Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
hombember
üzenetére
Köszönöm! Valóban droppolta a kintröl érkező csomagokat. 
Egyenlőre töröltem a filter tábla szabályait, mert a router tűzfala nekem elég:
pi@raspbmc:~$ sudo iptables -t filter --flush
pi@raspbmc:~$ sudo iptables -L
Chain INPUT (policy ACCEPT)
target prot opt source destination
Chain FORWARD (policy ACCEPT)
target prot opt source destination
Chain OUTPUT (policy ACCEPT)
target prot opt source destination..és megy is minden. Azért most előveszem az iptables zsebkönyvet, mert úgy érzem totál elfelejtettem már ezt a témát. Később a tűzfalat újra beállítom, ha majd tudom mit csinálok.
Egyébként eddig alapértelmezésben el lehetett érni és csak ezzel a friss verzióval futottam bele ebbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm! Valóban droppolta a kintröl érkező csomagokat. 
wassermann