Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
wassermann #5614 üzenetére
Köszi, ez így nagyjáról rendben, és én is így terveztem, csak az a gondom, hogy nem találok konkrét megoldást füstérzékelőre... mármint valamilyen kis PCB-n lévő kis érzékelőre gondolok, némi elektronikával, és csatlakoztatási lehetőséggel, tehát nem csak magára az adott érzékelő alkatrészre, de nem is feltétlenül egy kész, dobozba épített, riasztós termékre. De lehet ez utóbbi lesz a megoldás, csak nem tudom, mennyire vezérelhető központilag, ha nem így lett tervezve.
Csak példaképp, mozgásérzékelőkből ilyesmikre gondoltam: [link] Ezt konkrétan próbáltam is egy raspberryvel, működik.
Gondolnám, füstérzékelőből is van hasonló kiépítésben, de nem találok. CO vagy gáz érzékelő még rendben, azokra vannak megoldások: [link], [link]
Esetleg az MQ-2 gáz szenzor, érzékel füstöt is, de ez sem optikai: [link] [link]
No meg jó lenne digitálisan megoldani / küszöbértéket figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Suzuki topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT / B550 / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 700W
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- Lenovo TS150 Xeon E3-1240 v5, RX570, 24 GB DDR4
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest