Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJazon
tag
Sziasztok. Kipróbáltam ma néhány romot, előtte csináltam mentést a 6.11.10-es miuiról. Visszaraktam, viszont bekapcs után nem hajlandó beléptetni a kódommal (fp restart után nem megy, kell a kód) pedig biztos, hogy ez van rá beállítva, lockolja a telefont. Lehet ezzel kezdeni valamit? Mi lehet a baja?
-
JJazon
tag
Legújabb hatos alapú miui (dev) óta sms-t küld a kontaktjaimnak, ha hívnak, olyan üzenettel, hogy I'll call you back later meg ilyenek, attól függetlenül, hogy felveszem, vagy sem. Eddig nem csinálta, most vettem észre, egy csomót elküldött. Az auto-answert néztem, az ki van kapcsolva, máshol nem találtam olyat, amihez köze lehetne. Ha így megy tovább, szép lesz a számlám, bár így sem semmi. Valaki valami ötlet?
-
JJazon
tag
Xiaomi.eu weekly:
"Redmi Note 3 PRO (kenzo) stopped release, because of testing Android 6.0 version"
szerk.: most nézem, már írták korábban, sry -
JJazon
tag
Sziasztok! Flashtaltem miash-el egy global stable 7. valamit, updatelte magát 7.3.7.0-ra, az lenne a kérdésem, hogy így lesz majd miui8as ota update?
Másik: próbálkozok a bl nyitással, viszont a legelső aktiváló kódot sem kapom meg, amit 5-10 percen belül kellene. 5-6 napja próbálom, semmi. Esetleg van valami ötletetek, hogy ez miért lehet? Az accom 100 pontos... -
JJazon
tag
Sziasztok! Xiaomi.eu-s miui8-hoz is kell bootloadert nyitni? Hétfőn kapom meg a kis drágát, és 7es global dev lesz rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest