Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
Engem az érdekelne, hogy a fogyasztásban a SD650-nel szerelt Pro hogy változik? Jobban gazdálkodik a kajával vajon?
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
DMG
senior tag
Ezt igazából én még mindig nem értem, ha lehet nyitott bootloder mellett is romolgatni, akkor mi a probléma pontosan a zárt bootloaderrel? Nekem OTA Nexuson sem ment soha, még a gyári sem, mert lusta voltam visszazárni, meg az eredeti recovery-t visszarakni, hogy az OTA ne fusson hibára, ha kellett frissíteni akkor megcsináltam kézzel.
-
DMG
senior tag
válasz Milestone2 #156 üzenetére
Nem mondanám, hogy értek telefonul, eddig java részt csak nexussal bajlódtam, az meg könnyű eset, mert gyakorlatilag arra van hogy szénné lehesenn hackelni, Igaz szórakoztam régi Samu-val is meg ZTE Blade-e, de az már rég volt, Nexus mellett elkényelmesedik az ember, de de akkor túl nagy pánik nincs, azért megvárom míg páran vesznek SD650-el és lesz tapasztalat.
-
DMG
senior tag
válasz hakydakillah #251 üzenetére
Melyik játékra nem elég egy 650-es Snapi? A Nexus 4-el is eljátszok simán.
Akkuidő egyébként hogy alakul a SD650-el?
-
DMG
senior tag
válasz hakydakillah #255 üzenetére
Köszi!
Egy kérdés, azt néztem hogy a 2/16 olcsóbb belőle mint a 3/32 az X10-ből, SD-vel ez már bővíthető tényleg? 2 GB elégnek bizonyul?
Itthon akarnám megvenni, és jó lenne 100.000 alatt megúszni az új telót, és komoly matek folyik a zagyban.
-
DMG
senior tag
Én már finoman céloztam nekik, hogy Ez nem az a Pro, de leszarják, a Pro-ra azt mondták március vége, kíváncsi leszek, azt hogy fogják hívni.
Milestone2: Köszi, engem a SIM2 annyira nem érint, csak egy kártyát használok. Akku idő tetszetős.
-
DMG
senior tag
válasz acumen880711 #270 üzenetére
Én nagyon remélem hogy 100.000 alá beesik, különben sajnos nekem nem lesz opció. PureMobile-nál várom, mert lehet rá biztosítást kötni, de ők még nem tudták megmondani. talán március. Én addig várok, aztán meglátjuk.
-
DMG
senior tag
válasz hakydakillah #276 üzenetére
Csak a szememet nem szúrta ki. Köszi.
Ez alapján az ár alapján még akár simán belefér itthon a 100.000 alá.
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
válasz hakydakillah #285 üzenetére
Itt van a kutya elásva.
-
DMG
senior tag
A futároknak azért esik ez nehezére, mert saját telefonrol nem hajlandóak egy fillért sem fizetni azért, hogy téged értesítsenek, én nagy nehezen kiderítettem egyszer az egyik számát, és szoltam neki, hogy csörögjön rám, majd vissza hívom. Nem DpD volt, de gondolom ott sem kapnak céges telefont.
Egyéb kérdés. a Google-el mennyire tud együtt működni a telefon a gyári rommal? Google Aszisztens működik rendesen? Mert eddig csak azért nem használtam mert zabálta az akkut, de ha ilyen jó az akku idő, akkor hasznos lenne végre kihasználni az android minden funkcióját.
-
DMG
senior tag
válasz Criminal017 #486 üzenetére
Egyébként szerintem az hogy van e rá magyar rom az minden nap aktuális kérdés, mert valamikor csak meg jelenik.
-
DMG
senior tag
Egy kis adalék. Xiaomi shop kicserélte a megnevezést Redmi Note 3-ra.
-
-
DMG
senior tag
válasz Milestone2 #521 üzenetére
Nem rossz, ők hogy állnak bootloaderrel?
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
válasz GoldhandRent #531 üzenetére
Nem inkább egy "Miért mindegy.." monológot akartál írni?
-
DMG
senior tag
válasz Milestone2 #538 üzenetére
Viszont ezzel a 10 maggal nem gondolnám, hogy akkuidő bajnok lesz.
-
DMG
senior tag
Nekem a minimum elvárásom egy telefontól akku időben, hogy ne kellejen kompromisszumokat kötnöm azért, hogy töltés nélkül kihúzza nap végéig, este úgy is töltőre rakom.
Folyamatos 4G/3G be lehessen kapcsolva. GPS Wifi BT folyamatosan be lehessen kapcsolva. BT kapcsolat folyamatos MI Band-el. Ha elmegyek A-ból B-be a navi ne kapja le az akkut. (nyílván nem 300 km-es távokra, arra van autós töltő És hogy a inteligens szolgáltatások folyamatosan hallgatózhassanak, mint a Google asszisztens. Ha ez belefér a napba, akkor ok. Ha e mellé játék is belefér egy két óra, töltés nélkül akkor az hab a tortán. szerintem ez nem olyan nagy elvárás ma egy okos telefontól, különben minden a sok okos funkció.
-
-
DMG
senior tag
válasz Graphics #564 üzenetére
Ez jó hír, a 3G-m az zabálja még a power bankot is.
Na de a lényeg nem is itt van, hanem hogy ne kelljen kb 18 óráig kompromisszumokat kötni egy napi használat során. ha ezt az X10-es is tudja hozni, akkor a Pro verzió már csak plusz luxus nekem.
-
DMG
senior tag
Na xiaomishop.hu vérszemet kapott. Beszüntette az akciót, 95.000 a sima Note 3. No comment.
-
DMG
senior tag
Csatlakozom, meglepődtem, eddig egy ilyen gyártóval/forgalmazóval találkoztam itt a fórumon, de az inkább az ellenkezőjét művelte, fenyegetőzött, hogy azok akik itt nyíltan beszélnek arról, hogyan hackelik rommá a navijukat, azoknak alapból törlik a garanciát. Szóval le a kalappal.
-
DMG
senior tag
Ez a sok szarakodás itt a Spemall-al, na ennyit nekem megér az a +10-15 ezer ha végre itthonról kényelmesen meg tudom rendelni.
-
DMG
senior tag
válasz Milestone2 #764 üzenetére
Sajna nekem is, pedig nem lenne rossz. Marad a Note 3 Pro.
-
DMG
senior tag
Ezt azért gondold át még egyszer. Az pont olyan mint lenézni valakit azért mert rommá tört autóval közlekedik, mondván, milyen igénytelen már, hogy nem csináltatja meg, azt lehet hogy pont az előző sarkon rohant bele egy barom. Balesetek márpedig vannak, akár tetszik akár nem, örülj neki, ha veled ez még nem fordult elő. Teszem azt én a Nexus 4-emre vigyáztam mint a szemem fényére.Gyári típushiba miatt a hátulja mégis megrepedt spontán, volt egy kis feszkó az üvegben. Azóta cseréltettem, de amíg törött hátlappal jártam addig igénytelen lettem volna? Nem gondolnám.
-
DMG
senior tag
válasz Milestone2 #866 üzenetére
Légy oly kedves és egy Note 3 Pro topicban ne kezd azzal a posztot, hogy "Na skacok! Jó hír és talán az európai nyitás jele" mert még azt hiszik/hiszem, hogy végre kinyitják a bootloadert, vagy hogy hivatalos magyar nyelv kerül a romba, hacsak a poszt valóban nem ezzel folytatódik, vagy hasonló RN3P hírrel.
-
DMG
senior tag
válasz Criminal017 #873 üzenetére
Én is, de úgy látom nem jött át, mindegy néha mellé lő az ember, van ilyen.
-
DMG
senior tag
válasz Criminal017 #902 üzenetére
Ez nagyon köszi!
Már csak egy telefon kéne hozzá, most már ideérhetne a "hazai forgalmazókhoz".
-
DMG
senior tag
Puremobile-nál már rendelhető a Pro:
-
DMG
senior tag
Valahol itt olvastam, hogy valaki ajánlott jó minőségű üvegfóliát, de nem találom, ki tudtok segíteni?
-
DMG
senior tag
Egy kérdés. Ha egy sim-et akarok használni benne, az számít hogy melyik foglalatban? SD-t most nem tervezek tenni bele, és jelenleg Micro sim-em van, ha jól tudom akkor SIM1 a nano SIM2 a Micro/SD
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
Na én maradok a "hazai piacon" megrendeltem a PureMobile-tól, remélem hónap közepére megérkezik hozzájuk.
-
DMG
senior tag
"Köszönjük a megrendelését!
A telefon várható érkezése: 2016.03.11."
Addig lehet hibernálom magam. Mint Cartman.
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy az én használati szokásaim mellett mennyit bír, nekem a Nexus 4-em a nap végére éri el a 1:30 órás SoT-ot, és akkor kikapcsol, mert lemerül. Jó most elkezdtem játszani a Mobile Strike-al ami zabálja az akkut, így már délután tölteni kell.
-
DMG
senior tag
válasz tibcsi0407 #1089 üzenetére
Úgy tudom a szoftveres támogatottság is szegényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok