Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Van egy RPi3-am és hozzá egy RASPBERRY PI TV HAT. Raspbian alatt feltelepítettem rá a TVHeadend alkalmazást és itthon a helyi hálózaton szépen tudom is nézni a MindigTV ingyenes adásait. VLC playerrel csináltam egy listát és ott tudom váltogatni melyik adót akarom nézni.
Szeretném ha szüleim is tudnák távolról (külföldről) nézni. Ezért fontos lenne, hogy náluk minél egyszerübben lehessen az elérést megoldani (pl a fent említett VLC playlist-tel).Kérdés, hogy ezt VPN-nel lehetne megoldani? A VPN szerver szerintetek lehet ugyanazon a RPi3-on amin a TV headend fut vagy inkább a synology DS218 Play NAS-on fusson? Még soha nem állítottam be VPN szervert, csak elméletben értem, hogy azzal a saját helyi hálózatomba tudnának kerülni távolról, így magát a TV streamet is el tudnák érni.
Mást nem szeretnék megosztani illetve másokkal sem szeretném a tv streamet megosztani (nem cél hogy rajtam keresztül tévézzen a fél világ
).
Tudtok ebben segíteni hogy mit hogyan kellene csinálni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Viccrovat
- További aktív témák...
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Eladó erős gamer PC
- Gamer PC - R7 5700, RTX 2080 S és 32gb RAM + GARANCIA
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
wassermann