Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas1985
tag
válasz
peter9228
üzenetére
Újra raktam, elsőnek Raspbian volt fent most Debiant raktam, most első induláskor elindul majd a következő hibaüzenet kapom:
Bad response from server: (500 [error,gettrackers]) <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN"> <html><head> <title>500 Internal Server Error</title> </head><body> <h1>Internal Server Error</h1> <p>The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.</p> <p>Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.</p> <p>More information about this error may be available in the server error log.</p> <hr> <address>Apache/2.2.22 (Debian) Server at 192.168.0.104 Port 80</address> </body></html>
A következő indításnál már újra az scgi_ php hibát ír.
Tűzfalat megnéztem:
pi@raspberrypi ~ $ sudo iptables -L
Chain INPUT (policy ACCEPT)
target prot opt source destination
Chain FORWARD (policy ACCEPT)
target prot opt source destination
Chain OUTPUT (policy ACCEPT)
target prot opt source destinationA php fájlt egyáltalán nem találom sőt a mappát sem, biztos én vagyok a béna de nekem csak ennyi látszik:
pi@raspberrypi /home $ cd pi
pi@raspberrypi ~ $ ls
Desktop ocr_pi.png rtorrent.auto.install-NEWEST-VERSION
Downloads python_gamesValami javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI + AMD Ryzen 9 7950X3D
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann