Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
petya220
üzenetére
persze, az fdh.hu-tól magánszemély is rendelhet. Magyar számlát adnak farnelles árral. A farnell-től nem lehet elvileg magánszemélyként ilyesmit, de mivel ugyanaz az ár, így a magyar számla miatt érdemesebb is az fdh-n keresztül, akik a hivatalos magyar disztribútoruk (nem pi specifikusan,hanem általánosságban). Érdemes vele együtt egy normális tápot is, azt hiszem nemrég linkeltem megint

Nem vagyok velük semmilyen kapcsolatban, de kollégákkal többször, többféle dolgot is rendeltünk már és mindig korrektek voltak. Bármi probléma lehetősége volt, akkor telefonon szoktak érdeklődni, hogy úgy is megfelelő-e a rendelés. BP-re pedig úgy tudom ingyen postázásuk van, vidékre meg nettó 30 alatt 1500+áfa a futár, de felette ingyenes.
(#22297) vargalex
jaja, ha 1GB ram 8GB flash változat is megteszi, akkor 40 dolcsi alatt vannak már EU warehouseből amlogic 905 chipsetes kütyük, ami videózni valószínű szintén jó. Van amelyikre lehet openelec / libreelec build is található, ahogy hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Acer notebook topic
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 4
- Óra topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Eladó félkonfiguráció 09
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann