- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi_D
tag
Sziasztok!
Évek óta használok egy rpi3b+-t, Libreelec+Kodi fut rajta, a családi "moziközpont". PC-ről, hálózati megosztással látja a lejátszandó dolgokat, azaz nincs rákötve HDD vagy egyéb. 0-24-ben megy, néha kell neki egy reboot, de amúgy nagyon jól elvagyunk vele. Nagyon régi a rendszer rajta, de annyira ezt nem érzem gondnak (netre nincs kiengedve). Viszont, az a gond, h egy ideje elkezdett megjelenni egy villámjel a jobb felső sarokban. Nem folyamatosan, de lejátszás közben elég gyakran, ill. mappaváltáskor is, s egyre gyakrabban. Azt találtam róla, h ez firmware szintű jelzés, és az undervoltage-t jelöli. Eredetileg vmi noname egybe' kábel+adapter cuccal volt bekötve az áram, de ezzel évekig nem volt gond. Gondoltam a noname adapter kezdi megadni magát, kicseréltem most egy új, 20A-es adapterre és egy új micro-USB kábel kombóra (tehát most külön-külön vannak), de meglepetés: nem történt változás, ugyanúgy gyakran megjelenik a sárga villám... Mit tudnék még tenni az ügy érdekében? Lehet más ok, ami miatt megjelenik ez a jelzés?
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest