Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
válasz
Milestone2 #27351 üzenetére
Na igen akkor ezért nem ment, a tiltás új infó, de a telefon szétszed módszer sem ment a szervízben legalábbis azt mondták, úgy meg én nem próbálkoztam, csak mondtam nekik, hogy nézzék meg, megy e.
Köszönöm! Akkor nem béna vagyok csak kevés az infom, edl tiltás kapcsán.
-
DMG
senior tag
válasz
Milestone2 #27339 üzenetére
Köszönöm!
edl-be nem enged be a telefon, úgy rémlik ehhez BL-t kell nyitni, hogy oda be tudjak menni (Jelenleg egy 4X-ről beszélek) vagy rosszul emlékszem? Fastboot-ba bemegy, de onnan nem akar menni a flash.
rég volt már dolgom zárt BL-el ezért vagyok kicsit megzavarodva.
-
DMG
senior tag
Sziasztok!
Egy félig meddig off kérdésem lenne, annó én megkaptam a bootloader nyitáshoz az engedélyt, az accountomra. Ezzel én havi egy BL-t nyithatok kérdés, hog yezt bármilyen xiaomi telefonra használhatom, vagy csak arra a Redmi Note 3-ra amin anno megkértem? Egy 4X-et esetleg tudnék nyitni vele?
Másik kérdés, ha egy telefon tégla, akkor még van esély ezzel BL-t nyitni?
Köszönöm!
-
DMG
senior tag
Üdvözletem!
Egy kérdés, eladnám a telefont, ilyen esetben a Mi Accountomból bármit kell törölni? Nem látom beregisztrálva a készüléket, pedig úgy rémlik, hogy regisztrálva lett, vagy a gyári visszaállítások ezt felülcsapják?
Köszönöm előre is!
-
DMG
senior tag
válasz
DroiDMester #23838 üzenetére
Már bocsásd meg nekem, hogy elvárom egy 170MB-os frissítéstől, hogy ne kelljen neki tiszta telepítés. Ennyi erővel a windows-t minden frissítés után újra kellene húzni.
Egyáltalán hogy jössz te ahhoz hogy itt személyeskedj? Szerintem én sem osztottam be a te idődet, arról nem is beszélve hogy véleményem szerint teljesen kulturáltan megkérdeztem másnál is van-e probléma, nem "ilyen fasziztam" le szerintem senki és rád sem mondtam hogy LUSTA DISZNÓ vagy.
Csak mellékesen megkérdezném ha már úgyis ennyi időd van, mi a f@aszért van egy technikai fórum, ha nem lehet a problémákat megvitatni? Szerintem az első posztba be lehet írni nyugodtan, hogy "Csinálj tiszta telepítést LUSTA DISZNÓ, azt akkor majd jó lesz, mert ez így működik faszán" A forumot meg lehet zárolni, úgyis mindenki csak siránkozni jön ide.
Köszöntem!
Szép estét! Megyek biztosítékot cserélni, mert a kultúrád kiverte.
-
DMG
senior tag
Üdvözlet!
Valaki aki jártasabb ebben, lehet tudni valamit a Nugat frissítésről? Ez a jelenlegi vonal frissítésről frissítésre jobban laggol meg fagy, virtuális billentyűzet nem reagál, lassan ott tartok, hog yelkezdek romolgatni, de nincs hozzá energiám egyelőre, gondoltam megvárom a Nugat-ot aztán ha nincs javulás, akkor jön a termékváltás.
-
DMG
senior tag
Köszönöm a visszajelzéseket, akkor a hiba nem feltétlen az én készülékemben van, amíg nem veri fel a vérnyomásom teljesen addig várom a frissítéseket, ha mégis akkor romolgatok.
-
DMG
senior tag
Üdvözlet!
Tapasztalta még valaki, hogy az új frissítések óta (global dev) borzalmasan be tud lassulni a telefon? Van hogy üzenetet írnék és nem jön fel a billentyűzet, majd egy 15-20 mp után érzékeli az érintést, és ezáltal elkeveredik olyan helyekre, meg rábök olyan dolgokra amikre marhára nem akartam volna. Vagy hogy annyira laggol hogy görgetés helyett azt hiszi ráböktem valamire egy oldalon. Eddig ilyen gondja nem volt, de hogy napi 2x újra kell indítani a telefon az már a hulladék kategória lassan.
Vagy ennyire borzalom az új frissítés, vagy valami vírust kaptam be? Vírusirtót tudtok javasolni, eddig sosem volt rá szükségem mobilon.
Köszönöm!
-
DMG
senior tag
Üdvözletem!
lehet tudni valamit a Global Dev-ről már jó ideje nem jön a heti frissítés dolgoznak valami marhanagyon, vagy csak el lett felejtve a telefon?
-
DMG
senior tag
válasz
Milestone2 #17476 üzenetére
Ezt értem, de szerintem parasztvakítás szempontjából mutatósabb lenne egy olyan hibát beleírni, ami sokaknak probléma.
-Fix fingerprint sensore
Vagy valami. Már persze ha javították, mert arra felfigyel mindenki, hogy hopp végre fog működni.
-
DMG
senior tag
válasz
WhiteWalker #17472 üzenetére
A stabil nem is frissül hetente, nem tudom most hol tart.
Értem én hogy nem teljes update, de a bejelentett hibák egyikét sem láttam eddig a change logokban.
-
DMG
senior tag
válasz
WhiteWalker #17470 üzenetére
Az.
Nem értem ezeknek a téma optimalizálásoknak mi értelme? Ahelyett, hogy a hibákat javítanák. Vagy csak a change log ilyen szegényes, és oltári nagy hibajavítás van mögötte?
-
DMG
senior tag
Most megy fel a 6.9.22.
Ez mekkkkora fícsör:
"Updating MIUI, dont't reboot the device" -
DMG
senior tag
válasz
Milestone2 #16537 üzenetére
Nem rossz meglátás, lenyesek belőle, és meglátjuk. Köszi!
-
DMG
senior tag
válasz
attiati #16480 üzenetére
Ami a fizikai kialakítást illeti:
- A hangszóró a hátlapon van, ami elég tompán tud szólni, mondjuk én megszoktam hogy pofával lefele teszem le.
- A közelség érzékelő szerintem elég suta helyen van, ha ajobb fülemhez emelve beszélek, és egy épicit beszéd közben elemelem eltartom, akkor már belát a fejem mögé, és vissza kapcsolja a kijelzőt. Bal fülön nincs gond.
- Az USB csatlakozó nem középre került, ez annak bosszantó aki autóban használja, ha nem ilyen kétoldalról csíptetős tartód van akkor általában minden tartónak középen van a töltőkábel helye, ezt az USB csatit meg a talpak kitakarják.
- A Jack dugóba nem tudok dugni vak dugót a por ellen, mert egy fizikai relé szerű nem tudom mi van benne, ami ha bele dugod a műanyag vakdugót, akkor azt hiszi bedugtad a fülest.
Szoftveres érdekesség (MIUI), a bugokat nem sorolnám ide, azok javulnak majd gondolom, meg ha nem tetszik a ROM, akkor mehet rá CM vagy akármi más, ezt csak érdekességképpen említem.
- Van benne egy fasza funkció, ami ha a közelség érzékelő takarva van, nem engedi feloldani a telefont, ami arra lenne hivatott, hogy ha telefon után leteszik a telefont, akkor se kapcsoljon be a füleden a képernyő, ami itt nem mindig működik, de ha fittness tokban van akkor az azon lévő fólia miatt nem lehet használni, csak ha kivágod a közelségérzékelőnek a rést rajta.
-
DMG
senior tag
A note 4 már kint van, szóval a Xiaomi modellfrissítési gyakoriságát alapul véve hamarosan itt a Pro, igaz, ha a xiaomi modellfrissítési gyakoriságát vesszük alapul akkor lassan itt a Note 10 pro is.
#Milestone2
Erről lemaradtam, kár, mert SnapDragon párti vagyok, akkor inkább a Note 3 Pro, bár a Note 4 fizikai felépítése, elrendezése nekem jobban bejön. -
DMG
senior tag
válasz
Kolondrum #16374 üzenetére
Nekem is ezt csinálja az olvasó, rohadt idegesítő, mert legalább eddig max nem volt jó neki a mint, és brümmögött, most meg odateszed az ujjad és semmi, aztán kiderül, hogy feloldott, csak a képernyőt lusta volt bekapcsolni. Üzemidő meg 6.9.9 és 6.9.15 váltással talán javult valamit, de ma jóval kevesebbet is nyúztam GPU igényesen.
-
DMG
senior tag
válasz
Criminal017 #16400 üzenetére
Köszi, na ezeket pont nem néztem, mert kb ezek annyira minimálisan vannak jelen a rendszer életében, eszembe sem jutott hogy ezekre terjed ki, de mondjuk egy háttérben futó alkalmazás lista, áttetsző felúszása inkább, ami okozhat gpu terhelést. Igazából a következtetést levontam, semmire nem jó.
Csak felmerült itt, hogy hogy lehet a gyári romon gyorsan alkalmazás között váltani, gondoltam workaround, ha az animot az ember kikapcsolja, mert az előző alkalmazás amúgy mindig középen jelenik meg, így anim nélkül két gyors katt (touch), egy a váltó gombra egy meg a képernyőre, na de ezt pont nem kapcsolja ki.
-
DMG
senior tag
válasz
Criminal017 #16395 üzenetére
Melyik képre?
-
DMG
senior tag
Egy hülye kérdés, a "rendszeranimációk" amik kikapcsolhatók, azok mégis mik? Mert én a próba kedvéért kikapcsoltam, és nem változott semmi, ugyan úgy úsznak zsugorodnak meg tágulnak az ikonok ahogy eddig.
-
DMG
senior tag
válasz
Criminal017 #16097 üzenetére
Ezt nem értem, miért nem lehet flash-elni a dev romokat? MiFlash-el? Én simám flasheltem tegnap is.
-
DMG
senior tag
Na a hecc kedvéért csinálok egy MiFlash full wipe-os telepítést, mert miért ne.
Aztán várom a heti frissítéseket és ülök nyugton a seggemen.
Se root, se TWRP, se custom kernel. Akku idő amúgy mintha jobb lenne, de majd egy ilyen tényleges full wipe után kiderül. lehet tényleg én kezdtem kicsit intenzívebben használni, mint eddig.
-
DMG
senior tag
Így néz ki most.
-
DMG
senior tag
válasz
gusthy #15679 üzenetére
Hát ezt a cserét akarnám elkerülni. Meg ha egy pár hónapos telefonnál ez már gond, akkor xiaomi nálam le is szerepelt, akkor cserélgesse a franc. Most rendeltem a Nexus 4-hez power gombot, ha az megjön akkor lehet csere készülék birtokában beadom a szervizbe, ha már garis (elvileg)
Puremobile-al szervíz tapasztalat valakinek?
-
DMG
senior tag
válasz
Trianta #15677 üzenetére
Eddig ez engem elkerült.
Az üzemidőm viszont még mindig ótvar, kezdem azt hinni, hogy én használom mostanában ennyire agyon.
De akkor is lemerül fél nap alatt ha 6 órás a képernyő időm, meg akkor is he 2 órás.
Google aszinsztensre is gyanakszom, és nem értem, hogy a Google Play miért akar gps koordinátát.
-
DMG
senior tag
válasz
blakey #15478 üzenetére
Nálam pl (reset után is) csinál olyat, hogy rányúlok az ujjlenyomat-olvasóra, nem történik látszólag semmi, de ha közvetlen ez után nyomok egy ébresztést a power gombbal, akkor már nyitva van a telefon, mert az ujjlenyomat-olvasó feloldotta, csak a képernyőt nem kapcsolta be.
-
DMG
senior tag
A tudorokhoz egy kérdés.
A factory reset elég nekem full wipe-nak, vagy egy komplett storage format is kellene? Mi a best practice?
Köszi!
-
DMG
senior tag
válasz
belavagyokbp #15456 üzenetére
Nekem TWRP-ben felment szépen. full wipe-ot még nem csináltam.
-
DMG
senior tag
TWRP-vel upgrade-eltem, fel is ment szépen, majd újra indulás után közölte, hogy a "frissítés nem sikerült" De a verzió most 6.9.9, ezt csinálta legutóbb is, valaki ezt már tapasztalta?
-
DMG
senior tag
válasz
Milestone2 #15294 üzenetére
-
DMG
senior tag
Arra gondoltam, csak le kéne cserélni a telefont B20 képesre, valaki tud megbízható forrást?
-
DMG
senior tag
válasz
WhiteWalker #15032 üzenetére
Gyanítom valami engedély nyúgöm van, mert eddig ment, a factory reset óta nem megy.
-
DMG
senior tag
-
DMG
senior tag
Az az MM ami "kiszivárgott" az most a hivatalos MM, amit csak szűk réteg tesztel, és ugyan úgy jönnek rá frissítések, és ezt fogják majd publikálni, vagy az most hogy van?
-
DMG
senior tag
Valaki aki hozzá értő, elmagyarázná nekem, hogy ez a micloud-os mentés hogy üzemel?
Rábökök a mentésre, pörög a fánk de fél óráig semmi (gyakorlatilag alig van valami a telefonon képeket legyalultam, egy két alkalmazástól eltekintve gyári appok vannak fent (global dev)
A szinkron le megy hamar, de ha a mentésre bökök, akkor semmi, aztán ha fél óra múlva megunom, vagy bejön egy hívás, akkor ha vissza megyek és megnézem a mentések kezelésénél, akkor ott azt jelzi, hogy "Mentés..." Itt most akkor beragadt valami, vagy ez tényleg ennyire lassú?
Másik kérdés, hogy ha végre megvan a mentés, és egy full wipe után innen állok vissza, akkor olyan rendszer beállítást nem tud vissza hozni ami a wipe-ot gyakorlatilag feleslegessé teszi? (Csak, hogy érthető legyen, az aku idő drasztikus csökkenése miatt wipe-olnék (factory reset és a többi) ha ezek után visszatöltöm, nem fog megint meghülyülni az akku, már ha ez a baja a rendszernek egyáltalán?)
Nagyon köszönöm!
-
DMG
senior tag
A MiPCSuite nem csatlakozik a telefonomhoz, közli, hogy frissítsem az telefont. A legfrissebb DEV van rajta, hova frissítsem?
-
DMG
senior tag
Egy kérdés, a global dev-ben valahogy ki lehet teljesen gyomlálni az automatikus hibajavítást gépelésnél? Olyan baromságokat tud beleírni az üzenetekbe, hogy sírok, és nagy kapkodásban nem mindig tudom felülbírálni.
-
DMG
senior tag
Hát, reggel levettem töltőről úgy 7:00-kor navit direkt nem használtam befelé, mire beértem most 89%
Legutóbb arra jöttem rá hogy a google fitnesz, folyamatosan monitoroz mindent, akkor is méri mennyit bringázok meg futok, ha amúgy elindítani nem indítom el, ami tök hasznos, de folyamatosan meríti a telefont, most leszedtem, de ugyan az. Viszont a google play szolgáltatás folyton megjelenik a statuszbarban hogy GPS-t keres, mi f@sznak?
Megvárom a 6.0-át és csinálok egy full wipe-ot aztán meglátjuk javul-e az akku időm, ha nem akkor jöhet a CM vagy akármi.
-
DMG
senior tag
Gondoltam kipróbálom a "második asztal"-t, most törölném, és kér egy jelszót, az mi? Én nem adtam meg jelszót. Minek a jelszava kell ide?
-
DMG
senior tag
válasz
alkatraz3000 #14057 üzenetére
Nem, majd pénteken
-
DMG
senior tag
válasz
Milestone2 #14046 üzenetére
中國的陀螺無能為力,因為在匈牙利的語言中沒有系統
-
DMG
senior tag
válasz
Milestone2 #14043 üzenetére
Ok, írtam én is, gondolom elég ennyi. Vagy írjak hosszú elemzést az eladási adatokról?
-
-
DMG
senior tag
Csak egy kérdés, van itt bárki olyan akinek a dual app úgy működik ahogy azt a xiaomi megálmodta?
-
DMG
senior tag
-
DMG
senior tag
válasz
Phantom123 #13953 üzenetére
Akár már most is várhatod.
Az más kérdés hogy mikorra várható.
-
DMG
senior tag
válasz
alkatraz3000 #13941 üzenetére
facebook-nál nem lehet hogy épp frissítést telepített? Akkor szokta kiírni indításnál, hogy ilyen alkalmazás nincs telepítve.
-
DMG
senior tag
válasz
zeno79 #13481 üzenetére
Csak egy kis adalék, igaz nem Xiaomi.
Én most OnePlus One-on futottam bele abba, hogy hiába ment fel a TWRP a telefonra kompatibilis hivatalos CM nem volt hajlandó felmenni rá, mert közölte, hogy nem kompatibilis. (mókolt rom volt rajta) fel kellett rakjam rá a saját OxigenOS-ét a gyári recoveryvel, utána ment fel rá a TWRP és ment a CM telepítés.
-
DMG
senior tag
válasz
Devil Gelo #13461 üzenetére
Attól mert nincs téglásítva a telefon attól még a flash zárt BL-nél pont neked való szerintem.
EDIT: Bocs én épp egy OnePlus One-t bütykölök, és ott más, ezért nem vagyok már benne tutibiztos, de átpörgettem a mélyvizet, én a flsah(unbrick) zárt BL mellett fejezet szerint jártam el anno.
-
DMG
senior tag
válasz
Devil Gelo #13457 üzenetére
De neked most nem recovery-ből telepíthető rom kéne hanem fastboot rom. ha jól tudom az húzható fel zárt bl mellett.
ADB látja az eszközt? fastboot mode-ba be tudod rakni? (nem a recovery-be)
-
DMG
senior tag
válasz
Devil Gelo #13449 üzenetére
Hogy érted hogy nincs Updater alkalmazásod? a telefonon belül nincs? Ha bemész "a telefonról" menüpont alá, ott sincs frissítés?
-
DMG
senior tag
kérdés, most gyári dev van fent, radon kernellel és twrp-vel, erre fog jönni automatikusan az update, vagy majd mókolnom kell?
-
DMG
senior tag
Még egy kérdés.
A hivatalos dev rom mellé én simán fel rakhatok egy radon 2.1-es kernelt? TWRP feltelepítése után az OTA már nem fog menni, ha jól sejtem, vagy igen, csak vissza rakja a saját recovery-t?
Elvileg nyitott a bootloaderem, ha lekérdezem is azt írja de recovery modban továbbra is csak a telefon képe mutatkozik semmi recovery, ez normális?
-
-
DMG
senior tag
válasz
Milestone2 #13029 üzenetére
Ezzel csak az a bajom, hogy mikor feltettem a Devet, akkor megvolt, minden OTA után meg semmi kedvem újra belakni a telefont, de majd betervezem. Viszont ha minden OTA után wipe-olni kell, akkor ennyi erővel főzött romot is tehetnék rá minden héten valami mást, és ez így elég bosszantó. Na majd leköltözöm róla, és wipe-olok egyet.
EDIT: Egy újraindítás után az akku idő "összeszedte magát", a borzalmas 3 óra helyett, most kevésbé borzalmas 14 órát ír. De a wipe-ot azért megcsinálom, mert ez még mindig karcsú.
-
DMG
senior tag
Hát ez egyre sz@rabb, már bocsánat.
Most ment fel az új release, laggol a menu görgetésnél is a telefon, nyögvenyelősen reagál az érintésre, és 91%-on szerinte 3 óra van hátra az akkuból. De a színes beállítások menü ikonok azok fontos fícsörök...
-
DMG
senior tag
Egy kis segítség kellene, azzal mit lehet kezdeni, hogy a viberen többek között csak akkor kapom meg az üzeneteket, ha elindítom az alkalmazást?
Most jött meg OTA-n az új DEV romom, kíváncsi vagyok, de az akkura nem ír semmi "javítást".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest