Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1983107
tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Kicsit kísérteties, de minden a fejemben megfogalmazódott kérdésre magadtól válaszolsz előre.
A Jenny's Rc-t pont akartam kérdezni, de a ha németeknél vámolnak, akkor tuti itt is. A gátló ajánlásod után akartam kérdezni, hogy érdemes-e mást is akkor fémre cserélni, (torony, lengőkar), de akkor ezt is előre megválaszoltad.
Az ESC-ről tudtam, belutriztam, mert rohadtul tetszett az ARRMA. Igazából 3 hete jött meg a cucc, szóval reméltem, hogy új széria. Elsőre 2 db 7200mah Zee 3s lipo-t vettem 80C, megy velük kb. 30+ percet/darabja még a 36 fokban is. Remélem, ez akkor most nem érint már engem. Vettem egy temu-s battery checkert., 5%-on volt mindkettő mikor LVC lett, és a Voltage is 3.4, ha jól emlékszem. Természetesen érdekelne a "kerék" gumi alternatíva. 
-
Chris1983107
tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Igen, őszinte leszek veled a gördeszkapályáktól még egy kicsit tartok. Így kezdőként, nem feltétlenül lenne célszerű ott kezdeni és ahogy mondtad is, a fél autót cserélni az első csapatás után. A technikai ajánlásért külön köszönet, mert amilyen videókat néztem, abban főleg ilyen USA-ban honos tuning cuccokat használnak, azok meg mire ideérnek ugye, nem biztos, hogy annyira költséghatékonyak.
Amúgy pont a gátlókra kerestem valami alternatívát, úgyhogy mindenképpen megnézem, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A Jenny's Rc-t pont akartam kérdezni, de a ha németeknél vámolnak, akkor tuti itt is. A gátló ajánlásod után akartam kérdezni, hogy érdemes-e mást is akkor fémre cserélni, (torony, lengőkar), de akkor ezt is előre megválaszoltad.