nehézkes de utána okés a dolog.
Talán a root jó lenne hogy kipucolnám a nekem felesleges alkalmazásokat.Alu tokot érdemes rávenni vagy az leárnyékolja az antennákat ?
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Mephistoone #2653 üzenetére
Milyen téren teljesített jobban?
-
siletto
tag
Az értesítési led színe notificationokhoz nem akar megváltozni, mitől lehet ez? Hiába állítok be bármit, mindig zöld marad. Szerintetek mitől lehet ez?
-
J.Cs.
tag
válasz
Milestone2 #2656 üzenetére
Ez eddig a legszebb posztod, linkes-ember
-
J.Cs.
tag
Ha már így megadatott a szabadság, akkor mikorra várható mondjuk CM, vagy egyéb nem Miui alapú rom?
-
Francba, most dobtam ki egy Nillkin üveg-, meg egy Nillkin sima fóliát, mert felrakás közben mindkettőnek az aljára tapadt valami szösz. Azokról meg már nem lehet leszedni.
-
XenHai
senior tag
Azoktól kérdezem akik már nyitották a BL-t .Raktak fel xiaomi.eu romot ?Vélemény róla?
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, múlt csütörtökön küldött a DPD SMS-t, hogy 2-5 munkanapon belül kézbesíti a Spemall-tól berendelt telefont. Tényleg megjön ilyenkor max. 5 munkanap alatt? Most ezt mutatja a tracker:
ROISSY AGENCE FRANCE 2016-03-19 15:31:00 Shipment in transit
-
szapeboy
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan tudnám a SIM kártyán a saját számomat megadni? Telefon infóban "unknown" van, ezért nem működik a find device.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Oraculus #2643 üzenetére
Másról sincs szó az elmúlt napokban, de sebaj. Nehéz a keresőgomb.
GLOBAL Stable (Redmi Note 3 Qualcomm Global) ebben magyar nincs, de Google Play/Services igen és tyúklábaktól eléggé ki van tisztítva. Frissülni is fog, ha nem is hetente, de majd ahogy Mao Ce Tung szelleme akarja...
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
A napokban szeretnék rendelni (mobileman-tól) egy ilyen készüléket, a 3/32GB változatot.
Kérdésem, hogy alapból melyik ROM-al kérjem küldeni a készüléket? A magyar nyelv nem fontos, csak rendszeresen frissüljön és kínai appok stb. ne legyenek rajta.
Köszönettel,
Ori -
t.roby90
tag
válasz
Criminal017 #2640 üzenetére
Jobb minőségű mint az amit spemall küld? ha egyáltalán küld.
-
Criminal017
őstag
Aki kijelzővédő üveg rendelésen gondolkodik, neki ajánlom ezt az eladót. Nillkin üveget rendeltem, nemzetközi tracking numberrel küldte, plusz 2 és fél hét alatt itt volt. Megéri a felárat a H Plus Pro, szóval mindenképpen azt érdemes rendelni.
Anno Note 2 fórumon csináltam egy rövidke bemutatót: [link]
És innen rendelhetitek, március 29-n olcsóbb lesz, a szülinapos banzáj miatt: [link]
-
t.roby90
tag
Roissy CDG FRANCE 2016-03-19 12:53:00 Inbound linehaul scan
jeeeeeeehh
nagyon várom már
-
golyós
addikt
Itt hiába állítom be mindig visszajön a gyári google keyboard.Este beállítottam, leraktam a telefont( nem kapcsolom ki) és most, hogy írtad megnéztem megint a google-os volt beállítva.Most visszaállítottam, kiváncsi vagyok meddig tart.Az alkalmazások között adtam a google keyboardnak egy force stopot is de az sem használ.
-
Syron
tag
Megjelent a készülék a mi.com Hong Kong-i oldalán is.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Criminal017 #2625 üzenetére
Koszonom!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #2622 üzenetére
Itt a [GYIK]-ben le van írva!
-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #2623 üzenetére
A 7.1 nem zárja vissza, ez tuti. Feltettem a 7.1.7-et, és nyitott maradt. A 7.2-nél nem tudom, hogy mi lesz a helyzet.
-
Criminal017
őstag
válasz
Mephistoone #2622 üzenetére
Security app - permissions - permissions - messenger app - display pop-up window
hakydakillah, köszi! -
golyós
addikt
válasz
hakydakillah #2619 üzenetére
Az oldalon lévő okosóra igen tetszetős:[link]
60euro. -
Mephistoone
senior tag
Tudom hogy 100szor le lett irva de a messenger buborekja hogy ugrik fel?
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Milestone2 #2618 üzenetére
Köszönöm
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Criminal017 #2612 üzenetére
Szlovákiai magyar vagyok, szóval aktívan olvasom az itteni híreket is. Szóval ha megy a nyelv, itt a link - [link]
Ez a oldal közli mindig a miui.cz-vel kapcsolatos híreket. Amúgy pont ma dobták ki a MI5 tesztet. Brutális milyen átfogó-részletes-hosszú teszteket írnak. Elolvastam, hát vadállat lett a telefon. Ha átgörgetnétek, vagy lesnétek egy tonna MI5 fotót, akkor itt a teszt [link] -
Milestone2
nagyúr
válasz
Mephistoone #2617 üzenetére
A full, az full! A minden az minden! (Fõleg hogy visszaállításnál majd eldöntöd hogy mindent visszaállítasz, vagy csak egyes részeket)
-
Mephistoone
senior tag
ha menteni akarok a twrpvel akkor miket kell mert eddig volt 6 kb most 20 amit menteni lehet...
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Milestone2 #2614 üzenetére
Jaaaa te "bennfentes" vagy
))))
-
Milestone2
nagyúr
válasz
hakydakillah #2607 üzenetére
Igen. Én is megköszönném a linket.
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Milestone2 #2611 üzenetére
neked melyik van fent ?
-
Criminal017
őstag
válasz
Tudnál a hírhez adni egy linket? Köszi.
-
jimmy5
aktív tag
Le lehet menteni valahogyan az aktuális ROM-t a telóról
ha véletlenül nem jönne be a többi ?7.1.9.0.0 van most rajta magyar(spemallos rom lehet)
Kipróbálnám a többit,de ha mégis vissza szeretnék térni erre lehetséges ?
köszi
-
siletto
tag
Hát gondolom az lenne a lényege, hogy ha X szoftverrel kinyitod a BL-t, akkor azért nyitod, mert nem akarod az X+1 verzióját használni, hanem áttérsz másra.
Vagyis tök fölösleges nyitni, ha utána mégis a gyári romokat frissíted.
A nyitásnak akkor van értelme, hogyha pontosan tudod, hogy például felteszed a Xiaomi.eu romot, ami nem zárja vissza, mivelhogy alapból rootra lehet feltenni -
Kornel
veterán
válasz
Akkor nehogy már a magyarok legyenek megint a fekete baranyok, mint mindenben
-
hakydakillah
senior tag
Most olvasom, hogy Xiaomi megegyezett a miui.cz csapatával, így a hivatalos global romba ők fogják biztosítani a 100%os cseh és szlovák nyelvet. Érdekes, kiváncsi leszek jutnak-e valamire a magyar csapattal.
-
RVR400
veterán
válasz
Mephistoone #2603 üzenetére
Betette, de ez szerinted mit jelent? Semmit. Letöltheted ugyanazt a szoftvert, ami az angol nyelvű oldalon is elérhető. Sőt, még azt sem, mert ugye ott már van 6.3.17.
(#2605) J.Cs: Nagyon egyszerű, nem zárja vissza.
-
J.Cs.
tag
Egy dolgot nem értek. Aki úgy gondolja világosítson fel.
A bootloader nyitás után ugye marad az a rom amin nyitottad, vagyis a china developer. Ha utána felrakom a globalt, akkor az vissza zárja. Ha felrakom megint a china developert, akkor ugyanúgy vissza záródik. Ha vissza záródik, akkor hogu nyitható megint? Illetve hogy lehet így össze hozni egy nyitott bootloaderes, rootos global romot? Azért kell nekem a global hogy frissüljön, de legten root.
-
Mephistoone
senior tag
Miui.hu betette a telónkat a listába!
)
Miota nincs lte jobban hallok mindenkit a 3g-n. És a net ugyan olyan mint régen vagy legalábbis telon a weboldalakon nem veszem úgy sem észre
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest