Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusarx
csendes tag
Hát ez szívás , hogy nem jött rögtön 512-vel...
Na tesztelgettem az ntfs-3g-t , a noatime nem hozott nagy változást. Ftp-n keresztül másolgattam
Írás : 2300 KByte / sec , Olvasás 7800 KByte / sec . Miért ekkora a különbség ??? Ennyire processzor igényes NTFS-en keresztül a file írás ???Kinek van tapasztalata Raspbmc RC5 + transmission párossal ?
Én transmissiont használok torrentre . Eddig nem is volt vele bajom , max annyi hogy 800kb/s körül megállt a letöltés az NTFS miatt, de hát elvagyok vele úgy is egész nap megy. Mostanság viszont valami kernel panic - al összeomlik de úgy hogy folyamatosan megy a kijelzőn a hibaleírás , véletlenül se tudd elolvasni.http://forum.stmlabs.com/showthread.php?tid=562&page=2&highlight=torrent
Aztán forumokból összeolvasgattam valamit . Ezt beállítást elvégeztem :vm.min_free_kbytes=32768 in /etc/sysctl.conf
de ez se működik mindig hibátlanul ....
Bárkinek van valami tapasztalata ????
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Tesla topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 5050/5060/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann