- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Celtis #22318 üzenetére
Nekem van egy olyan 8 GB-os Samsung microSD-m, ami úgy adta meg magát, hogy látszólag jól működik, de semmit nem lehet ráírni. Mindezt hibaüzenet nélkül produkálja. Többször dd-ztem rá /dev/zero-ból (teljes méretét) hiba nélkül. A kártyának megfelelő sebességgel zajlott az írás, azonban újra csatlakoztatva a régi tartalom fogadott. Lehet, hogy nálad is ez van.
-
vargalex
félisten
válasz
CoolBoy323 #22311 üzenetére
Szia!
Itt érdemes olvasgatni.
-
vargalex
félisten
válasz
azbest #22301 üzenetére
Én vettem egy 2 GB/ 8 GB modellt $33.99-ért, igaz Kínából, így néhány hét volt, amíg megérkezett. Most rendeltem egy 1 GB / 8 GB modellt, amin viszont gigabit LAN van. Ez pontok beszamítása után $18.50 volt (pontok nélkül $21.99).
A LibreElec tökéletesen megy rajta (nyilván csak az elsőről tudok nyilatkozni, de elvileg az összes S905-ös android boxon megy) SD kártyáról. Így maradhat az Android is, ha mégis szükség lenne rá. Előnyük ugye az, hogy házban vannak, van távirányító, wifi (vannak dual band típusok is), általában van optikai hang kimenet, valamint jó néhány típuson analóg hang és videó kimenet. Van HDMI CEC is, szóval a saját távirányító használata sem szükséges. -
vargalex
félisten
válasz
CoolBoy323 #22295 üzenetére
Ha tisztán csak filmezésre kell, akkor mostanában jóval olcsóbbak az Amlogic S905-ös SoC-al szerelt eszközök. Persze, csak nem magyarországi beszerzés esetén. Illetve akkora közösség sincs mögötte, mint az RPi mögött...
-
vargalex
félisten
válasz
petya220 #22263 üzenetére
Soha nem próbáltam, de ha már a weboldal úgyis megvan, akkor esetleg Meta Widget?
-
vargalex
félisten
válasz
Adama69 #22226 üzenetére
A monitor tudja az 1920x1080 felbontást? Ha nem, akkor a config.txt-ben be kell állítanod.
-
vargalex
félisten
válasz
evilskati #22138 üzenetére
Ha esetleg parancssorból kellene (így a feldolgozása is egyszerű shell scripttel lehetséges), akkor jó lehet még a wttr.in:
[gavarga@alarmpi ~]$ wget -O - -q http://wttr.in
Weather for City: Budapest, Hungary
\ / Partly Cloudy
_ /"".-. 23 – 25 °C
\_( ). → 20 km/h
/(___(__) 10 km
0.3 mm
┌─────────────┐
┌──────────────────────────────┬───────────────────────┤ Mon 01. Aug ├───────────────────────┬──────────────────────────────┐
│ Morning │ Noon └──────┬──────┘ Evening │ Night │
├──────────────────────────────┼──────────────────────────────┼──────────────────────────────┼──────────────────────────────┤
│ _`/"".-. Patchy rain ne…│ \ / Sunny │ \ / Sunny │ \ / Clear │
│ ,\_( ). 26 – 28 °C │ .-. 28 – 29 °C │ .-. 25 – 27 °C │ .-. 23 – 26 °C │
│ /(___(__) ↘ 32 – 38 km/h │ ― ( ) ― ↘ 32 – 37 km/h │ ― ( ) ― ↘ 21 – 35 km/h │ ― ( ) ― ↘ 16 – 30 km/h │
│ ‘ ‘ ‘ ‘ 9 km │ `-’ 10 km │ `-’ 10 km │ `-’ 10 km │
│ ‘ ‘ ‘ ‘ 0.3 mm | 4% │ / \ 0.0 mm | 2% │ / \ 0.0 mm | 0% │ / \ 0.0 mm | 0% │
└──────────────────────────────┴──────────────────────────────┴──────────────────────────────┴──────────────────────────────┘
┌─────────────┐
┌──────────────────────────────┬───────────────────────┤ Tue 02. Aug ├───────────────────────┬──────────────────────────────┐
├──────────────────────────────┼──────────────────────────────┼──────────────────────────────┼──────────────────────────────┤
│ \ / Partly Cloudy │ \ / Sunny │ \ / Sunny │ \ / Clear │
│ _ /"".-. 27 °C │ .-. 29 °C │ .-. 28 – 30 °C │ .-. 25 – 29 °C │
│ \_( ). ↘ 6 km/h │ ― ( ) ― ↘ 4 – 5 km/h │ ― ( ) ― ↘ 14 – 29 km/h │ ― ( ) ― ↘ 13 – 26 km/h │
│ /(___(__) 10 km │ `-’ 10 km │ `-’ 10 km │ `-’ 10 km │
│ 0.0 mm | 0% │ / \ 0.1 mm | 4% │ / \ 0.0 mm | 0% │ / \ 0.0 mm | 0% │
└──────────────────────────────┴──────────────────────────────┴──────────────────────────────┴──────────────────────────────┘
┌─────────────┐
┌──────────────────────────────┬───────────────────────┤ Wed 03. Aug ├───────────────────────┬──────────────────────────────┐
│ \ / Sunny │ \ / Sunny │ \ / Sunny │ \ / Clear │
│ .-. 28 °C │ .-. 30 – 31 °C │ .-. 27 – 31 °C │ .-. 23 – 26 °C │
│ ― ( ) ― ↘ 8 – 9 km/h │ ― ( ) ― ↘ 11 – 13 km/h │ ― ( ) ― ↘ 11 – 23 km/h │ ― ( ) ― ↘ 11 – 23 km/h │
│ `-’ 10 km │ `-’ 10 km │ `-’ 10 km │ `-’ 10 km │
│ / \ 0.0 mm | 0% │ / \ 0.0 mm | 0% │ / \ 0.0 mm | 0% │ / \ 0.0 mm | 0% │
Check new Feature: wttr.in/Moon or wttr.in/Moon@2016-Mar-23 to see the phase of the Moon
Follow @igor_chubin for wttr.in updatesMindez terminálban szép színes is.
Valahogy úgy, mint a webes felületen.
Persze kérdés, hogy milyen adatok érdekelnek... -
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
válasz
vtechun #21785 üzenetére
Ha 50 Mbps valós átviteli sebességről beszélünk, az már egy Lite-N wifi gyakorlati sebességéhez közel van.
50 Mbps egyébként fullhd-hez bőven elég kell, hogy legyen. Ugyanis ez ugye 50/8=6,25 MB/s. 90 perces filmet feltételezve akár 32,9 GB méretű is lehetne. Persze lehet, hogy te ennél nagyobbat szoktál nézni... -
vargalex
félisten
válasz
futizoli #21585 üzenetére
Ha elég nagy microSD-t teszel a Pi zero-ba, akkor megúszhatod a pendrive-ot. Én egy passzív microUSB HUB-ot vettem, amiről megy az USB DAC és egy wifi adapter egyszerre. (Igaz, a TP-Link TL-WN821N-nek nem elég így a táp, de a TP-Link TL-WN823N-nek igen).
-
vargalex
félisten
Én konkrétan egy ilyet vettem. Pi Zero-ból építettem egy FM Transmittert (autóban tervezem használni, lényegében készen van). Elsőre a PiFmRds-t próbáltam, ahol ugye a modulációt is maga a PI végzi, de egyrészt az mp3 lejátszással együtt (mpd-vel) folyamatosan magas terhelést jelentett a Pi-nek, illetve a minőség sem volt az igazi. Ezután akadtam az fmberry-re, ami ugye a modulációhoz egy Sony-Ericsson MMR-70 transmitter-t használ I2C-n vezérelve. Viszont ennek nyilván analóg bemenetre van szüksége. Elsőre egy olcsó USB-s hangkártyát próbáltam, de annak a hangminőségét inkább hagyjuk... Aztán vettem ezt az USB-s DAC-ot. Ez minőségbeli ugrást hozott, úgyhogy maradtam is ennél.
A Pi Zero-ra (is) Arch linux-ot tettem, a DAC-ot azonnal felismerte, csak az alsa-t (és mpd-t) kellett config-olnom és kész is volt. A vezérlést mobilról intézem, a Pi Zero egy Access Point-ként funkcionál (illetve tud egyszerre AP és kliens is lenni, így akár NAT-ol is), így tudok hozzá csatlakozni és vezérelni. Természetesen, mivel így 2 USB-s eszközt kell rákötni (az USB-s DAC és a Wifi stick), ezért vettem egy micro USB-s USB HUB-ot is. -
vargalex
félisten
válasz
bambano #21542 üzenetére
Csak a bemásolt kódot véleményeztem. A vezérlés helyességével kicsit sem törődtem... Abból indultam ki, hogy a kolléga azt írta, hogy az most helyesen működik.
Az utolsó if-ednél nyilván elgépelted, >21 lenne helyesen.
Az elsőnél pedig az első 2 if-et egybe venném or-ral (nem orral, vagy oral), ha már az and-os is úgy van. Illetve valahova = is kellene, mert így nem vezérli a GPIO pin-t 14:00-15:00-ig, illetve 21:00-22:00-ig. -
vargalex
félisten
válasz
Klusi86 #21540 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, teljesen felesleges a
while true
(végtelen ciklus). És akkor azexit
sem kell, mert tulajdonképpen így arra használod, hogy rögtön meg is szakítsd a ciklus futását (nem sok értelme van annak a ciklusnak, amiből mindenképpen rögtön kilepünk). Nem tudok python-ul, de szerintem helyesen:#!/usr/bin/python
import RPi.GPIO as GPIO
import datetime
import time
GPIO.setmode(GPIO.BOARD)
pin = 11
GPIO.setup(pin, GPIO.OUT)
GPIO.output(pin,GPIO.HIGH)
time = datetime.datetime.now().strftime("%H:%M")
if time >= "12:00":
GPIO.output(pin, GPIO.LOW)
else:
GPIO.output(pin, GPIO.HIGH)Illetve az egész else az teljesen felesleges, hiszen még az if előtt úgyis magasra húzod azt a GPIO lábat.
-
vargalex
félisten
válasz
cinemazealot #21210 üzenetére
Jogos a borda megkérdőjelezése, a Pi2 tökéletesen elvan borda nélkül még házban is.
-
vargalex
félisten
Szia!
Milyen árban gondolkodsz? Megvalósításra biztos, hogy egy érintőképernyős monitor a legegyszerűbb. Használtban biztos van jóval olcsóbban is.
-
vargalex
félisten
válasz
Xray-1 #20966 üzenetére
Szia!
Digi-nél LAN területen nincs szolgáltatói eszköz, de ott ugye nincs is szükség rá,mivel ethernet jön be. Viszont FTTH területen ugyan úgy adnak eszközt (ONT), ami router is egyben. Az UPC is kénytelen saját eszközt adni, mivel koax megy be a lakásba és nem ethernet. De az UPC eszközét tudod bridge módban használni, azaz ilyenkor csak modemként viselkedik.
-
vargalex
félisten
válasz
Headless #20753 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy az aur repo-ban. Fel kell tenni a yaourt-ot forrásból. Aztán az összes aur PKGBUILD elérhető és (általában) fordítható is. Persze lehet, hogy kicsit módosítani kell, mert a PKGBUILD-ben sokszor csak i686, x86_64 architechtúrák vannak felsorolva. Ahogy pl. a kodi-addon-pvr-iptvsimple-git is. De azért nincs lehetetlen:
[gavarga@alarmpi ~]$ uname -a
Linux alarmpi 4.4.9-1-ARCH #1 SMP Fri May 6 12:52:32 MDT 2016 armv7l GNU/Linux
[gavarga@alarmpi ~]$ yaourt -Qs kodi addon
local/kodi-addon-pvr-iptvsimple-git r101.1d95cd0-1 (kodi)
IPTV Simple PVR client addon for KodiPersze van ellenpélda is, ahol armv7h is alapból támogatott: kodi-platform-git.
-
vargalex
félisten
válasz
azbest #20623 üzenetére
Én a Pi Zero-t autóban tervezem használni FM Transmitternek, valamint wifi AP-nek, DLNA szervernek (hogy hosszabb úton a gyerekek tableten tudjanak mesét nézni
).
Már össze van rakva, működik szépen.A zene lejátszásra mpd-t használok, vannak jó androidos kliensek hozzá, amivel szépen vezérelhető (ugye mivel a Pi maga az AP, így wifi-n lehet hozzá csatlakozni). FM transmitterként egy régi SonyEricsson MMR-70 funkcionál, amit FMBerry-vel vezérlek.
Próbáltam magát a Pi-t FM transmitterként használni PiFmRds-el), de egyrészt kicsit gyengébb volt a minősége, másrészt a modulálás miatt folyamatosan 1 GHz-en ment a CPU 0,8-as load-al. Így viszont ugye a modulálást az MMR-70 végzi, az mpd lejátszás az egyedüli feladat, így 700 MHz-en jár a CPU és 0,3 a load.
Az analóg hangkimenet miatt pedig egy USB-s DAC-ot vettem, egész jó minőséget produkál. -
vargalex
félisten
válasz
szasanyi #20289 üzenetére
Pedig a HDD élettartamára sokkal inkább negatív hatással van a gyakori leállítás/indítás, mint a folyamatos üzem.
Nekem a kis home szerveremben (előtte GoFlex Net-ben) megy 2 db 1TB-os Hitachi 5K1000 (HTS541010A9E680) HDD folyamatosan immár 741 napja és még 100% kondíciónak és 100% teljesítménynek örvend mindkettő. A 741 napot nem csak a smart adatokból mondom, mert megvan a számla is, 2014.03.14-én vásároltam. Ezek szerint a vásárlás óta volt összesen kb 20 nap leállás (nyilván az is benne van, hogy nem azonnal vettem használatba).
-
vargalex
félisten
válasz
Cool Face #20136 üzenetére
Szia!
Én nem transmission-t használok, de most gyorsan egy nálam lévő routeren kipróbáltam egy rövidebb listát OpenWrt alatt. A config-ba a blocklist-url-be beírtam, majd true-ra állítottam a blocklist-enabled-et, elindítottam a transmisssion-t és frissítettem a blocklistet (a webes felület azt írta, hogy 17526 eleme van). Az eredmény:
root@OpenWrt:/mnt/transmission# ls -la /mnt/transmission/blocklists/
drwxr-xrwx 2 root root 1024 Apr 8 14:36 .
drwxr-xr-x 8 root root 1024 Apr 8 14:36 ..
-rw-r--rw- 1 root root 140208 Apr 8 14:36 blocklist.binMost itt a config folder a /mnt/transmission. Tehát igaz az, amit a wiki ír, vagyis abban a könyvtárban kell lennie, amelyiket korábban írtam.
-
vargalex
félisten
válasz
gabek_ #20118 üzenetére
Ha jól emlékszem, nálam egy 16 GB-os Toshiba van most éppen az RPi 2-ben (Arch linux-ot használok):.
[gavarga@alarmpi ~]$ sudo hdparm -tT /dev/mmcblk0
/dev/mmcblk0:
Timing cached reads: 748 MB in 2.00 seconds = 373.67 MB/sec
Timing buffered disk reads: 64 MB in 3.01 seconds = 21.29 MB/secMindent alapórajelen használok.
-
vargalex
félisten
Ha valóban túlmelegszik a Pi3 SoC, akkor sajnos az is lehet aktív hűtés nélkül a következménye, hogy adott esetben terhelés alatt kisebb teljesítmény hozható ki belőle, mint a PI 2-ből. Mert ugye előfordulhat, hogy a Pi3 már rég a minimum órajelen megy, a Pi2 pedig folyamatosan maximumon.
-
vargalex
félisten
Szerintem nem arch alapú, önálló distro.
-
vargalex
félisten
válasz
szasanyi #19594 üzenetére
Ugyan nem ismerem a Win32DiskManager-t, de ha azt csinálja, ami a dolga (lenne), akkor nem formáz semmit. Maga a képfájl tartalmazza a filerendszert is, így csak blokkról blokkra ki kell írnia. Éppen ezért lesz akkora a partíció méret, amilyenről a képfájlt készítették.
Ha valóban formáz, akkor az egy teljesen felesleges művelet. -
vargalex
félisten
válasz
ChiliChili #19204 üzenetére
Még egyszer elolvasva valóban ezt írtad. Azonban egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy a C2 média képességei jobbak lennének. Az egy dolog, hogy papíron mire képes a SoC, de hogy valójában mi van megvalósítva pl. egy Linux alatt az már más kérdés...
-
vargalex
félisten
válasz
ChiliChili #19169 üzenetére
Nem értem az összefüggést. Ha a média képességek fontosak (és ráadásul írod is, hogy arra jobb a Pi), akkor miért C2-t rendelsz?
-
vargalex
félisten
Szia!
Sajnos vannak ilyen adapterek (gyakorlatilag 10 Mbps-re képesek). Nem hiába van ajánlva az asix chipset-es példány.
Nekem hétfőn jött meg a Pi zero-m. Van elfekvőben egy ASIX AX88772B USB LAN adapterem. Azon keresztül hozza a 94-95 Mbps sebességet (iperf-el mérve). Illetve van szintén elfekvőben egy TP-Link TL-WN821N USB wifi adapterem. Azzal 50-60 Mbps a sebesség szintén iperf-el mérve. Igaz, én a zero-t más feladatokra szánom, így nekem nem lenne fontos a nagy átviteli sebesség. -
vargalex
félisten
válasz
Petyb00 #18953 üzenetére
Sajnos a fémháló szerintem elég nagy ellenség. Javasolni nem tudok konkrét típust, egyrészt azért, mert én a Pi-t nem wifi-vel használom, másrészt azért, mert attól, hogy egy wifi stick + router páros egy bizonyos környezetben jól működik, másik környezetben lehet nagyon rossz.
-
vargalex
félisten
Sajnos a TV-kbe nem szerelnek túl jó wifi adaptert. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Viszont nálam járkálgathat bárki össze-vissza, a wifi-s sebességemet nem zavarja...
Az a gond, hogy mindenre ráírják (egyébként a szabvány miatt jogosan), hogy N-es wifi. Így az 1x1:1 mimo-s, maximálisan 65 Mbps kapcsolati sebességre képes (valós sebesség ilyenkor valahol 30-35 Mbps környékén lehet) eszközöket is így árulják. Sajnos a valós képességeket nem igazán szeretik feltüntetni. -
vargalex
félisten
Azért ez erősen függ a wifi stick-től, valamint a router beállításaitól is. Pl. hiába 300 Mbps-es, ha nincs engedélyezve a 40 MHz csatornaszélesség, vagy a kliens csak 150 Mbps kapcsolati sebességre képes. Igaz, anno nem Pi-n, hanem egy Android-os stick-en teszteltem egy TL-WN823N USB-s wifi-t. Stabilan 100 Mbps felett tudott iperf-el mérve. 5 GHz képes stick még jobb lehet (viszonylag közel a routerhez).
-
-
vargalex
félisten
válasz
Siffredi #18499 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy pontosan milyen disztribúciót használsz, de a minidlna általában valamilyen dedikált user nevében fut (nálam arch-on minidlna az user is). Szóval, ahhoz, hogy legyen olvasási joga, őt is be kellene rakni a samba/transmission által használt user csoportjába.
-
vargalex
félisten
válasz
Siffredi #18372 üzenetére
Szia!
Nem írtad, hogy mekkora letöltési/feltöltési sebességről van szó. A torrentezés egyébként is ki tudja hajtani a SoC-ot (nem egy PC ez), az NTFS csak rátesz erre egy lapáttal. Azaz ext4 esetén is pöröghet 100 %-on minden mag, de valószínűleg nagyobb sebesség elérésére lesz képes.
A memóriával kapcsolatosan: a linux a RAM nagy részét (ha van rá lehetősége) cache-re használja. (Hiszen arra találták ki, hogy használjuk. Semmivel nem fogyaszt kevesebbet a RAM modul, ha üres, viszont sokat gyorsíthat, ha nem HDD-ről, hanem memóriából kell előszedni az adatokat.)
A free paranccsal nézd meg és vagy a -/+ buffers/cache kezdetű sort figyeld, vagy a Mem kezdetű sornál a free-hez add hozzá a buffers és cached alatt található értékeket. Ezeket a linux bármikor fel tudja szabadítani, ha szükség lenne RAM-ra egy alkalmazásnak. Ha újabb procps-ng-d van, akkor kicsit máshogy néz ki.Ez a régi kimenet:
GaVarga@devdb:~> free -m
total used free shared buffers cached
Mem: 2068 2046 21 1367 0 1640
-/+ buffers/cache: 405 1662
Swap: 2047 745 1302Itt ugye a Mem sornál az látszik, hogy szabad memória 21 MB, de 1640 MB cache van. A második sorban látható, hogy valójában csak 405 MB foglalt és 1662 MB szabad memória van.
Az új procps-ng-nél a kimenet:
[gavarga@gavarga-e5540 ~]$ free -m
total used free shared buff/cache available
Mem: 7894 3882 989 646 3022 3271
Swap: 2047 0 2047Itt már az első sor utolsó (available) oszlopa a cache nélküli elérhető memóriát mutatja (azaz, mint a régi verziónál a második sor).
-
vargalex
félisten
Szia!
Esetleg nem akarsz megpróbálkozni egy Arch Linux-al?
-
vargalex
félisten
válasz
s_e_n_k_i #17594 üzenetére
Nekem immár 3,5 éve megy folyamatos üzemben (először még 256 MB-os Pi B, majd 512 MB-os, illetve a megjelenése óta a Pi2 B-vel) egy 1,2A-es Nokia töltő. Igaz, csak 1-wire szenzorok és nagyon ritkán egy Logitech K400r van a Pi-n (és persze HDMI-n összekötve a TV-vel, valamint LAN-on a routerrel, mivel media lejátszásra használjuk nagyrészt). Így ezt a töltőt csak ajánlani tudom.
-
vargalex
félisten
Szia!
Ahogy írod: ha nem végez műveletet az SD-n akkor nem fog villogni.
Próbáld ki, hogy ssh-zol a pi-re, majd kiadod:dd if=/dev/zero of=/home/pi/test.img bs=1M count=100
syncEzzel létrehozod a /home/pi/test.img file-t (természetesen az útvonalat módosítsd a neked megfelelőre, a lényeg, hogy az SD-re mutasson) 100 MB-os mérettel. Ekkor biztos, hogy villogni fog.
A transmission gondolom nem az SD-re tölt, így nem is jár SD művelettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest