Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#25010) kulu22 válasza (ex)Cat (#25006) üzenetére


kulu22
aktív tag

Számomra fontos, hogy a Connect-be menjen minden adat (és nem valami konverziós program exportálja az AW adatait mint pl. a RunGap), a Venu-t tehát ezért van napi használatban, és azért is szeretem, mert szerintem diszkréten szép és kerek a formája mint egy "rendes" órának :) Mindemellett egy helyen látom a Garmin appban, hogy alapvetően mennyit mozogtam.
Ahogy írtam is, ha kifejezetten sportolok (kerékpár, futás, kondi, túra stb.), akkor egy nagyobb Garmint (Enduro 2) használok ami nagyon jól bírja akkuval még akkor is, ha közben folyamatosan megy a GPS (és még zenét is hallgatok mondjuk), cserébe szerintem ez általános használatra nagyon bumszli.
Az S7 alapvetően három okból van meg, az egyik, hogy szerintem az alvást (borzasztóan rossz alvó vagyok) ez monitorozza a legjobban, így éjszakára szinte mindig felveszem, a másik, hogy az ApplePay még mindig a többi előtt van (Garminét is használom,), harmadsorban és talán ez a legnyomósabb ok, hogy ebben van eSIM. Ha leugrom a boltba, vagy csak levegőzöm gyorsan egyet, elég ha rajtam van az AW és nem húzza a rövidnadrág zsebét a telefon nyáron. Szeretem, hogy tudom használni üzenetküldésre és email írásra és egy csomó más dologra is telefon nélkül, de ez a négyszögletes forma nem az én világom.
Futottam egy kört a Samsung vonalon is, de az nagyon nem jött be.
Ha esetleg a Garmin kijön egy eSIM-es verzióval, fontolóra veszem majd a váltást, szerintem jobb egy platformfüggetlen óra és ebben a Garmin nagyon jó, bár ugye pont ez a hiányossága is: sehová sincs igazán integrálva, leginkább sportóra marad.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.