Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnyi
csendes tag
Sziasztok!
Top-One ról lendelnék, egy 3/32-es verziót,
én mindeképp eu-s fejlesztőit akarok feltenni (kikészítenek, hogy stable romban nincs xs betűméret..., leglábbis most note2 esetén így van ) elvileg beruházok egy ilyenre, nagyvaloszinüsséggel a fentebb leírtak alapján sikeresen telepíthetek twrp-t? Kínaiak megküldik sms-t? Mind ezek után, ha twrp rajta, utánna bármien romot pakolhatok rá?Köszi,Üdv!
Nyugalom, a hosszú élet RITKA!
-
sunnyi
csendes tag
Hali!
hogy tudom ellenőrizni, hogy nyitott-e BL? elvileg úgy jött a telefon.Nyugalom, a hosszú élet RITKA!
-
sunnyi
csendes tag
Hali!
zárt BL-es telefonom van
Global Stable 7.1.9.0 van rajta,
gyárilag nem találfrissítést, de lehet ezt frissíteni újabbra BL- nyitás nélkül? pl 8-as dev.-re?
illetve ha lehet, az játszhat, hogy felrakni 6.hó elött dev.-et amibe alapból van root?
vagy ne próbálkozzak vele, csak ha megvan bl nyitás ?Nyugalom, a hosszú élet RITKA!
-
sunnyi
csendes tag
Sziasztok!
Rom frissítéssel akadtak, gondok..
jelenleg zárt BL-es a teló és
global 7.1.9.0.0 verzióvan rajta, ota frissítést nem talál..
letöltöttem zip-et global dev rom-ot.
ha elkezedem felrakni, akkor hibaüzenet:
Couldn't verify update package.
a MI Pc suite-ban, ha recovery modban van telefon úgy rakom rá akkor fel jánlja a 7.3.8.0 telpítést...
érdemest azt felrakni? hát ha utánna felmegy zip-es dev.rom vagy csak nagyobb bajt csinálok vele?Nyugalom, a hosszú élet RITKA!
-
sunnyi
csendes tag
Sziasztok!
problémám a következő lenne..
játékok adatait akarnám bepakolni az Android/Data, de USB-n keresztül, nem enged hozzáférést, sőt ha felmásom simán SD-re és át akarom rakni ott is kiírja...
Recoveryben sikerült bemásolni... de valami egyszerűbb módja nincs? nem megoldható, hogy gépről egyből oda másolja?Köszi,
-
sunnyi
csendes tag
Hali!
Mostanában problémáim vannak telóval.
EU-s 6.8.11-es Bétám van rajta.
Sokszor nem tudnak elérni telefonon, állítóleg nem kapcsolható. de telefon szerint van térerőm...
Softveres lehet gond vagy a hardver??Köszi, Üdv,Sunnyi!
-
sunnyi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy párhónapos RMN3Pro-m, jelenleg a 8-as eu Stable van rajta.
Utóbbi időben, előfordul, nem vagyok elérhető, de! ha közvetlen egyből utánna hívnak akkor viszont mindig kicsöng. térerővel bp belvárosában nem hinném gondlenne, egyik pillantról másikra.... , ha aktív telefon és éppen használom akkor nincs vele gond, akkor mindig elérnek. illetva ha én akarok hívást indítani, sűrűn előfordul, hogy akár 10-15 mp-et is kell várni, hogy elkezdje a hívást és kicsöngjön...
Hibás lehet telefon? vagy szoftveres lehet a baj? mit tanácsoltok mit próbáljak ki?Köszi,Üdv,Sunnyi!
-
sunnyi
csendes tag
Sziasztok!
Igen nagy problémával küzdök, frissíteni akartam a telót twrp-ből.
xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_V8.0.5.0.LHOCNDG_v8-5.1.zip
erre a verzióra,
twrp végigment indítás után viszon teló nem indul az MI felirat megjelenik egy pillanatra majd kikapcsol.
twrp-be sem tudok vissza lépni egyedül FASTBOOT mod-ot érem el...
Gondoltam sebaj újra húzom a twrp-t..
Gond ott kezdődik, felraktam a gépre, a MIPCSuitot és MIFlash-t is, a telefont a gép az eszközkelebőne
Kedacom USB Device-- Android Bootloader Interface -ként ismeri fel.. Win10 64-bit van fent, 2 gépen próbáltam mind kettőnél ezt csinálja, és ADB DEVICES parancsra nem listáz ki egy eszközt sem.
Drivert nem tudok hozzáadni a leírásban leírt helyről, mert azt mondja nem 64-bites a driver..
ezt társítanám: "C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Qualcomm\Driver"Légyszi segítsetek, nincs több 5letem, hogy tudnám visszahozni az élők sorába :/
Köszi,Üdv,Sunnyi!
-
sunnyi
csendes tag
Sziasztok, annyival jutottam előrébb, ha kikapcsolt állapontban rádugom gépre, akkor elkezd Pirosan villogni a a led, és gép felismeri a telót Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E(COM 10) - ként, de továbbra sem érem el ADB DEVICES-en keresztül :/
-
sunnyi
csendes tag
válasz bozarjoska #20616 üzenetére
Kösz, Igen az volt a progléma, felraktam Global Dev Romot, utánna TWRP-t most az a problém twrp nem látja, a belső tárhelyet.. rámásoltam korábbi backup-ot, de semmi.. 0-nak mutatja. Erre lehet valami megoldás?
-
sunnyi
csendes tag
https://logout.hu/bejegyzes/criminal017/xiaomi_redmi_note_3_pro_gapps_bootloader_nyitas_tw.html
az itt található mind 2 twrp-vel próbálkoztam.. egyik sem jó, de nem zcx, és twrp a beállításokat sem jegyzi meg :/ és mount nál nem engedi bepipálni sd-t.Nyugalom, a hosszú élet RITKA!
-
sunnyi
csendes tag
Sziasztok!
újra lett húzva a telóm, a legújabb 11-es eu-s rommal
szóval csodás 6.0 van rajta
jogosultságokkal kapcsolatos problémák léptek fel,
pl:
kameránál - nem tudom engedélyezni a helymeghatározást, hiába nyomok rá, nem történik semmi,
ugyan ez a jeleneség, a OneDrive kér engedélyt a képek eléréséhez, ott sem tudok az Engedélyezre kattintani..
Hol tudom máshogy megoldani hogy fussanak?
a Miui felületen próbáltom ott nincs erre lehetőség.. :/
illetve a visszajelző led nem működik, a messenger esetén,Nyugalom, a hosszú élet RITKA!
-
sunnyi
csendes tag
Hali!
Egy HMNOTE3RPO most kezembe került, ha én saját fiókommal belépek és feloldom a bl-t, majd ráhúzom twrp-t, eu-romot, utánna vissza lépek az eredeti tulajdonos fiókjával, utánna vissza zár? vagy marad minden nyitva?köszi,üdv!
-
sunnyi
csendes tag
Sziasztok!
azzal a problémával állok szemben, Xiaomi EU romot használok, és folyamatosan heti rendszerességgel frissítem, (utóbbi párhéten nem jött ki frissítés), de utolsó két verzióban már a Wifi meglehetősen legyengült, még a router mellet is csak annyit mutat hogy félig van... próbáltam felraktam a legutolsó stabilt hátha, de ugyan azt csinálta, felraktam lineage-et ott is.. poén az hogy páromnak ugyan ilyen telefonja van és nálla is ugyan az megfigyelhető, és nem csak a saját routernél produkálja.valaki valami 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest