- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balco
aktív tag
válasz
Benoe77 #4428 üzenetére
Én jelenleg úgy használom, hogy a mikroUSB-be megy 1 telefontöltő és egy Y kábeles külső vinyódoboz, úgy hogy az Y egyik ágán egy másik telefontöltő tápolja meg. Most vagy 3 nap az uptime-ja seedeléssel együtt. De néha összevissza kattog a vinyó tervben is van egy rendes táp. Csak el kéne sétálni és venni egyet.
Torrent raspbmcn, keress vissz volt már linkelve egy leírás, ami alapján nekem is be van lőve. Transmission daemon, az említett xbmc addon, webes felület, és androidos remote app. Komoly teljesítményt ne várj, de mondjuk én nem vagyok az a kimondott warezpistike. Nekem le van korlátozva a letöltési sebesség és a max peerek száma is, egyébként bedugul az USB-LAN...
Amivel sokat szívtam mire rájöttem az az, hogy egy FAT32es pendrive volt rajta tesztelés alatt és nem bírt rá írni a jellemzően túl hosszú filenevek miatt, később ext3-mal semmi para nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD+500GB SSD RX5700XT 8GB V2.0!
- Asus H310M-K,i7-8700K,16GB,RTX 2060(6GB),256SSD,500HDD
- Asus H97 Plus PC
- Eladó Konfig I5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB Ver 2.0!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest