- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Ugyanennyit.
A kábel már home made. 0.75-ös sodrott rézvezetékből forrasztottam.... Vadi új dugó. A telóm több mit 2 A-al tölt róla... Modecom Free PC-t simán viszi. A Pi is megy, csak a nyíl zavarja a lelki világomat...
A műszerrel eddig nem volt gondom.
Ezért gondoltam arra, hogy nem-e valami olyasmi gond van amit nem érzékel a műszer...
Ezért gondoltam arra is, hogy megkondizom a tápot. és hadd szóljon... (tudom, hogy kapcsolóüzemű cuccot nem illik, de... Láttam és csináltam is már furcsaságokat...
Ezért kérdeztem, mennyi a max tápfesz amit még ráküldhetek a kicsikére.
Most a telefonom tápjával megy, azzal nincs gond. (Blackview BV6000 táp.)
Egyenlőre várom az USB tesztert amit rendeltem, vajon az mit mutat.
Utána vagy tápfesz emelés, vagy kondi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Gamer számítógép Z3 Plus
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest