- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szombatitomi
senior tag
válasz
motoflug #3011 üzenetére
Köszi!
Ha kasznitartó rudakat szeretnél, a Tamiya 51003 kódú öntőkeretet kell megvenned, az enyém ebay-ről van. Ugyanettől az eladótól vettem az 51002-es keretet, mert a fogaskerékház takaró is törött volt, valamint a 2 uretán lökhárítót. Az alu kit RcMartról van, ugyanitt vettem hozzá még egy plusz Yeah Racing alu lökös tartót hátra is, titánium csavarszettet, és egy új (51001) bathtub chassis-t is. Lényegében minden ki lett cserélve, az elektronikán kívül csak a két diffi maradt meg.
Délután kipróbáltam egy béta panelt a vonalkövetéshez, erre majd szeretnék valami szép kasznit, mindenképp BMW-t vagy Audit. Moduláris, 1 perc alatt átépíthető lesz önvezetőről csapatós autóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- OTP Bank topic
- Lexus, Toyota topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Spórolós topik
- Dolce Gusto
- C# programozás
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest