- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Van egy RPi3-am és hozzá egy RASPBERRY PI TV HAT. Raspbian alatt feltelepítettem rá a TVHeadend alkalmazást és itthon a helyi hálózaton szépen tudom is nézni a MindigTV ingyenes adásait. VLC playerrel csináltam egy listát és ott tudom váltogatni melyik adót akarom nézni.
Szeretném ha szüleim is tudnák távolról (külföldről) nézni. Ezért fontos lenne, hogy náluk minél egyszerübben lehessen az elérést megoldani (pl a fent említett VLC playlist-tel).Kérdés, hogy ezt VPN-nel lehetne megoldani? A VPN szerver szerintetek lehet ugyanazon a RPi3-on amin a TV headend fut vagy inkább a synology DS218 Play NAS-on fusson? Még soha nem állítottam be VPN szervert, csak elméletben értem, hogy azzal a saját helyi hálózatomba tudnának kerülni távolról, így magát a TV streamet is el tudnák érni.
Mást nem szeretnék megosztani illetve másokkal sem szeretném a tv streamet megosztani (nem cél hogy rajtam keresztül tévézzen a fél világ).
Tudtok ebben segíteni hogy mit hogyan kellene csinálni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest