- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Megvolt az elso nagyobb mokazas az autoval. Nekem e az elso de minden terepen beton, foldut, 5cm magas nyirt fu megvan a wow effektus. Jon meg egy brushles 1/12 es, hat ha ez wow akkor az milyen lesz
Kivancsi lennek ezek utan mikor jon el a katagoria lepes ingerezekkel egy darabig elleszek.
Meg ez az 1/16 os is magneskent odavonzotta a jatszoteret ugyhogy ki kellett vonulni a varos szelere hogy lehessen igazan hajtaniLenne kerdes is. Eloszor azt hittem kormany mozgas korlatozva lesz mert a szobaban mar eszrevettem hoyg a kepen lathato helyen utkozik ket alkatresz es a szervo meg huzna a kereket de emiatt nem megy ezert az egesz igy megfeszul hogy szinte elcsavarodik a kocsi eleje. Viszont terepen nem erztem korlatozottnak a kormanyzast de mivel ez az elso kocsim nem tudom eldonteni .
Szerintetek erdemes valmit mokolni vele? A kormanyzas igy is eleg de vajon hasznal ez az alando feszules hasznalat kozben mert ugyebar sokszor tovig van nyomva a kormanyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest