Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
hakydakillah #598 üzenetére
1. Még csak 18 van, persze hogy nem mozdul.(ez nem jelenti azt hogy 20-án tényleg fel is adják)
2. Szerinted honnan kéne tudnia itt bárkinek hogy a spemall mikor adja fel?
Mit fogsz addig használni? -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
Két hete írt Spemall, hogy február 20.án feladják a telót, legyek türelemmel az ünnepek miatt. Szerintetek még szombaton is küldenek ki csomagokat? Egyenlőre semmi mozgás a rendelésemmel, ma meg már viszik a telómat, szóval már jó lenne, ha végre mozdulnának.
-
-
Surda-
őstag
válasz
Milestone2 #587 üzenetére
Fura társaság,az egyszer szent.
De nem magyarok ,ugye? -
DMG
senior tag
Na xiaomishop.hu vérszemet kapott. Beszüntette az akciót, 95.000 a sima Note 3. No comment.
-
mrszitya
senior tag
válasz
GoldhandRent #582 üzenetére
Akkor még egyszer: nem egyetlen képről van szó, ez csak egy példa volt. Nem az a lényeg, melyik hova fókuszált igazából. A végeredményeken a szoftveres utófeldolgozásbeli különbségre célzok.
A MIUI-s kameraapp egy sor készüléken hasonlóképpen (és jellegzetesen) csúnyán mossa sajnos a részleteket (főleg a zöld növényzeten venni észre), mint a fenti fotón is látszik. A Note 3-ak esetén is láttam már hasonló hibákat tartalmazó képeket. Nincs elég jól optimalizálva a kamera appjuk / képfeldolgozó szoftverük.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #580 üzenetére
Sosem mértem / néztem. Az én használati szokásaim mellett leginkább 24 óránként tölteni kellett (pihentebb idõszakban max 48 órát bírt) de képernyõidõt esküszöm sosem mértem RN1-en sem, meg most sem...
-
GoldhandRent
őstag
válasz
mrszitya #581 üzenetére
őő.. nem akarok szemétkedni, de szerintem miui7 alatt egy közeli fókuszpont volt beállítva (suzuki rendszáma).
Tény, hogy a teve utca (távoli pont) táblája CM alatt élesebb, viszont a suzó rendszáma olyan halvány, mint miui alatt a teve utca.
A színek viszont szebbek a CM-es képnél, de azt is lehet állítani a fókusz körüli "poti" forgatásával. (gondolom mindkettőnél alapbeállítással volt fényképezve, szóval ez nem mérvadó, csak na)persze nem védem a miui-t nagyon kevés lehetőség van a kamerában, tényleg többet is ki lehetne hozni belőle.
-
mrszitya
senior tag
Köszönjük szépen a képeket!
Remélhetőleg Xiaomi-ék egyszer hajlandóak lesznek a camera alkalmazásukra is időt szánni, mert a szenzorokban ott a lehetőség...
Íme
egykét Redmi 1S fotó, melyek közül az egyik CM11, a másik MIUI7 alatt készült. Természetesen nem reagáltak a hivatalos fórumon, amikor több fotóval is demonstrálva lett nekik a minőségi különbség. -
GoldhandRent
őstag
A rekordom 2nap 4óra volt.. A többi lementett printscreenen 16, 18, 8, 12 órák vannak. Van még egy 1 nap 5órás.
A 16órás készenlétnél mellé van printscreenelve a SOT, ami 4óra 1 perc. Itt úgy örültem a fejemnek, hogy az nem igaz. Mondanom sem kell, hogy a 2napos készenlétben volt kb 30perc, max1óra kijelző.
A 4G-s bírhatta 4-5órát, mert 4magos snapi volt benne 1.4 (?) GHz-en, ÉSS a 4G is kevesebbet fogyaszt a 3-nál.
Most vagy az én telefonom volt sz@r (ami előfordulhat, mert a fórumon mindenkinek ment a 2nap 4-5óra), vagy tényleg nem bírta tovább.
Tanúnak idézném @Milestone2 kollégát, neki is RN1W volt sokáig. Neked mennyi volt a Készenlét/SOT átlagosan ?
//mindig 100% fényerővel használtam//Ezzel be is fejezem ezt a RN1-es SOT témát, csak megosztottam a tapasztalatom, és a HEPPIMET azzal kapcsolatban, hogy az RN3 mennyivel jobb, s az RN3 PRO még annál is mennyivel jobb
-
tibcsi0407
félisten
Látom többen is SPEmall-ról rendeltek.
Kaptam egy 2%-os sitewide kupont néhány review-ért cserébe.
Hátha valaki hasznát veszi.
UTSPE -
housejoy
tag
Sziasztok !
ebben a pillanatban rendeltem spemallról, meg írom a tapasztalataimat hát ha valakinek számít aki szintén szeretne rendelni.
a végösszeg 284.23 dollár és a rendelésem ezeket tartalmazta :
XIAOMI Piston Earphone Colorful Edition (Value Pack) US$ 10.99
Xiaomi Redmi Note 3 Pro/Redmi Note 3 Prime 4G LTE Smartphone Qualcomm Snapdragon 650 5.5 Inch 1920x1080 pixels Screen Dual Cameras 3GB RAM 32GB ROM US$ 239.99
Silicon Case Protective Back Case for Xiaomi Redmi Note 3 4G LTE Smartphone 4.99
Premium Tempered Glass Screen Protector Xiaomi Redmi Note 3 4G LTE Smartphone 4.99
Two Year Warranty in Spain 10.00
Szállítás Eu-Express-l.
mint a végén látható biztos ami biztos alapon én megvettem a 2 éves spanyolbeli garanciát hozzá valamint a végösszegből a mykolaspe kóddal 3% engedményt kaptam így jött ki a végösszeg.
most megnéztem a bank mennyit vont le, így forintban ez 80.100 Ft (természetesen a pay-palon átváltottam banki konverzióra).
most már csak várnom kell de természetesen majd megírom mennyi idő alatt jött meg és a többi dolgot ha felmerül vagy találok a csomagban olyat ami érdekes lehet -
Steve1207
veterán
Végre valaki, akinek nem remeg a keze
Engem éjszakai kép érdekelne, bármi, amit találtam ott bemozdult, rosszul fókuszált vagy nagyon közeli kép volt, ami nem jellemző az átlagos fotózásra.
Eddig elkönyveltem szoftveres problémának éjszaka, de nem hiszem el, hogy ez a modul csak ennyit tud, ha nappal ilyen képekre képes. Amint megjön a telóm az első dolgom egy HTC portolt kamera app-pal és a CameraNext modded-del való tesztelés lesz.
(#577) velosolex: Nappal egyikkel sincs gond, hozzák, amit kell.
-
torp
tag
Hatha lejebb megy valamelyest az ara ha egy het mulva jon az Mi 5
-
XenHai
senior tag
válasz
Milestone2 #568 üzenetére
Köszi szépen a választ. Remélem meg oldják a dolgot kb 1 hónap múlva tervezem a vásárlást . De ha tovább idegel a Defy+ akkor előbb
-
XenHai
senior tag
Sikerült már valakinek ki nyitnia a bootloader? Történt előre lépés az ügyel , vagy tojnak rá nagy ívben?
-
-
-
-
DMG
senior tag
Nekem a minimum elvárásom egy telefontól akku időben, hogy ne kellejen kompromisszumokat kötnöm azért, hogy töltés nélkül kihúzza nap végéig, este úgy is töltőre rakom.
Folyamatos 4G/3G be lehessen kapcsolva. GPS Wifi BT folyamatosan be lehessen kapcsolva. BT kapcsolat folyamatos MI Band-el. Ha elmegyek A-ból B-be a navi ne kapja le az akkut. (nyílván nem 300 km-es távokra, arra van autós töltő És hogy a inteligens szolgáltatások folyamatosan hallgatózhassanak, mint a Google asszisztens. Ha ez belefér a napba, akkor ok. Ha e mellé játék is belefér egy két óra, töltés nélkül akkor az hab a tortán. szerintem ez nem olyan nagy elvárás ma egy okos telefontól, különben minden a sok okos funkció.
-
válasz
GoldhandRent #558 üzenetére
En nagyon online vagyok
-
South Velen
addikt
válasz
GoldhandRent #555 üzenetére
Nekem is volt snapis RN1, 6 óra SOT általában összejött.
-
válasz
GoldhandRent #555 üzenetére
Nekem is volt mindketto, de a 3 óra az alábecslés, vagy vmit rosszul csinaltal
Nagyon vigan elszaladt 5orakat
-
GoldhandRent
őstag
Az kizárt... RN1-en SOSEM láttam 3óránál több SOT-ot. Másfél évig volt nekem is!
Ez(RN3 3/32 nem PRO) ahhoz képest egy álom. 2 naponta elég tölteni, és van 5óra SOT...(#535) DMG válasza GoldhandRent (#531) üzenetére
Nem inkább egy "Miért mindegy.." monológot akartál írni?inkább "Miért nem mindegy, az hogy zárt a BL ???" akart lenni, de nem akartam kérdőjellel a mondat közepébe ronítdani
-
válasz
Graphics #550 üzenetére
Snapi 616 nem biztos, hogy kevesebbet fogyaszt, az a régi Snapdragon 600 toldozott-foldozott változata.
Amúgy már kezdek ideges lenni, mert még pénteken megrendeltem a spemalltól a készüléket, és még nem adták fel, semmi visszajelzés nem jött. És ugye tegnaptól már dolgoznak.
-
-
szkorhetz
őstag
válasz
hakydakillah #512 üzenetére
Sima, három nyelves, alap rom van rajta vagy már valami több nyelvet tudó?
Köszi!
-
válasz
tibcsi0407 #543 üzenetére
A 4,5-5 óra szerintem nagyon karcsú. A legelső Redmi Note-nak ennél sokkal több volt az SoT-ja (akár a duplája), de még a Redmi Note 4G-nek is jelentősen (Snapdragon 400-as), 6 óra simán kijött vele. Ezek után kiadták X10-zel, és jött a pofára esés akku ügyében. Szerencsére az S650 nagyon takarékosnak tűnik, és még a teljesítménye is jobb.
-
XenHai
senior tag
válasz
Note 2 -nél örültem a 4 -nek. + a snapi erősebb is elvileg és az akksít sem eszi.
Jó lenne ha lezáródna ez a Bl mizéria . Ha lehet normálisan nyitni akkor nézek egy 3gb -os note 3 pro-t.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Graphics #544 üzenetére
Persze, nem azt mondtam, hogy jobb a Snapinál, viszont annyira nem vészes, mint ahogy sok helyen írják.
Volt 6752-es telóm, de pocsék volt a rendszer, így éjszaka is nagyon merült az akksija. Szóval rendszerfüggő is. Abban bízok, hogy a Mediatek majd a Android 6.0 Kernelnél pofoz ezeken a dolgokon. Szerintem csak a governor-t kell egy kicsit megtornázni. -
válasz
Ahhoz kepest ez meg 10orat tud.. Markans elteres
ugyanazzal a rendszerrel, erosebb hardverrel.
Az X10 zabalja az aksit. MT6572-eshez kepest is tulzo a fogyasztasa...
Kedvelem az MTK-t, de az x10-esnel vmi nem oke
Szerk.: azert 2x-ese... Es az aksi nem duplaakkora
-
-
ÁrPi2
senior tag
OFF OFF
Ez a Helio-X20 azaz a 10 mag nem feltétlenül akadálya az akkukímélésnek!
A Miui fejlesztőjéből előlépett készülékgyártó még csak-csak tudna a MediaTek big-little tech-et továbbgondolva
kitalált big-middle-little tízmagos SoC-ára is optimalizálni valami akkukímélő mobiloprendszert,de a doogee brand kapcsán senki soha nem hallott ilyen affinitásokat...
-
Bastard-s
tag
Tudtok olyan web áruházat,ahonnan lehet rendelni ultra vékony átlátszó tokot? Mondjuk azt a 0,33mm-eset. És persze olyan helyről,ahonnan nem 1 hónap mire megjön és nem 20 dollár a szállítási költség az 1 db tokra. Mert én csak olyanokat találtam.
-
DMG
senior tag
válasz
Milestone2 #538 üzenetére
Viszont ezzel a 10 maggal nem gondolnám, hogy akkuidő bajnok lesz.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Milestone2 #521 üzenetére
pletykánál persze több: Promójában A doogee emitt a hivatalos szájtján adja hírül.
Persze a Helio-X20 "boom"-ot a MediaTek -kel való
kóperációra hivatkozással indítják...Szép szép, hiszen nincs is tán (..) Snapis készülékük
Szerintem Nekik még az összes készülékük egyébként nyitott bootloaderes, de persze nem egy Á-Brand,
s ez motiválhatja is hogy maradjanak is valameddig még nyitottak bootloaderileg..... -
DMG
senior tag
válasz
GoldhandRent #531 üzenetére
Nem inkább egy "Miért mindegy.." monológot akartál írni?
-
GoldhandRent
őstag
Írnék egy hosszú "miért nem mindegy, hogy zárt a BL" monológot, de inkább nem. Aki sír miatta, ne ezt válassza!
-
Milestone2
nagyúr
Hát ez itt nem.így megy.
A gyártó itt is kitalált egy nyitó módozatot.
De az akadozik.
Vagy nem tudsz belépni, vagy nem kapod meg a kódot, vagy elutasítást kapsz.
Egyenlõre kaotikus a helyzet.Kano! Nem rangtól függ! Van aki szüz új accounttal megkapta és nyitotta.
Rajen meg az egyik legrégebbi tag több hónap szenvedés után. -
géeles
aktív tag
Szisztok
Van valami extra oka, hogy nem nyitható vagy valami nem működik a nyitásnál és ez a probléma?
Tudható vagy csak mendemondák keringenek?
Nem vagyok járatos de régebben talán a sonynak volt erre bevált megoldása, ahol le kellett mondani (emilkében) a gyári támogatásokról meg tudomásul venni a velejárókat és küldték az egyedi nyitókódot. -
kano
nagyúr
válasz
Milestone2 #510 üzenetére
F@sza, ezzel meg is ölte a Xiaomi a Miui előnyét.
-
DMG
senior tag
válasz
Milestone2 #521 üzenetére
Nem rossz, ők hogy állnak bootloaderrel?
-
Milestone2
nagyúr
Persze még pletyka szint (annál persze több) de ez nagyot szólhat.
[link] x20, 10mag.... -
J.Cs.
tag
Szerintetek mennyi idő mire kicsit le megy az ára, mondjuk 230-220$ köré? Március eleje-közepe? Vagy többet kell várni?
-
DMG
senior tag
Egy kis adalék. Xiaomi shop kicserélte a megnevezést Redmi Note 3-ra.
-
J.Cs.
tag
válasz
hakydakillah #512 üzenetére
Bocsi, mire elküldtem már egy sor hozzászólással több lett...
-
hakydakillah
senior tag
Írtam a választ 3al feljebb
Spemallon a legelső előrendelőknek 218,99 dollár volt a 3/32 PRO, amit későbbiekben feljebb vittek 240re. Ment még spenote3 kupon, ami levett 5dollárt + küldenek tokot,glasst, és EU direct 18dollár, vagyis összesen 232dollár. Checkoutnál bankomra hagytam a munkát, így jött ki 206 euróra.
-
J.Cs.
tag
válasz
hakydakillah #503 üzenetére
Az engem is érdekelne, hogy a RMN3 Pro-t hol vetted ennyiért. Biztos nem sima?
-
DMG
senior tag
válasz
Criminal017 #486 üzenetére
Egyébként szerintem az hogy van e rá magyar rom az minden nap aktuális kérdés, mert valamikor csak meg jelenik.
-
hakydakillah
senior tag
Előrendelve kuponnal spemalltól. Igaz megváratnak rendesen, mert januárban rendeltem elő, de most végre állításuk szerint ezen a héten már feladják
-
winfos
tag
válasz
Szia!
Szabad tudni hol volt/van ennyiért?
köszi
-
batai15
félisten
válasz
Milestone2 #492 üzenetére
Nem erre irányult a dolog, nem beszóltam csak jeleztem hogy nem csak neked kell írni. Latom sok helyen mindent te csinálsz, es ezért írtam hogy kicsit pihenj ne te csinálj mindent. De köszi hogy félre értetted.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #504 üzenetére
LOL! MiJunior. Vagy, ahogy felénk Szabolcsban mondanák: MiPulya
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Aztán csináljanak ám sok kis Redmi Little Pro-t!
-
hakydakillah
senior tag
Úgy döntöttem asszonnyal „összeöltözünk“, és rendeltem neki egy Redmi 3at. Szerintem nagyon jó árakat fogtam ki – a Note 3 PRO 3/32 lett 206euró a Redmi 3 meg 136. Az öreg telók eladása ezt az összeget simán visszahozza. Imádlak Xiaomi
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pusihusi #497 üzenetére
Figyelj Pusihusi!
A "...Gari nélkül lenne egy 70-ért megéri?..." kérdés értelmetlen.
Ki fog neked ebben lelkiismeretesen tanácsot adni?
Igent mondani? És ha bedöglik, vagy valami tréségért árulják?
Nemet mondani? Hiszen semmit sem tudunk róla, lehet megvette, dúsgazdag, nem tetszik neki a fülhallgató luk kidolgozása, már veszi is a következő telefont...Ezt a kérdést magadnak kell eldönteni...
-
válasz
pusihusi #500 üzenetére
Alig 1 hónapja hogy kapható... Erre nem tudok se én ,se a többiek válaszolni
Erre majd egy fél év - 1 év múlva kéne visszatérni.. Miből szűrjünk le bármit is?
Javaslat: Mivel azt érzem, bizonytalanság van a készülékkel kapcsolatosan, várj 1 hónapot még, addigra már talán lesz itthoni garanciával is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Videós, mozgóképes topik
- Suzuki topik
- OpenWRT topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest