Hirdetés
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
stifi82 #1709 üzenetére
Igazából nem egy rossz autó amit linkeltél,de nem venném meg,nem tetszenek a tornyok hogy nem aluk és a lengés csillapító is gyengének tűnik,.Ha 1:8 as autó kell akkor ez a minimum [link] ez egy nagyon jó autó és nem kerülne készre megcsinálni sokkal többe mint amit linkeltél,abba igaz benne van minden ,a vrx be csak motor van .
De lehet mondanak jobb alternatívát is,ez a saját véleményem.A húzós videóhoz annyit hozzászólnák hogy szinte bármelyik 1:10 brushless motoros autó eltud húzni akkora sújt mit a kisgyerek abban a biliben,hiszen kerekeken gurul és addig nehéz csak még el nem indul,utána kisebb erő kell a mozgatáshoz.Az autó hiába 1:10 nem egyformák egy nagyobb autó simán elhúzza hisz az vagy 2-3 kiló.Én a vrx bulletel 2wd a gurulós irodai széket és és a benne heverésző macskákat el tudom húzni ,elősször feláll 2 kerékre de ha elindul akkor simán megy. A hétvégén levideózni lesz időm ki próbálom mit tud elhúzni egy ilyen viszonylag kis súlyú autó,mert erősnek erős csak ez tényleg könnyű.
ratkaics
Ha jól látom az egy 550 es motor,én raknák bele egy 3930KV 10t motort,vagy eggyel kisebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest