- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tegnapelőtt rendeltem az FDH-tól egy Pi 3-at, kamerát, meg néhány apróságot. Mivel cégre vettem, kértem átutis számlát és vártam az előreutalásos számlát. Meglepetésemre mondták, hogy nem kell... kapok 8 napos átutalást, aztán majd rendezem. Ez így elsőre nagyon korrekt. Több olyan céggel vagyunk kapcsolatban, akiknél évek óta vásárolunk és könyörögni kellett az átutalás lehetőségért.
No meg én most vidéken vagyok, ezért jeleztem nekik, hogy az asszonnyal egyeztessenek átvétel miatt, aki a kiszállítás időpontjában lehet pont gyerekorvosnál lesz vagy ismerősnél... kétszer is hívták,hogy lassan érkeznek és odavitték, ahol éppen volt.Szóval így első blikkre nagyon korrekteknek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest