- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
stopperos #6746 üzenetére
Relét azért készíthet maga is (bár ennek még egyáltalán nem jártam utána, de nem lehet bonyolult). CO szenzorból pedig van egy ilyen nekem is, jobban mondva nem csak maga a szenzor, hanem egy kis nyákra szerelt verzió, amin van egy digitális kimenet is: ez egy küszöbindex átlépése esetén ad ki aktív jelet, így simán mehet gpio-ra (jobban mondva a feszültségkülönbség miatt nem közvetlenül), már, ha csak riasztani kell, nem monitorozni. eBay-en van $5 körül. [link]
Jobban mondva egy MQ-3 alkohol szenzort próbáltam (Arduinon), a CO-t még nem néztem, de gyanítom az is így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged