Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#25801) balinlin válasza waccamár (#25799) üzenetére


balinlin
senior tag

Teljesen jogos amit írsz, szerencsére nem sokan járnak így, ami téged nyilván nem boldogít. Én napi szinten megyek vízbe vele, szerencsére bírja.
Köszönjük, hogy megosztod a fejleményeket is. Ha nem úgy intézik, ahogy elvárható, akkor meg gondolom egy váltás esetén, hogy mit is vegyek...
Nem vagyok jogász, de szerintem az ártatlanság vélelme kicsit más, de a lényeg átjött :).

(#25802) Semin válasza waccamár (#25799) üzenetére


Semin
senior tag

Az én véleményem, hogy presztízs miatt kicserélik. Hol vetted pontosan?
A békéltető testületet meg a fogyasztóvédelmet hagyjuk, mert inkompetens banda. Semmire nem mész az ajánlásukkal amit a cég irányába megfogalmaznak.
Nincsen jogkörük semmire.

[ Szerkesztve ]

(#25803) waccamár


waccamár
senior tag

-Solt- - Köszi, így legyen :)

balinlin - Én sem hallottam még csak elvétve beázott óráról, az ismerősi köröm mind hordja vízbe, tengerbe, stb. Én sem vagyok jogász, szerintem sem pontosan ez az ártatlanság vélelme, de ezek szerint értetted hogy értem :)

Semin - MM-ben. Szombaton iStyle-ba vittem vissza, mint hivatalos szerviz, mivel ők voltak nyitva. Ők konkrétan be sem vették, mert szerintük vízkárt nem fedez a garancia. Szerintem totál nonszensz, hogy még csak meg sem vizsgálták. Itt írtam a vásárlók könyvébe, hogy nyoma legyen ennek. MM-be vittem vissza utána, de ők is iStyle-ba küldik. Itt először az Ügyfélszolgálat kicsit hülyéneknézős mosollyal elküldött az "okospultba", mert szerintük szoftveres hiba :D Persze az okospultnál sem lettem okosabb, mondták, hogy szerviz. Vissza az ügyfélszolgálathoz, kitöltöm a papírt, odaaadom az órát az eredeti dobozában... Hopp, a töltő hol van? Mondom azt nem hoztam, miért? Mert töltő nélkül ők beveszik, de tutibiztos, hogy vissza fogja küldeni a szerviz -.-

Hétfőn bevittem a vácin az almáriumba, velük már volt pozitív tapasztalatom. Ők szó nélkül bevették csak az órát - jelenleg várom, hogy mi lesz.

Azért azzal mindenképp továbbmegyek, hogy az istyle konkrétan elhajtott. Amikor kérdeztem az eladót, hogy akkor ő mit tenne a helyemben, ha egy 2 hónapos óra beázik azt mondta, hogy kidobná és venne újat. Örülök, hogy ilyen jól keresnek ott a srácok. Mivel totál felb-szott ez a hozzáállás és szerintem jogtalan is, így ezt az esetet mindenképpen jelezni fogom valami hivatalos fórumon és az Apple supporttal is megosztom. Ahogy kijöttem konkrétan azon gondolkodtam, hogy eladom az összes apple cuccomat ha tényleg ennyire számíthatok.

A békéltető testülettel már volt dolgom: egy baba légzésfigyelő kezdett el fals riasztásokat adni. Bevizsgáltatta forgalmazó a gyártóval, a gyártó persze azzal küldte vissza, hogy semmi baja. Kértem bevizsgálást harmadik féltől (ehhez fogyasztóként jogom van), ezt megtagadták. Vásárlók könyve, Békéltető testület. Kiírták a tárgyalást. Írtam a forgalmazónak, hogy ha visszafizetik a termék árát (ami az eredeti célom lett volna), akkor elállok az egésztől. Írták hogy ok, a békéltető testületnek konkrétan azt írták, hogy "aránytalan többletköltséget jelentene nekik a procedúra, így megegyeztek velem". Szóval ebben az esetben a célomat elértem.

Szerk.: az istyle után a MM-nál és almáriumnál már nem mondtam, hogy strandon ment tönkre - mivel szerintem totál lényegtelen, ők a szerviz, állapítsák meg ők, hogy mi baja lett.

[ Szerkesztve ]

(#25804) lmno válasza waccamár (#25803) üzenetére


lmno
őstag

A Care Centerrel eddig viszonlyag jó tapasztalataim vannak, az is hivatalos szerviz. Az iStyle-ról hallottam már én is 1-2 fura dolgot, ott max venni kell Apple cuccot ha jó áron van, aztán nem oda kell vinni ha gond van vele :)

(#25805) Parson válasza waccamár (#25803) üzenetére


Parson
addikt

1-2 hülye ember miatt nem kell leirni egy komplett termékpaletta minöségét és magadat büntetni azzal, hogy felhagysz a használatukkal - ne magadat büntesd, hanem a hülyéket. Én addig járnék a nyakukra és olyan igazolásokat hoznék, csakazértis, hogy a végén belássák hogy én vagyok a vevö és én hozom nekik a pénzt, úgyhogy lesznek szivesek foglalkozni velem, vagy fejlemény lesz. Nyugaton élve ez nagyon megy. Persze minden csak addig, amig jogosak az érvek. Persze lehet, hogy otthon túl gazdagok ehhez a felfogáshoz az emberek.

[ Szerkesztve ]

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

(#25806) waccamár válasza Parson (#25805) üzenetére


waccamár
senior tag

Persze, igazad van. Ez inkább csak a felindulásból jött gondolat volt. Továbbra is bízom abban, hogy pozitívan zárul a téma. Nem vagyok az a fajta, aki hagyja magát :)

(#25807) chatran


chatran
őstag

Megrendeltem a tavaly az Ultra-hoz bemutatott szíjak koppintásait, Ali choice-ból. 1,75 volt darabja, az óceánból és a lyukacsosból 2 db került ennyibe.
Az ocean egész jó minőség, a bújtató viszont fix, nem átrakható, mint az eredetin.
A Trail szíj is fain, ez jött be talán a legjobban, hasonlít a sport szíjhoz, amit már kb egy éve hordok. Valószínűleg le is váltom majd erre napi használatban. Ez alatt sem izzad be a csuklóm.
Az Alpine szíj érdekes, annyira nem jött ez be. Elég kicsi a kezemre, nehéz le és felvenni. A bújtatók jól működnek, de valszeg nagyon hamar el kezdenek koszolódni, mivel fehérek.
A két lyukacsos szíj meg a szokásos, annyira nem prémium szilikonból vannak mint az eredeti, de teljesen vállalhatók, nincs rajtuk durva sorja vagy egyéb kellemetlen.
Az összes szíj csatlakozója, ahol az órához kapcsolódik tökéletes, nincsenek hézagok, mint pl a tavaly rendelt sportszíj koppintáson.

Az eredetiekhez sajna nem volt szerencsém, ezért összehasonlítani sajna nem tudom.

Érdemes pörgetni a choice-ot, mert sok olyan van, aminél 2db kerül 2 dollárba. Ez esetben viszont fix színek vannak, nincs olyan sok lehetőség, mint mikor csak egy van.

A choice általában 3 hét alatt itt szokott lenni, most sokat dekkolt a vámon, 5 hét alatt ért ide.

[ Szerkesztve ]

(#25808) Rage47


Rage47
veterán

Rendeltem egy ilyet.
Eternico Airy Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm - Thunder Blue and Blue edge

970 Ft-ot megért, de messze van nagyon a gyáritól :D Egynek oké, legalább nem kellett 2 hónapot várni rá.

(#25809) H0r1 válasza waccamár (#25803) üzenetére


H0r1
tag

Volt hosszu ideig egy S3 AW-om. Elkezdett az akku rosszalkodni, magánszemély vásárlás volt, 23. hónapban leadtam, cserélték teljesen újra. Majd megint rossz volt, fél éven belül visszavittem, azt mondták lejárt a gari. Tájékoztattam őket a PTK megfelelő paragrafusáról, és eszükbe jutott, hogy ja tényleg, kaptam megint újat. Aztán még ezt kétszer játszottam el, ugyan azt lehivatkoztam, hogy fődarab csere esetén a garancia újraindul.

Amikor beírtam a harmadik email végére, hogy srácok nice try, de légyszi az emailem írjátok fel, hogy elkerüljük az időrablást legközelebb, nem reagáltak :)

(#25810) Parson válasza H0r1 (#25809) üzenetére


Parson
addikt

Ez egy gyönyörü példa volt, és erre is igaz a régi vicc az egyik Gálvölgyi show-ból: Ha nem tudod mi a különbség a krumpli és a zsiráf között, akkor ne menj ki a piacra, mert k-ra átb***nak. Szóval tudni kell odalépni és elmondani hogy mi a szitu, különben te jársz pórul, és ezt az eladók nagyon is jól tudják és ki is használják sokszor! Tisztelet a kivételnek.

[ Szerkesztve ]

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

(#25811) Adee_91 válasza chatran (#25807) üzenetére


Adee_91
aktív tag

Nekem is van utángyártott ocean band-em,és szerintem az a bújtató nem fix,csak nem olyan flottul lehet leszedni,mint a gyárit.
Gyakorlatilag a szíjat kell lehúzni a fémről először egyik majd a másik felén.

(#25812) Sn00k


Sn00k
veterán

Ezt az ideje felállni ezt hol a franca lehet kikapcsolni ? Az óra alkalmazásai között még az egészség beállítás alatt sem találok ilyet.

3njoy the Lif3

(#25813) Rage47 válasza Sn00k (#25812) üzenetére


Rage47
veterán

(#25814) Sn00k válasza Rage47 (#25813) üzenetére


Sn00k
veterán

meg van. köszi :K

3njoy the Lif3

(#25815) PACSA75 válasza Rage47 (#25808) üzenetére


PACSA75
őstag

Én mostanában a Shein ről rendelek cuccokat. Hasonló árak vannak mint Allin, de 1-2 hét alatt megérkezik a termék.

(#25816) bigrob válasza PACSA75 (#25815) üzenetére


bigrob
őstag

Alin is csak ki kell választani a 15 napos hirdetéseket 10usd fölött.
Bár most amiket használok szíjak Sheinesek, fonott sokkal jobb minőségű mint az alis.

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#25817) esbii22 válasza bigrob (#25816) üzenetére


esbii22
őstag

Sheinről rendeltem már én is. Szövetszíjat vettem, meglepően tartós, még mosás után is. Fél éve használom, azóta van már még egy fekete illetve egy sötét zöld, de azokat még sosem használtam.

iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.

(#25818) tsabeekaa válasza PACSA75 (#25815) üzenetére


tsabeekaa
aktív tag

Szia,

Itt hogy van az áfa?

(#25819) PACSA75 válasza tsabeekaa (#25818) üzenetére


PACSA75
őstag

Benne van az árban. Legalábbis, amikor innen vásárolok, nem szokott jönni meglepi email, hogy fizessek be az áfát vagy vámot.

(#25820) Leonardo91


Leonardo91
senior tag

Sziasztok
Mostanában olyat kezdett csinálni az Ultrám , hogy hívás inditásnál nem jelzi a másodperceket csak kb olyan 15 mp től
Addig meg halóznak a másik oldalon. Ezek szerint a hívás felépült csak valamiért nem számolja és nem kapcsol a mikrofon se mert engem addig ugye nem hallanak és ugyan ezt fordítva ha hívnak és felveszem. Már amikor kicsörög az óra....merthogy, 4G-n se jelez ha hívnak, mintha ki lennék kapcsolva. (A telefonhoz nem csatlakozik de az bevan kapcsolva.)
Honapokig működött mostanában csinálja csak. Kéne egy gyári visszaállítás mostmár vagy ez szolgáltató miatt lehet?

| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Watch 6 Classic 47 LTE | Galaxy Tab S8 Ultra |

(#25821) waccamár válasza waccamár (#25785) üzenetére


waccamár
senior tag

Update: kicserélték az órát.

(#25822) tuzpenge válasza waccamár (#25821) üzenetére


tuzpenge
őstag

Na, minden jó ha a vége jó.....És mondtak valamit???

ˣ

(#25823) waccamár válasza tuzpenge (#25822) üzenetére


waccamár
senior tag

Nem, csak kaptam egy uj orat. Kerdeztem, hogy mi volt, azt mondtak ok sem tudjak ilyenkor, kikuldik regionalis szervizbe, ahol dontenek rola, de nem kapnak infot a hibarol.

Egyebkent erdekes dolgot figyeltem meg: a crown erzesre teljesen mashogy kattan, mint az elozo oran, sokkal hatarozottabb, erosebb. Arra gondoltam, hogy azzal lehetett valami hiba, ott azhatott be.

(#25824) chatran válasza waccamár (#25823) üzenetére


chatran
őstag

A vízkeresztségen átesett már? :)

(#25825) Parson válasza chatran (#25824) üzenetére


Parson
addikt

:DDD
Én a boltban élböl a szemük elött teszteltem volna... hogy 'akkor lássuk, ez vajon beázik-e...' :DDD

[ Szerkesztve ]

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

(#25826) chatran válasza Parson (#25825) üzenetére


chatran
őstag

Az Apple watchokat is úgy kellene árulni, mint 20+ éve az órás, aki egy vízzel töltött akváriumba lógatta a casio-kat. :D
Az F-91W-m hősiesen bírta a strandolást, sosem ázott be, pedig azokat csak kézmosásra meg gyengébb zuhanyzásra ajánlották.

(#25827) Parson válasza chatran (#25826) üzenetére


Parson
addikt

Pedig nem véletlenül... ha tetszik, ha nem, minden kopik... én a Swatch óráimmal, és azok közül is mindig csak ugyanazzal az eggyel megyek úszni, és csak úszni... amúgy soha nem fárasztom öket fölöslegesen vizes környezettel, és igy a 25 éves órám is tökéletesen vizálló a mai napig - ha tönkremegy, akkor jön a következö, amit befogok a mindennapi használat mellett úszásra (is). Míg a családomban van olyan, aki meg szinte soha le se vette az órát, abban mosott kezet, zuhanyzott, éveken át, és igy el is használt jópár órát ugyanebböl a márkából, rádásul relative elég sürün - meg kell tudni érteni, hogy tökéletes, örökké tartó termék nincs, a tönkremenetel bekövetkeztét idöben csak kijebb tolni lehet. Ezt a kedves rokon se nagyon tudta elfogadni... no persze ha nem gond az új termék sorozatos beszerzése, akkor mindez nem probléma.

[ Szerkesztve ]

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

(#25828) waccamár válasza chatran (#25824) üzenetére


waccamár
senior tag

Meg nem, de holnap indulok nyaralni, ott fogja viz erni :D

(#25829) kchris78 válasza Parson (#25827) üzenetére


kchris78
veterán

plusz az se mindegy hogy mi van abban a vizben ami eri.. tengerviz? extremebb pelda meleg gyogyviz? en uszason (amit mérek) kivul mas vizbe nem dugom, utana leoblitem csapvizzel. Foloslegesen ne azzon be. Lattam mar forro gyogyvizben mobilt hasznalni, kivanom hogy szerencsetlen mobil sokaig birja azert :D . Utana egy tippem van hogy ha tonkremegy, lehuzza majd a foldig hogy milyen szar, nem volt vizallo.

(#25830) H0r1 válasza waccamár (#25823) üzenetére


H0r1
tag

Haho! Örülök neki hogy csereltek. Ez jó hír. A korona hogy határozottabb? Amikor benyomod?

(#25831) waccamár válasza H0r1 (#25830) üzenetére


waccamár
senior tag

Igen, leginkabb ugy irnam le, hogy olyan mintha erosebb lenne a rugo benne - nagyobb a “visszarugasa”. Aztan lehet semmi koze az egeszhez, de ezt a kulonbseget eszrevettem. Mas orajat nem nyomkodtam soha, ugyhogy csak az en elozomhoz tudom hasonlitani.

(#25832) esbii22


esbii22
őstag

Éjszaka rajtam van az óra, alváskövetés bekapcsolva. A tevékenységeknél az állás 12 órára van beállítva. Kicsit fura hogy már délután 1 órakor jelez hogy gyűrű bezárva. Másnál is hasonló ez? ( nem nem vagyok alvajáró) :DD

iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.

(#25833) kchris78 válasza esbii22 (#25832) üzenetére


kchris78
veterán

hogy tartod a kezed ? logatva alvaskor? mert akkor rosszat ismer fel...

(#25834) esbii22 válasza kchris78 (#25833) üzenetére


esbii22
őstag

Általában hason vagy jobb oldalamra fordulva alszom, egyik esetben sem lógatom a karom.

iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.

(#25835) icecave válasza esbii22 (#25834) üzenetére


icecave
nagyúr

Ha viszonylag sokat forgolódsz, akkor ugrik a számláló. Nekem is van ritkán, onnan tudom, hogy álmomban ment a “bugi”.

(#25836) esbii22 válasza icecave (#25835) üzenetére


esbii22
őstag

Értem, az lehetséges. Na mindegy nem zavar amúgy csak fura.

iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.

(#25837) szebe válasza icecave (#25835) üzenetére


szebe
őstag

Valamilyen mozgást tuti regisztrál ilyenkor, csak kérdés hogy milyet.
Kifejezetten sokat forgolódok, mocorgok alvás közben, de sosem láttam még a számlálón éjszakára állást beírva.

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#25838) esbii22 válasza szebe (#25837) üzenetére


esbii22
őstag

Nekem sem ír minden órára, pl ma éjszaka tudom hogy felkeltem fél 3 kor voltam ki inni. Jelezte is. Előtte nincs jelzés. Lehet utána forgolódtam és így fals adatot vitt be az álláshoz.

iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.

(#25839) waccamár válasza waccamár (#25828) üzenetére


waccamár
senior tag

Megvolt az uj ora viz-tesztje: atment rajta :D siman birta a medencet, ahogy az elvarhato.

(#25840) icecave


icecave
nagyúr

Apple Watch Ultra-t ugye bevihetem tóba? Semmi extra vizű, itthoniakra gondolok, mint Velencei, Szelidi, stb. Ham ár ilyen extrém sportokhoz reklámozzák, gondolom, ennél a típusnál biztosan garanciális probléma, ha beázna.

(#25841) kinder93 válasza icecave (#25840) üzenetére


kinder93
aktív tag

Nem garanciális, de beviheted persze (a simát is nyugodtan…)

(#25842) icecave válasza kinder93 (#25841) üzenetére


icecave
nagyúr

Szerintem Ultra esetén az: [link] Még "nagy sebességgel áramló víz" is érheti és búvárkodni is lehet benne.

(#25843) TheMarci válasza icecave (#25842) üzenetére


TheMarci
addikt

Asszem errol mar volt szo korabban, hogy vizallo, de a garancia nem terjed ki ra. Mint pl a auto is tud menni erdoben, vagy 260-al, de ha ott tortenik baj, az nem garancialis gond.

Do You Dream?

(#25844) icecave válasza TheMarci (#25843) üzenetére


icecave
nagyúr

Ez rendben is, de szerencsére azt mutatja a gyakorlat, hogy ha mégis beázik rendeltetésszerű használat mellett, azért cserélik. ÚGyis ez csak akkor fordul elő, ha valami gyártási defekt van.

(#25845) FIREBLADE78


FIREBLADE78
addikt

Miért nem csatlakozik az s3 a szifonhoz? Bluetooth be,wifi be. Felhúzom az értesítési sávot és telefon pirossal van áthúzva az órán

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#25846) kinder93 válasza icecave (#25844) üzenetére


kinder93
aktív tag

Igen, de ez igaz a sima verzióra is.

(#25847) m0ski


m0ski
aktív tag

Sziasztok!

S4-el lenne problémám, segítséget szeretnék kérni.
Múlt kedden újraindítottam, és azóta ha töltőre rakom, akkor boot loop-ba kerül (néhány másodpercig Apple logo, aztán újraindulás).
Próbáltam a Crown+gomb lenyomással indítani, az eredmény ugyanez :(
Az újraindításig nem volt semmilyen tünet, gond nélkül működött az óra.
Van valakinek tippje, hogy mivel próbálkozhatnék még, vagy valószínűleg valami hardver hiba és ennyi volt?

Köszönöm!

(#25848) Semin válasza m0ski (#25847) üzenetére


Semin
senior tag

Sajna ez SW bug és hardveres hiba is lehet. Vidd be egy hivatalos szervizbe, hátha meg lehet javítani.Ők a szervizporton keresztül diagnosztikához is hozzáférnek.

[ Szerkesztve ]

(#25849) aAron_


aAron_
őstag

Sziasztok!

Sajnos úgy tűnik beázott az Apple Watch S3-mam, kijelző és talán más dolgok is elromlottak kb. 36 órával úszás után.

Túl sokat, ha nem muszáj, nem költenék rá. Úszni javítás után is vinném, gyári víz ellenállást jó, ha visszakapná.

Budapesten hivatalos szervízen kívül más is ajánlott lehet ilyen esetben?

What is your ikigai?

(#25850) TheMarci válasza aAron_ (#25849) üzenetére


TheMarci
addikt

Valószínűleg gtk, többe kerül egy kijelzőcsere is (és ki tudja, honnan talált kijelzőt raknak bele), mint egy S3 itt Hardveraprón, és a vízállósága utána már kérdéses.

[ Szerkesztve ]

Do You Dream?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.