- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1983107
tag
válasz
Pro!Petya #7800 üzenetére
Kicsit kísérteties, de minden a fejemben megfogalmazódott kérdésre magadtól válaszolsz előre.
A Jenny's Rc-t pont akartam kérdezni, de a ha németeknél vámolnak, akkor tuti itt is. A gátló ajánlásod után akartam kérdezni, hogy érdemes-e mást is akkor fémre cserélni, (torony, lengőkar), de akkor ezt is előre megválaszoltad.
Az ESC-ről tudtam, belutriztam, mert rohadtul tetszett az ARRMA. Igazából 3 hete jött meg a cucc, szóval reméltem, hogy új széria. Elsőre 2 db 7200mah Zee 3s lipo-t vettem 80C, megy velük kb. 30+ percet/darabja még a 36 fokban is. Remélem, ez akkor most nem érint már engem. Vettem egy temu-s battery checkert., 5%-on volt mindkettő mikor LVC lett, és a Voltage is 3.4, ha jól emlékszem. Természetesen érdekelne a "kerék" gumi alternatíva.
-
Chris1983107
tag
válasz
Pro!Petya #7797 üzenetére
Igen, őszinte leszek veled a gördeszkapályáktól még egy kicsit tartok. Így kezdőként, nem feltétlenül lenne célszerű ott kezdeni és ahogy mondtad is, a fél autót cserélni az első csapatás után. A technikai ajánlásért külön köszönet, mert amilyen videókat néztem, abban főleg ilyen USA-ban honos tuning cuccokat használnak, azok meg mire ideérnek ugye, nem biztos, hogy annyira költséghatékonyak.
Amúgy pont a gátlókra kerestem valami alternatívát, úgyhogy mindenképpen megnézem, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- EAFC 26
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest