Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Lehet hülye kérdést teszek fel most megkértem a bl nyitást még nem jött meg az sms de olvasom hogy lehet több nap ez a nyitás csak egyszeri alklomra szol vagy innentöl kezdve ezzel a koddal bármikor nyithatom ha vissza zár ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! A legujabb Global developer ROM csak elég hamar lemeríti az aksit ! A global stable is ilyen ? Feltöltés után ha ujrainditom akkor birja jol de ha valamit használok rajta atánna olyn mint ha futna a háttérben valami ! Megéri kiprobálni a xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_6.8.11_v8-5.1.zip romot ?
-
memoril
aktív tag
Nekem a legujabb developer global 6.8.11 van fent és az a gondom hogy az aku használatnál olyan érzésem van mintha beragadt volna valami program , ha ujra inditom akkor rendben van de egy idő után ha netezek vagy stb akkor ismét ujra kel inditani . Stable modban van ilyen gond ? Remélem az új stable ami lessz abban már ezeket kíjavítják .
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Tud valaki olyan romot , cm romot amit MIFlas programmal fel lehet flashelni ? Ha van ilyen miui akkor gondolom akár cm-et is meg lehetne igy csinálni és nem kéne bl nyitogatni .
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Feltelepítettem a legutobbi global dev-et és jónak tünik az aku használata , eddig eustock-os volt fent de hozza ugyan azt az akuidöt . Ami vviszont zavar egy kicsit a galériában a miclud-os kis jelzés a képek jobb alsó sarkában persze ha nagyban nézem akkor nincs ott de kicsiben a kis felhö rajz ott van . Ezt gondolom sehogy sem lehet eltüntetni !?
-
memoril
aktív tag
Én még jelenleg az EU Stockos romot használom de olvastam hogy a Global Dev-nél nem jó az aku ídő ! Nálam kevés használattal kb 6 nap a készenlét de tényleg kevés net wifi és beszélés !
-
memoril
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb rom az eustockos vagy a global developer új romja ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Akkor most lehet flashelni a Global developer ROM-ot a MiFlash programmal egyböl a stable kihagyásával ? A mélyvizben azt irja hogy nem lehet de a miui oldalon van fent fashelhető verzió . Most akkor lehet vagy nem ?
-
memoril
aktív tag
válasz
bozarjoska #12349 üzenetére
A mi flash-ben a clean all-ra mentél aztán a flas? Minden kép kell a clean all?
-
memoril
aktív tag
válasz
bozarjoska #12344 üzenetére
Ugyan ugy tetted fel ahogy a mélyvizben le van irva a flasellés ? Csak nem tedted fel elötte a stabilt ? Nekem az eustockos rom van fent , erre akkor a global dev-et egyböl fel lehet flaselni amit a miui oldalrol letöltök ?
-
memoril
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #12333 üzenetére
Azt értem de akkor miért van fent a hivatalos oldalon a global dev flasselhető verzioja is ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Miflassel lehet Global stable megkerülésével egyböl Global developert flasselni ? Müködik igy ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Hol találom a beállításoknál a Deep sleepet ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Mit lehet tenni ha miui 8 global allatt gyorsan merül az aksi , zárt bl allatt ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Mitöl van az hogy ha feltöltöm az aksit akkor elég jol birja egy darabig aztán este kb 90%-rol reggerre 28-ig merül le semmi nincs bekapcsolva este se wifi sw mobil net ? Jelenleg Global developer 6.7.21 (MIUI8) van rajta . Stable után amit MiFlashel tettem fel utána ezt updaterrel . Kellet volna egy hard reset vagy ilyesmi ?
-
memoril
aktív tag
Feltettem most elöször a Developer 6.7.21 romot a mélyviz alapján és tökéletesen müködik és szinte minden Magyar . Nagyon tetszik
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Ha felteszem a Fastboot ROM-ot MiFlash programmal utána ha global developert szeretnék feltenni milyen kiterjesztésűt kell a belső sd-re rakni és updater alkalmazással feltenni ? tgz vagy zip ? A global developertban van valamennyi Magyar nyelv ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! A nova launcher müködik rendesen ezen a készüléken vagy a TSF Launcher 3D Shell ? Csak simán telepítem és kész ?
-
memoril
aktív tag
Szerintetek lessz olyan hivatalos Global stable rom amiben benne lesz a Magyar nyelv és amit lehet flashelni ? Nem szeretnék Bootloader nyitással bajlodni mert ahogy olvasom elég nyügös .
-
memoril
aktív tag
Valahonnan le lehet tölteni azt a romot amit az Eu stock rak rá , amelyik full Magyar ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok a global stable 7.3.7.0 rom mennyire tud Magyarul ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Gombokkal hogy tudok hard resetet csinálni ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Nagy gondom van sikerült a twrpt feltenni és azzal probáltam egy rendszer törlést és az sd-röl feltenni a xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_V7.5.1.0.LHOCNDE_v7-5.1.zip romot majd egy gyorsitó tár törlést ! Azota nem indul el a telefon ha hosszan nyomom a bekapcsolo gombot akkor egy pillanatra jeleni meg mi felirat de a twrp-be sem tudok belépni ! Mi tegyek szerintetek ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Tudja valaki honnan tudom letölteni a drivereket mert hiába van bekapcsolva USB debugging nem telepíti fel . Win 7-m van . Köszi a sagítséget elöre is
-
memoril
aktív tag
Az eustoktol rendelt telefonon MIUI Global 7.2.3.0 Stable rom van rajta ami nyitot Bl az oldal szerint . Ha inenn letöltöm[link] a satbil illetve fejlesztői romot az bezárja a BL-t vagy ezek twrp-vel való ferakással nyitot marad ?
-
memoril
aktív tag
válasz
Milestone2 #10066 üzenetére
Szia ! Az eustoktol érkezik ott azt irják hogy nyitott a bootloader ! De sajnos a TWRP-t csak egy régebbi rommal tudom felrakni az tartalmazza és nekem ugy egyszerübb . Itt is van MiRecovery mint a note 2-nél volt ? Ugyan ugy lehet elöhozni ? Innen letöltött romok visszazárják a bootloadert ?[link]
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most rendeltem egy ilyen telefont és az lenne a kérdésem ha letöltök uj stabil vagy fejlesztői romot azt ugyan azzal a modszerrel fel tudom rakni mint a note 2-nél való leírásnál ? -A letöltött ROM-ot nevezd át update.zip-re,ha lehet még másolás előtt.
-A letöltött ROM-ot másold a telefon gyökerébe ! Igy jó szerintetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest