- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
Nem akarok az Rpi NAS témában komolyabban beleszólni, de mivel van itthon BananaPI és Rpi is, van tapasztalatom.
Mindkét eszközön Openwrt-t használok, vinyók ext4-re formáza.
BananPI-re SATA portra kötött vinyóra olyan 30 mega körül másolok, Rpire 11 megával.
Kipróbáltam, torrent olyan 5 megabájtal jön az Rpire, DLNA-n az FHD filmeket szakadás nélkül streamingeli. Régebben "NAS" gyanánt egy TPlink WDR4300-at is használtam. Kompromisszumokkal símán használható mindegyik. Persze a versenyt nem veszik fel a 100k-s szuper nasokkal, vagy az épített cuccokkal, de otthoni használatra, ha tisztában vagyunk a korlátokkal, teljesen megfelelnek.
Mindenzek előtt NAS-nak egy Asrock ION330-at használtam, nem sírom vissza, nem adott annyi plusszt, hogy megérje a zúgást hallgatnom.
Az egész cuccot be lehet egy olyan TV álványba rakni, aminek van ajtaja, akkor nem látszódik semmi.
Házakat, aktív HUBokat, kábeleket Aliról rendeltem, kicsi pénzért jó minőségűeket, vinyókat HA-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- PfSense Mini ITX Tűzfal Szerver
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 6800 / 32GB DDR4 / B550 / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest