- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
Nem akarok az Rpi NAS témában komolyabban beleszólni, de mivel van itthon BananaPI és Rpi is, van tapasztalatom.
Mindkét eszközön Openwrt-t használok, vinyók ext4-re formáza.
BananPI-re SATA portra kötött vinyóra olyan 30 mega körül másolok, Rpire 11 megával.
Kipróbáltam, torrent olyan 5 megabájtal jön az Rpire, DLNA-n az FHD filmeket szakadás nélkül streamingeli. Régebben "NAS" gyanánt egy TPlink WDR4300-at is használtam. Kompromisszumokkal símán használható mindegyik. Persze a versenyt nem veszik fel a 100k-s szuper nasokkal, vagy az épített cuccokkal, de otthoni használatra, ha tisztában vagyunk a korlátokkal, teljesen megfelelnek.
Mindenzek előtt NAS-nak egy Asrock ION330-at használtam, nem sírom vissza, nem adott annyi plusszt, hogy megérje a zúgást hallgatnom.
Az egész cuccot be lehet egy olyan TV álványba rakni, aminek van ajtaja, akkor nem látszódik semmi.
Házakat, aktív HUBokat, kábeleket Aliról rendeltem, kicsi pénzért jó minőségűeket, vinyókat HA-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged