Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
Kösz szépen!
Rossz fényviszonyok mellett nem remekel (talán majd még mókol vele kicsit a gyártó), de ezt a kevés fellelhető tesztben is írják. Egyik-másik fotód alapján azért így is látszik, tényleg nem a legolcsóbb szenzort tették bele.
A nappali képekkel kapcsolatban bizakodó vagyok.
-
mrszitya
senior tag
Pro tulajok üzemidőt már láttunk tőletek, de legyetek olyan kedvesek és tegyetek közzé pár fotót is! Csak lehetőleg ne virágokat és bogarakat lőjetek kizárólagosan, abból nem sok minden derül ki.
Például ide feltöltve: kephost.com
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Terka0812 #387 üzenetére
Az csak azon előrendelőkre vonatkozik, akik még az elsők közt, 3/32 - $218-ért rendelték elő. Rájöttek, hogy konkurenciához képest túl olcsón adták, és minket most szivatnak. Volt akinek azt írták, vagy fizesd hozzá a felárat, vagy várni fogsz február végéig... Én is mániáztam velük eleget, de február 20 lett belőle + igértek kárpótlásul sok-sok ajándékot.
Részemről ez lesz az első és utolsó rendelésem tőlük, és most már kivárom csak azért is
Szóval neked tippre hétfő-kedd feladják, nem kell aggódni. -
Simid
senior tag
A sima note3-t piston3-mal használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. A hangminőség jobb mint bármilyen combo amit eddig próbáltam (a füles ráadásul nagyon kényelmes). A telót próbáltam még egy Xears fülessel, azzal nem volt olyan jó. A Pistont viszont nem próbáltam még mással és nem is vagyok egy audiofil, szóval nincs igazi összehasonlítási alapom, lehet csak jó a füles.
-
pusihusi
addikt
válasz
Criminal017 #388 üzenetére
Hol lehet kapni Magyarországon?
-
Terka0812
csendes tag
Ma rendeltem meg a Spemall-ról a Redmi Note 3 Pro 3/32-es változatát.
Remélem nem kapkodtam el, mert biztos lesz egy kis fennforgás a kínai újév miatt.
Nekem azt válaszolták, hogy van raktáron a telóból, de többen is írták a fórumokon hogy a januárba leadott rendelésnél Február 20.-i raktárba való megérkezést adott meg a Spemall.
Minden esetre kíváncsi leszek mennyi idő alatt kapom kézhez. -
pusihusi
addikt
Egy kérdés a Redmi note 2 tok jó a Redmi note 3-ra? Igen ugyanaz csak nehezebb a nte 3
-
pron2ooo
csendes tag
válasz
Bastard-s #378 üzenetére
Nekem Doogee F5-öm van, és bekapcsolásnál ugyanúgy kétszer kéri a PIN kódot, egyik a sim feloldása, másik a telefon feloldása, amit ujjlenyomattal helyettesíteni lehet, de ha mindkettőt ujjlenyomattal oldom fel, akkor a sim kártya addig zárolva van nekem, amíg be nem írom a PIN kódot.
-
Srácok, milyen a zene minősége fülessel?
Valaki használja Piston 2/3-mal vagy Hybriddel?
Nekem kiemelkedő fontosságú a zene minősége. Volt Redmi Note 4G-m, ott jó volt, remélem itt is az.
-
darky4e
tag
Megjött végre a DPD által nekem is.
-
Köszönöm a válaszokat!
-
válasz
Milestone2 #373 üzenetére
Redmi Note 3 Pro-ból is van 2/16 és 3/32
És ugyanígy az MTK-ból is
Igazából annyira lett volna egyszerűbb a dolog, ha vmi racionális névválasztás lett volna
-
válasz
Milestone2 #371 üzenetére
Ezek megvannak, mashol siklott el a dolog
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Freddycom #372 üzenetére
Ebből a Telefonból van Redmi Note 3 2GB/16GB, Redmi Note 3 3GB/32GB, és Redmi Note 3 Pro.
Az első kettő MTK processzor, a harmadik Snapdragon processzor.
A középsőt a forgalmazók a könnyebb megkülönböztethetőség kedvéért (véleményem szerint ezzel jól összezavarva a vásárót) elnevezték Prime-nak, de ez nem a gyártó által adott hivatalos név...
A Xiaomi két RN3 készüléket különböztet meg a Hennessey (ez az MTK) és a Kenzo (Snapdragon) -
Ebből a telefonból van sima Note 3, Note 3 Prime és Note 3 Pro is?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Graphics #369 üzenetére
Azt a lockscreen beállításainál kell.
Settings/Lock screen/ Password/ Add security password/ és ott kiválasztani Pattern/PIN (és ez nem SIM pin, ez Lockscreen PIN) vagy Password
Illetve a SIM PIN kikapcsolást a
Settings/ Additional settings/ Privacy/ Setup SIM LOCK/ ki és bekapcsolás (vagy módosítás) -
denko
senior tag
válasz
hakydakillah #364 üzenetére
Azért fura mert, ha kikapcsolom, akkor újlenyomat után belépek a telefonba, de a SIM kartyat nem látja vagy 30 mp-ig ugyan ugy, elég fura egy dolog.
Megkérdem másik topic-ban hátha valaki szembesült már vele. -
válasz
Milestone2 #368 üzenetére
Ez oke... Ezt be lehet.
De mintat es ujjlenyomatot nem lehet SIM PIN helyett
-
válasz
Milestone2 #366 üzenetére
És hol?
Csak mert nálam ki van kapcsolva a sim kérés..De itt más beallitasara nincs mód..
Szerintem ilyan opcio nincs, mivel a sim pin kodja nem a telefonon tarolodik, hanem a kartyan, es ahhoz ujjlenyomat es minta nem rendelheto..
-
válasz
hakydakillah #364 üzenetére
-
denko
senior tag
Note 3 tulajok:
Lenne kérdésem: tapasztaltam olyan Bug-ot hogy ujrainditásnál, illetve ki-be kapcsolásnál: Amikor telefon kéri a SIM kodot, akkor elsőre sose fogadja el, csak 2-od illetve 3-x ra. Amikor elfogadja néha visszaugrik és megint kéri a SIM kodot még 1x.
Eddig mindig ezt csinálta. Valaki tapasztalt ilyet?
Persze utána véglegesen elfogadja, de mindig el kell játszani ezt. -
pusihusi
addikt
válasz
Milestone2 #358 üzenetére
Igen!
-
Milestone2
nagyúr
Ugyan nem tudom mire válaszoltál az első mondatban, de rendben...
Szerintem nem lehet az AppStore-t átmahinálni.
Előnye? Sokszor van ami előbb frissül rajta egy alkalmazás mint a Play áruházban.
Nekem sem sikerült kínai ROM-on, csak kínai városokra állítani, de azok annyira nem érdekelnek. -
denko
senior tag
válasz
Milestone2 #358 üzenetére
Viszont a meglévőkre frissül
kicsit OFF:
Cerberus nagyon jó kis App
Ez került rá elsők közt.
ON:
Kinai app store-t nem lehet EU-ra allokálni? Illetve van hasznosabb funciója egyáltalán?
Illetve Ha zárt kijelző-t jobbra huzzuk, akkor levegő sznnyezetséget, stb hozza ki, de Bejin-re, valakinek sikerült az Átállitanija M.o-ra?
Illetve van 1 xiaomi kinai webshop? szerü program, azt nyugodt szivvel lehet törölni, az semmire nem jó? -
pusihusi
addikt
Sziasztok magyar nyelv van már rajta?
-
torp
tag
Azert eleg sok az arkulonbseg ($9) a spemall-nal ket szin kozott: szurke $239 , ezust/arany $248
-
stingy2
senior tag
-
bosz2
újonc
Hello mindenki. Nagyon tetszik ez a telefon, már január elejétől követtem minden hirt róla. febr18-ig presell van az ilyen oldalokon hogy gearbest meg geekbuying ahonnan elméletileg ingyenes a szállitás. Febr 18 után vajon milyen árban lesz, meg honnan érdemes megregndelni mert látom hogy üveget meg tokot is kapnak egyesek?! eldöntöttem hogy ez a teló kell nekem
-
Ez olyan epic kijelzőidő, hogy ha nem lenne már kicsi nekem az 5,5 col, azonnal rendelném is a mobilt.
-
mrszitya
senior tag
Köszi!
Volt egyszer egy 10ó kijelzőidő / 6%, aztán egy 9ó / 20%, és egy 6ó / 32%
Reálisan az minimum 7 óra bekapcsolt kijelző. Erősen elgondolkodtatott engem (is) ezen elektronikus eszköz.
DPD: van egy topic itt ph!-n, ahol sokszor szerepel a nevük... Én sem repestem az örömtől, legutóbb mikor hoztak ki nekem valamit, a futárjaik hozzáállása hagy némi kívánnivalót maga után. Persze nyilván nem lehet azért általánosítani.
#Duliee
Ez nem igaz, a
HuaweibenHonorban azok az ikonok más kontrasztúak és jobban le is vannak kerekítve. -
-
denko
senior tag
Hát számomra az elég meglepő hogy nincs céges telefonjuk, vagy céges csomagjuk, flotta, ahol 0 orintért hivhaják a M.O-s számokat. Szerintem elég fura lenne hogy nemzetközi kiszállitás végző futároknak nincs céges telefonjuk.
Eddig minden Google alkalmazás szépen fut, akkúról nem tudok mondani sokat:
Tegnap este ota nyűzöm folyomatosan telepitek rá dolgokat, alkalmazásokat, mlg MIUI-t is frissitettem.
Most járok 37 %-nál.
Google alkamazások a 10%-ot tett ki kb (63%) nak. Ma teljesen lemeritem és Meglátjuk. -
DMG
senior tag
A futároknak azért esik ez nehezére, mert saját telefonrol nem hajlandóak egy fillért sem fizetni azért, hogy téged értesítsenek, én nagy nehezen kiderítettem egyszer az egyik számát, és szoltam neki, hogy csörögjön rám, majd vissza hívom. Nem DpD volt, de gondolom ott sem kapnak céges telefont.
Egyéb kérdés. a Google-el mennyire tud együtt működni a telefon a gyári rommal? Google Aszisztens működik rendesen? Mert eddig csak azért nem használtam mert zabálta az akkut, de ha ilyen jó az akku idő, akkor hasznos lenne végre kihasználni az android minden funkcióját.
-
hakydakillah
senior tag
Szerintetek Spemall képes egy kifizetett, de nem feladott rendeléshez hozzácsapni még két telót? Nincs valakinek rendelés update tapasztalata velük?
-
denko
senior tag
válasz
Criminal017 #323 üzenetére
Igen.
Köszi, müködik!
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #324 üzenetére
Akkor most is kell neki.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #323 üzenetére
eddig minden xiaomi-n mǔködött.
-
denko
senior tag
válasz
hakydakillah #319 üzenetére
US$ 238.99 + 18.60$ -5 USD Kupon.
Eddig is ezt irtam. -
hakydakillah
senior tag
Ha vissza nézel még 3al, akkor 245 dollár írt. Az álatalad jelzett hozzászólást meg azóta szerkesztette, mert amikor én kérdeztem, még csak 2mondatból állt, most már részletes beszámoló, amit utólag is köszönök
Maradt akkor az alap verzió - teljes árat fizetőknek elküldik, az előrendelőket meg jól megszivatják a patkányok
-
torp
tag
válasz
hakydakillah #317 üzenetére
4 hozzaszolassal visszabb ezt irja "Pontos ár: US$ 238.99 + 18.60 $ Mindennel együtt."
-
torp
tag
válasz
hakydakillah #314 üzenetére
A 238.99 az a mostani ara a 3/32 -esnek
-
denko
senior tag
Azért mert néha hibákat ejtek
De jól monja a kolléga, FR-be küldik elöszőr.Pontos ár: US$ 238.99 + 18.60 $ Mindennel együtt.
A DpD ről: 1 nappal a kiszállitás altt felhivtam öket, amikor láttam hogy Budapesten van az árú hogy időpontot egyeztessek a kiszállitásról: Az volt a válasz hogy csak a kiszállitás napján lehet.
Felhivtam következő nap reggel öket: Kértem délután kiszállitást, amit természetesen " nem lehet megoldani" szöveggel leakrtak rázni. Akkor mondtam hogy dobják be a szomszédba, és már megbeszéltem vele.
Azt mondták jó.1 Óra mulva láttam: Sikeretlen kiszállitás, érvénytlen cim. Hát ennyire nem letnek suták mondom én. Megint hivom öket: A fután nem találta a csengőt SEM szomszédot??
és amugyis a csomagoláson nincs meg a pontos cim. mondja ö.
Mondtam akkor miért nem hivott fel? Erre monták hogy akkor felveszik a futárra a kapcsolatot és kiviszik megint.
3 perc mulva hiv a futár: Akkor kivigyem a csomagot? Hát ba*dmeg ez a dolgod nem...
Mién érdekes hogy sikeretlen kiszállitás már azelött volt hogy a futár odament volt...
Miután telefonáltam meg 3 perc után megtalálta a cimet magátol. Ami azért vicc mert mikor megnéztem a csomagot, acimem is, és telefonszámom rajta volt hibátlanul. -
denko
senior tag
Aki követni akarja a sajátját kb erre számithat időben:
2016-02-10 10:23 Budapest (HU), Delivered.
2016-02-10 09:54 Budapest (HU), Unfortunately we have not been able to deliver your parcel.
2016-02-10 07:27 Budapest (HU), Out for delivery.
2016-02-10 05:00 Budapest (HU), At parcel delivery centre.
2016-02-09 08:56 Budapest (HU), In transit.
2016-02-08 22:00 Hörsching (AT), In transit.
2016-02-05 17:33 Raunheim (DE), In transit.
2016-02-05 03:00 Roissy CDG Cedex (FR), In transit.
2016-02-04 16:26 Roissy CDG Cedex (FR), In transit.
2016-02-02 20:00 NT (HK), In transit.
2016-02-02 18:33 NT (HK), In transit.
2016-01-29 18:23 DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD.Spellmall-os rendelés.
240 usd volt - 5-6 usd volt a kupon kedvezmény.
Jár hozzá tók és üveg. -
denko
senior tag
Na Srácok!
Megjött a telefon.
Annyi időm volt hogy kinyissam a dobozt és csináljak egy antutu tesztet és futottam munkába.
Jóóóóó leszVan hozzá üveg +átlátszó tók.
DPD nagyon rosszul hozza a szintjét , futárok azt sem tudják miujság van. Ügyfélszolgálat meg hazudik a szabadba,
Aki tisztában van a SIM1 hely az micro vagy nano? Mert elejetettem megnézni.
-
Surda-
őstag
válasz
hakydakillah #302 üzenetére
Nem.
Ahol nem jelzik külön hogy Eu raktár, az kinabol jön. Ott kockaztatod az afat. -
Terentius
őstag
válasz
hakydakillah #302 üzenetére
Ott szerencse kell.
-
hakydakillah
senior tag
Geekbuying-ot ismeri valaki? Lesz ott most hétvégén kupon 3/32re, 215dollár lesz – az akció 1napig tart, és 20darab telóra érvényes. Kérdés, hogy ők tudnak-e vámot kerülni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest