- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surci1
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy az olajos telók mennyire bírják a hideget?
Azért kérdezem mert az elmúlt 2 üzemórában ( 4 alkalom x kb. 30perc) -8 fokban használtam olyan aszfaltos úton amin vastagon letaposták a havat keményre a járművek. A letaposott tömör hó kissé egyenetlen, de szerintem nem nagyobb az egyenetlenségben a szintkülönbség 4cm-nél. Szóval nem gondolnám, hogy nagyon hepe-hupás lenne, mégis mind a négy teló alján filmrétegként látszik a szilikonolaj. Ma sima, hómentes aszfalton mentem vele, előtte szárazra töröltem a teló alját és környékét a lengőkaron, de 30 perc autózás után újra filmrétegként csillog a teló alsó feje és a körülötte a lengőkar kb. 1 cm átmérőben.
A szivárgás a nagy hideg miatt jött elő vagy szar minőségű a teló, Az autóban kb. 10 üzemóra van összesen. Nem gondolnám hogy egy 90ezres autónak szar minőségű a teleszkópja, de mindenesetre nagyon furcsállom, hogy nem is ugrattam még vele és nem is offroad-oztam vele és már szivárog.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest