Hirdetés
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
válasz
Csicsóka
üzenetére
A helyzet a következő:
Szépen forrasztva és zsugorcsövezve összejött a hosszabbítás, tökéletesen felismeri a kamerát, viszont mikor kipróbálnám és várom hogy lássam a képet eldobja az usbt, mintha kihúznám. Aztán pár másodperc múlva újra felismeri, de csak fekete képet látok. Kipróbáltam, hogy 3db gyári usb hosszabbítóval kötöttem össze a gépet a kamerával és úgy is ugyan azt csinálta mint amikor az általam forrasztott utp-usb hosszabbítóval kötöm össze. Tehát a hosszabbítás az tökéletes, nem gond neki az utp. Ha csak 2 usbhosszabbítóval próbálom akkor megy a kamera, 3nál már fenn áll a probléma, pedig max 3m a hossza. Az 5v átmegy a 13m-s toldott kábelen, lemértem, 4,97V-t mértem, tehát az áramerősségel lesz gond szerintem. Usb jelerősítő kéne jól gondolom?cigam: Amire nekem kell megfelel. Van itthon egy db. Sunell ipkamera és akkora szívás van vele, főleg a kezelőfelületével, hogy hihetetlen. Vettem 3db vadi új dome-ot az említett márkából, fullhds, 2mpx, poe, stb...
2hete küzdök vele, hogy kapjak végre olyan firmwaret a kínaiaktól, hogy tudjak nasra rögzíteni. A képétől sem vagyok elájulva, ahogy nézem ez az olcsó dascam simán hozza azt a szintet. Szóval most viasszaküldöm a Sunelleket a cégnek ahonnan vettem, aztán csináld magad lesz ezzel a dascammal és a pivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Gamer PC RTX 3060, Intel Core i3-12100F
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann