- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Pajac: Hawking
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Celtis
üzenetére
Köszönöm a választ

NAS-ról játszok le. Más eszközzel történő lejátszásnál nem tapasztaltam ilyen problémát. A micros SD kártya egy Sony Class10-es eddig nem volt vele gond. Lehet, hogy kezd behalni?
Ezt a Libreelec-es frissítést hogyan kell elvégezni? Teljesen kuka vagyok az egészhez. Anno letöltöttem egy Kodi-s image-t felraktam és kész.
Szerk: egyébként 6.0.8-as Openelec és 15.2-es Kodi van rajta. Most, hogy kivettem az SD kártyát és visszatettem mintha a menüs röcögés megszűnt volna. De lehet, hogy a teljes áramtalanítás tett neki jót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- Komplett Gamer PC Intel ultra 265kf, 5070 Ti, 32GB RAM
- ASUS TUF Gaming F17 GAMING LAPTOP!
- APC SRT1000RMXLI - Szünetmentes tápegység - új ára 640.000Ft
- Lenovo ThinkCentre M920q i5-9500T / 16GB RAM DDR4 / 256GB SSD / Windows 11 Pro USFF mini PC Tiny PC
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann