- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
zolikaDB #7777 üzenetére
A negyedik ilyen után váltottam brushless-re. Meguntam a fiam Gorgonjában az állandó cserélgetését és a kiszámíthatlan futásteljesítményt, arról nem is beszélve hogy egyáltalán nem bírja a nedvességet vagy a sarat sőt igazából semmit...
Upgradelj egy ilyenre és ESC/Motor szemponjából örökélet. Még a Gorgonra is overkill.
HobbyWing QuicRun WP 10BL120 G2 120 , 3660-as motorral a komplett szett 60 euro környékén van aliexpresszről. -
gabe_
őstag
-
peet137
tag
válasz
zolikaDB #6496 üzenetére
Gondolom, nem szerelhető a motor, ami benne van... Ha mégis, akkor nézd meg a bronzperselyt (nem hiszem, h csapagyazott lenne az alap motor), vagy az alloresz lehet még eltörve, nekem olyan is volt már. Esetleg a szénkefe lehetett elfordulva kicsit. Ha így a motor is forog a gáz huzasra, akkor csak valami mechanikus szorulása volt
-
peet137
tag
-
JoinR
őstag
válasz
zolikaDB #5877 üzenetére
Plusz a pluszra, mínusz a mínuszra, 2-3 mp általában elég.
Nem tudom meddig játszottál vele, de előfordulhat, hogy az autó alacsonyabb fesznél vágja el a játékot, mint hogy a töltő el tudja kezdeni a töltést. Pl. az autó szabályzó 2.8V-nál "áll le", a töltő viszont csak 3V-tól tölt. -
JoolsNOS
veterán
-
JoinR
őstag
válasz
zolikaDB #5782 üzenetére
Te döntöd el, mit kell, szerintem nem érdemes ezeket tuningolni. A különbségeket csak emlékezetből írtam, biztos van még más is. Igazából a fém "tuning" padlólemez a 959-hez kb. annyi, mint az árkülönbség a 144001-hez képest (ami gyárilag fémmel jön).
Ebben a videóban sok különbség látszik (főleg a futómű csillapítása látványos) -
JoinR
őstag
válasz
zolikaDB #5777 üzenetére
Rendes lengéscsillapító (olajos), fém futómű bekötőpontok, fém diffi fogaskerekek, nagyobb motor (illetve a 959-B-hez képest ugyanakkora), méretre is kicsit nagyobb. 20$ felárat simán megér.
#5775 JoolsNOS:
Ebből mindenképp az MN99-et venném (vagy MN99s működő lámpákkal), abban teljesen proporcionális az irányítás és acél a diffi fogaskerék. A kardánok is viszonylag masszívak annak ellenére, hogy műanyag, így egész hosszú életű és karbantartásmentes játék. -
JoinR
őstag
válasz
zolikaDB #5756 üzenetére
Sokat drágult tavalyhoz képest, de most ennyi. Vállalható a 959, de a 144001 más liga, nézz rá arra. A végtempó tájékoztató jellegű, egy 10-est levonhatsz belőle.
Tudsz cserélni mindent. 2S akksi kell bele alapból, sok helyen árulják több akksival, vagy hobbykingről tudsz venni. -
ADAM1337
nagyúr
-
DJGABI
addikt
válasz
zolikaDB #5122 üzenetére
ebay topic
de "ne egy szemétrevaló műanyagdarab legyen azért" 10 dollárért elvárni irreális.
a 20k-s is meg a 100k-s is törik. annyi a különbség a 10 dodósat dobhatod ki, nem lesz hozzá alkatrész. valaki írt régebben vagy itt, vagy ott egy gyengébb (értsd: lassabb gépet) talán az megér egy próbát
pedig ha egy kicsit tennél hozzá...
[link] HB - P1801 27$, de még nem proporciós ez se. meg alkatrész sincs hozzá. szerk: na jó van [link] de nagyon gagyi bili műanyag mindene
[link] HS 18301 42$ ez már egy komolyabb gép, proporciós irányítású, litiumos, bg-n is van rengeteg alkatrész hozzá [link] már nyomokban fémet is tartalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Videós, mozgóképes topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest