Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
Tsubee #13097 üzenetére
Neked valószínűleg driver problémád van!
Ahogy különféle állapotba teszed a telefont, más-más driver kell neki!
Megcsináltad a driver ellenőrzés kikapcsolását a windowsban?
Ha igen, utána telepítsd a drivert! Flash előtt mindig ellenőrizd a windows eszközkezelőben a Qualcomm driver hibátlanságát, másképp sikertelen lesz a flash. -
bozarjoska
őstag
Cm-en hol/hogyan lehet beállítani hogy ha jön értesítés akkor kapcsoljon be a kijelző ne csak a led villogjon? Idegesít hogy folyton a gombot kell nyomogatni.
Mert nálam ez a "környezeti kijelző" hol megy hol nem.
Köszi! -
törölt tag
válasz
KurtCobain #13086 üzenetére
F2fs érezhetően gyorsabb, stabilabb fájlrendszer?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Gekko0110 #13088 üzenetére
Segítek neked dönteni, ahogy elöttem is páran írták QC3-as Blitzwolf töltő meg 2M-es Blitzwolf reverzibilis MicroUSB kábel együtt ötezerből kijön Banggoodon a kábel ráadásul EU raktáas tehát egy héten belül nálad lenne.Nillkin H-s keménységű edzett üveg szintén innen 1800 igaz az kínaból jön de nekem az a tapasztalatom, hogy most iskola szünetben bő egy héttel hamarbb ideér minden. Plusz most ünnepli a 10. születésnapját a webshop van ilyen szerencsekerék ott nyerhetsz pontokat azt meg tudod válatani forintosított kedveznényre, 300 pont olyan 1000Ft.
-
blakey
titán
válasz
Gekko0110 #13088 üzenetére
Ezt vettem, eredeti és nem melegszik, még csak langyosnak sem nevezném, a telefon sem meleg, langyos. Kábelt is vettem hozzá.
-
Gekko0110
csendes újonc
Egy pár kiegészítős kérdéssel fárasztanálak titeket.
Mivel úton a teló, úgy gondoltam, hogy ideje beszerezni pár dolgot: töltő+üvegfólia, tokot nem veszek, hisz nem hiába esztergálták a kínai kollegák az AlMg hátlapot.
Töltő: fentebb beszéltük már a BlitzWolf töltőket, mindenképp olyat szeretnék, az adapterrel nem akarok bajlódni, meg nem is akarom hogy meg....sszon az áram. Ki lett itt tárgyalva, hogy QC3-at nem tud a telefon, tehát teljesen felesleges a QC3-as porttal ellátott töltő (más ilyen eszközöm nincs, nem is lesz, ami ki tudná használni). Kérdés: vegyek-e Aliról 10$ért 1x2.4A + QC2 portos töltőt, esetleg szintén Aliról a 2x2.4A portos változatot (az eladó ugyanaz, nézzétek a nevét, bizalomgerjesztő), VAGY vegyem EU raktárból az alissal (2x2.4A) megegyező változatot hasonló áron a Banggood-ról?
A lényeges kérdés az lenne, hogy van lényeges esély arra, hogy vagy az Alis, vagy a Banggodos esetleg hamisítvány?
Üveg: Csak Nillkin üveget vennék innen, a 2.5D-set. Esetleg hasonló áron EU-ból, vagy MO-ról tud valaki? (Jó lenne ha ideérne, mikorr a teló is)
-
Nova96
őstag
válasz
tibcsi0407 #13082 üzenetére
Nem megy ez a angol.Namind1 akkor megoldom másképp a rootot.
-
KurtCobain
őstag
válasz
#87082240 #13081 üzenetére
Elvileg kell, én nem raktam fel és minden működik. Ha az ujjlenyomatolvasóra hibát dob, akkor muszáj felrakni.
Igen, arm64-es kell.
Attól függ, hogy hogy van nyitva a bootloader. XDA-n van egy jó összefoglaló róla: itt. Nekem a safe TWRP van fent.(#13085) RVR400:
Szokott, dob is róla értesítést. OTA nincs, dirty flashelni kell az új verziót. -
matyi19
őstag
Ok, mindent ertek, koszonom mindenkinek!
Ha ROM, akkor melyik?
Illetve mennyire biztonsagos a costum ROM ennel a telefonnal?
Lehet megmondom az unokaocsemnek probaljon ki egyet.
Amugy az ertesitesi LED, nala sem mukodik... -
törölt tag
Official CM13-hoz kell a firmware.zip? GApps-ból jól gondolom az arm64-es verzió kell? Twrp-ből mehet a hivatalos twrp.me-ről letölthető verzió?
-
Tsubee
csendes tag
válasz
toompa #13061 üzenetére
De az a probléma, hogy flash-nél amikor fel akarom rakni a miui 8 global developert, akkor a flash legelején olyat ír ki, "com3 port serial read failed", de nem piros betűkkel és folytatja a flasht. Végig is megy. De ha el akarom indítani a telefont, nem indul el a rendszer. Ez viszont nincs a mélyvízbe leírva.
-
zeno79
őstag
Radon 2.2 működik a LED értesítés RR :-)
-
endruboy1
senior tag
Hello!
Két telefon között vacillálok, ez az egyik a másik pedig az LG Nexus 5x.
A Nexus mellett a friss Android szól, e mellett meg a nagy akku és a 3GB RAM.
Azt szeretném kérdezni, hogy jól látom, hogy erre a legfrissebb CM ROM Android 5.1-es? Van ennél frissebb és/vagy stabilabb? Lesz-e szerintetek? Van olyan aki próbálgatta ezeket?
Ti a 2 telefon közül melyiket vennétek? -
zeno79
őstag
Most látom h CM-ből van recovery img is. Az miért van? Ugyanúgy kell firmware előtte első alkalommal, meg twrp hozzá mintha zip lenne? Kevesebbet inicializál első induláskor, vagy mi? img-képpel is lehet frissíteni az előző romra?
Csak érdekel miben tér el a ziptől, RR-t használok -
ux1
addikt
Friss ropogós Radon 2.2 kernel. CM/RR/AOSP MIUI.
DMG:
A recovery-től nem javul az akku idő. -
Gekko0110
csendes újonc
válasz
matyi19 #13051 üzenetére
Kizárt, hogy a készüléket Romániában gyártották volna.
A Xiaomi Kínában és egyes modelleket (amiket oda szánnak) Indiában gyárt le. Kétlem, hogy a doboz is gyári bontatlan lett volna, nem dobálnak a sárgák a Xiaomis dobozba random nyelvű garanciajegyeket. Esetleg ahonnan vetted, az a cég/eladó újrafóliázta. Az eredeti, fóliázott doboz ilyen
-
-
Tsubee
csendes tag
Sziasztok. Kezdő vagyok a xiaomi márka terén. Az lenne a kérdésem, hogy csak nyitott bootloaderrel lehet felrakni global developer romokat? Mert amiket mutatnak a hivatalos fórumon, nekem a telefonom az update-tel sem ismeri fel, a recoveryben pedig nincsenek menük hogy wipe vagy install update.zip
-
achon
aktív tag
Nem kell hozza recovery. Root viszont igen es Root explorer vagy hasonló fajlkezelo.
Ha jol emlékszem:
/data/dalvik-cache/arm es ugyanitt arm64 mappakbol kell torolni az adatokat.
Cache torles meg mehet a Biztonsag app-al.
Ujrainditas.
Vagy keress a Playen appot ha nem akarsz kutakodni a data mappában. -
Gekko0110
csendes újonc
válasz
sp8787 #13009 üzenetére
Igen, én úgy rendeltem. Amire érdemes figyelni, hogy egyes készülékekből van fenn (ugyanannyi ranoms/romos) EU Expresses változat és (gondolom abból az érából, amikor nem volt népszerű) EU Express nélküli is.
Kérdés: Akinek szállított már az SF Express: azt itthon ki kézbesíti? Gondolom nem a promóvideóban, angol dubal mosolygó egyenruhás kínai srác?
Kérdés: Barátnőmnek is pár héttel előttem rottyolt be egy fapados Doogee Valenciája (szintén vízkár). Nézegettem neki telót, mindenképp Xiaomit szeretnék neki. Szerintetek a Redmi 3S méltő "női párja" a mi note 3-unknak?
Vagy esetleg sima Redmi 3? (nagy különbséget nem láttam HW-ben...)
-
zeno79
őstag
válasz
matyi19 #13051 üzenetére
Root nélkül nem minden google cuccot lehet törölni, néhányat csak fagyasztani tudsz, vagy azt sem.
Azt, hogy "érdemes-e bajlódni", vagy jó-e ez, jó-e az, azt csak a használó tudja eldönteni. Persze csak úgy lehet dönteni, ha kipróbáltad az alternatívákat. Mindenki mondhat A-t és B-t. -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Unokaocsemnek rendeltem egy ilyen telefont, tegnap erkezett meg.
A telefon a 2/16-os valtozat, Romaniabol lett rendelve, a dobozban (bontatlan), volt Roman nyelvu garancia level, illetve egy EU adapter a toltofelyhez, szoval valoszunu Europaba lett gyartva a telefon.A Google Play aruhaz is telepitve volt, illetve tobb mas applikacio amit o nem hasznal(na), viszont nem lehet torolni...pontosan nem tudom a nevuket, ha kell delutan megkerem kuldjon par kijelzokepet...
Kerdes, lehet ezeket valahogy torolni?
Erdemes costum ROM-al "bajlodni"?
Vagy jo a gyari, 5-os androidra epulo MI7?Koszonom!!
-
GZoli7
senior tag
válasz
bozarjoska #13044 üzenetére
Akkor húzhatom újra.
Csak frissítem az első kiadás óta. -
wazo
aktív tag
Feltettem a legfrissebb eu dev romot (mindenfele wipe nélkul simán updeterbol mert úgy szoktam) én is. Eddig hibamentes, és az ujjlenyomat beállítás menü is javítva lett.
Köszönöm -
DMG
senior tag
Még egy kérdés.
A hivatalos dev rom mellé én simán fel rakhatok egy radon 2.1-es kernelt? TWRP feltelepítése után az OTA már nem fog menni, ha jól sejtem, vagy igen, csak vissza rakja a saját recovery-t?
Elvileg nyitott a bootloaderem, ha lekérdezem is azt írja de recovery modban továbbra is csak a telefon képe mutatkozik semmi recovery, ez normális?
-
GZoli7
senior tag
-
blakey
titán
válasz
Siriusb #13035 üzenetére
Az hogy nála szükség van rá, nem jelenti azt, hogy másnál is szükség lenne. Ne felejtsd el, nem egyezik meg mindenben a te rendszered és az övé.
Én is tudok ezzel érvelni, de nem ez volt a lényeg, nem feltétlenül a rendszer lehet a hibás és ebben benne van az is, hogy nem kizárt.
-
-
blakey
titán
Nem kell wipe-olni, sokadik OTA után vagyok, de egyszer sem wipe-oltam. Az egyik tabletnén voltak néha gondok aztá egyszer csak nem indult az androd, boot képernyőig jutott, a vége alaplap csere lett. Nem azt akarom írni, hogy nálad is ez van, de az nem normális ami nálad történik.
-
DMG
senior tag
válasz
Milestone2 #13029 üzenetére
Ezzel csak az a bajom, hogy mikor feltettem a Devet, akkor megvolt, minden OTA után meg semmi kedvem újra belakni a telefont, de majd betervezem. Viszont ha minden OTA után wipe-olni kell, akkor ennyi erővel főzött romot is tehetnék rá minden héten valami mást, és ez így elég bosszantó. Na majd leköltözöm róla, és wipe-olok egyet.
EDIT: Egy újraindítás után az akku idő "összeszedte magát", a borzalmas 3 óra helyett, most kevésbé borzalmas 14 órát ír. De a wipe-ot azért megcsinálom, mert ez még mindig karcsú.
-
DMG
senior tag
Hát ez egyre sz@rabb, már bocsánat.
Most ment fel az új release, laggol a menu görgetésnél is a telefon, nyögvenyelősen reagál az érintésre, és 91%-on szerinte 3 óra van hátra az akkuból. De a színes beállítások menü ikonok azok fontos fícsörök...
-
balint355
aktív tag
Feltettem a 6.8.11 global devet, van pár dolog ami kimaradt a changelog-ból
Beállítások menü új kinézet, ezen kívül a zenelejátszót is átszínezték... -
DMG
senior tag
Egy kis segítség kellene, azzal mit lehet kezdeni, hogy a viberen többek között csak akkor kapom meg az üzeneteket, ha elindítom az alkalmazást?
Most jött meg OTA-n az új DEV romom, kíváncsi vagyok, de az akkura nem ír semmi "javítást".
-
VaJman
csendes tag
válasz
brian-w #13023 üzenetére
brian-w,
A Mi Pc-Suit, Mi Flash fel van telepítve?
a ADB és MDB interface-ek feltűntek korábban az eszközkezelőben?
az usb debugging mód be van a telefonon kapcsolva? (mindig célszerű ellenőrizni, mert nekem volt hogy hiába kapcsoltam be, utána valamiért visszaváltott)
A Com portok között nem jelent meg a Qualcomm eszköz az eszközkezelőben? -
gusthy
veterán
válasz
zeno79 #13019 üzenetére
Alapvetően igazad van abban, hogy meg kellene írni rendesen a MIUI-t a hülye fívsörök helyett.
De pont az a bajom a nem gyári romokkal, és elég sokat használtam eddig, hogy mindig az van, hogy szuper meg tökjó, de most épp ez nem működik meg az nem, aztán mire már majdnem minden jó, a fejlesztő eladja a telefonját. -
brian-w
csendes tag
Sziasztok! Ha a mélyvízes leírást követve edl módba nem jelenik meg a telefon az ezközkezelőben QSUSB_BULK néven, akkor mi a teendő? vmi ismeretlen ezközként ismeri fel.
Köszönöm -
Siriusb
veterán
válasz
zeno79 #13019 üzenetére
Köszi! Akkor lehet lassan én is felpakolom.
Adtam időt a MIUI-nak, nem olyan rossz, de lehet már túlságosan megszoktam a CM-et az előző telefonomon. No meg az RR-t sokkal jobban testre lehet szabni.(#13020) hatragyi
Nekem is volt ilyen. Elég nehezen sikerült a közelségérzékelő kalibrálást beindítanom, de miután sikerült, megszűnt ez a jelenség. -
hatragyi
tag
Valaki korábban mintha írta volna, de nem tudom lett e megoldás az alábbira.
Hívás után amikor elveszem a fülemtől a telefont akkor nem mindig kapcsol vissza a kijelző, ilyenkor csak a power gomb megnyomásával jön vissza, és kb mintha csak minimum 1 perces hívás után történne ilyen (a képernyőzáram 30 mp). Proximity kalibráció megvolt, de szerintem ez nem az, egyszerűen kikapcsol a kijelző. Kb 10-ből 6-7 alkalommal ez van. .eu stabil 7.3.2 van rajta, de gs 7.5.3-al is ez volt, sőt még korábban a redmi 3 pro-val is ez rémlik. -
zeno79
őstag
-
zeno79
őstag
válasz
memoril #13011 üzenetére
Pont az ilyen fa*ságok és megkötések miatt nem használom a Miui-t. Szinte a teljes Miui-s dolgot tiltottam hogy valamennyire használható legyen... Na meg hogy még mindig nem tették bele az RDS-t!
. Nekem sokkal jobban bejön a sima android, és a szabadság.
Meg lehet nézni a kamera minőségét, vagy pl. a hangfelvétel minőségét akár rádióból. Pedig azt gondolná a ember hogy saját rendszerén jobb minőséget kap... de nem.
Optimalizálni kéne Miui-n, nem fölös fícsöröket beletenni amitől még kiszámíthatatlanabb lesz a rendszer.
Azért írtam OFFba, mert ez csak egy vélemény, nem vitázni akarok, vagy megsérteni aki boldogan használja a MIUI-t. -
Tsubee
csendes tag
Sziasztok. Remélem valaki segít nekem ebben. Volt nekem global stable 7.5.3 verzióm. Egyik este updaterrel megpróbáltam a telefonra telepíteni de nem ismerte fel. Ezért a fastboot romhoz fordultam. Legelőször felment simán. Aztán mivel nem tudtam hivatalosan nyitni a bootloadert, megpróbáltam manuálisan. Utána nem ment fel mert mindig újra indult. Nem bootolt be. Aztán vissza raktam a 7.5.3-at. Az simán felmegy. De a 6.7.21 global dev. már nem akar, úgy sem hogy mókulás mentesen. Annyit még észre vettem, hogy a 6.7.21 felrakásakor annyit ír ki az elején, hogy "com3 port serial read false" vagy valami ilyesmit, de utána megy tovább a szoftverezés mintha mi sem történt volna. Elinduláskor meg nem bootol be, hanem kb 5 perc után újraindulgat. Érdekes hogy a régebbi simán felmegy a global stable. Kérlek segítsetek.
-
VaJman
csendes tag
sziasztok,
mint sok más kollégával velem is ilyen történt:
készülék érkezik Spemalltól. Kértem Global Stable, jött Global Stable ala Spemall
7.1.9.0.0 LHOCNCL
Mint már Milestone többször is mondta, ez nem az eredeti Global, hanem a Spemall egy módosított fajtája (magyar és más nyelvvel).
Finomság: már első bekapcsoláskor -2%-on ragadva jött az akkumulátor jelzés. Utánaolvasás, frisebb fastboot Rom telepítéssel megoldódik. OK. Mélyvíz rovat lekövetve, 7.1.7.0 HOMICL Global Stable Rom sikeresen elsőre feltéve, de továbbra is -2% az akksi és nem veszi a töltést.
Ráindítom a rom frisstést updater-ből, megtalálja a 7.3.7.0 LHOMIDD Gklobal Stabilt, letölti, de frissíteni már nem tudja, mert ha USB-n van táppal ellátva, és érzékeli az alacsony töltöttséget, nem fogja elindítani a frissítést.
Kérdéseim:
-a Global 7.3.7.0 Stabilnak a fastboot változatát megpróbálhatom a Mélyvíz szerint miflash-el feltölteni? Ha jól gondolom fastbootos flash (unbrick) zárt bootloadernél meg tudja csinálni a romcserét, ha usb-n keresztől kapja az adatot, tápot (ha nem így lenne akkor GS 7.1.9.0.0 ről sem ment volna GS 7.1.7.0-ra)?
- A GS 7.1.7.0 ben is ismert volt az akksi -2%os beragadása? Vagy amikor a mi flash-t ráengedtem, elfelejtettem a teljes törlést beállítani és az akksi bug benne maradt a korábbi romból?A mélyvizes leírás Criminaltól szuper, nagyon köszönöm.
Segítség, vagy ötlet a tapasztalatomból, annak aki így jár: a Flash unbrick zárt bootloader rész alatt amikor megjelenik az Eszközkezelődben az Android Composit ADB Interface és a Xiaomi Composite MDB Interface, jönne az a rész, hogy keresed a QSUSB_BULK eszközt az eszközkezelőben, hogy a gépedről adj neki drivert.
Előfordulhat, hogy ha MiFlash és MiPC Suit feltelepítése után, már nem jön elő a QSUSB_BULK eszköz és a hozzávaló driver telepítése, hanem egyből a COM Portok között már ott a Qualcomm Driveres QDLOADER 9008. Tehát jöhet a MiFlash.
Köszönöm, ha valaki tud a -2%-os akksi bughoz érdemi segítséget. -
blakey
titán
Kint van a Global Dev. 6.8.11, OTA-n is megékezett, kiváncsi vagyok milyen, még várok a felrakással, nehogy megint komoly merülés legyen a vége.
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Feltelepítettem a legutobbi global dev-et és jónak tünik az aku használata , eddig eustock-os volt fent de hozza ugyan azt az akuidöt . Ami vviszont zavar egy kicsit a galériában a miclud-os kis jelzés a képek jobb alsó sarkában persze ha nagyban nézem akkor nincs ott de kicsiben a kis felhö rajz ott van . Ezt gondolom sehogy sem lehet eltüntetni !?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest