- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Van egy RPi3-am és hozzá egy RASPBERRY PI TV HAT. Raspbian alatt feltelepítettem rá a TVHeadend alkalmazást és itthon a helyi hálózaton szépen tudom is nézni a MindigTV ingyenes adásait. VLC playerrel csináltam egy listát és ott tudom váltogatni melyik adót akarom nézni.
Szeretném ha szüleim is tudnák távolról (külföldről) nézni. Ezért fontos lenne, hogy náluk minél egyszerübben lehessen az elérést megoldani (pl a fent említett VLC playlist-tel).Kérdés, hogy ezt VPN-nel lehetne megoldani? A VPN szerver szerintetek lehet ugyanazon a RPi3-on amin a TV headend fut vagy inkább a synology DS218 Play NAS-on fusson? Még soha nem állítottam be VPN szervert, csak elméletben értem, hogy azzal a saját helyi hálózatomba tudnának kerülni távolról, így magát a TV streamet is el tudnák érni.
Mást nem szeretnék megosztani illetve másokkal sem szeretném a tv streamet megosztani (nem cél hogy rajtam keresztül tévézzen a fél világ).
Tudtok ebben segíteni hogy mit hogyan kellene csinálni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest